2009 Aralık Anneleri

günaydın müzeyyencim ..hay allah yaaa inşll. tekrar çıkmaz ateşi .. çok geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun canım:29:

bilge ateşi nası oldu kuzunun

günaydın müzeyyen
geçmiş olsun ya , senin işinin en güzel tarafıda bu olsa gerek böyle durumlarda gitmeyebiliyorsun, hesap vereceğin kimse yok
aman maşallah diyeyimde nazar değmesin

geçmiş olsun müzeyyencim allah beterinden esirgesin

10.30 gibi ibufen vermiş annem şu an 37 civarıymış uyuyormuş

Bige resim aksam ekleyecegim goya aklimda ama minayi yatagina alistrayim derken git gel gece yarisi oluyr bugun insallah diyeyim meral sanada aksam insallah diyorum cnmcmmm muzeyyen gecmis olsun tulay sanada dun gece icin gecmis olsun nevraa nbr okuyrm hep slmini ama yazamadim birturlu bu arada fatmanin slmi var izmirdeki yogun diye gremyrmus

:27: işte hep istediğimiz gibi olmuyorki tatlım

çok geçmiş olsun müzeyyencim
evde olman süper ama
paşalarınuın başındasın:16:
çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz içi kızlar.
nilgüncüm kendi işim olmasının en güzel yanı bu olsa gerek. ama geceleri eve işgetirip 1 lere 2 lere kadar yetiştirmek zorunda kalıyorum bazen bu rahatlığın devamında:))
38.7 olmuş yaaaaaa :(((((((
bilgecim telaşlandırmak gibi olmasın ama diş ateşi bu kadar yüksek olmaz be canım doktorunuzu aradın mı hiç??
çok şükür iyiyiz müzeyyencim
inan dünkü mesajını görmedim ya da atladım cnm

evet yaaa kuzu hastalanmadan atlattık
hafif burun ve geniz akıntısı dışında bir sorun yaşamadık

senin kuzular rahatsızlanmış üzüldüm
ama çok şükür yanlarındasın
sevindim canım öykücük ve senin adına. en büyük hastalıkları grip soğuk algınlığı olsun diyorum hep ama burunları akıp öksürünce bile ben benden gidiyor valla. hepimiz için böyle daha doğrusu. çok şükür yanlarındayım canım allah hiç yanımızdan ayırmasın kuzularımızı.
iyidir pelin ne olsun , geldik işe başladık yine
şükür yok yaramazlık,
senin yoğun bu hafta, ALLAH kolaylık versin, çok gelmek isterdim, yanınızda olmak isterdim ama gel görki zor işte,

şurup verilmişti zaten düşer şimdi yine , üzülme :50:

amin , aynen öyle oldu walla annem şimdi 6 gün bakacak sonrada bayram ben zaten evdeyim, sonrad ALLAH KERİM
sorunsuz bir şekilde hallolur devamı da inşallah canım.
ay delircem dakikalar geçmiyor... kapana kısılmış gibiyim

ah canım benim sakin ol diycem ama bana bile saçma geliyor bunu demek. başka bir şikayet var mıydı sadece ateş mi?

sen onları ara çok önemli işim çıktı sonraki hafta bekliyorum de

erteleyemem ki canım eşimin işyerinde dertp. arkd. yüzyüze bakıyorlar .. daha bu sabah yine takılmışlar eşime geliyoruz haa ona göre diye oda bişey diyememiş.. tabii bekliyoruz demiş.

bilgecim telaşlandırmak gibi olmasın ama diş ateşi bu kadar yüksek olmaz be canım doktorunuzu aradın mı hiç??

ah canım benim sakin ol diycem ama bana bile saçma geliyor bunu demek. başka bir şikayet var mıydı sadece ateş mi?

aramadım müzeyyen bizim doktorumuz 72 saat bekleyin diyor (çoğu doktor gibi) bu süre zarfında 4 saatte bir dönüşümlü ibufen ve calpol veriyor 40 seviyesine gelirse de fitil kullandırtıyor ki ilaçların hepsi evde mevcut onun dışında klasik giydirmeyin duş yaptırın evi 20-21 derece seviyesinde tutun bol sıvı aldırın hikayeleri...
başka şikayet yok annem neşesi de iyi diyor ama dişler felaket şiş aceleci oğlumun dört taraftan bütün azılar şişmiş durumda

bilge bence de canım ne güzel en azından emin ellerde şu an ve eminim senden daha sakin bir şekilde ne gerekiyorsa yapıyorlar ilgileniyorlar. daha de düşer umarım ateşi de senin de yüreğine su serpilir.

