snunda kocam ıstgdı laptopu bulms sıparıs vrms bugun yarn glr gozlrm belerdı tel ekranındn takıp etcm dye
heeeeeeeeeeee olmuşşşşşş
snunda kocam ıstgdı laptopu bulms sıparıs vrms bugun yarn glr gozlrm belerdı tel ekranındn takıp etcm dye
neremle neremle
söyelyemem, sonra beni banlarlar , sonra sen beni özlersin, sonra, sonra sonra.................
aştı kendini hatun
biliyorum beni seviyon, bende seni seviyommmmmmm
küstüm :18:
ya geçenlerde kapadokya gezisi vardı işyeri bedava gönderiyodu gitmedim bereni bırakamam die. şimdide afyon ikbal var haftasonu.Gene para harcatmıyorlar sağolsunlar :)) ama kızımı oraya götürsem hamamı gircek yaa.hayatta sokamam hadi soktum çıkınca nasıl korucam onu.onu bıraksam 1 gece içim rahat etmez ama biyandan da gitsemmi diyorum kızlar bişey söyleyin yaa off kafam karıştı...
girmesi allahın emri mi baharsokmazsın kaplıca havuzuna olur biter
İyi tamam kaplıcaya sokmadım yemeklerini de aşçıya amca sen bi dur ben bi yemek yapıyım kızıma mı dicem.tuzsuz baharatsız.aman neyse ben biraz daha oturayım şeyimin üstüne.vazgeçtim.
İyi tamam kaplıcaya sokmadım yemeklerini de aşçıya amca sen bi dur ben bi yemek yapıyım kızıma mı dicem.tuzsuz baharatsız.aman neyse ben biraz daha oturayım şeyimin üstüne.vazgeçtim.
Tatlım fırsat bu fırsat git bence tabi bebeğini bırakabileceğin güvenilir biri varsa . .ama yoksa bebekle asla tavsie etmem . . dedim gibi bırakabilyosan git biraz rahatlarsın ohhhhh kaplıcamı dedin bayılırım vallaa bende Haliti bırakıp gidemiyorum ki bursada kaplıca cenneti ama üşütürüm diye korkuyorum işte . .
ya geçenlerde kapadokya gezisi vardı işyeri bedava gönderiyodu gitmedim bereni bırakamam die. şimdide afyon ikbal var haftasonu.Gene para harcatmıyorlar sağolsunlar :)) ama kızımı oraya götürsem hamamı gircek yaa.hayatta sokamam hadi soktum çıkınca nasıl korucam onu.onu bıraksam 1 gece içim rahat etmez ama biyandan da gitsemmi diyorum kızlar bişey söyleyin yaa off kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?