2009 Aralık Anneleri

paşamız ateşli kızlar

umut paşa muhtemelen 12 azı dişini birden çıksracakmış:24:
bige başında ana olrak nazını çekmekte

oy oy kıyamam yaa.imş. sorunsuz atlatırlar
günaydın canımm :16: ecrinnaz nasıl .. alışabildi babaannesine ..

kıyamam yaa kuzuma .. aman diş olsunda allah başka dert vermesin..

ecrinnaz iyi canım. babaannesi bugün gelicekti .gelmedi. arıyorum açmıyo telofonu. sevgili eşime dedim ara diye. aramış gelip aldınya diyomuş. gelip alınmasını bekliyomuş hanfendi . allahım al beni gezdir beni. yarın zaten izinliyim. sonra hafta sonu. haftayada köye gidiceklermiş. sonrada bayram zaten:9:

evet pelin inşallah dediğin gibidir çürükten iyidir de.. birde şey var sehpa dolap kemirmekten dişin minik bi kısmı yok... cumartesi gösteririm size bu eşek herifin marifetini..

ay yavrum ya.. allah kolaylıklar versin..

çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya

GÜNAYDIN bu arada.. ardaya sabah 6 da kalktım uyandırmadan devam sütünü içirdim koydum yerine.. ve 9 da kalktı ama kahvaltı yapmıyo... hergün bu böyle.. herşeyi herşeyi denedim.. olmuyo olmuyo ağzına ne versem on parmağını birden ağzıa sokup içindekileri avcuna alıp öyle oynuyo her yerine sürüyo kriz geçiriyorum her sabah.. be çocuk bi sabah da ye beeee... yemiyo yemiyo.. paşam sadece tereyağda peynirli yumurta yiyo o da hergün verilmez.. napcam ben kızlar ya
canım devam sütünü vermesen diyorum. o tok tuttuğu için yemiyo olabilir. bi öle dene bakalım.

günaydın herkese :)

Bige yok, dün en son 39,6'yı görmüşlerdi,
Meralcm maşallah kara kuzuna :nazar: niye aylara, nice yıllara
Arzu ver gitsin, bişi olmaz hem peynir hem yumurta hem tereyağ , alarjik bir durumu yoksa var havalarda soğuk, hani yaz olsa tamamda kış zaten yesin çocuk..

Fatma ALLAH kavuştursun, iyi ama yalnız kalmayacaksın bugün kayınvalidenler gelecek demi
Evdila, ( ismini bilmiyorum ) tekrar geçmiş olsun, iyi bari kabuk bağlamış bundan sonrası çabucak geçer inşallah

pelin ne yaptın sen, kı, gece gece burda

ecrinnaz iyi canım. babaannesi bugün gelicekti .gelmedi. arıyorum açmıyo telofonu. sevgili eşime dedim ara diye. aramış gelip aldınya diyomuş. gelip alınmasını bekliyomuş hanfendi . allahım al beni gezdir beni. yarın zaten izinliyim. sonra hafta sonu. haftayada köye gidiceklermiş. sonrada bayram zaten:9:

canım devam sütünü vermesen diyorum. o tok tuttuğu için yemiyo olabilir. bi öle dene bakalım.
tülay valla bir kaç kere onuda denedim... kahvaltı karışımıyla bişeyler hazırladım yemedi.. tuttum kendime yeniden kahvaltı hazırlayıp benle yemesini sağlamaya çalıştım yine yemedi,kalktım krep yaptım yooook yemedi... yumurta haşladım onuda yemedi.. bunların hepsini aynı sabah içerisinde denedim.. yemiyo yemiyo.. kahvaltıyla arası hiç yok napcam bilmiyom

Son düzenleme:

maşallah kuzumaa .. nice aylara meralcim .sağlıkla inşallah

evet pelin inşallah dediğin gibidir çürükten iyidir de.. birde şey var sehpa dolap kemirmekten dişin minik bi kısmı yok... cumartesi gösteririm size bu eşek herifin marifetini..

ay yavrum ya.. allah kolaylıklar versin..

çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya

GÜNAYDIN bu arada.. ardaya sabah 6 da kalktım uyandırmadan devam sütünü içirdim koydum yerine.. ve 9 da kalktı ama kahvaltı yapmıyo... hergün bu böyle.. herşeyi herşeyi denedim.. olmuyo olmuyo ağzına ne versem on parmağını birden ağzıa sokup içindekileri avcuna alıp öyle oynuyo her yerine sürüyo kriz geçiriyorum her sabah.. be çocuk bi sabah da ye beeee... yemiyo yemiyo.. paşam sadece tereyağda peynirli yumurta yiyo o da hergün verilmez.. napcam ben kızlar ya

bak sen yaramaza yaa yazık kuzum dişlerine yazık .. allah kolaylık versin arzucum.. devam sütümü tıkayo acaba :26: canım biraz daha geç ver olmazsa .. tek tek mi yediriyorsun.. yoksa milupanın kahv. karıştırıyorsun .

eee ne diyeyim çok şey var diyecek ama işte derin bi nefes alıp susayım ben yerşme smyler konuşsunn .