off berkayı uyutucam kahvaltı etmedim daha ev toplanacak sonra berkay uyanınca da eczaneye gidicez sonra da alışverişe gitmem gerek. evde olunca düzen allak bullak oluyor daha çok iş çıkıyor burayı da bırakasım gelmiyor. neyse birazdan görüşürüz.
bilgecim aklım sizde vallahi umarım bu sefer gelen diş biraz daha fazla zorlamıştır o yüzden yükselmiştir kuzumun ateşi de.

duşla 37,6ya gerilemiş çok şükür
anlamıyorum valla pelin bir anda fırlıyor geri düşüyor.... diş bu kadar yapmamalı diyorlar başka hiçbir şey çıkmıyor çocuk yanıyor ama neşesi iyi bu nasıl iştir nedir anlamadım ben yaaa... şimdi de al bir derece birden düşmüş bir duşla ki onu da 37 dereceyle yaptırın arada çok fark olup titremesin demiştim... uffffffff gözünün önünde olmaması ne kadar zor yaaaaaaaaaaaaaa
kimse yanlış anlamasın çok şükür bin şükür bu çoğu insanınkinin yanında dert bile değil farkındayım allah tüm bebekleri beterinden esirgesin bunun da bilincindeyim ama gözünün önünde olmayınca insana sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor... ha yanında olsam ne olacak doktor değilim bir şey değilim ve şu an annem, babam ve bakıcı nur gibi bakıyorlar oğluma adım gibi biliyorum nankörlük etmiyorum allah milyarlarca kez razı olsun ama duvarlar üstüme üstüme geliyor
smilie_girl_239.gif

bigee sakin ol diyecem dinlemiyecek biliyorum ama .. sakin olmaya çalış yinedee .. seni çok iyi anlıyoruz . bak ne güzel yazmışsın gül gibi bakılıyoo yavruna .. dr görüştünmü ..

aramadım müzeyyen bizim doktorumuz 72 saat bekleyin diyor (çoğu doktor gibi) bu süre zarfında 4 saatte bir dönüşümlü ibufen ve calpol veriyor 40 seviyesine gelirse de fitil kullandırtıyor ki ilaçların hepsi evde mevcut onun dışında klasik giydirmeyin duş yaptırın evi 20-21 derece seviyesinde tutun bol sıvı aldırın hikayeleri...
başka şikayet yok annem neşesi de iyi diyor ama dişler felaket şiş aceleci oğlumun dört taraftan bütün azılar şişmiş durumda

canım bak şimdi rahatladım diycem çünkü azılar diğer dişler gibi olmuyor birde dördü birden şiş diyorsun kolay mı yavrum yaa. ayberk azılarını çıkarırken yavrumun şekli kaymıştı valla ve ateşi de daha yüksek seviyelere çıkmıştı diğer dişlere göre. sıkma hırpalama kendini lütfen daha fazla. başka bir hastalığı yok ya allaha bin şükür bunu da bu kadar da atlatırsınız inşallah.

bilge bence de canım ne güzel en azından emin ellerde şu an ve eminim senden daha sakin bir şekilde ne gerekiyorsa yapıyorlar ilgileniyorlar. daha de düşer umarım ateşi de senin de yüreğine su serpilir.

off berkayı uyutucam kahvaltı etmedim daha ev toplanacak sonra berkay uyanınca da eczaneye gidicez sonra da alışverişe gitmem gerek. evde olunca düzen allak bullak oluyor daha çok iş çıkıyor burayı da bırakasım gelmiyor. neyse birazdan görüşürüz.
bilgecim aklım sizde vallahi umarım bu sefer gelen diş biraz daha fazla zorlamıştır o yüzden yükselmiştir kuzumun ateşi de.

gözümün önünde değil ya ondan bu paniğim... gözüm görmeyince içim bir türlü rahat edemedi...
inşallah yine diştir müzeyyencim ama bizim doktor 38,5 üzeri diş mümkün değil demişti... derece yanlış mı ölçtü diyceeem o da değil gayet sağlıklı çalışıyordu ay ne bileyim ben çıkayım bir hava alayım bir şeyler yapayım bi sakin olayım bir de mümkünse

bigee sakin ol diyecem dinlemiyecek biliyorum ama .. sakin olmaya çalış yinedee .. seni çok iyi anlıyoruz . bak ne güzel yazmışsın gül gibi bakılıyoo yavruna .. dr görüştünmü ..

canım bak şimdi rahatladım diycem çünkü azılar diğer dişler gibi olmuyor birde dördü birden şiş diyorsun kolay mı yavrum yaa. ayberk azılarını çıkarırken yavrumun şekli kaymıştı valla ve ateşi de daha yüksek seviyelere çıkmıştı diğer dişlere göre. sıkma hırpalama kendini lütfen daha fazla. başka bir hastalığı yok ya allaha bin şükür bunu da bu kadar da atlatırsınız inşallah.

