2009 Aralık Anneleri

burcu alemsin valla :)) doktora gelince gülsemmi ağlasammı bilemedim bu duruma ...
bu arada kotla ne alakası varmış anlamadım :)) orandan geçen damarlar beynini mi etkiliyormuş acaba alalala :)))

Valla agzindan cikanlari anlamadim bahar cok yasli bi amcaydi . Hadi iki zorlasam yere yigilcak gibi amca oldugundan elimde kalmasin dedim . Hadi ya oyle mi dedim o da inandim sandi sevindi. Sevap isliyim dedim :)
lütfen sabunla ilgili olmasınnnnnnn
smilie_girl_235.gif
diildir diildir alerjik astım mastım... alerji ilacı başlayacak kadar mı varmış alerjisi kuzumun yaaaaaaaa tüh allah beterinden esirgesin tabii de :25:
:28: :57:

İlac astim ilaci degil dunur Allahtan . Sadece zyrtec verdi . Ne olur ne olmaz dedi. Astim da degil gerci ama . Ya boyle bi nefes alisi var bazen . Tikanir gibi alir ya insanlar . Mevsim gecisleriyle alakali olabilri dedi. Sabun kaynakli filan degil su an ki durumu ama ilerde basima gelmesin tirstim . Gerci ignesi filan da var ama boyle bi durum olursa. Ne olur ne olmaz 3 yasina gelince bi alerji testi yapalim dedi doktor. Goz doktoru da gozunu alerjik buldu. Gozu ilk defa olduguna gore sabun dogumdan itibaren bizimle sonucta . Allh korusun iste .

amman ya geçmiş olsun burcu,
bu arada yeni iş içinde hayırlı olsun, ALLAh gönlüne göre versin

birde beğenmezsen doktor seçme hakkın var, dilekçe verip değiştirebiliyorsun, niye sizinki pratisyen aile hekimlerinin hepsini uzmanlardan yaptılar diye biliyorum ben
annem devamlı haşır neşirde ordan biliyorum, sağlık ocağını değiştirdi hatta doktor seçme hakkından yararlanarak

Sagolasin Nilguncum .

inşallal değildir burcu..

ay bu aile hekimine nasıl güleyim bilemedim:))))

Bosaltim sisteminin son organiyla :)
bu arada biz 11 aylık olmuşuz ya ya:8::10::46::64:

Masallah kuzuya : =)

amin canımm hepimizin .. hadi ben çıkıyorum.. ancak toparlanırım .. iyi akşamlar canım seni ve ecrinnaz ı kocaman öpüyorummm .. :16:

herkese iyi akşamlar.. hepinizii ve kuzularınıza öpüyorumm tabikiiii .. :16:
yarına kadar hasta olan tüm bebişler inşll. iyileşir.... :emir_bebek:

güle güle canım yarın görüşürüz. bende öpüyorum sizi:70:

off nolacak bu halimiz ya. 45 dk m kaldı benimde saliseleri sayıyorum. bi yandan çalışıyorum. allah yardımcımız olsun hepimizin

ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7 de çıkıyorum ama

hadi seninkide bitmiş, güle güle git öp kuzunu, zaten dünden dertlisin

amin canımm hepimizin .. hadi ben çıkıyorum.. ancak toparlanırım .. iyi akşamlar canım seni ve ecrinnaz ı kocaman öpüyorummm .. :16:

herkese iyi akşamlar.. hepinizii ve kuzularınıza öpüyorumm tabikiiii .. :16:
yarına kadar hasta olan tüm bebişler inşll. iyileşir.... :emir_bebek:

amin inşallah nevracım

hadi sanada güle güle öpüyorumsenide oğluşunuda

ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7 de çıkıyorum ama

hadi seninkide bitmiş, güle güle git öp kuzunu, zaten dünden dertlisin

amin inşallah nevracım

hadi sanada güle güle öpüyorumsenide oğluşunuda

sorma nilgüncüm 20 gün sürecek bu dert nerele gidem bilemedim:14: ben şimdi kuzuma gideyimde sonrası allah kerim. herkeze iyi akşamlar. sabah görüşürüz kısmetse:71:

