2009 Aralık Anneleri

Bu gidisle zimbirtiya gerek kalmayacak :)) simdi yastigini verdim yanina biri uyusunmus he ok kizimla ben cift kisilik yatakta misler gibi uyuruzz yallah iceri kanepeye

bugün aksamcılar kaynatmıyor kocaları yiyorrrr herkesinki aynı biraz önce benimle pazarlık yapıyor ya yerdeki oyuncakları toplarmıs yada zeynosun camasırlarını asarmıs deluuuu ben herseyi yapıyorum hiç sesimi cıkarmıyorum hı bide diyoki bu çamasır asmayıda bana yıktın bende hem oyuncakları topladım hem astım ohhhhhh o da netin basındaydı simdi kovaladım dizim bitince saltanat bana gectiiiiiiii

amma cok misafir var gizli gizli küsenlermi giriyo neeeeeeee cıkın ortaya sobeeeeeeee

sibel sesin cıkmıyor bu geceeeee nazın gözü nasıl oldu sana yazmıstımda görmedin herhalde merhemin ismini söyle diye.Arzucum bi hani aps nin yanında bir lojman varrr adını buralarda demiyeyim ordayız giriş kat sag taraf cal bir gün kapıyı oglusla beraber gelin tanısıp kaynasalım :))))))

ebru bu gidişle tekrar kpss ye girecem de calısamam diye korkuyorum hiç üzülme meslegini yapamıyorum diye artık canıma tak dedi deli bu millet ögretmenlige gececem bu gidişle bugün calısıyoruz harıl harıl bi tane küstah var bizde basımızda gelmiş su hastane bu kadar calısıyor biz daha az dedim bende valla bizim kapasite bu bunun üstünü yapamam yapıyorsanız buyrun dedim adam dona kaldı sabah 8 de gidiyoruz öglen arası calısıyoruz 5 e kadar ve halen yaranamıyoruz bu ne ya valla kusura bakmayın bugün azcık dertliyim içim darlandı bayramı iple ceiyorum tımaraneden 2 hafta kurtulacam diye hem kızıma hasret alıyorum hemde milletin ukalalıgını cekiyorumoh be eşimede anlatamıyorum tek bildigi gelim oraya gösterim günlerini oluyor

Oğluşa oda yapacağım istiyorum ki büyük yataklarla dolaplarla doldurmayayım o tür takımlar çok güzel görünse de oda çok büyük olmadığı zaman hareket edecek alan bırakmıyorlar insana ben küçük portatif üniteler yaptırmak istiyorum oyun odası şeklinde düzenlemek küçük dolaplar bir de ikeadaki gibi renkli kutuların konulduğu çekmeceler.
Allahım çok heves ediyorum günlerdir araştırma içindeyim ama tam içime sinecek düzeneği oluşturamadım henüz kafamda bir de benim meraklı eşim ne yapalım desem tamam ben yaparım diyor bayılır öyle raf maf yapmaya da ben daha profesyonel bir iş olsun istiyorum.
Şimdi buna takmış vaziyetteyim anlayacağınız şu montessori metoduna uygun bir şeyler hazırlamak aklımdaki her şey göz hizasında ulaşabiliceği yerlerde olsun minik bir masası sandalyesi dolabı falan filan işte:)

çok geçmiş olsun canım. yarına hiçbişeyi kalmmaz umarım.

ya değişik yapmayın diyolarda e benim sıpa açsa onu hiçbi kuvvet uyutamıyo. e sevmediği şeyide yemiyo naapcaz sabaha kadar yılıp yemesinimi beklicezayakta

günaydın herkeze:2:

kabus gecemi anlatayım size .

uzun oldu kızlar kusura bakmayın içimi dökmek istedim

geçmiş olsun canım. bana kayınvalide demeyin biliyosunuz kişilik değiştiriyorum allah sabır versin.. düşüncesizler!! ay neyse açmiim ağzımı..

siz demi yahu.. geçmiş olsun müzeyyencim..

Aman ne kalabalik burasi gecmise bakayim dedim ama yok yemedi. Doktordan geldik. Gozu icin bi de goz doktoruna goturdum bisey yok dedi . Alerjik bunyesi var dedi doktor yine.

burcu geçmiş olsun nesi vardı eylülün. dr nazada zyrtec verdide merak ettim.. bizimkininde alerjik olabilirmiş..

ay çok yaşa emi bu saatte sen beni güldürdün allahta seni güldürsün benimkide nazın uyku saati gelince wcye girer uyuyana kadarda çıkmaz :) hey allahım yarebbim bu kocatanlar niye böyle acaba.. akşam diyorumki kızı sen uyuturmusun mutfağı toplıcam diyoki çokmu dağnık niye az dağınıksa toplamimi. :))

kızlar yarın hep birlikte bana dua edin olurmu. başka bir bölüme geçmek için yöneticimle görüşücem... hakkımda hayırlısı neyse o olsun...

ya gördüm canımda yazamadım bi türlü.. aynı geçmiyo ya cortimycine merhemin adı..

