2009 Aralık Anneleri

arkadaş geldi kahve içmeye eşimin gittiğini biliyorlar çıkmak zorunda kaldım

ay canan sen anlatırken nasıl özendim şimdi..ne güzeldir oralar bide kar yağınca süper olmuştur..evden izlemesi güzel istanbuldada ama işe gitmek filan tam bir eziyet oluyor..
evet öznur evden izlemesi güzel dediğin gibi Allah dışardakilere yardım etsin
Ben artık yediğimiz herşeyden vermeye başladım. Sebze, bigün tavuk,birgün mercimek ya da et. Sabah kahvaltıda hergün 1 yumurta(yediği kadar) pirinçununa karıştırıp pekmez, z.yağı. Herşeyden yedirsek te ben de de kalsyum muallakta. Acaba var evet ben de de. Araştırmak lazım kalsyum nelerde var onları yedirelim.
bnde veriyorum övünç yağmurda artık mama devam sütü vs yediremiyorum kalsiyum bnmde aklıma takılıyor peynirde canı isterse yiyor yoğurttanda soğuduk

canancım senin içinn

smilie_girl_018.gif
schneemann_12.gif

şömineli olan çook hoşmuş
ben geldiiiimmmm
hoşgeldiin
Flower4You.gif

snunda kocam ıstgdı laptopu bulms sıparıs vrms bugun yarn glr gozlrm belerdı tel ekranındn takıp etcm dye:27:

canan allah kavuştursun tezz zamanda inşallah canım

benden de sana kocaa bir tünaydıın. valla ben şahsıma aynen delü kuzularımın delü anası olarak dolanıyorum ortalıkta. ikisinin de burnu şakır şakır hönk hönk öksürüyorlar. sıyırmaya az kaldı yani kısacası. sen nasılsın canım öykü kuzusu nasıl?

allah allaah sıkıştırınca ağlaması kadar doğal birşey var mı? zaten diş çıkarma dönemindeler ağrıları sızıları oluyor bir de yanağını sıkmışlar çocuğun. geçmiş olsun.

sana yüce rabbimden çook çook sabırlar diliyorum tülay. ecrinnaza 41 milyon kere maaşallah diyorum. darısı arkadaşlarının başına inşallah:)

ah sorma nazan bizimki de pek temkinli bir çocuktu birkaç gündür yürüycem hevesine pat küt kafa üstü burun üstü nasıl denk gelirse düşüp duruyor. hep yüreğim ağzımda valla.

ben de çokluğundan şikayetçiyim. güzel olmasına güzel ama biraz fazla kudursun hemen ter içinde kalıyor saçları takip edip kurutmaya çalışıyorum yoksa zaten nanemolla havadan nem kapıyor.

yerim ben onun cic yapan ellerini dillerini. maaşallah.

maaşallah gökayıma da nilgüncüm. birden kendi başına koşmaya başlarsa şaşırma bence:)) artık ele avuca sığmıyorlar ne belde hayır kaldı ne kollarda. allah hepimize güç kuvvet versin.

seninki bir kere öğrenmiş yine hatırlar sen tekrar tekrar uygulat canım. biz halen ne tırmanabiliyoruz ne de inebiliyoruz.. asla bırakamıyorum yüksek bir yerde.

soğuk algınlığını saymazsak iyiler canım:) emre burak nasıl?

ah bilge ah benim gidişatım iyi değil dua edin allah kalan azıcık aklımı korusun valla:)) sen haber alınca bize de bildirirsin canım o zaman

hoşgeldin arzu. geçmiş olsun başın nasıl oldu? arda nasıl?
iyi canım çok sağol dün gece 12 ye dopru biraz rahtladım.. bir kere ilaç almıştım ikinciye gerek yok dedim geçse geçrdi diye ilaç küpü olmıyım diye.. bu gün iyiyim.. arda da uyuyor işte öğle uykusunda.. evi talan edip duruyor.. çekmeceleri boşaltıyo heryer heryerdeydi şimdi ne nerde inan bilmiyorum:9:

az öncede kaynanamı aradım napıyosun anne diye.. bu tarafa geçmiş içerenköye kızında kalcakmış banada emir veriyo akşam gelin diyo.. bende bakarız dedim keyfim bilir şimdiden bişey diyemem dedim.. be uyuz kadın perşembe cumartesi ve pazar görüştük işte.. perşembe onlardaydık akşam bütün.. cumartesi ardayı bırakırken, pazar akşam da ardayı alırken görüştük, benden daha canımı mı istiyossun.. tamam kötü bişey yok bunda da.. durmadan gelün gelün gelün yeter be bıktım ben artık bu insandan.. valla yine başım tutacak sinirlendim