Arzu ver gitsin, bişi olmaz hem peynir hem yumurta hem tereyağ , alarjik bir durumu yoksa var havalarda soğuk, hani yaz olsa tamamda kış zaten yesin çocuk..

Fatma ALLAH kavuştursun, iyi ama yalnız kalmayacaksın bugün kayınvalidenler gelecek demi
Evdila, ( ismini bilmiyorum ) tekrar geçmiş olsun, iyi bari kabuk bağlamış bundan sonrası çabucak geçer inşallah

günaydınn canımmm

dün akşam koşa koşa gittik praktiker den dolap çekmece kilidi aldık hepsine taktık.. ama o bile yetmedi bu sıpaya kemire kemire çıkarmış.. artık ben napıcamı şaşırdım.. ardnın odasına girdik ordayız şuan.. burda bana koltuk filan da yok yerde takılıyorum hehe:))) ona da oyuncakları yığdım burda takip etmem daha da kolay olur diye ümitleniyorum ama bakalım.. gerçi küçücük oda da ardayla kapalı olmak heç deegüvenli deeeeğiiiil ama bilemiyorum yani :1:

Ay fatma annene hayran kaldim valla masallah diyeyim o ne azim benimki hali silecek ben gorecegim amanin birde o hali silerken ben nette olacagim ruya gibi geldi birden :))
sorma pelın ya gıderkende hala off kızım ıcıme sınmedı bıraz daha bışeyler yapsaydım dıyo,,ağla ağla bı hal oldumm ya cook sevıyorum annemı.annemı ıstıyomm yanımdaa:84::84::83:..
senın annenın yaşı var mı ,,benım kı daha genc ya annen yaşını aldıysa yapmıyodur halıyle ,,aslında senın ı normal bız anormalız ana temızlık yapıyo kız nette,,:101:
Sabahin 6 sinda burda ne isim var bilmiyrm ama uykum kacti bu gece mina 3 kere ciglik atip aglayarak uyandi disi cok zorladi bu sefer resmen cani aciyor aglamasi belli :( aklima umut geldi umarim iyibir gece olmustur kuzuma
cook geçmış olsun canım benım kıyamam kara kuuzuya,,,ya şu dişler ne cook zorladı kuuzuları yaa,,

evet canım gece gelcekler ama fazla kalmıcaklar kıı duğune gıdecekler pazar doncekler zaten en fazla bı gun bendeler,,neysekı 9 gun tatılımız varr,,ona guvenıyorumm:81:

maşallah öyküye:nazar: nasılsın meral?
teşekkürler teyzesi
çok şükür canım iyiyim

arda paşanın yaramazlıkları okuyup gülüyorum burada

meralcim nice 11 aylara osun canımm:54:
teşekkürler cnm

günaydın nilkün

maşallah kuzumaa .. nice aylara meralcim .sağlıkla inşallah

teşekkürler tatlım

bak sen yaramaza yaa yazık kuzum dişlerine yazık .. allah kolaylık versin arzucum.. devam sütümü tıkayo acaba :26: canım biraz daha geç ver olmazsa .. tek tek mi yediriyorsun.. yoksa milupanın kahv. karıştırıyorsun .

eee ne diyeyim çok şey var diyecek ama işte derin bi nefes alıp susayım ben yerşme smyler konuşsunn .

:71:

yenı fotolara yorumlarınız ıçın teşekkrler arkadaşlar

bige yı aradım
doktor 38 bucuktan sonrası dişten dolayı olmaz dıyolarmış ama cook şukur kı başka bı rahatsızlık belırtısı de yokmuş umut paşanın,,,azılar zaten zor cıkıyor ya bızım haylaz umut hepsını bırden cıkarıyor anlaşılan,,allah kolaylık versın yavruma ya canım benım bı cıksada rahatlasa anası da kendı de ee bızde tabı..ben ateş olayından cook tırsıyorum bı an once normale ıner ınş umudumunkı...başka bı doktor arkadaşını arıcakmış bıge azılarının bu kadar erken ve hepsının bırden cıkması normal mı napmak gerek dıye,,bakalım ınş kolay atlatırlar

bige yı aradım
doktor 38 bucuktan sonrası dişten dolayı olmaz dıyolarmış ama cook şukur kı başka bı rahatsızlık belırtısı de yokmuş umut paşanın,,,azılar zaten zor cıkıyor ya bızım haylaz umut hepsını bırden cıkarıyor anlaşılan,,allah kolaylık versın yavruma ya canım benım bı cıksada rahatlasa anası da kendı de ee bızde tabı..ben ateş olayından cook tırsıyorum bı an once normale ıner ınş umudumunkı...başka bı doktor arkadaşını arıcakmış bıge azılarının bu kadar erken ve hepsının bırden cıkması normal mı napmak gerek dıye,,bakalım ınş kolay atlatırlar

bizim iki azımış çıktı üsten . ortalar boş ama ..

Yok be fatma o insanin yapsiyla alakali benim annem cok titizdir ama hali falan yikatir o kendininkileri bile sart surt denir ya ona cok onem veren cinsten bizimki o su bezi bu sunun bzi :) o torun baksin onun en iyi bildigi guzl yemek yapmak ve torun bakmak yasi 52 yasli sayilmaz yani neys allah kavustursun

Back