2009 Aralık Anneleri

ay amin Meral :)
tek başına gelsin, canımı yisin, diğer türlü iki gelince:22:
daral geliyor bana
:27: işte hep istediğimiz gibi olmuyorki tatlım

günaydın canlarıımmm. bugün evdeyim yine annemin evinde acil ir tesisat işi çıktı o yüzden işe gidemedim. bana yaradı yani bu durum:) berkay da hala öksürük burun akıntısı huysuzluk hat safhada. sabaha karşı da ateşimiz 38.1 e çıktı. bakalım şimdilik 37.2 ye düştü. olmazsa doktora götürücem öğleden sonra. geçmişe bakıp geliyorum.

çok geçmiş olsun müzeyyencim
evde olman süper ama
paşalarınuın başındasın:16:

ben akşam veriyorum çorba varsa çorba yoksa sebze yemeği bu akşam balık vardı balık yedi
pazar günü sahile gittik arkadaşlar aradı ayıptır söylemesi ıslak hamburger deneyeceğiz gelin diye gittik söyledik birer tane benim yemeyen kızım parmağıyla ıhhh ıhhh diye hamburgeri gösteriyor verdim ekmeğinden sadece ete güvenemediğim için yedi sonra dikti gözlerini yan masada oturan kadının tostuna kadın isterseniz kırın bir parça diye yok yemez zaten dedim salak gibi söylemedim eşime sonra evde vicdan azabı çektim ya canı çektiyse garibim anlatamadı bize diye ağla ağla ayyyy valla bende akıl filan kalmadı
oradan arkadaşın evine gittik eşi tatlı çıkardı gene aynı parmak ıhhh ıhhh tatlının kremadan götürdü bu sefer Allahım dedim neler oluyor :28:
oooh maaşallah yarasın turtaya yedikleri melikecim
ben milupanın tahıllı gece mamasınadan veriyordum 2 3 gündür bizim yemeklerden yiyor yatarkende mama veriyorum bu arada benim kız 10 aydan sonra ayakta sallanmaya basladı eşim sagolsun ona bıraktıgım gecelerde uyusun diye sallamış simdi ayagımda bi taraftan sallıyorum bi taraftan yazıyorum bu arada bizim zeynoşun nazıda var yani sibelin nazıylada karısacak ortalık
ben de ayakta sallıyorum maalesef. emdiği halde emerek dalamıyor üzerine sallanmak istiyor.
günaydıııııınnnnnnn
günaydıın meral naber canım dün de sordum ama görmedin sanırım öykü nasıl? iyi çok ilerlemeden atlatmışsınız soğuk algınlığını.
günaydın herkese

umut'un ateşi var ya... 4te ateşlendi neyse ki en fazla 38 oldu ibufen calpol dönüşümlü başladım
smilie_girl_250.gif
muhtemelen dişten ağzının içi balon gibi kuzunun :14:
canımm çok geçmiş olsun. diş geldi kış geldi derken yine başladılar ateşlenmeye hastalanmaya. allah beterinden esirgesin.
günaydın herkeze:2:

kabus gecemi anlatayım size .8.30 gibi hazırlandık gitmedende sevgili kocatanımla konuştum. annen bakmak isterse annemle 1-2 ün baksın programını uyku düzenini öğrensin her şeyden önemlisi onunla yalnız kalmadı alışsın ayrıca bize gelsin baksın dedim.ben konuşunca bana destek çık dedim. tamam hayatım dedi.neyse gittik kapıyı bi açtılar duman çıkıyor evden. sigaramı içtiniz dedim.(geleceğimizi bile bile ev duman altı olmuş)koridora çıkmış artık. içerde halasının kızı var o zaten çok tiryaki .neyse camı açın dedim. daha ayakkabılarımı çıkrmadan sinir krizine girdim. aldı çocuğu odaya götürmeye kalkıyo . duman içinde nereye götürüyorsun dedim. çıktı çıktı duman diyo.:22: ben bile tıkandım nası çıktı dedim.neyse havalandı falan biraz girdik.ev dolmuş tabe halası kızı babaannesi dedesi kayınvalide kayınpeder hepsi aynı anda almaya çalışıyorlar. yavrum salak gibi oldu. fazla uzatmadan karnı açtı zaten yemeğe geçelim dedim. balık yapmışlar tabe azıcık bişi kalmış. ecrinnaza muhallebi yaptım. hepimiz yerken kayınvalide geldi yanımıza işte ben yarın bakarım buna. bizde kalsın dedi. bana öğlenleri zor olur anne eve gel dedim. benim evde işim var babanla gelemem dedi. işin varsa çocuğa nası bakacan dedim.olsun canım bakarım diyo.:4:hem annemde gelsin yarın programını öğrenirsin hem senle yalnız kalmadı hiç dedim. aa ne varmış onda canım dio yazarsın bi kağıda diyo ben veririm diyo.:53:hem duruyo ya benle şimdi diyo. allahım ya ben varım zaten yanında şuan tabi durucak.:53:benim kocada tık yok.neyse sonra bayramlık almış onları getirmeye gidince ,eşime dedim neden bişi sölemiyorsun.e ne varmış canım kalsın diyo evde ne konuştuk diyorum. bi tek çocuk senmi büyütüyorsun dedi. senide annen bırakmış 1,5 yaşında dedi.ben tabi şok:2:sonra odaya geçtik . kız o arada yürürken elinde tahta araba vardı küçük onun üstüne düştü kaşının üstü şişti kocaman mosmor oldu.:2:çok ağladı yavrum tabi bende sinir falan kalmadı. huysuzlanmaya başladı sonrasındada gidelim artık dedim kocatana. kalktık giderken eşim gel anne yarın bak dedi. gelemem dedi işlerim var dedi. benimkide kudurdu işin varsa nası bakacan madem dedi.öbürgün gelirim dedi. eve geldik. benimki konuşmuyo benle surat yapıyo. ben kime surat yapayım acaba.benim annem her gün 30 km yoldan gelip gidiyo. sabah anneme anlattım üzülme kızım diyo ben bakarım ölene kadar :2:canım annem iyiki varsın:5:

