Aklima getirme bak simdi Oznur benimde taktirmam lazim su kucuk sevimli seyi
benden tam destek size..her ay sorucam naaptınız diye heheee:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklima getirme bak simdi Oznur benimde taktirmam lazim su kucuk sevimli seyi
ooh en temizi pelin:)))Bu gidisle zimbirtiya gerek kalmayacak :)) simdi yastigini verdim yanina biri uyusunmus he ok kizimla ben cift kisilik yatakta misler gibi uyuruzz yallah iceri kanepeye
Ben gidip yatayim duramicam boyle valla
pelincim yemiyorsa yeni yemek hazırlamayın, "olan bu yedin yedin yemedin açsın"ı öğrensin diyorlar doktorlar ve kitaplar... yoksa ömür billah mutfaktan çıkamazsınız diyorlar ki bence de doğru o gün canının ne istediğini bulana kadar ohoooo
günaydın herkese
umut'un ateşi var ya... 4te ateşlendi neyse ki en fazla 38 oldu ibufen calpol dönüşümlü başladımmuhtemelen dişten ağzının içi balon gibi kuzunun![]()
![]()
günaydın herkeze:2:
kabus gecemi anlatayım size .
uzun oldu kızlar kusura bakmayın içimi dökmek istedim![]()
günaydın canlarıımmm. bugün evdeyim yine annemin evinde acil ir tesisat işi çıktı o yüzden işe gidemedim. bana yaradı yani bu durum:) berkay da hala öksürük burun akıntısı huysuzluk hat safhada. sabaha karşı da ateşimiz 38.1 e çıktı. bakalım şimdilik 37.2 ye düştü. olmazsa doktora götürücem öğleden sonra. geçmişe bakıp geliyorum.
Aman ne kalabalik burasi gecmise bakayim dedim ama yok yemedi. Doktordan geldik. Gozu icin bi de goz doktoruna goturdum bisey yok dedi . Alerjik bunyesi var dedi doktor yine.
Cok sukur gecti.Ama iste tam yemekten sonra olusan ve Eylülün uyuma saatine kadar suren maalesef bir tansiyon dusuklugu problemimiz var Oznurcum sorma . Nasil bir tansiyon bu kocacigimin pesini birakmiyor valla cok uzuluyorum . Tam yemek yiyoruz .Eylülü alip bakarmisin ben mutfagi topliyim diyorum kut dusuyor . Eylülü yatiriyorum yatagina birden nasil bi guc geliyorsa dikeliyor gece 12 ye kadar da bi daha dusmuyor iste. Cok uzuluyorum cok . Eylül dogdugundan beri bu boyle .
sibel sesin cıkmıyor bu geceeeee nazın gözü nasıl oldu sana yazmıstımda görmedin herhalde merhemin ismini söyle diye.Arzucum bi hani aps nin yanında bir lojman varrr adını buralarda demiyeyim ordayız giriş kat sag taraf cal bir gün kapıyı oglusla beraber gelin tanısıp kaynasalım :))))))
sibel senem ebru
nabersiniz arkadaşlarım :))
Oğluşa oda yapacağım istiyorum ki büyük yataklarla dolaplarla doldurmayayım o tür takımlar çok güzel görünse de oda çok büyük olmadığı zaman hareket edecek alan bırakmıyorlar insana ben küçük portatif üniteler yaptırmak istiyorum oyun odası şeklinde düzenlemek küçük dolaplar bir de ikeadaki gibi renkli kutuların konulduğu çekmeceler.
Allahım çok heves ediyorum günlerdir araştırma içindeyim ama tam içime sinecek düzeneği oluşturamadım henüz kafamda bir de benim meraklı eşim ne yapalım desem tamam ben yaparım diyor bayılır öyle raf maf yapmaya da ben daha profesyonel bir iş olsun istiyorum.
Şimdi buna takmış vaziyetteyim anlayacağınız şu montessori metoduna uygun bir şeyler hazırlamak aklımdaki her şey göz hizasında ulaşabiliceği yerlerde olsun minik bir masası sandalyesi dolabı falan filan işte:)
ebru bu gidişle tekrar kpss ye girecem de calısamam diye korkuyorum hiç üzülme meslegini yapamıyorum diye artık canıma tak dedi deli bu millet ögretmenlige gececem bu gidişle bugün calısıyoruz harıl harıl bi tane küstah var bizde basımızda gelmiş su hastane bu kadar calısıyor biz daha az dedim bende valla bizim kapasite bu bunun üstünü yapamam yapıyorsanız buyrun dedim adam dona kaldı sabah 8 de gidiyoruz öglen arası calısıyoruz 5 e kadar ve halen yaranamıyoruz bu ne ya valla kusura bakmayın bugün azcık dertliyim içim darlandı bayramı iple ceiyorum tımaraneden 2 hafta kurtulacam diye hem kızıma hasret alıyorum hemde milletin ukalalıgını cekiyorumoh be eşimede anlatamıyorum tek bildigi gelim oraya gösterim günlerini oluyor
Oğluşa oda yapacağım istiyorum ki büyük yataklarla dolaplarla doldurmayayım o tür takımlar çok güzel görünse de oda çok büyük olmadığı zaman hareket edecek alan bırakmıyorlar insana ben küçük portatif üniteler yaptırmak istiyorum oyun odası şeklinde düzenlemek küçük dolaplar bir de ikeadaki gibi renkli kutuların konulduğu çekmeceler.
