paşamız ateşli kızlar
umut paşa muhtemelen 12 azı dişini birden çıksracakmış
bige başında ana olrak nazını çekmekte
oy oy kıyamam yaa.imş. sorunsuz atlatırlar
günaydın canımmecrinnaz nasıl .. alışabildi babaannesine ..
kıyamam yaa kuzuma .. aman diş olsunda allah başka dert vermesin..
11 aylık olduk![]()
ecrinnaz iyi canım. babaannesi bugün gelicekti .gelmedi. arıyorum açmıyo telofonu. sevgili eşime dedim ara diye. aramış gelip aldınya diyomuş. gelip alınmasını bekliyomuş hanfendi . allahım al beni gezdir beni. yarın zaten izinliyim. sonra hafta sonu. haftayada köye gidiceklermiş. sonrada bayram zaten
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
canım devam sütünü vermesen diyorum. o tok tuttuğu için yemiyo olabilir. bi öle dene bakalım.evet pelin inşallah dediğin gibidir çürükten iyidir de.. birde şey var sehpa dolap kemirmekten dişin minik bi kısmı yok... cumartesi gösteririm size bu eşek herifin marifetini..
ay yavrum ya.. allah kolaylıklar versin..
çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya
GÜNAYDIN bu arada.. ardaya sabah 6 da kalktım uyandırmadan devam sütünü içirdim koydum yerine.. ve 9 da kalktı ama kahvaltı yapmıyo... hergün bu böyle.. herşeyi herşeyi denedim.. olmuyo olmuyo ağzına ne versem on parmağını birden ağzıa sokup içindekileri avcuna alıp öyle oynuyo her yerine sürüyo kriz geçiriyorum her sabah.. be çocuk bi sabah da ye beeee... yemiyo yemiyo.. paşam sadece tereyağda peynirli yumurta yiyo o da hergün verilmez.. napcam ben kızlar ya