uzun oldu kızlar kusura bakmayın içimi dökmek istedim:43:
günaydın canım. bak boşuna sinirlenmişsin kayınvalideciğin kendi kendini batırmış zaten eşine karşı:) yok yere eşinle huzurunuzu bozmuşsunuz. allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin benim annemde öyle gık demeden 2. çocuğumu büyütüyor. elleri dert görmesin inşallah. iyi ki anlattın canım bizler burada birbirimizin halini anlamazsak kim anlayacak.
sağolun kızlar allah hepsini beterinden esirgesin
72032879993409474002.gif

ah keşke meral keşke... aklım, kalbim, ruhum... hiçbirini yanıma almamışım bi tek bedenimi sürükleyip işe getirmişim gibi hissediyorum :14:
canım benim yaa salma kendini diş ateşi neyseki allah başka hastalık vermesin. keşke hep yanlarında olabilsek ama ne yapalım biz istemez miyiz:50::70:
herkese günaydın kızlar
gerçi 7 30 da kalkrık nehirle oyun mama derken
evi sildim süpürdüm toparladım
pırasa yaptım nehire ve bize...
şimdi çamaşır asıcam sonrada duş alırım inş):
nehir şükür şimdi uyudu:))))

bu arada diş çıkaranlara geçmiş olsun
sajnırım bilge yazmıştı şimdiden dilerim hemencecik çıkar rahatlar minikler...
arzu nasıl oldu ardanın boğazları canım ararım olmazsa seni...

burcu butik pasta işin hayırlı olsun canım yaparsın sen eminm:)

pelin canım nasipse doğumgününe geleceğiz...derslerimi iptal ettim bile valla mina için:)
yoksa görüşmek zor olacak:) önemli olan arkadaşlıklar pekişsin ...benim gelmem biraz 2-230i bulur ama yetişirim dilerim:) görüşelim istiyorum çünkü

bugün 6 dersin üzerine birde çkıkışta derse gidicem ordan da porjeksiyon cihazı almaya gidebiliriz velilerimle belli değil..evin yolunu dilerim bulurum:)))))
ben okurken yoruldum valla allah kolaylık versin senem
günaydın :)

dünge ce kayınavlidemi yolcu ettik, benim maraton başladı yine :(

Bige, geçmiş olsun, bu dişler çıkana kadar rahat yok bize,
Burcu,hayırlı olsun, ALLAh gönlüne göre versin, istiyordun bu tarz bişey, inşallah güzel olur herşey...
Tülay, geçmiş olsun ya, ben bu evin içinde sigara içme işini anlamıyorum zaten
Senem, kolay gelsin sana diyorum başkada bişi demiyorum, kargoyuda dün verdim bugün elinde olur umarım

allah kavuştursun nilgün en azından tek başına olduğunda destek oldu sana ne güzel. annen de dinlenmiş oldu.

