2009 Aralık Anneleri

arda sıpası uyandı bile hey allahım daha yeni oturdum ya
peki neden dişten mi diyosun bilge sen? inşallah dişetendir ve hemen geçer kıyamam hiç bir kuzuya yavrum ya

valla arzu iki taraf da altlı üstlü ve uzunca bir bölge (ki ben sıradağlar kıvamında olarak tanımlıyorum) oldukça şiş... sabah sağ altta hafif bir beyazlık gördüm gibi... açmıyor ki ağzını tam olarak görebileyim :25: ama büyük ihtimalle 12 taneyi ardarda patlatacak :27: ki bu durumda diş mi patlayacak bizler mi bilemiyorum :37:

sadece 1 tanesi patladı pelin yaa 3 tane daha var yolda..akşamları yatırınca bikaç saat kesintisiz uyuyordu artık maks.yarım saat uyuyo sürekli yanındayım..biticekmi bu uykusuzluk dişler çıkınca çok merak ediyorum..bende yatırdım yatağına dün gece ama yetişmek ne mümkün git gel canım çıktı aldım yanıma yine..
bide alt katta tadilat var gündüz uykusuda yalan oldu 2 gündür..tak tak tak sesten uyuyamıyo çocuk..benimde bütün sinir tepemde..

öznur hayırlı olsun incinizz diğerleri de sıkıntısız gelir inşall.

sağolun kızlar 36,5'a gerilemiş süperim :42:

bigecim çok sevindim bununla kalır inşll. tekrarlamaazz ..

aman iyi ol, inşallah olmaz ateşte hep iyi olursun,

öznurcum sizede kolay gelsin, bu diş ne menem bişeymiş yaw, ben nilaydada yaşadım ama unutmuşum galiba...

hadi ben giderim evime

gökkuş öpp benim yerime deeee:16:

yeni geldim . bide üstüne yönetim kurulu toplantısı var.öğlende emzirirken farkettim kuzumun kafasının içide mor:2:akşam görmemiştim.üstüne bide öğlende gene vurdu sol tarafda morardı tam oldu.başkandan cuma günü için izin istedim. sensiz olmaz burası diyo yaa. of allahım al beni gezdir beni

bilge iyimisin canım biraz daha:70:

hay allah yaa nazar deydi kesin kuzuyaa .. tülaycım oku bi istersen yaaa ..

bilge geçmiş olsun daha yeni bakabildim kk ya,
tülaycım okurken elim ayağım titredi bu bencil düşüncesiz kaynanaları allah bizden uzakta iyi etsin ne diyim nediyim.. az önce de benimki yine beni sinir hastası etti.. yemin ederim kanser edicek bu kadınbeni..
sinirim çok bozuk.. hergün bişey çıkarıyo hergün bir bencillik.. baktığın zaman ortada bişey yok ama bardağın görnmeyen kısmında öyle çok şey yapıyoki..ama ben bunu hakediyorum ince düşünceli olmanın cezassını çekiyorum amaaaan çok da şeyimde diyip geçemiyorum bir trlü offfff

arzucum hoşgeldinn.. kuduruk oldular iyicene .. bizim ki de 2dk durmuyoo yerinde.. ayy bide yürüseler neler yapacaklar . düşünemiyorummm

Geçmiş olsun öznur şimdi nasıl kardeşinin bebeği....

Bir de diğer bebek morluk oluşan :( ismini bilemedim ama çok merak ettim dilerim bişeyi yoktur...:(

alırsan bize de bilgi ver bakalım işe yarıyor mu... benim eserekli töbe taktırmaz :19:

36,5 öğlen güzel yemiş şimdi de uyuyormuş bin şükür

hey allahım yarabbim :9: öznur kardeşin sesini çıkaramıyordur sinir de oluyordur annen söylese hiç olmaz gerektiğinde sen veriver cevabını da kardeşinin içi soğusun bari :34:

aynen öyle o sesini çıkaramıyor ama eşi söylüyor allahtan annesine ...üff daha neler var..
bak şimdi ilk doğum yaptığım zaman geldi aklıma yine sinir oldu...

Geçmiş olsun öznur şimdi nasıl kardeşinin bebeği....

Bir de diğer bebek morluk oluşan :( ismini bilemedim ama çok merak ettim dilerim bişeyi yoktur...:(

iyi neyseki senem ilk gün korkuttu bizi biraz doktora götürdük hemen baktılar tıkanıklık varmı hala diye. bidaha öyle tıkanmadı çokşükür..

nedir bu agresif yanitin nedeni? benim bir konuda gorus bildirmem icin muhakkak o konunun tartismasinin yapiliyor olmasi gerekmiyor. konunun bahsinin gecmesi yeterli. elbette ki yanlis buldugum/ dusundugum bir konu varsa bunu belirtecegim. bundan dogal bir sey olabilir mi bir forumda?

buraya zaten az yaziyorum, o az yazdiklarimin da acayip tepkilerle karsilanmasina hayret ediyorum dogrusu. sanirim daha da seyrek ugrayacagim artik.

yanıtım agresf deil arkdaşım sen öle algılamış olabilirsin. tabiki düşüncelerini yazacaksın ama yazmdan önce yazılanları dikkatli okursan yanlış anlaşılmalara sebebbiyet vermemiş oluruz.