Allahım çok heves ediyorum günlerdir araştırma içindeyim ama tam içime sinecek düzeneği oluşturamadım henüz kafamda bir de benim meraklı eşim ne yapalım desem tamam ben yaparım diyor bayılır öyle raf maf yapmaya da ben daha profesyonel bir iş olsun istiyorum.
Şimdi buna takmış vaziyetteyim anlayacağınız şu montessori metoduna uygun bir şeyler hazırlamak aklımdaki her şey göz hizasında ulaşabiliceği yerlerde olsun minik bir masası sandalyesi dolabı falan filan işte:)
İyilik Arzucuğum ne olsun işte oda moda kafayı takmış durumdayım geçmişe bir göz attım bir de sizler nasılsınız ?sibel senem ebru
nabersiniz arkadaşlarım :))
ebru bu gidişle tekrar kpss ye girecem de calısamam diye korkuyorum hiç üzülme meslegini yapamıyorum diye artık canıma tak dedi deli bu millet ögretmenlige gececem bu gidişle bugün calısıyoruz harıl harıl bi tane küstah var bizde basımızda gelmiş su hastane bu kadar calısıyor biz daha az dedim bende valla bizim kapasite bu bunun üstünü yapamam yapıyorsanız buyrun dedim adam dona kaldı sabah 8 de gidiyoruz öglen arası calısıyoruz 5 e kadar ve halen yaranamıyoruz bu ne ya valla kusura bakmayın bugün azcık dertliyim içim darlandı bayramı iple ceiyorum tımaraneden 2 hafta kurtulacam diye hem kızıma hasret alıyorum hemde milletin ukalalıgını cekiyorumoh be eşimede anlatamıyorum tek bildigi gelim oraya gösterim günlerini oluyor
İyilik Arzucuğum ne olsun işte oda moda kafayı takmış durumdayım geçmişe bir göz attım bir de sizler nasılsınız ?
Ah Eda ah kimse durumundan memnun değil ne yazık ki ama mesajını okuduğum zaman gerçekten hayret ettim ben çok istemiştim biyologluk yapabilmeyi tabii önce öğretmenliği istemiştim kısmet işte bizim durumumuzda olup senelerdir işsiz bekleyen insanları gördükçe şükretmiyor değilim tabii ama gönül başka şeyler istiyor.
Üzüldüm ama ortamını sevmediğine ne kadar zamandır çalışıyorsun belki tayin isteyip daha rahat ve huzurlu bir yere geçebilir misin acaba? GErçekten insan çalıştığı yerde mutlu değilse zor çünkü ömrümüzün büyük bir kısmı o ortamda geçiyor.
Zeynep birazcık büyüyünce bence kpss ye tekrar hazırlanabilirsin belki şu an tabii ki çok zor ama birkaç sene sonra eğer şartlar değişmezse düşün derim bende öğretmenlik tabii ki en iyisi ancak orada da çalıştığın okul çok önemli.
aaa tülay canım ya aşağıda o ara sen gözükmüyodun vallahi bak yoksa yazmaıyım seni sormazmıyım hiç..askolsun arzu((((((((((((( bak alındım he ay bulasıcımı ne
hiç sorma valla sibel teyzesi, şunun totosunun ısırılma zamanı geldi geçiyor bile, bu akşamda annemlere bi uğradık çamaşır makinası almışlar, kucağımdayken hemde almış makinanın faturasını yemiş, o da garanti yerine mi geçiyormuş ne.. ya tamamını yemedi gerçide marka modelin yazdığı seri nonun yazdığı kısım komple yok.. artık sabah yazıcıdan çıktı verir bizesağol arzucum seni sormalı.. arda paşam nasıl.. okuyorum gerçi yaramazlığa son sürat devamaman iyi olsunlarda bunlarda tatlı anı olarak kalacak...
İyilik Arzucuğum ne olsun işte oda moda kafayı takmış durumdayım geçmişe bir göz attım bir de sizler nasılsınız ?
erkenden yat uykunu al senem.. en iyisi.. ben evde bu kadar garipken siz çalışanlara ve herşeyi becerenler maşallah dyerek imreniyorum..selam arzucum iyiyim uykum var biraz
sallanıyorum sabah dersim var 10 da..erkenden yatarım sanrım
sen nasılsın ardam nasıl boğazları falan
tam yazamıyorum sersem sebelek oldum
sibel sana da piştt..:)
ebru oda fikrin hoş çokda zevkli yenidn yapmak
hadi bakalım:)