çok şükür iyiyiz müzeyyencim
inan dünkü mesajını görmedim ya da atladım cnm

evet yaaa kuzu hastalanmadan atlattık
hafif burun ve geniz akıntısı dışında bir sorun yaşamadık

senin kuzular rahatsızlanmış üzüldüm
ama çok şükür yanlarındasın

Bige resim aksam ekleyecegim goya aklimda ama minayi yatagina alistrayim derken git gel gece yarisi oluyr bugun insallah diyeyim meral sanada aksam insallah diyorum cnmcmmm muzeyyen gecmis olsun tulay sanada dun gece icin gecmis olsun nevraa nbr okuyrm hep slmini ama yazamadim birturlu bu arada fatmanin slmi var izmirdeki yogun diye gremyrmus

iyiyiz canım çok şükür .. yok canım hiç önemli değil.. evde olunca hiçbişeye vakit olmuyoo .. cumhuriyet bayramında 4 gün evdeydim burak' ın peşinde koşmaktan hiçbişey yapamamıştım.. hazırlılar nasıl gidiyoo .. hay allahım yaa gelmek nasıl istiyordumm .. hala gelecek misafirlerimin vazgeçmesini bekliyorum ama arayan yok kesin gelecekler yanii.. :5:

iyiyiz canım çok şükür .. yok canım hiç önemli değil.. evde olunca hiçbişeye vakit olmuyoo .. cumhuriyet bayramında 4 gün evdeydim burak' ın peşinde koşmaktan hiçbişey yapamamıştım.. hazırlılar nasıl gidiyoo .. hay allahım yaa gelmek nasıl istiyordumm .. hala gelecek misafirlerimin vazgeçmesini bekliyorum ama arayan yok kesin gelecekler yanii.. :5:

sen onları ara çok önemli işim çıktı sonraki hafta bekliyorum de

Nilgunnnnn nbrrrrr
iyidir pelin ne olsun , geldik işe başladık yine
şükür yok yaramazlık,
senin yoğun bu hafta, ALLAH kolaylık versin, çok gelmek isterdim, yanınızda olmak isterdim ama gel görki zor işte,

38.7 olmuş yaaaaaa :(((((((

şurup verilmişti zaten düşer şimdi yine , üzülme :50:
allah kavuştursun nilgün en azından tek başına olduğunda destek oldu sana ne güzel. annen de dinlenmiş oldu.

amin , aynen öyle oldu walla annem şimdi 6 gün bakacak sonrada bayram ben zaten evdeyim, sonrad ALLAH KERİM

Beste yataga yanima aldim dayanamadim uyusun koyarim diye sabah esimle kavga ettik meral bu yuzden bari birimiz uykusuz kalmasaymis o biri o tabi sinir oldum ben 6 ay o uyusun diye icerde yattim erkek milleti nankor ya

şurup verilmişti zaten düşer şimdi yine , üzülme :50:

şurup 40. dakikada etkiliyor aşağı yukarı... şuruptan bir saat sonraki hali bu nilgün ona sıkılıyorum zaten... allahtan daha önce de benzer şey olmuştu o yüzden bünyesinin ne yapabileceğini kestirebiliyoruz. zaten şurubu alması gereken ölçü kadar verememişler yarım ölçek calpol verin ve duş yaptırın dedim.. tabii evin ısısını düşürün vs vs saydım bir sürü bir şey işte

ne çabuk yükselmiş.. diştendir canım .. keyfi yerindeymiş yaa.. bir an önce düşer ateşi. çabuk atlatırsınız inşll

umut'un hep bir anda çıkıyor nevra. ölçüyorsun 37, 15 dakika sonra 39.9'u gördüğümüzü biliyorum

Beste yataga yanima aldim dayanamadim uyusun koyarim diye sabah esimle kavga ettik meral bu yuzden bari birimiz uykusuz kalmasaymis o biri o tabi sinir oldum ben 6 ay o uyusun diye icerde yattim erkek milleti nankor ya

adı üstünde erkek işte diyorum
başkada bişi demiyorum

ay delircem dakikalar geçmiyor... kapana kısılmış gibiyim

yaw bi sakin olsana, dişten ateşi yükseldi, ama keyfi iyi,
anneannesi, dedesi ve bakıcı yanında,
babası 3 dakikalık mesafede,
kapıda araba var...

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ya ben anlamadim dis o kadar ates yapmazdi hani allah allah insallah duser biranonce

duşla 37,6ya gerilemiş çok şükür
anlamıyorum valla pelin bir anda fırlıyor geri düşüyor.... diş bu kadar yapmamalı diyorlar başka hiçbir şey çıkmıyor çocuk yanıyor ama neşesi iyi bu nasıl iştir nedir anlamadım ben yaaa... şimdi de al bir derece birden düşmüş bir duşla ki onu da 37 dereceyle yaptırın arada çok fark olup titremesin demiştim... uffffffff gözünün önünde olmaması ne kadar zor yaaaaaaaaaaaaaa
kimse yanlış anlamasın çok şükür bin şükür bu çoğu insanınkinin yanında dert bile değil farkındayım allah tüm bebekleri beterinden esirgesin bunun da bilincindeyim ama gözünün önünde olmayınca insana sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor... ha yanında olsam ne olacak doktor değilim bir şey değilim ve şu an annem, babam ve bakıcı nur gibi bakıyorlar oğluma adım gibi biliyorum nankörlük etmiyorum allah milyarlarca kez razı olsun ama duvarlar üstüme üstüme geliyor
smilie_girl_239.gif

Back