Merhaba Arzu nasılsın?
övünç iyianım sen nasılsın yeni gördüm yazdını.. bi oturup bi kalkınca zor takip ediyo insan bende senin gibiyim.. işteyken yada hamileliğin son zamanlarında evdeyken sürekli açıktı hiç bişeyi kaçırmadan kimseyi atlamadan yazıp duruyodum.. şimdi dediğin gibi zor oluyor evet..
arda kuzu yla uğraşıp duruyorum.. o dağıtıyor ben topluyorum.. heryer çorap ve boxer dolu.. babasının çekmecelerini boşlatıp etrafa saçmış..
görsen bu minik velet bunu nasıl beceriyor diye şaşkın şakın dolanıyorum evde.. dünya nasıl annesi

snunda kocam ıstgdı laptopu bulms sıparıs vrms bugun yarn glr gozlrm belerdı tel ekranındn takıp etcm dye:27:

oh iyi bari,
sen yazmaya ,
biz çözmeye uğraşıp duruyorduk, güle güle kullan kıymetcim

övünç iyianım sen nasılsın yeni gördüm yazdını.. bi oturup bi kalkınca zor takip ediyo insan bende senin gibiyim.. işteyken yada hamileliğin son zamanlarında evdeyken sürekli açıktı hiç bişeyi kaçırmadan kimseyi atlamadan yazıp duruyodum.. şimdi dediğin gibi zor oluyor evet..
arda kuzu yla uğraşıp duruyorum.. o dağıtıyor ben topluyorum.. heryer çorap ve boxer dolu.. babasının çekmecelerini boşlatıp etrafa saçmış..
görsen bu minik velet bunu nasıl beceriyor diye şaşkın şakın dolanıyorum evde.. dünya nasıl annesi

ah ah daha dur iyice ayaklansın sen o zaman gör evde dolanmayı, arıycaz bugünleri arıycaz

soğuk algınlığını saymazsak iyiler canım:) emre burak nasıl?

napsın teyzesii bütün gün kudurukluk peşinde .. hiç durmuyoo yerinde.. ağzıylada dürtt dürttttt yapıp duruyoo .. pat pat ellerini yere vura vura emekliyoo .. çok şükür sağlığımz yerinde maşallh kuzuma :nazar:

191.gif
birazdan görüşürüz
afiyer bal şeker olsun
azmine hayranım sen bunca zaman tel den mi yazıyordun:O ben birkaç kere denedim siteye girene kadar gözlerim pes etti valla:) hadi güle güle kullanın yeni laptopunuzu daha rahat yazarsın artık.
iyi canım çok sağol dün gece 12 ye dopru biraz rahtladım.. bir kere ilaç almıştım ikinciye gerek yok dedim geçse geçrdi diye ilaç küpü olmıyım diye.. bu gün iyiyim.. arda da uyuyor işte öğle uykusunda.. evi talan edip duruyor.. çekmeceleri boşaltıyo heryer heryerdeydi şimdi ne nerde inan bilmiyorum:9:

az öncede kaynanamı aradım napıyosun anne diye.. bu tarafa geçmiş içerenköye kızında kalcakmış banada emir veriyo akşam gelin diyo.. bende bakarız dedim keyfim bilir şimdiden bişey diyemem dedim.. be uyuz kadın perşembe cumartesi ve pazar görüştük işte.. perşembe onlardaydık akşam bütün.. cumartesi ardayı bırakırken, pazar akşam da ardayı alırken görüştük, benden daha canımı mı istiyossun.. tamam kötü bişey yok bunda da.. durmadan gelün gelün gelün yeter be bıktım ben artık bu insandan.. valla yine başım tutacak sinirlendim

hepimizde durum aynı canım. en çok da ayağıma batan çarparak parmaklarımı acıttığım oyuncaklardan illallah geldi yaa. sanki tuzak kuruyor bize sıpacıklar.

aman boşven kafan kaldırmayacaksa hiç bulaşma bence. kaç gün berabermişsiniz zaten bünye kaldırır mı yaa:)

napsın teyzesii bütün gün kudurukluk peşinde .. hiç durmuyoo yerinde.. ağzıylada dürtt dürttttt yapıp duruyoo .. pat pat ellerini yere vura vura emekliyoo .. çok şükür sağlığımz yerinde maşallh kuzuma :nazar:

aman sağlıkları iyi olsun da her türlü yaramazlık kudurukluk şımarıklık işkence kabulümüz zaten:))

Sende beğenmiyorsun dimi güzelim alışkanlığını. İyi sevindim valla Bilge sende olmadığına. Nedense ben hep takarım bu güzelime. Bir travma olmalı.:))) Sağol öyle rahatladım ki...oh beeee

travmana travma katmak gibi olmasın da o bahsettiğin "güzelim"i yazan da benim... dakka bir gol bir şeklinde ilk tanıştığım insanın kullanması bende de travmaya yol açıyor ama uzun zaman muhabbet ettiğin insana arada kullanıyorum. sende belli ki sonrasında da travmatik oluyor o zaman sana söylemeyiveririm. bu velet yumuşattı beni yahu yoksa biri beni "güzelimci" sınıfına sokacak da ben de böyle sakin sakin cevap vericem peeeeeeeee..... olacak iş değildi
128.gif

senin gözler de bizim gözler de rahat edecek artık :46:

afiyet olsun canımm ..

umut paşamıza bol bol süt olsun..

afiyer bal şeker olsun

teşekkürler :56: sizlere de afiyet olsunnnnn

Son düzenleme:

Kızlar ne var ne yok okuyamadım evden bu yana kaç sayfa yazmışsınız akşam inşallah rahat girerim

Back