Burcu seker hamuru geldide yapanan kadar nasil muhafaza edecgm diye aramistim denk gelmedik
Acana kadar kuru bi yerde actiktan sonra dolapta. Bu arada ben sanirim bu ise tamamen girdim :)
kızlar bebişlere burun tıkanıklığı için ne kullanıyorsunuz? serum fizyolojik vermişti doktor bu 10 lu tüpte olandan doğduğundan beri bunu kullanıyoruz ama bu sefer pek etki etmedi sanki. aslında şakır şakır akıyor burnu ama yine de tıkalı emerken zorlanıyor kuzum yaa.
Nası yani nasıl nasıl?
Uzun zamandir ne yapsam ne yapsam diye kivraniyordum ya Eylül icin pasta bakarken butik pasta olayini gordum . Sonra Eylüle dogum gunu yapacagim yere d.gunu icin konusmaya gittigimde pastayi ben getircem dedim . Adamda yapiyorsaniz konusalim bunu bize buralarda pasta yapan biri lazim dedi. Bugunde mail atmis pasta yapilcak bir iki resim gonderin diye.. Oyle iste :)
bende onlardan kullanıyordum en son hastanedeki arkadaslar onun artık etkisi olmaz okyanus suyu kullan dediler sinomarin varevde de benim kızında tıkalı degil akıyor banyo yaptırdıgım aksam sabah burnu akıyor benim zilli uyku tulumunu istemiyo üstünü örtüyorum sabah bir baktım yatakta yan dönmüs yorganıda kucaklamıs tabii hastalanır cadı
Uzun zamandir ne yapsam ne yapsam diye kivraniyordum ya Eylül icin pasta bakarken butik pasta olayini gordum . Sonra Eylüle dogum gunu yapacagim yere d.gunu icin konusmaya gittigimde pastayi ben getircem dedim . Adamda yapiyorsaniz konusalim bunu bize buralarda pasta yapan biri lazim dedi. Bugunde mail atmis pasta yapilcak bir iki resim gonderin diye.. Oyle iste :)
Hadi bakalım hayırlı olsun. Hoş bir uğraş olur senin için de de Eylül den zaman kalır mı acep?
ne güzel denk gelmiş. eylül izin verirse tabi burcu:))
Canan nbr allah kavustursun yagmur nasil
berkay da öyle işte ama bizim ev şu an uyku tulumu giyecek kadar soğuk değil uyku tulumu giydirsem terliycek giydirmesem açılıyor yanıma alıp yatsam ben iyi kolluyorum ama alışsın istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım valla. bir de ağbisi okuldan alıyor virüsü haliyle eve girdi mi bulaşıyor. bir yerde de tonimer diye bir sprey okudum o nasıl acaba??
ne güzel denk gelmiş. eylül izin verirse tabi burcu:))
ya ben yine bişi sorcamya şimdi ben sabah kalkınca kızı emziriyorum sonra yatmadan kahvaltısı veriliyo uyanınca 100 cc süt sonra öğle yemeği arada yine 100 cc süt sonra meyve + yoğurt. akşam ben gelincede yatana kadar memedeyiz. ama artık doymuyo. bugün yatmadan yine 100 cc süt verdim de öyle uyudu.. akşamları siz ne yapıyosunuz akşam yemeğine nezaman başlamak lazım. yemekmi versem muhallebimi yada devam sütümü ay karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?