2009 Aralık Anneleri

Nilgun slm diyeyimde once :)) peki 100 bitince otomatik baglanamyrmusun bittigini nasil anlycm bide evden veya o 100 den kullanmayi kendim secebileegm dimi evdeykende o 100 hakkimdan kullanmamasi icin

kızlar ekranı ters çevirdi n,apmam gerek bilen varsa bi yardım edin nolur

canım alt panelde saat varya oradan birşeyler yapıp düzeltmişlerdi görümceminkini ama tam nasıldı şimdi hatırlamıyorum ctrl ve t ye aynı anda basınca oluyormuş kolay gelsin
ayrıca evet eğer bir mani çıkmazsa bizde geleceğiz eşim dün gidip kgs de almış

bu arada günaydın kızlar ne var ne yok umut mu hasta oldu offf ya noluyor bebiklere havalardan heralde

dün oto koltuğumuz geldi kocaman birşey kız sevdi heralde artık camdan dışarıyı görebiliyor bakıp bakıp konuştu yolda sonra uyuyakaldı gene inşallah rahat eder ama o isofixle koltuğu birbirine bağlamak of of kan ter içinde kaldım babacığım yardım etti dün iş yerinde hep onunla uğraştık ama hallettik neyseki

giremedim kaç zamandır neler var neler yok umut dışında var mı önemli birşey benim atom karıncamda yok haberi olan var mı bu arada tel ve isim listesinden haber var mı okuyamıyorum geçmişi kaçırmayayım

pelin anlattığım gibi durum belli olmadı daha ama ben alternatif olsun diye srdum nasıl gelinir diye. ben hasekide oturuyrum.

tünaydınlar herkeslere ....

günaydın kıymetcimm

günaydın melikecimm hayorlı olsun oto koltuğunuzzz .. zeynebinde sevdiğine sevindimm . güle güle kullansın güzel kuzunnn

sen bana cebini özelden at pelincim bende yok. eşimle gelsekte bi kaç aramak zorunda kalırız sanırım. kaybolacağımız kesin. bide istanbul gişelerine 5 dakka demiştin ordan gelmesi dha kolaaysa ordan da bi tarif verir misin çok mu istedim:)

herkeslere afiyetr olsun. zeynebi uyutıyım yemek yapıyım gelirim arada yine

ohh kgsde tamam artik kocisine ne kadr tskkur etsen azdir resmen baska sehre getryr seni :))

evet valla sağolsun canım kocişim

günaydın kıymetcimm

Günaydın melikecimm Hayorlı olsun oto koltuğunuzzz .. Zeynebinde sevdiğine sevindimm . Güle güle kullansın güzel kuzunnn

sağol canım herşeyin en iyisi kuzuların olsun

tünaydın nilgüncüm melikecim nevracım

tünaydın

Esinle geleksen ikinci kopruden cok yakin İkea 3. Cikis kopruden sonra ikeadan bizim evde 10 dk ben melikeye ikeaya geliside cizecegim sanada atarm ama esinle gelemzsen kadikoye gelirsen ordan bizim eve kapinin onune kadar minibus var kadikoyden nerden kalkiyor blmiyrm ama durdurur sorarim senin icin ama sen giseleden daha kolay bulur diyorsan onuda cizyim gece Mina izin verirse

Nilgun slm diyeyimde once :)) peki 100 bitince otomatik baglanamyrmusun bittigini nasil anlycm bide evden veya o 100 den kullanmayi kendim secebileegm dimi evdeykende o 100 hakkimdan kullanmamasi icin

hımmm şimdi evden bağlandığında wireless olarak bağlancan, zaten ordan bağlanınca wireless işareti olacak, bağlan dediğinde sorması lazım hangisinden istediğini ama tam emin değilim gerçekten iphone menüsünü bilmiyorum
wireless işareti varsa bağlandığında evden yoksa 100 den gidecek özeti bu
birde 100 için KALANMB yazıp 2062 ye gönderince ücretsiz sorgulayabiliyorsun.
ne kadar kullanmışsın nekadar kalmış.
umarım yardımcı olabilmişimdir :)

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın turta, ben daha almadım ya, hem araba aparatı hem ana kucağı olanlar varya onu kullanıyoruz, daha doğrusu kullanamıyoruz, hiç oturmuyor çünkü,
kızım hiç kıpırdamazdı arabaya binince

tünaydın nilgüncüm melikecim nevracım

tünaydın kıymetcim, ne yemeği yapcan

afiyet olsun canım,

dur ben benimkine mesaj atayım haftasonu beni istanbula götürür müsün diye
bakalım ne diycek :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…