Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende vermicem canım en azından başka doktorla görüşene kadar
bende aynen katılıyorum. kilo iyi bişi olsaydı hepimiz vermeye çalışmazdık
ben zaten minyon tipim. eşimde öle. ecrinnazın şuanki hali aynı sen diyo annem. genetik olduğunu düşünüyorum
saol arzucum.öle yapıcem
gel canım tanıştırayım seni pek bi körpe hafifde kırık
saolun kızlar destek ve ilginiz için hepinizi kocaman öptüm![]()
Melike kesene bereket cok guzel hediyen ama neden kargo parasi verdinki gelirken getirirdin
İyi tamam kaplıcaya sokmadım yemeklerini de aşçıya amca sen bi dur ben bi yemek yapıyım kızıma mı dicem.tuzsuz baharatsız.aman neyse ben biraz daha oturayım şeyimin üstüne.vazgeçtim.
doktora gittiğimde zaten dedim. 15 gün sonra kontorle çağırmıştı ben bu süre içinde vermedim.1 yaş üstü yazıyo falan dedim. doktor kotrolünde alıyosun zaten kilo alsın diye veriyorum dedi. ama içim çok huzursuz.ellerim titriyo hazırlarken 2 kere yaptım içmedi zaten
Var insana ihtiyacimiz var insan gibi insana minanin da insan gibi insanin buyuttugu guzel ahlakli duzgun minik cocuklara ihtiyaci var o yuzden yemin ederim hediyenin onemi yok sizler gelin yeterrr
saol canım. 1 yaş altında olması zaten beni korkuttu.du bakam bi çare bulacaz elbet.
Muzeyyen optm sizi iyiyiz cok sukur yogun biraz heycanliyim hemde cok belki bu yas gununden hicbisey anlamayacak ama ilk diye cok ozeniyorm bu arada gelen herkes foto makinasini getirsin unutmasin ben o gun pek cekemem :))) neyse kactim yemek yapacagim mina uyumusken
canan allah kavuştursun tezz zamanda inşallah canım
benden de sana kocaa bir tünaydıın. valla ben şahsıma aynen delü kuzularımın delü anası olarak dolanıyorum ortalıkta. ikisinin de burnu şakır şakır hönk hönk öksürüyorlar. sıyırmaya az kaldı yani kısacası. sen nasılsın canım öykü kuzusu nasıl?
allah allaah sıkıştırınca ağlaması kadar doğal birşey var mı? zaten diş çıkarma dönemindeler ağrıları sızıları oluyor bir de yanağını sıkmışlar çocuğun. geçmiş olsun.
sana yüce rabbimden çook çook sabırlar diliyorum tülay. ecrinnaza 41 milyon kere maaşallah diyorum. darısı arkadaşlarının başına inşallah:)
ah sorma nazan bizimki de pek temkinli bir çocuktu birkaç gündür yürüycem hevesine pat küt kafa üstü burun üstü nasıl denk gelirse düşüp duruyor. hep yüreğim ağzımda valla.
ben de çokluğundan şikayetçiyim. güzel olmasına güzel ama biraz fazla kudursun hemen ter içinde kalıyor saçları takip edip kurutmaya çalışıyorum yoksa zaten nanemolla havadan nem kapıyor.
yerim ben onun cic yapan ellerini dillerini. maaşallah.
maaşallah gökayıma da nilgüncüm. birden kendi başına koşmaya başlarsa şaşırma bence:)) artık ele avuca sığmıyorlar ne belde hayır kaldı ne kollarda. allah hepimize güç kuvvet versin.
seninki bir kere öğrenmiş yine hatırlar sen tekrar tekrar uygulat canım. biz halen ne tırmanabiliyoruz ne de inebiliyoruz.. asla bırakamıyorum yüksek bir yerde.
soğuk algınlığını saymazsak iyiler canım:) emre burak nasıl?
ah bilge ah benim gidişatım iyi değil dua edin allah kalan azıcık aklımı korusun valla:)) sen haber alınca bize de bildirirsin canım o zaman
hoşgeldin arzu. geçmiş olsun başın nasıl oldu? arda nasıl?