az yazıp tepki alıp almaman ,foruma seyrek uğraman konusuna yorum yapmayacam. isteyen girir istemeyen girmez.

aynen öyle o sesini çıkaramıyor ama eşi söylüyor allahtan annesine ...üff daha neler var..
bak şimdi ilk doğum yaptığım zaman geldi aklıma yine sinir oldu...

gaz vermek gibi olmasın
150.gif
senin eşin de söylüyor muydu bari? malum ben ilk zamanlar yoktum bilmiyorum o maceraları :34:

valla arzu iki taraf da altlı üstlü ve uzunca bir bölge (ki ben sıradağlar kıvamında olarak tanımlıyorum) oldukça şiş... sabah sağ altta hafif bir beyazlık gördüm gibi... açmıyor ki ağzını tam olarak görebileyim :25: ama büyük ihtimalle 12 taneyi ardarda patlatacak :27: ki bu durumda diş mi patlayacak bizler mi bilemiyorum :37:
allah kolaylıklar versin umut paşaya.. ardanında birsürü şişi kızarıklığı vede ucu gözükmüş dişi var.. allah hepsine ağrısız sızısız ateşsiz çıkarmak nasip etsin.

arzucum hoşgeldinn.. kuduruk oldular iyicene .. bizim ki de 2dk durmuyoo yerinde.. ayy bide yürüseler neler yapacaklar . düşünemiyorummm
hoşbuldum canım.. yürüyünce evi başımıza yıkar bunlar canları sağolasıcalar

hay allah tülay yaaa oku bari çocuğu nazarmı var üzerinde acaba:((
ay durun size bişey anlatayım da sinir olun biraz..kardeşimin bebeği olduya geçen hafta hastaneden çıktılar bebekle aynı gün eve geldiler..bebek kusmaya başladı ve tıkandı morardı nerdeyse normal doğum olduğu için su yutmuş o tıkamış kusarken.. hepimiz bi panik olduk tabi doktora götürelim filan dedik bikaçkez üstüste oldu çünkü ..kaynanası demezmi çekilin etrafından baktınız nazar oldu bebek ben okuyayım onu diye..yanındakilerde biziz annem ablam ben yanii..hey allahım hepsimi böyle olmak zorunda bunların..

bana lohusalık günlerimi hatırlattı öznur ya.

okuyorum canım hep ama nden oluyo anlamadım:14:

senem canım sağol ardayı sormuşsun boğazına bakmaya çalışıyorum ama başamadım hemen öğürüyor..
sütü filan normal içti bugün inşallah bişey çıkmaz.. nehirim napıyormuş annanesiyle aşk yaşıyolardır kesin

iyi neyseki senem ilk gün korkuttu bizi biraz doktora götürdük hemen baktılar tıkanıklık varmı hala diye. bidaha öyle tıkanmadı çokşükür..

çok şükür allah bir daha korkutmasın

çok sevindim bilgecim...kıyamam ya

allah kolaylıklar versin umut paşaya.. ardanında birsürü şişi kızarıklığı vede ucu gözükmüş dişi var.. allah hepsine ağrısız sızısız ateşsiz çıkarmak nasip etsin.

teşekkürler... amin arzucum aaaaaaaaaminnnnnnnn

yanıtım agresf deil arkdaşım sen öle algılamış olabilirsin. tabiki düşüncelerini yazacaksın ama yazmdan önce yazılanları dikkatli okursan yanlış anlaşılmalara sebebbiyet vermemiş oluruz.

az yazıp tepki alıp almaman ,foruma seyrek uğraman konusuna yorum yapmayacam. isteyen girir istemeyen girmez.

ben ne okudugumu cok iyi biliyorum tesekkur ederim. ilac denildi, ilac degil dedim. markanin yaratildigi yerde boyle satilmiyor, orda neden oyle ki, cok sacma dedim. bu bir fikirdir. fikrimi belirttim. senin kalkip ben bunlari okumak istemiyorum boyle fikirler belirtme anlamina gelen yorumlar yapman garip. acaba kim hangi fikrimi begenir diye yazamam ki? kimse de oyle yazamaz.

her neyse, bu konudaki son mesajimdir.

Aman ne kalabalik burasi gecmise bakayim dedim ama yok yemedi. Doktordan geldik. Gozu icin bi de goz doktoruna goturdum bisey yok dedi . Alerjik bunyesi var dedi doktor yine.

kızlar tartışmayın ya bize yakışmaz... hepimiz burda dost olduk iyi zamanımızda kötü zamanımızda birbiriimizi hiç yalnız bırakmadık.çocuklarımız hepimizin çocuğu...

ben ne okudugumu cok iyi biliyorum tesekkur ederim. ilac denildi, ilac degil dedim. markanin yaratildigi yerde boyle satilmiyor, orda neden oyle ki, cok sacma dedim. bu bir fikirdir. fikrimi belirttim. senin kalkip ben bunlari okumak istemiyorum boyle fikirler belirtme anlamina gelen yorumlar yapman garip. acaba kim hangi fikrimi begenir diye yazamam ki? kimse de oyle yazamaz.

her neyse, bu konudaki son mesajimdir.

konuyu saptırıyorsun kişisel savaşa döndü. artık sana cevap yazmak istemiyorum.

Back