2009 Aralık Anneleri

bu arada benim cadı koltuktan ve yataktan inmeyi hatrladı heeheee:52::54::54::54:

maşallah cadıyaaa ... canları istedimi herşeyi yapıyoo bunlar yaaa.. :46:

gecenin 3 ü ve ben burda ne arıyorumm:))aneyy tutturdu kızım gıtmeden kanepelrını siliyıim mısafırın gelecek dıye ne dedıysem vazgecıremedım hatta şuan halıya gectıı,,canım anam ya ben onun gıbı anne olabılır mıyım bılmıyorum...

bende bu arada boş durmadım resim ekledım:))gune azra sultanın hallaerıyle başlayın,,yenı album yaptım bilginize....sabah sıcak yatağından ve mıs kokulu yavrularından ayrılıpta işe gıden fedakar ve cefakar arkadaşlarıma şimdiden gunaydınlarrrrrrr
uyku başıma vurdu ve annem nıhayet yatmaya karar verdi,,,hadıı herkesıı opuyorum
gununuz guzel başlasın bbeışlerımız sağlıkla uyansınlar inşallaah

sağol canım o kadar zorki onu evde bırakıp gelmek ..
annelerimiz yaaa allah başımızdan eksik etmesin .. onlar olmasa ne yapardık .. benimki de burak gündüzleri 10 dk uyuyoo o hemen yerleri siliyoo .. mutfağın dolaplarını temizliği yaa bırak kadın geliyoo o yapar diyorumm yok ben yapayım temiz temiz olsun diyoo .. ben onun gibi olamam bikerem temizliği hiç sevmiyorumm ..

Sabahin 6 sinda burda ne isim var bilmiyrm ama uykum kacti bu gece mina 3 kere ciglik atip aglayarak uyandi disi cok zorladi bu sefer resmen cani aciyor aglamasi belli :( aklima umut geldi umarim iyibir gece olmustur kuzuma

canım benim yaaa şu dişlerin daha kolay çıkma yolu yokmu yaa.. onların yerine biz çıkartıp versek .. :27:

İse geleceklere gunaydinnn diyorum ve kaciyrm mina kalkar 1-2 saate

sağol pelincim sanada günaydınn . :16: kara göalünü ve seni öpüyorum kocaman

herkese günydın...
minsys geçmiş olsun diş zorlar doğrudur.

günaydın canıımm

herkesee kocaman bi günaydınn.. çok uykum var .. hiç çalışasım yok [/URL bugün biter mi yaaa

herkese günydın...
minsys geçmiş olsun diş zorlar doğrudur.
Sagol senemcim
Bizde seni optk nevra
maşallah cadıyaaa ... canları istedimi herşeyi yapıyoo bunlar yaaa.. :46:

sağol canım o kadar zorki onu evde bırakıp gelmek ..
annelerimiz yaaa allah başımızdan eksik etmesin .. onlar olmasa ne yapardık .. benimki de burak gündüzleri 10 dk uyuyoo o hemen yerleri siliyoo .. mutfağın dolaplarını temizliği yaa bırak kadın geliyoo o yapar diyorumm yok ben yapayım temiz temiz olsun diyoo .. ben onun gibi olamam bikerem temizliği hiç sevmiyorumm ..

canım benim yaaa şu dişlerin daha kolay çıkma yolu yokmu yaa.. onların yerine biz çıkartıp versek .. :27:

sağol pelincim sanada günaydınn . :16: kara göalünü ve seni öpüyorum kocaman

günaydın canıımm

herkesee kocaman bi günaydınn.. çok uykum var .. hiç çalışasım yok [/URL bugün biter mi yaaa
http://www.smileygarden.de

herkes gitmiş yine ben yeni geldim geçmişi okudum kafam allak bullak oldu ama hatırladıklarımı yazayım.

umut paşaya geçmiş olsun . umarım düşmüştür ateşi rahat bir gece geçirir annesiyle . gündüz iyi haberlerini alırız inş.

