- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
edaaben tülaymıyım(((((((( sakaaaaaa olur böyle seyler ben yatıyorum malum yarın tımarhaneye gömlek dikmeye gidecem herkese tatlı uykular
Haklısın canım emeğe saygı nerede var ki.3 yılım bitti canım biz 4b liyiz ya tayin yokkkk gerci eş durumu var ama o da doguyaaaa simdilik düsünmüyoruzda eşimin mecburi görevini erteliyoz .evet işimiz oldugu için sanslıyızda işimide severek yapıyorum ama gel görki labda iç içeyiz birsürü gereksizle bide emegine saygı yok o üzüyo insanı
Sağol Senemciğim seninlede hiç görüşemez olduk özledik ama inşallah Pelinlerde görüşeceğiz.selam arzucum iyiyim uykum var biraz
sallanıyorum sabah dersim var 10 da..erkenden yatarım sanrım
sen nasılsın ardam nasıl boğazları falan
tam yazamıyorum sersem sebelek oldum
sibel sana da piştt..:)
ebru oda fikrin hoş çokda zevkli yenidn yapmak
hadi bakalım:)
aaa tülay canım ya aşağıda o ara sen gözükmüyodun vallahi bak yoksa yazmaıyım seni sormazmıyım hiç..
hiç sorma valla sibel teyzesi, şunun totosunun ısırılma zamanı geldi geçiyor bile, bu akşamda annemlere bi uğradık çamaşır makinası almışlar, kucağımdayken hemde almış makinanın faturasını yemiş, o da garanti yerine mi geçiyormuş ne.. ya tamamını yemedi gerçide marka modelin yazdığı seri nonun yazdığı kısım komple yok.. artık sabah yazıcıdan çıktı verir bize.. dişlenmemiş hiç bir eşya kalmadı .. sorun onlar değilde ön dişlerinde çürüme belirtisi var.. her yeri kemirdiğinden mi acaba ya.. böyle kahverengi leke var gibi ya offf (( bi dişçiye götürsem mi napsam baktırmaz ki zatende.. erkenden çürüycek ya
ben takım almıştım hala da çok beğeniyorum ama senin dediğin tarzlar daha kullanışlı ve daha puzzle gibi oluyor çok güzel oluyor.. ben de almamış olsaydım öyle yapardım.. ikea da çok güzel buna uygun teferruatlar var.. çekmeceler, minik masalar.. ayy şirin şirin herşey var.. inşallah gönlüne göre ve canberk paşa ya layık bişeyler yapabilirsin
eda ebru eda..Haklısın canım emeğe saygı nerede var ki.
Ben de izne ayrılmadan iki ay çalışmıştım o bölümden çok memnundum inşallah dönüşte de orada olursam sorun yok ama gişeye falan vermeye kalkarlarsa yanarım ki ne yanarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Sağol Senemciğim seninlede hiç görüşemez olduk özledik ama inşallah Pelinlerde görüşeceğiz.
Aa Tülay mı Eda değil miydi yavvv.:26:
Bugün ikeada bayağı bir dolandım, ölçüleri falan aldım ama dizaynı iyi yapabilmek için de yetenek gerek o da bende yok bakalım inşallah pişman olmam sonradan.
eda ebru eda..
ama benim gibi uyur gezer tülay der böyleoff
Heheh bende dediydim bir an ben mi yanlış biliyorum takma isim mi kullanıyor nikinde deyü
evet ya inşallah düzelmiştir paşa nın ateşi.. gece de rahat rahat uyur inşallah kuzuda annesideBilge canım Umut'umuza çok geçmiş olsun canım inşallah şu an iyidir ve geceyi de rahat geçirirsiniz yarın da iyi haberlerini verirsin bizlere.
pelin çok gelmek istiyorum doğumgününe ama cumartesi kayınpederin baro seçimleri kayınvalideninde günü varmış . benim kocamda onların şöförü olduğu için ( ana baba olduğu için batmıyo yıllardır ben desem üstüste bizimkileri oraya buraya götür diye öf pöf yapar.bi program yapamıyoruz onların yüzünden her zaman işleri var ondan yani yoksa çocuğu tabi onlara hizmet edicek ama bi kere de çocuğum sizin işiniz programınız var mı diye sormuyo bu saatte al beni ) yarın eşim babasıyla konuşacak seçimden kendi dönerse gelicez inş. yok mırın kırın yaparsa yapıcak bişey yok . bide özelden de atabilirsen otobüs yada başka bişeyle rahat gelinebilirse yazarsan kimseye minnet etmiyim çıkıp geliyim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?