Hassasiyet. Ben o kadar da diilim arkadaşım.:)) Duymuşsunuzdur belki. Doğunca bebeğe atılan şaplak gibi basit bir hareket bile çocuğun ilerki yaşamında travma oluşturabiliyormuş. Ben kaderciyimdir. Herşey olacağına varır. Bilmiyorum bile bebeğime o şaplağı attılarmı? Ağlamasının doğalını anormalini hiç sorgulamamıştım arkadaşım ama arkadaşlarım sormuşlar nasıl dünya diye, dünden beri durumunu anlatmaya çalışmıştım. Normalmi diye insanların bebek sevme davranışının dozajını sorgulamak lazım aslında. Ömrümde hiç hatırlamıyorum ki bebek arabasında bir bebekle ilgilendiğimi. Anlayamıyorum insanların bu durumunu... Dünden beri birden bire içini çeke çeke ağlıyor. Sandığın gibi basit bir ağlayış değildi ve herşey neden olabilir. Nedense neden geçince bişiii kalmaz.:) Sağol geçmiş olsun dileğin için.
travmana travma katmak gibi olmasın da o bahsettiğin "güzelim"i yazan da benim... dakka bir gol bir şeklinde ilk tanıştığım insanın kullanması bende de travmaya yol açıyor ama uzun zaman muhabbet ettiğin insana arada kullanıyorum. sende belli ki sonrasında da travmatik oluyor o zaman sana söylemeyiveririm. bu velet yumuşattı beni yahu yoksa biri beni "güzelimci" sınıfına sokacak da ben de böyle sakin sakin cevap vericem peeeeeeeee..... olacak iş değildi![]()
senin gözler de bizim gözler de rahat edecek artık
teşekkürlersizlere de afiyet olsunnnnn
ben anlamadim olayi canim. cogu postu okuyamiyorum forumda... hastalandi mi bebegin? hirpalandi mi yoksa? cok gecmis olsun.
((Boşver mamba sağol ilgin için. Herşey yolunda merak etme. Artık foruma veda ediyorum. En iyi günler sizlerin olsun. Herşey gönlünüzce olsun. Hepinizi herşeye rağmen insan olduğunuz için sevdim. Hepiniz benim için ayrı bir değersiniz. Sizleri hiç unutmayacağım.
Hassasiyet. Ben o kadar da diilim arkadaşım.:)) Duymuşsunuzdur belki. Doğunca bebeğe atılan şaplak gibi basit bir hareket bile çocuğun ilerki yaşamında travma oluşturabiliyormuş. Ben kaderciyimdir. Herşey olacağına varır. Bilmiyorum bile bebeğime o şaplağı attılarmı? Ağlamasının doğalını anormalini hiç sorgulamamıştım arkadaşım ama arkadaşlarım sormuşlar nasıl dünya diye, dünden beri durumunu anlatmaya çalışmıştım. Normalmi diye insanların bebek sevme davranışının dozajını sorgulamak lazım aslında. Ömrümde hiç hatırlamıyorum ki bebek arabasında bir bebekle ilgilendiğimi. Anlayamıyorum insanların bu durumunu... Dünden beri birden bire içini çeke çeke ağlıyor. Sandığın gibi basit bir ağlayış değildi ve herşey neden olabilir. Nedense neden geçince bişiii kalmaz.:) Sağol geçmiş olsun dileğin için.
ortalık gerildimi ya iki defa okudum anlamadımyogunluktan beynim zonkluyor .pelincigim gelmek isterimde ben hiç bilemem sizin oraları adresi bana özelden yazarsan haritadan bakarım gelmeye calısırım.ebru sen gidecenmi minanın dogum gününe
ortalık gerildimi ya iki defa okudum anlamadımyogunluktan beynim zonkluyor .pelincigim gelmek isterimde ben hiç bilemem sizin oraları adresi bana özelden yazarsan haritadan bakarım gelmeye calısırım.ebru sen gidecenmi minanın dogum gününe