bir sonraki ateş atağına kadar gayet iyiyim canım benim
Soyleyemem :))cunku konusmama karari aldim cok kirildim cunku konusma birdaha benle dedim
aman iyi ol, inşallah olmaz ateşte hep iyi olursun,
öznurcum sizede kolay gelsin, bu diş ne menem bişeymiş yaw, ben nilaydada yaşadım ama unutmuşum galiba...
hadi ben giderim evime
Bahar bige ve meral bana bos bi mail atarmisiniz telefona kaydedcegim mail adreslerini normal pc de kayitli ama elim varip kayddemedim buna o zamanda yazacaklarim kaliyor hep
yeni geldim . bide üstüne yönetim kurulu toplantısı var.öğlende emzirirken farkettim kuzumun kafasının içide mor:2:akşam görmemiştim.üstüne bide öğlende gene vurdu sol tarafda morardı tam oldu.başkandan cuma günü için izin istedim. sensiz olmaz burası diyo yaa. of allahım al beni gezdir beni
bilge iyimisin canım biraz daha
iyiyim tülaycım sağol
ah kuzucuk ya forumda bir kask tanıtıyolardı tülay ondan mı alsan ki napsan
bilge geçmiş olsun daha yeni bakabildim kk ya,
tülaycım okurken elim ayağım titredi bu bencil düşüncesiz kaynanaları allah bizden uzakta iyi etsin ne diyim nediyim.. az önce de benimki yine beni sinir hastası etti.. yemin ederim kanser edicek bu kadınbeni..
sinirim çok bozuk.. hergün bişey çıkarıyo hergün bir bencillik.. baktığın zaman ortada bişey yok ama bardağın görnmeyen kısmında öyle çok şey yapıyoki..ama ben bunu hakediyorum ince düşünceli olmanın cezassını çekiyorum amaaaan çok da şeyimde diyip geçemiyorum bir trlü offfff
bilge geçmiş olsun daha yeni bakabildim kk ya,
yeni geldim . bide üstüne yönetim kurulu toplantısı var.öğlende emzirirken farkettim kuzumun kafasının içide mor:2:akşam görmemiştim.üstüne bide öğlende gene vurdu sol tarafda morardı tam oldu.başkandan cuma günü için izin istedim. sensiz olmaz burası diyo yaa. of allahım al beni gezdir beni
arkadaşım mama yada ilaç bunun tartışmasını yapmadık zaten burda . ayrıca kimsenin bişiyi kötüledği yok kızıma verilen bir şeyin araştırmasını yaptık ve burada paylaştık.türkiyede yda amerikada pazarlanma şekli bizi ilgilendirmiyor. benim çocuğum bunu kaldırabilirmi gereklimi diye fikir yürütüyoruz burda paylaşımda bulunuyoruz.teşekkür ederim ilgin için
arda sıpası uyandı bile hey allahım daha yeni oturdum yasağolasın arzucum
gördüm canım o kaskı hatta annem söledim takalım nabalım diye. taktırmaz falan dedi annemde öle kaldı düşünmüyo değilim açıkası.:44:
ateş nasıl son durum bilge?
hay allah tülay yaaa oku bari çocuğu nazarmı var üzerinde acaba(
ay durun size bişey anlatayım da sinir olun biraz..kardeşimin bebeği olduya geçen hafta hastaneden çıktılar bebekle aynı gün eve geldiler..bebek kusmaya başladı ve tıkandı morardı nerdeyse normal doğum olduğu için su yutmuş o tıkamış kusarken.. hepimiz bi panik olduk tabi doktora götürelim filan dedik bikaçkez üstüste oldu çünkü ..kaynanası demezmi çekilin etrafından baktınız nazar oldu bebek ben okuyayım onu diye..yanındakilerde biziz annem ablam ben yanii..hey allahım hepsimi böyle olmak zorunda bunların..
yaz ver eline kağıdı pelincimsoyleyemem :))cunku konusmama karari aldim cok kirildim cunku konusma birdaha benle dedim
attım şekerümbahar bige ve meral bana bos bi mail atarmisiniz telefona kaydedcegim mail adreslerini normal pc de kayitli ama elim varip kayddemedim buna o zamanda yazacaklarim kaliyor hep
öptüm kuzuyu nilaycım diyecektümki nilgün dedümaman iyi ol, inşallah olmaz ateşte hep iyi olursun,
öznurcum sizede kolay gelsin, bu diş ne menem bişeymiş yaw, ben nilaydada yaşadım ama unutmuşum galiba...
Hadi ben giderim evime
valla yaaa aynensen de yazılı olarak verKızlar gelirsek fena yaparız diyolar yaz ver
izin hakkımız söke sökee alırızzzzyeni geldim . Bide üstüne yönetim kurulu toplantısı var.öğlende emzirirken farkettim kuzumun kafasının içide mor:2:akşam görmemiştim.üstüne bide öğlende gene vurdu sol tarafda morardı tam oldu.başkandan cuma günü için izin istedim. Sensiz olmaz burası diyo yaa. Of allahım al beni gezdir beni
okuldayım
türkçeden sınav oluyor bizim şaşkınlar
:)
bu arada pelincim siz tabiki kesersiniz pastayı biz ancak geliriz...:) elimden geldğince erken gelmeye çalışacağım
okul kursum 12 de bitiyor çünkü ordan çıkıp geleceğim tabi önce eve uğrayıp nehiri almalıyım:))))
koşa koşa geliriz artık:)
yazılıları bitti kıpırdanıyorlar uf yazcaktım daha ad
ateş nasıl son durum bilge?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?