günaydın müzeyyencim ..hay allah yaaa inşll. tekrar çıkmaz ateşi .. çok geçmiş olsun canımm
geçmiş olsun canım
bilge ateşi nası oldu kuzunun
günaydın müzeyyen
geçmiş olsun ya , senin işinin en güzel tarafıda bu olsa gerek böyle durumlarda gitmeyebiliyorsun, hesap vereceğin kimse yok
aman maşallah diyeyimde nazar değmesin
geçmiş olsun müzeyyencim allah beterinden esirgesin
10.30 gibi ibufen vermiş annem şu an 37 civarıymış uyuyormuş
Bige resim aksam ekleyecegim goya aklimda ama minayi yatagina alistrayim derken git gel gece yarisi oluyr bugun insallah diyeyim meral sanada aksam insallah diyorum cnmcmmm muzeyyen gecmis olsun tulay sanada dun gece icin gecmis olsun nevraa nbr okuyrm hep slmini ama yazamadim birturlu bu arada fatmanin slmi var izmirdeki yogun diye gremyrmus
çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz içi kızlar.işte hep istediğimiz gibi olmuyorki tatlım
çok geçmiş olsun müzeyyencim
evde olman süper ama
paşalarınuın başındasın
nilgüncüm kendi işim olmasının en güzel yanı bu olsa gerek. ama geceleri eve işgetirip 1 lere 2 lere kadar yetiştirmek zorunda kalıyorum bazen bu rahatlığın devamında:))
bilgecim telaşlandırmak gibi olmasın ama diş ateşi bu kadar yüksek olmaz be canım doktorunuzu aradın mı hiç??38.7 olmuş yaaaaaa ((((((
sevindim canım öykücük ve senin adına. en büyük hastalıkları grip soğuk algınlığı olsun diyorum hep ama burunları akıp öksürünce bile ben benden gidiyor valla. hepimiz için böyle daha doğrusu. çok şükür yanlarındayım canım allah hiç yanımızdan ayırmasın kuzularımızı.çok şükür iyiyiz müzeyyencim
inan dünkü mesajını görmedim ya da atladım cnm
evet yaaa kuzu hastalanmadan atlattık
hafif burun ve geniz akıntısı dışında bir sorun yaşamadık
senin kuzular rahatsızlanmış üzüldüm
ama çok şükür yanlarındasın
sorunsuz bir şekilde hallolur devamı da inşallah canım.iyidir pelin ne olsun , geldik işe başladık yine
şükür yok yaramazlık,
senin yoğun bu hafta, ALLAH kolaylık versin, çok gelmek isterdim, yanınızda olmak isterdim ama gel görki zor işte,
şurup verilmişti zaten düşer şimdi yine , üzülme
amin , aynen öyle oldu walla annem şimdi 6 gün bakacak sonrada bayram ben zaten evdeyim, sonrad ALLAH KERİM
ay delircem dakikalar geçmiyor... kapana kısılmış gibiyim
ah canım benim sakin ol diycem ama bana bile saçma geliyor bunu demek. başka bir şikayet var mıydı sadece ateş mi?