acil cevapppp zeynosa hamsi kocam somon almış nasıl pişireyim sadece haslayıp suyuna ekmek didip balıgımı yedireyim yoksa sebzelerle bir atıpmı pişireyim

acil cevapppp zeynosa hamsi kocam somon almış nasıl pişireyim sadece haslayıp suyuna ekmek didip balıgımı yedireyim yoksa sebzelerle bir atıpmı pişireyim

norveç somonumu eda

eğer öyleyse fırında yap ,yağlı olduğu için en iyi yolu bu,
ben somonu fırında yapıyorum, gayette lezettli oluyor

Nasil bi icim sıkılıyor tarifi yok ya . Hayirdir insallah . Hani boyle gunluk depresyona girer ya insan aynen oyleyim . Birisi dokunsa simdi boyle deli gibi aglarim resmen.

Nasil bi icim sıkılıyor tarifi yok ya . Hayirdir insallah . Hani boyle gunluk depresyona girer ya insan aynen oyleyim . Birisi dokunsa simdi boyle deli gibi aglarim resmen.

walla aynısı bendede vardı sabahtan öğlene kadarda sürdü
mal gibi dolaştım durdum, öğlen eve gidip zıpaları görüp gelince toparladım biraz
şimdi daha iyiyim.

ALLAh hayırlara çıkarsın arkadaşım, inşallah öyle gelip geçici bişeydir.

walla aynısı bendede vardı sabahtan öğlene kadarda sürdü
mal gibi dolaştım durdum, öğlen eve gidip zıpaları görüp gelince toparladım biraz
şimdi daha iyiyim.

ALLAh hayırlara çıkarsın arkadaşım, inşallah öyle gelip geçici bişeydir.

Neden boyle oldum birden bire bilmiyorum valla Nilgun icim sisik halde su an . Gozlerim dolu sekildeyim hayir hic boyle tipte degilim ama .

Neden boyle oldum birden bire bilmiyorum valla Nilgun icim sisik halde su an . Gozlerim dolu sekildeyim hayir hic boyle tipte degilim ama .

burcucum burdan tanıdığım kadarıyla bencede değilsin hemde hiç,
oluyor bazen öyle, ALLAH hayırlara çıkarsın, dışarı felan çıksanız biraz iyi gelir mi sana

burcucum burdan tanıdığım kadarıyla bencede değilsin hemde hiç,
oluyor bazen öyle, ALLAH hayırlara çıkarsın, dışarı felan çıksanız biraz iyi gelir mi sana

bu arada benim saatim gelmiş, çıkıyorum görüşürüz....

Beni bu saatlerin alinmasi sarsiyo biraz aslinda.Pazar gunu esim evdeydi dun annemlerle disardaydim anlamadim cok bugun tekim boyle hava erkenden kararirinca sıkılıyorum ben . Geceyle hic aram yok benim . Hava hep aydinlik olsun gunes olsun istiyor icim. Herhalde o da etkiledi diye dusunuyorum . Hayir olsun insallah.

İyi aksamlar sana.

Evdila kuzun nasil oldu ya hbr de vermedin birdaha

canım sağol... işten fırsat olmuyor nete girmeme... 2 günde bir pansuman yapıyoruz. yarası kabuk bağladı. yarın plastik cerrahına kontrole gideceğiz. bakalım sargıları açacak mı? sizler ve bebişler de iyisinizdir umarım... öpüyorum...

canım sağol... işten fırsat olmuyor nete girmeme... 2 günde bir pansuman yapıyoruz. yarası kabuk bağladı. yarın plastik cerrahına kontrole gideceğiz. bakalım sargıları açacak mı? sizler ve bebişler de iyisinizdir umarım... öpüyorum...

Ben gecmisi hic okuyamiyorum ya :( Neyi var dicem baski ustune baski gibi olmus olcak. Gecmis olsun

Back