sadece dört değil müzeyyen dört taraftan koskocaman sıra halinde neredeyse tüm azılar şiş :36: neyse bak bunu duyduğuma sevindim... her dişte daha zor çıkardığını gözlemlemiştim zaten ama bu kadar beklemiyordum ay içime su serptin allah razı olsun

nevracım doktor mevzunu anlattım

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar destekler için çok teşekkür ederim ben bi hava alayım

biraz rahatlayıp da dönersin umarım bilgecim. ben de uyutayım artık paşayı iyice sersemledi yavrum. bakmaya çalışıcam yine.

bilge geçmiş olsun canım azıları herkes söylüyor ya çok zorluyormuş çoçujları inşallah tek tek çıkarır umutta hepsi birden çok ağır inşallah düşer ateşide akşama kadar

Sen yaninda degilsin diye bunlari hissediyorsun ama inan yaninda olsanda bige yapacagin bisey olmamasi ayni seyi hissettirecek o yuzden calisiyorsun diye kendini nolur bilincalti suclayip hirpalama git bir disari iyi ve kotu olan havani al :) az kaldi eve gidince sana teslim olacak bir can var hic olmazsa beynini yorup gitme eve ne mutlu ki kontrol altinda bilincli ellerde umudun ve insallah gepmis gecmis olacak aksama kadar

sadece dört değil müzeyyen dört taraftan koskocaman sıra halinde neredeyse tüm azılar şiş :36: neyse bak bunu duyduğuma sevindim... her dişte daha zor çıkardığını gözlemlemiştim zaten ama bu kadar beklemiyordum ay içime su serptin allah razı olsun

nevracım doktor mevzunu anlattım

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar destekler için çok teşekkür ederim ben bi hava alayım

okudum canım hadi hava al biraz rahatlarsın inşll.

Oznur nbr disler ne alemde gozuktumu
sadece 1 tanesi patladı pelin yaa 3 tane daha var yolda..akşamları yatırınca bikaç saat kesintisiz uyuyordu artık maks.yarım saat uyuyo sürekli yanındayım..biticekmi bu uykusuzluk dişler çıkınca çok merak ediyorum..bende yatırdım yatağına dün gece ama yetişmek ne mümkün git gel canım çıktı aldım yanıma yine..
bide alt katta tadilat var gündüz uykusuda yalan oldu 2 gündür..tak tak tak sesten uyuyamıyo çocuk..benimde bütün sinir tepemde..

biraz rahatlayıp da dönersin umarım bilgecim. ben de uyutayım artık paşayı iyice sersemledi yavrum. bakmaya çalışıcam yine.

bilge geçmiş olsun canım azıları herkes söylüyor ya çok zorluyormuş çoçujları inşallah tek tek çıkarır umutta hepsi birden çok ağır inşallah düşer ateşide akşama kadar

okudum canım hadi hava al biraz rahatlarsın inşll.

sağolun kızlar 36,5'a gerilemiş süperim :42:

Sen yaninda degilsin diye bunlari hissediyorsun ama inan yaninda olsanda bige yapacagin bisey olmamasi ayni seyi hissettirecek o yuzden calisiyorsun diye kendini nolur bilincalti suclayip hirpalama git bir disari iyi ve kotu olan havani al :) az kaldi eve gidince sana teslim olacak bir can var hic olmazsa beynini yorup gitme eve ne mutlu ki kontrol altinda bilincli ellerde umudun ve insallah gepmis gecmis olacak aksama kadar

biliyorum canım ya önceki ateşlerinde yanındaydım o da ayrı bir hırpalanma sebebi

sadece 1 tanesi patladı pelin yaa 3 tane daha var yolda..akşamları yatırınca bikaç saat kesintisiz uyuyordu artık maks.yarım saat uyuyo sürekli yanındayım..biticekmi bu uykusuzluk dişler çıkınca çok merak ediyorum..bende yatırdım yatağına dün gece ama yetişmek ne mümkün git gel canım çıktı aldım yanıma yine..
bide alt katta tadilat var gündüz uykusuda yalan oldu 2 gündür..tak tak tak sesten uyuyamıyo çocuk..benimde bütün sinir tepemde..

yeni dişlere kadar bitecek öznur sonra yeni diş sıkıntısıyla baştan başlanacak ve moral bozmak gibi olmasın da her sonraki diş öncekinden zor geliyor :24:

Beste yataga yanima aldim dayanamadim uyusun koyarim diye sabah esimle kavga ettik meral bu yuzden bari birimiz uykusuz kalmasaymis o biri o tabi sinir oldum ben 6 ay o uyusun diye icerde yattim erkek milleti nankor ya
söyle o enişteye getirmesin beni oaraya:20:
paşama bak be uykusuzz kalmıycak:22:
biz yaklaşık bir yıldır kalıyoruz sesimizi çıkarıyormuyuz peki.... hayır dimi

bir sonraki ateş atağına kadar gayet iyiyim canım benim :32:

aman aman inşallah olmaz

Back