2009 Aralık Anneleri

bir sonraki ateş atağına kadar gayet iyiyim canım benim

aman iyi ol, inşallah olmaz ateşte hep iyi olursun,

öznurcum sizede kolay gelsin, bu diş ne menem bişeymiş yaw, ben nilaydada yaşadım ama unutmuşum galiba...

hadi ben giderim evime

Bahar bige ve meral bana bos bi mail atarmisiniz telefona kaydedcegim mail adreslerini normal pc de kayitli ama elim varip kayddemedim buna o zamanda yazacaklarim kaliyor hep

öznurcum sizede kolay gelsin, bu diş ne menem bişeymiş yaw, ben nilaydada yaşadım ama unutmuşum galiba...

hadi ben giderim evime

inşallah canım inşallah hepimiz hep iyi oluruz
hadi kokla kuzunu benim için de nilayı da öpersin di mi?

Bahar bige ve meral bana bos bi mail atarmisiniz telefona kaydedcegim mail adreslerini normal pc de kayitli ama elim varip kayddemedim buna o zamanda yazacaklarim kaliyor hep

gönderdimkine

yeni geldim . bide üstüne yönetim kurulu toplantısı var.öğlende emzirirken farkettim kuzumun kafasının içide mor:2:akşam görmemiştim.üstüne bide öğlende gene vurdu sol tarafda morardı tam oldu.başkandan cuma günü için izin istedim. sensiz olmaz burası diyo yaa. of allahım al beni gezdir beni

bilge iyimisin canım biraz daha

bilge geçmiş olsun daha yeni bakabildim kk ya,
tülaycım okurken elim ayağım titredi bu bencil düşüncesiz kaynanaları allah bizden uzakta iyi etsin ne diyim nediyim.. az önce de benimki yine beni sinir hastası etti.. yemin ederim kanser edicek bu kadınbeni..
sinirim çok bozuk.. hergün bişey çıkarıyo hergün bir bencillik.. baktığın zaman ortada bişey yok ama bardağın görnmeyen kısmında öyle çok şey yapıyoki..ama ben bunu hakediyorum ince düşünceli olmanın cezassını çekiyorum amaaaan çok da şeyimde diyip geçemiyorum bir trlü offfff

iyiyim tülaycım sağol
ah kuzucuk ya forumda bir kask tanıtıyolardı tülay ondan mı alsan ki napsan

pelin dolap çekmece kilitlerini nerden aldın
arda tabak koymadı evde
hayır önemli değil de yürüteçte bir de ayağını kesse naparım ben allah korusun.. heryeri kurcalıyo uzanamadığı bi yer yok.. salonu boşalttım zaten sandalye lambader filkan hiç bişey kalmadı hepsini kemirdi ve de üstüne çekip kaçıyodu kaldırdım bende
sandalyeyi kemirmiş çiğniyodu naptın oğluuum seeen diye birden yüksek sesle konuşunca da bana sinirlendi nasıl bağırdı ağlayarak şok oldum sadece o şokla bir den sesim yüksek çıktı allahım sen aklıma sahip çık

amin diyeyim canım dicek başka bişi bulamıyorum.detaycı olmamızdan zaten kafaya takıyoruz keşke çok ta tın desek.

bu arada işyerime ingilizce bi mektup gelmiş. nabayım ben şimdi bunu. nette çevirici bulayım bari:44:

okuldayım
türkçeden sınav oluyor bizim şaşkınlar
:)

bu arada pelincim siz tabiki kesersiniz pastayı biz ancak geliriz...:) elimden geldğince erken gelmeye çalışacağım
okul kursum 12 de bitiyor çünkü ordan çıkıp geleceğim tabi önce eve uğrayıp nehiri almalıyım:))))
koşa koşa geliriz artık:)

yazılıları bitti kıpırdanıyorlar uf yazcaktım daha ad

ateş nasıl son durum bilge?

hay allah tülay yaaa oku bari çocuğu nazarmı var üzerinde acaba(
ay durun size bişey anlatayım da sinir olun biraz..kardeşimin bebeği olduya geçen hafta hastaneden çıktılar bebekle aynı gün eve geldiler..bebek kusmaya başladı ve tıkandı morardı nerdeyse normal doğum olduğu için su yutmuş o tıkamış kusarken.. hepimiz bi panik olduk tabi doktora götürelim filan dedik bikaçkez üstüste oldu çünkü ..kaynanası demezmi çekilin etrafından baktınız nazar oldu bebek ben okuyayım onu diye..yanındakilerde biziz annem ablam ben yanii..hey allahım hepsimi böyle olmak zorunda bunların..

nedir bu agresif yanitin nedeni? benim bir konuda gorus bildirmem icin muhakkak o konunun tartismasinin yapiliyor olmasi gerekmiyor. konunun bahsinin gecmesi yeterli. elbette ki yanlis buldugum/ dusundugum bir konu varsa bunu belirtecegim. bundan dogal bir sey olabilir mi bir forumda?

buraya zaten az yaziyorum, o az yazdiklarimin da acayip tepkilerle karsilanmasina hayret ediyorum dogrusu. sanirim daha da seyrek ugrayacagim artik.

gördüm canım o kaskı hatta annem söledim takalım nabalım diye. taktırmaz falan dedi annemde öle kaldı düşünmüyo değilim açıkası.:44:

alırsan bize de bilgi ver bakalım işe yarıyor mu... benim eserekli töbe taktırmaz

ateş nasıl son durum bilge?

36,5 öğlen güzel yemiş şimdi de uyuyormuş bin şükür

hey allahım yarabbim öznur kardeşin sesini çıkaramıyordur sinir de oluyordur annen söylese hiç olmaz gerektiğinde sen veriver cevabını da kardeşinin içi soğusun bari

soyleyemem :)) cunku konusmama karari aldim cok kirildim cunku konusma birdaha benle dedim
yaz ver eline kağıdı pelincim
bahar bige ve meral bana bos bi mail atarmisiniz telefona kaydedcegim mail adreslerini normal pc de kayitli ama elim varip kayddemedim buna o zamanda yazacaklarim kaliyor hep
attım şekerüm

Hadi ben giderim evime
öptüm kuzuyu nilaycım diyecektümki nilgün dedüm
sen de yazılı olarak ver Kızlar gelirsek fena yaparız diyolar yaz ver
valla yaaa aynen

izin hakkımız söke sökee alırızzzz

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…