2009 Aralık Anneleri

günaydın canım .. çok geçmiş olsun ... offf bu dişler mafediyoo kuzuları yaa.. tam toparladı derken yenisi .. bitsede kurtulsalar..

Bigecim çok geçmiş olsun
arıycam sen,birazdan

keşke çalışmak zorunda olmasakda yavrularımızı kendimiz büyütebilsek:2:

sağolun kızlar allah hepsini beterinden esirgesin

ah keşke meral keşke... aklım, kalbim, ruhum... hiçbirini yanıma almamışım bi tek bedenimi sürükleyip işe getirmişim gibi hissediyorum

Bige gecmis olsun cok simdi nasilmis peki atesi kacmis kuzunun

9.30da 4 saatimiz dolduğunda 37yi bulmuşuz yine... yükselecek gibi görünüyor calpol ver dedim anneme... ama maşallah keyfi iyiymiş bu da demek oluyor ki bu yine diş sıkıntısı allaha çok şükür
sen elbise fotosu ekleyecektin de toka bakacaktım ben pelin? malum sen toka diye gidip kilit alıyorsun

Bige gecmis olsun cok simdi nasilmis peki atesi kacmis kuzunun
link atacaktın pelinoşkiiiii

ah canım arkadaşım benim
evet bedenlerimiz burada ama biz değil

herkese günaydın kızlar
gerçi 7 30 da kalkrık nehirle oyun mama derken
evi sildim süpürdüm toparladım
pırasa yaptım nehire ve bize...
şimdi çamaşır asıcam sonrada duş alırım inş):
nehir şükür şimdi uyudu:))))

bu arada diş çıkaranlara geçmiş olsun
sajnırım bilge yazmıştı şimdiden dilerim hemencecik çıkar rahatlar minikler...
arzu nasıl oldu ardanın boğazları canım ararım olmazsa seni...

burcu butik pasta işin hayırlı olsun canım yaparsın sen eminm:)

pelin canım nasipse doğumgününe geleceğiz...derslerimi iptal ettim bile valla mina için:)
yoksa görüşmek zor olacak:) önemli olan arkadaşlıklar pekişsin ...benim gelmem biraz 2-230i bulur ama yetişirim dilerim:) görüşelim istiyorum çünkü

bugün 6 dersin üzerine birde çkıkışta derse gidicem ordan da porjeksiyon cihazı almaya gidebiliriz velilerimle belli değil..evin yolunu dilerim bulurum:)))))

Son düzenleme:
günaydın :)

dünge ce kayınavlidemi yolcu ettik, benim maraton başladı yine

Bige, geçmiş olsun, bu dişler çıkana kadar rahat yok bize,
Burcu,hayırlı olsun, ALLAh gönlüne göre versin, istiyordun bu tarz bişey, inşallah güzel olur herşey...
Tülay, geçmiş olsun ya, ben bu evin içinde sigara içme işini anlamıyorum zaten
Senem, kolay gelsin sana diyorum başkada bişi demiyorum, kargoyuda dün verdim bugün elinde olur umarım

günaydın nilkün
allah kavuştursun bacım

saol tatlım hepimize kolay gelsin:)
nehir iyi olduğu sürece benim için sorun yok....çok şükür...
4.sınıf önemli bir sınıf...bu anlamda iki tarafıda dengelemem gerek...

hediye için şimdiden teşekkür ederim canım heyecanla bekliyoruz:)))))

günaydın canlarıımmm. bugün evdeyim yine annemin evinde acil ir tesisat işi çıktı o yüzden işe gidemedim. bana yaradı yani bu durum:) berkay da hala öksürük burun akıntısı huysuzluk hat safhada. sabaha karşı da ateşimiz 38.1 e çıktı. bakalım şimdilik 37.2 ye düştü. olmazsa doktora götürücem öğleden sonra. geçmişe bakıp geliyorum.

günaydın canım allah kolaylık versinn

günaydın nilgüncümm allah kavuştursunn ..

günaydın müzeyyencim ..hay allah yaaa inşll. tekrar çıkmaz ateşi .. çok geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun canım

bilge ateşi nası oldu kuzunun

müzeyyen ben tonimer kullandım bir kez tüp şeklinde damla burnu tıkandı damlattım ii gelmişti ama fazla kullanmadım burun tıkanıklığımızhiç olmadı

Tonimer baby sprey kullaniyrm 6 aydan beri bende

Ben de Pelinin tavsiyesiyle tonimer almıştım geçen hafta biraz burnu akıyordu kullandım sıkması biraz işkence gibi ama iyi geliyor aksa da tıkansa da ne var ne yok döküyor dışarı.

biz de tonimerin spreyini kullanıyoruz müzeyyencim ve çoook memnunum. ötekiler artık küçük bebekler için dedi drumuz. bu güzel temizliyo tavsiye ederim. ama ben sıktıktan sonra otri bebeyle temizliyodum..

sağolun kızlar cevaplarınız için ben de bugün alayım tonimer spreyle otri bebe.

ben senin verdiklerine ilave olarak hem akşam yemeği hem de yatmadan muhallebi veriyorum. devam sütü içmiyor berkay. şu an zaten ben istesem de erken yatmadığı için muhallebi yedirecek zaman oluyor. erken yatmaya başlarsa ne yaparım bilmiyorum. bir alışsa şu biberonla süt olayına ne güzel olacak.

Son düzenleme:

benimkide 1 hafta içti devam sütü şimdi gene ağzına sürmüyor:2: .kaşık maması veriyorum bende yatmadan

günaydın müzeyyen
geçmiş olsun ya , senin işinin en güzel tarafıda bu olsa gerek böyle durumlarda gitmeyebiliyorsun, hesap vereceğin kimse yok
aman maşallah diyeyimde nazar değmesin

geçmiş olsun müzeyyencim allah beterinden esirgesin

bilge ateşi nası oldu kuzunun

10.30 gibi ibufen vermiş annem şu an 37 civarıymış uyuyormuş

Bige resim aksam ekleyecegim goya aklimda ama minayi yatagina alistrayim derken git gel gece yarisi oluyr bugun insallah diyeyim meral sanada aksam insallah diyorum cnmcmmm muzeyyen gecmis olsun tulay sanada dun gece icin gecmis olsun nevraa nbr okuyrm hep slmini ama yazamadim birturlu bu arada fatmanin slmi var izmirdeki yogun diye gremyrmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…