2009 Aralık Anneleri

ben tülaymıyım (((((((( sakaaaaaa olur böyle seyler ben yatıyorum malum yarın tımarhaneye gömlek dikmeye gidecem herkese tatlı uykular

ben tülaymıyım (((((((( sakaaaaaa olur böyle seyler ben yatıyorum malum yarın tımarhaneye gömlek dikmeye gidecem herkese tatlı uykular
edaa
kusura bakma noluurrr daha fazla konuşmayım ben ismini iyi de bildiğim halde yani tüüüh
iyi geceler yat tabi dinlen

Haklısın canım emeğe saygı nerede var ki.
Ben de izne ayrılmadan iki ay çalışmıştım o bölümden çok memnundum inşallah dönüşte de orada olursam sorun yok ama gişeye falan vermeye kalkarlarsa yanarım ki ne yanarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Sağol Senemciğim seninlede hiç görüşemez olduk özledik ama inşallah Pelinlerde görüşeceğiz.

Aa Tülay mı Eda değil miydi yavvv.:26:

Bugün ikeada bayağı bir dolandım, ölçüleri falan aldım ama dizaynı iyi yapabilmek için de yetenek gerek o da bende yok bakalım inşallah pişman olmam sonradan.

eda ebru eda..
ama benim gibi uyur gezer tülay der böyle off

Bilge canım Umut'umuza çok geçmiş olsun canım inşallah şu an iyidir ve geceyi de rahat geçirirsiniz yarın da iyi haberlerini verirsin bizlere.

Bilge canım Umut'umuza çok geçmiş olsun canım inşallah şu an iyidir ve geceyi de rahat geçirirsiniz yarın da iyi haberlerini verirsin bizlere.
evet ya inşallah düzelmiştir paşa nın ateşi.. gece de rahat rahat uyur inşallah kuzuda anneside

uyku gözümü kapıyo resmen.. bende gideyim yatayım kıslaaar..
herkese iyi huzurlu geceler dilerim, bebeişlere mışıl mışıl tatlı uykular olsun
öğleden sonra görüşürüüüüüzzz

herkes gitmiş yine ben yeni geldim geçmişi okudum kafam allak bullak oldu ama hatırladıklarımı yazayım.

umut paşaya geçmiş olsun . umarım düşmüştür ateşi rahat bir gece geçirir annesiyle . gündüz iyi haberlerini alırız inş.

tülay geçmiş olsun ecrinnaza.valla ne kdar dikkat etsekte bu morluklar uzun bi süre olmaya devam edicek sanırım hayatımızda ve bebelerin bilimum yerlerinde

burcu geçmiş olsun eylüle. umarım allerjik bi bünyesi yoktur zor oluyo hayat boyu. ben yıllarca zyrtec kullandım artık bende bağışıklık yaptı bi faydası yok uzun zamandır bıraktım.
bu arada yeni iş hayırlı olur senin için. bu bayaa zorlu bi süreç olucak inş. Allah yardımcın olsun.

müzeyyen kuzular hala iyileşmemiş sanırım . çok geçmiş olsun. Rabbim şifalarını versin inş.

başka hasta bebiş yada annene varsa kusura bakmasın hatırlamıyorum

pelin çok gelmek istiyorum doğumgününe ama cumartesi kayınpederin baro seçimleri kayınvalideninde günü varmış . benim kocamda onların şöförü olduğu için ( ana baba olduğu için batmıyo yıllardır ben desem üstüste bizimkileri oraya buraya götür diye öf pöf yapar.bi program yapamıyoruz onların yüzünden her zaman işleri var ondan yani yoksa çocuğu tabi onlara hizmet edicek ama bi kere de çocuğum sizin işiniz programınız var mı diye sormuyo bu saatte al beni ) yarın eşim babasıyla konuşacak seçimden kendi dönerse gelicez inş. yok mırın kırın yaparsa yapıcak bişey yok . bide özelden de atabilirsen otobüs yada başka bişeyle rahat gelinebilirse yazarsan kimseye minnet etmiyim çıkıp geliyim olmadı

bu arada benim cadı koltuktan ve yataktan inmeyi hatrladı heeheee

gecenin 3 ü ve ben burda ne arıyorumm:))aneyy tutturdu kızım gıtmeden kanepelrını siliyıim mısafırın gelecek dıye ne dedıysem vazgecıremedım hatta şuan halıya gectıı,,canım anam ya ben onun gıbı anne olabılır mıyım bılmıyorum...

bende bu arada boş durmadım resim ekledım:))gune azra sultanın hallaerıyle başlayın,,yenı album yaptım bilginize....sabah sıcak yatağından ve mıs kokulu yavrularından ayrılıpta işe gıden fedakar ve cefakar arkadaşlarıma şimdiden gunaydınlarrrrrrr
uyku başıma vurdu ve annem nıhayet yatmaya karar verdi,,,hadıı herkesıı opuyorum
gununuz guzel başlasın bbeışlerımız sağlıkla uyansınlar inşallaah

Sen nerde oturdugunu yazsana bana ozelden bir cozum bulmaya calisalim kiymetcim

Arzu o disler curumuyor buyuk ihtimal demir ilaci leke yapti ardada cok sık da vermedim unutuyorum demistin ama azi bile yapabiliyor demekki

Ay fatma annene hayran kaldim valla masallah diyeyim o ne azim benimki hali silecek ben gorecegim amanin birde o hali silerken ben nette olacagim ruya gibi geldi birden :))

Apar topar cikiyor gibi oluyorum bazen ama tam hararetle bir cvp veriyorum birisine uzun uzun tam gonderecegim siteye baglanilmiyor anlamadim bu isi birtek kk ya giremyrm o an ama dgr sitelere grlyr uzun bir surede girilmiyor belliki siteden kaynakli dgl hepiniz burda yaziyrsunuz o an anpamadim gitti

Sabahin 6 sinda burda ne isim var bilmiyrm ama uykum kacti bu gece mina 3 kere ciglik atip aglayarak uyandi disi cok zorladi bu sefer resmen cani aciyor aglamasi belli aklima umut geldi umarim iyibir gece olmustur kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…