2009 Aralık Anneleri

snunda kocam ıstgdı laptopu bulms sıparıs vrms bugun yarn glr gozlrm belerdı tel ekranındn takıp etcm dye:27:

he kıymet tamam anladık güzelim be :)
sevincinden 3 kere yazdı mesajı, gözü dönmüş telefondan yazmaktan garibim diycem ama
telefon takıldı herhalde durup durup mesajı tekrar gönderiyor

heeeeeeeeeeee olmuşşşşşş
jestera.gif

he olmadı , biliyorum nerenle güldüğünü :35:

hayde yne gondrms aynı mesajı bu telefn bn kacyrm kzlar pazara annemede ugrym acck.gorusurz optk hepnzı

ya geçenlerde kapadokya gezisi vardı işyeri bedava gönderiyodu gitmedim bereni bırakamam die. şimdide afyon ikbal var haftasonu.Gene para harcatmıyorlar sağolsunlar :)) ama kızımı oraya götürsem hamamı gircek yaa.hayatta sokamam hadi soktum çıkınca nasıl korucam onu.onu bıraksam 1 gece içim rahat etmez ama biyandan da gitsemmi diyorum kızlar bişey söyleyin yaa off kafam karıştı...

ya geçenlerde kapadokya gezisi vardı işyeri bedava gönderiyodu gitmedim bereni bırakamam die. şimdide afyon ikbal var haftasonu.Gene para harcatmıyorlar sağolsunlar :)) ama kızımı oraya götürsem hamamı gircek yaa.hayatta sokamam hadi soktum çıkınca nasıl korucam onu.onu bıraksam 1 gece içim rahat etmez ama biyandan da gitsemmi diyorum kızlar bişey söyleyin yaa off kafam karıştı...

girmesi allahın emri mi bahar :28: sokmazsın kaplıca havuzuna olur biter :8:

İyi tamam kaplıcaya sokmadım yemeklerini de aşçıya amca sen bi dur ben bi yemek yapıyım kızıma mı dicem.tuzsuz baharatsız.aman neyse ben biraz daha oturayım şeyimin üstüne.vazgeçtim.

Tatlım fırsat bu fırsat git bence tabi bebeğini bırakabileceğin güvenilir biri varsa . .ama yoksa bebekle asla tavsie etmem . . dedim gibi bırakabilyosan git biraz rahatlarsın ohhhhh kaplıcamı dedin bayılırım vallaa bende Haliti bırakıp gidemiyorum ki bursada kaplıca cenneti ama üşütürüm diye korkuyorum işte . .

Tatlım fırsat bu fırsat git bence tabi bebeğini bırakabileceğin güvenilir biri varsa . .ama yoksa bebekle asla tavsie etmem . . dedim gibi bırakabilyosan git biraz rahatlarsın ohhhhh kaplıcamı dedin bayılırım vallaa bende Haliti bırakıp gidemiyorum ki bursada kaplıca cenneti ama üşütürüm diye korkuyorum işte . .

azıcık daha büyüsünler götürürüz.eskişehirdede bilyosun bir sürü hamam var.Annem bakıcak eğer gitseydim hayırlısı bakalım

:17::16: teşekkür ederiiiimmm siz de benim canlarımsınız :13::70:

bahar ben kendi şahsıma berkay yerlerde emekleme ve sıralama faaliyetlerine başladığından beri bu tarz faaliyetlere girmiyorum.ev gezmeleri ya da alışveriş merkezleriyle sınırlı ailecek gezmelerimiz. bunun dışındaki gezmelere de berkayı götürmüyorum (tabi ki yatılı olmamak kaydıyla) çünkü gittiğim yerde başta kucağımda durmak istemeyecek yere bıraksan yürüyemiyor emeklemek falan isteyecek pis yerlere düşecek ( otelden bahsediyorum canım) hamamda da aynı olay allah korusun ya üşütürse yemekler desen cabası. ben gitmemeyi tercih ederdim canım.

Back