sağol paylaşımın için.benim kuzu 7 de uyanır.en som mamayı 5 gibi alır100-120cc 9-10 gibi kahvaltısını yiyor ben yumurta koyduğumgün peynir vermiyorum hala billmiyorum doğru mu.saoot 12 gibi meyve püresi-suyu içiyor.3 te çorba içiyor.4-5 gibi yoğurt yiyor.7-8 gibi gece tahıllı mama ya da muhallebi yiyor.arada bizim yemeklerden vermeye çalışıyorum.gündüz hiç mama almıyor.9 gibi uyuyor sonra da 2-3 defa mama alıyor.90-120 arası alıyor.
maşallh kuzuna canım ..
pediasure
merhaba oğlum 24 aylık 12 kilo 87 cm çok iştahsız bir çocuk nerdeyse hiçbirşey yemiyor şuan beslenme desteği olarak pediasure kullanıyorum günde bir kez içiriyorum sorum şu acaba pediasureyi günde bir kez içirmem yeterlimi su yerine sütle de hazırlayabilirmiyim ayrıca oğlumun boy ve kilosu normal mi acaba şimdiden çok teşekkürler
CEVAP Pediasure kullanımı, Boy ve kilo değerleriniz.
Oğlunuzun kilo ve boy değerleri yaşına göre gayet normal.
24 ayın normal değerleri:
Kilo: 9.5 - 16 kg arası normal.
Boy: 80 - 95 cm arası normal.
Şimdi durum böyle olunca sizin tıpta sadece ileri derece beslenme bozukluğu olup çiğneme fonksiyonu olmayan nörolojik sorunlu ve felçli çocukların kullanımı için üretilmiş bir ürünü çocuğunuza kullandırmak istemenizi hiç bir çocuk hekimi onaylamaz. Hem bakın siz bir ev hanımısınız. Tüm gününüzü çocuğunuz için harcayabilir, ona sevebileceği şekilde yemekler, çorbalar yapabilirsiniz. Bunu için zamanınız var. Neden pediasura ihtiyacınız olsun ki. Pediasure doğal beslenen çocuklar için yapılmış bir ürün değil. Market ürünü hiç değil. Eczaneler bu ürünü ancak reçete ve heyet raporu ile verebilirler. Anlatabildim mi bilmiyorum. Nerden öğreniyorsunuz bu ürünleri.
Benim çocuğunuzun iyiliği için size önerim: Onu en doğru ve doğal nasıl besleyebilirimi öğrenip bunda sebat etmenizdir. eğer öğünlerini düzenli yapar ve hergün saati geldiğinde alması gereken yemek sıcak ve taze hazırlanmış olarak hazır olursa sizden iyisi yok demektir. Kaldırın öğün aralarındaki aburcuburları işiniz kolaylaşsın. Olmaz mı?
buyur burda
canım bence verme .. başka bi dr danış..
haydi sıpama gidiyorum yarın görüşürüz kuzularınızı öpün koklayın benim yerime de
güle güle sende öp umuttu bizim yerimizee..