tülay geçmiş olsun ecrinnaza.valla ne kdar dikkat etsekte bu morluklar uzun bi süre olmaya devam edicek sanırım hayatımızda ve bebelerin bilimum yerlerinde

burcu geçmiş olsun eylüle. umarım allerjik bi bünyesi yoktur zor oluyo hayat boyu. ben yıllarca zyrtec kullandım artık bende bağışıklık yaptı bi faydası yok uzun zamandır bıraktım.
bu arada yeni iş hayırlı olur senin için. bu bayaa zorlu bi süreç olucak inş. Allah yardımcın olsun.

müzeyyen kuzular hala iyileşmemiş sanırım . çok geçmiş olsun. Rabbim şifalarını versin inş.

başka hasta bebiş yada annene varsa kusura bakmasın hatırlamıyorum:(
saol canım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Tulay kuzun nasil

iyi pelincim yaramazlığa son gaz devam. mina nası oldu

herkeze günaydın bu arada bilgeye bakınıyorum ama gelmedimi işe acaba
inş. daha da kötülememiştir ya. iyi olsun nolur. hiç bi bebiş hasta olmasın:5:

nevracım gnaydın:70:

pelincim keşke yakında olsaydımda doğum gününüzü görebilseydim.yarın izinliyim şimdiden kutluyayım. rabbim sizi hiç ayırmasın nice yaşlarını kutlayın sağlıkla mutlulukla inş.doğum gününüz kutlu olsun arkdaşım. yanağından bi kereceik öp benim için:16:

paşamız ateşli kızlar

umut paşa muhtemelen 12 azı dişini birden çıksracakmış:24:
bige başında ana olrak nazını çekmekte

herkeze günaydın bu arada bilgeye bakınıyorum ama gelmedimi işe acaba
inş. daha da kötülememiştir ya. iyi olsun nolur. hiç bi bebiş hasta olmasın:5:

nevracım gnaydın:70:

pelincim keşke yakında olsaydımda doğum gününüzü görebilseydim.yarın izinliyim şimdiden kutluyayım. rabbim sizi hiç ayırmasın nice yaşlarını kutlayın sağlıkla mutlulukla inş.doğum gününüz kutlu olsun arkdaşım. yanağından bi kereceik öp benim için:16:

günaydın canımm :16: ecrinnaz nasıl .. alışabildi babaannesine ..

paşamız ateşli kızlar

kıyamam yaa kuzuma .. aman diş olsunda allah başka dert vermesin..

Arzu o disler curumuyor buyuk ihtimal demir ilaci leke yapti ardada cok sık da vermedim unutuyorum demistin ama azi bile yapabiliyor demekki
evet pelin inşallah dediğin gibidir çürükten iyidir de.. birde şey var sehpa dolap kemirmekten dişin minik bi kısmı yok... cumartesi gösteririm size bu eşek herifin marifetini..
Sabahin 6 sinda burda ne isim var bilmiyrm ama uykum kacti bu gece mina 3 kere ciglik atip aglayarak uyandi disi cok zorladi bu sefer resmen cani aciyor aglamasi belli :( aklima umut geldi umarim iyibir gece olmustur kuzuma
ay yavrum ya.. allah kolaylıklar versin..
paşamız ateşli kızlar

çok geçmiş olsun allahım bu dişler ne zor ne zor.. tek allah başka şeyler vermesinde napalım artık.. 12 azı dişde ççççooooook zordur.. allah kolaylık versin kuzuya

GÜNAYDIN bu arada.. ardaya sabah 6 da kalktım uyandırmadan devam sütünü içirdim koydum yerine.. ve 9 da kalktı ama kahvaltı yapmıyo... hergün bu böyle.. herşeyi herşeyi denedim.. olmuyo olmuyo ağzına ne versem on parmağını birden ağzıa sokup içindekileri avcuna alıp öyle oynuyo her yerine sürüyo kriz geçiriyorum her sabah.. be çocuk bi sabah da ye beeee... yemiyo yemiyo.. paşam sadece tereyağda peynirli yumurta yiyo o da hergün verilmez.. napcam ben kızlar ya

Back