sibel senem ebru
nabersiniz arkadaşlarım :))

sağol arzucum seni sormalı.. arda paşam nasıl.. okuyorum gerçi yaramazlığa son sürat devam aman iyi olsunlarda bunlarda tatlı anı olarak kalacak...

insallah istedigini bulursun canım bu sinoplular hep aynı benim eşimde sürekli bişeyler yapacagını anlatırrr bizim gardırop bu eve sıgmadı söktük atalım diyorum yokkkk ayakkabılık yapacakmıs mutfaga kücük fırın koyacak dolap yaptı masa yapacakmıs .sürgülü aynaları vardı boydan dedim bari bunu sök te aynasını araya monte edelim ki kırdı aynayı o da uctu :)))))))))

aman bu erkekleri sayma. bende daralınca anlatıyorum çık ozaman diyo. çözümdü sanki..

hadi inşallah gönlüne göre olur, internetten araştır valla boşver eşini ay bu gece eş düşmanı gördüm kendimi benimkide meraklıdır ama ben yaptığı şeyleri hiç beğenmemde:))

sibel senem ebru
nabersiniz arkadaşlarım :))
İyilik Arzucuğum ne olsun işte oda moda kafayı takmış durumdayım geçmişe bir göz attım bir de sizler nasılsınız ?

Ah Eda ah kimse durumundan memnun değil ne yazık ki ama mesajını okuduğum zaman gerçekten hayret ettim ben çok istemiştim biyologluk yapabilmeyi tabii önce öğretmenliği istemiştim kısmet işte bizim durumumuzda olup senelerdir işsiz bekleyen insanları gördükçe şükretmiyor değilim tabii ama gönül başka şeyler istiyor.
Üzüldüm ama ortamını sevmediğine ne kadar zamandır çalışıyorsun belki tayin isteyip daha rahat ve huzurlu bir yere geçebilir misin acaba? GErçekten insan çalıştığı yerde mutlu değilse zor çünkü ömrümüzün büyük bir kısmı o ortamda geçiyor.
Zeynep birazcık büyüyünce bence kpss ye tekrar hazırlanabilirsin belki şu an tabii ki çok zor ama birkaç sene sonra eğer şartlar değişmezse düşün derim bende öğretmenlik tabii ki en iyisi ancak orada da çalıştığın okul çok önemli.

3 yılım bitti canım biz 4b liyiz ya tayin yokkkk gerci eş durumu var ama o da doguyaaaa simdilik düsünmüyoruzda eşimin mecburi görevini erteliyoz .evet işimiz oldugu için sanslıyızda işimide severek yapıyorum ama gel görki labda iç içeyiz birsürü gereksizle bide emegine saygı yok o üzüyo insanı

selam arzucum iyiyim uykum var biraz
sallanıyorum sabah dersim var 10 da..erkenden yatarım sanrım

sen nasılsın ardam nasıl boğazları falan
tam yazamıyorum sersem sebelek oldum
sibel sana da piştt..:)
ebru oda fikrin hoş çokda zevkli yenidn yapmak
hadi bakalım:)

askolsun arzu ((((((((((((( bak alındım he ay bulasıcımı ne
aaa tülay canım ya aşağıda o ara sen gözükmüyodun vallahi bak yoksa yazmaıyım seni sormazmıyım hiç..
sağol arzucum seni sormalı.. arda paşam nasıl.. okuyorum gerçi yaramazlığa son sürat devam aman iyi olsunlarda bunlarda tatlı anı olarak kalacak...
hiç sorma valla sibel teyzesi, şunun totosunun ısırılma zamanı geldi geçiyor bile, bu akşamda annemlere bi uğradık çamaşır makinası almışlar, kucağımdayken hemde almış makinanın faturasını yemiş, o da garanti yerine mi geçiyormuş ne.. ya tamamını yemedi gerçide marka modelin yazdığı seri nonun yazdığı kısım komple yok.. artık sabah yazıcıdan çıktı verir bize.. dişlenmemiş hiç bir eşya kalmadı .. sorun onlar değilde ön dişlerinde çürüme belirtisi var.. her yeri kemirdiğinden mi acaba ya.. böyle kahverengi leke var gibi ya offf(( bi dişçiye götürsem mi napsam baktırmaz ki zatende.. erkenden çürüycek ya
İyilik Arzucuğum ne olsun işte oda moda kafayı takmış durumdayım geçmişe bir göz attım bir de sizler nasılsınız ?

ben takım almıştım hala da çok beğeniyorum ama senin dediğin tarzlar daha kullanışlı ve daha puzzle gibi oluyor çok güzel oluyor.. ben de almamış olsaydım öyle yapardım.. ikea da çok güzel buna uygun teferruatlar var.. çekmeceler, minik masalar.. ayy şirin şirin herşey var.. inşallah gönlüne göre ve canberk paşa ya layık bişeyler yapabilirsin

erkenden yat uykunu al senem.. en iyisi.. ben evde bu kadar garipken siz çalışanlara ve herşeyi becerenler maşallah dyerek imreniyorum..
allah güç kuvvet versin.. nehir ne yapıyor öp benim için güzel meleğimi çok özledim onun o minik burnunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…