günaydın canım .. çok geçmiş olsun ... offf bu dişler mafediyoo kuzuları yaa.. tam toparladı derken yenisi .. bitsede kurtulsalar..
Bigecim çok geçmiş olsun
arıycam sen,birazdan
keşke çalışmak zorunda olmasakda yavrularımızı kendimiz büyütebilsek:2:
Bige gecmis olsun cok simdi nasilmis peki atesi kacmis kuzunun
link atacaktın pelinoşkiiiiiBige gecmis olsun cok simdi nasilmis peki atesi kacmis kuzunun
9.30da 4 saatimiz dolduğunda 37yi bulmuşuz yine... yükselecek gibi görünüyor calpol ver dedim anneme... ama maşallah keyfi iyiymiş bu da demek oluyor ki bu yine diş sıkıntısı allaha çok şükür
sen elbise fotosu ekleyecektin de toka bakacaktım ben pelin? malum sen toka diye gidip kilit alıyorsun
günaydın :)
dünge ce kayınavlidemi yolcu ettik, benim maraton başladı yine
Bige, geçmiş olsun, bu dişler çıkana kadar rahat yok bize,
Burcu,hayırlı olsun, ALLAh gönlüne göre versin, istiyordun bu tarz bişey, inşallah güzel olur herşey...
Tülay, geçmiş olsun ya, ben bu evin içinde sigara içme işini anlamıyorum zaten
Senem, kolay gelsin sana diyorum başkada bişi demiyorum, kargoyuda dün verdim bugün elinde olur umarım
günaydın nilkün
allah kavuştursun bacım
Burcu,hayırlı olsun, ALLAh gönlüne göre versin, istiyordun bu tarz bişey, inşallah güzel olur herşey...
Senem, kolay gelsin sana diyorum başkada bişi demiyorum, kargoyuda dün verdim bugün elinde olur umarım
günaydın...
bilgecim geçmiş olsun inşallah daha fazla yükselmez ateşi..
herkese günaydın kızlar
bu arada diş çıkaranlara geçmiş olsun
sajnırım bilge yazmıştı şimdiden dilerim hemencecik çıkar rahatlar minikler...
herkese günaydın kızlar
gerçi 7 30 da kalkrık nehirle oyun mama derken
evi sildim süpürdüm toparladım
pırasa yaptım nehire ve bize...
şimdi çamaşır asıcam sonrada duş alırım inş):
nehir şükür şimdi uyudu:))))
bu arada diş çıkaranlara geçmiş olsun
sajnırım bilge yazmıştı şimdiden dilerim hemencecik çıkar rahatlar minikler...
arzu nasıl oldu ardanın boğazları canım ararım olmazsa seni...
burcu butik pasta işin hayırlı olsun canım yaparsın sen eminm:)
pelin canım nasipse doğumgününe geleceğiz...derslerimi iptal ettim bile valla mina için:)
yoksa görüşmek zor olacak:) önemli olan arkadaşlıklar pekişsin ...benim gelmem biraz 2-230i bulur ama yetişirim dilerim:) görüşelim istiyorum çünkü
bugün 6 dersin üzerine birde çkıkışta derse gidicem ordan da porjeksiyon cihazı almaya gidebiliriz velilerimle belli değil..evin yolunu dilerim bulurum:)))))
günaydın canlarıımmm. bugün evdeyim yine annemin evinde acil ir tesisat işi çıktı o yüzden işe gidemedim. bana yaradı yani bu durum:) berkay da hala öksürük burun akıntısı huysuzluk hat safhada. sabaha karşı da ateşimiz 38.1 e çıktı. bakalım şimdilik 37.2 ye düştü. olmazsa doktora götürücem öğleden sonra. geçmişe bakıp geliyorum.
günaydın canlarıımmm. bugün evdeyim yine annemin evinde acil ir tesisat işi çıktı o yüzden işe gidemedim. bana yaradı yani bu durum:) berkay da hala öksürük burun akıntısı huysuzluk hat safhada. sabaha karşı da ateşimiz 38.1 e çıktı. bakalım şimdilik 37.2 ye düştü. olmazsa doktora götürücem öğleden sonra. geçmişe bakıp geliyorum.
müzeyyen ben tonimer kullandım bir kez tüp şeklinde damla burnu tıkandı damlattım ii gelmişti ama fazla kullanmadım burun tıkanıklığımızhiç olmadı
Tonimer baby sprey kullaniyrm 6 aydan beri bende
Ben de Pelinin tavsiyesiyle tonimer almıştım geçen hafta biraz burnu akıyordu kullandım sıkması biraz işkence gibi ama iyi geliyor aksa da tıkansa da ne var ne yok döküyor dışarı.
biz de tonimerin spreyini kullanıyoruz müzeyyencim ve çoook memnunum. ötekiler artık küçük bebekler için dedi drumuz. bu güzel temizliyo tavsiye ederim. ama ben sıktıktan sonra otri bebeyle temizliyodum..
ya ben yine bişi sorcamya şimdi ben sabah kalkınca kızı emziriyorum sonra yatmadan kahvaltısı veriliyo uyanınca 100 cc süt sonra öğle yemeği arada yine 100 cc süt sonra meyve + yoğurt. akşam ben gelincede yatana kadar memedeyiz. ama artık doymuyo. bugün yatmadan yine 100 cc süt verdim de öyle uyudu.. akşamları siz ne yapıyosunuz akşam yemeğine nezaman başlamak lazım. yemekmi versem muhallebimi yada devam sütümü ay karar veremedim..
yiyo yiyo. bende biz yemek yerken dibimizden ayrılmadığı için o an ne yiyosak veriyorum şapır şupur götürüyo valla tuzlu baharatlı salçalı.. gerçi ben evdeki yemekleri çok az salça ve çok az tuz(ki billurr tuzun şu yüzde elli bilmem nesi azaltılmış olanından :)) koyuyorum. acı koymuyorum ama kimyon nane kekik vs hepsinden koyuyorum dr yesin baharat demişti zaten.. ben de artık akşamları öyle deniim ben yemek yerken ona da ne varsa verim. eğer yemezse muhallebi denerim.. eğer onuda yemezse devam sütü verim napim. ama sadece emip uyumuyo artık onu anladım..
sağolun kızlar cevaplarınız için ben de bugün alayım tonimer spreyle otri bebe.
ben senin verdiklerine ilave olarak hem akşam yemeği hem de yatmadan muhallebi veriyorum. devam sütü içmiyor berkay. şu an zaten ben istesem de erken yatmadığı için muhallebi yedirecek zaman oluyor. erken yatmaya başlarsa ne yaparım bilmiyorum. bir alışsa şu biberonla süt olayına ne güzel olacak.
bilge ateşi nası oldu kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?