2009 Aralık Anneleri

bize 2 ay önce kan test yapıldı .. demir ve çinkomuz düşük çıktı .. herşeyi yemesine rağmen .. demir ve çinko takviyesi ne başladık.. ben kalıtsal olduğunu düşünüyorum çünkü benimde demir hep düşüktür.. bu zıpaında huyu hariç herşeyi bana çekmiş .. huyu da bana benzeseydi yaaa..

Kızlar nazlı oluyo be Bilge. Yanağı kıpkırmızıydı. Nerdeyse kanayacak gibi. Ten de beyaz ya besbelli izden aslında. pöfff...Biliyordum ben başıma gelecekleri...

kızı erkeği farketmiyor övünçcüm... beyaz tende bitiyor mevzu benim oğlanın da hemen kızarıveriyor kendi bile değse :18:

sen demiri ver güzelim millet olarak zaten demirimiz eksik sen temeli sağlam at derim şahsen

selam kızlarr. valla epeydir koptum iyice yazamıyorum takip edemiyorum sizi. dünkü geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. bugün biraz daha müsaitim geçmişe bakayım biraz.

bilge seçilin gün parasını yolladınız mı? dün çok yoğundum bugün yolluycam ben. bana mail attığın hesap no da bir değişiklik var mı canım? sanki arada okudum sen dün arıycakmışsın seçili hesap no için falan diye??

ben geldiiiimmmm

hoş geldin canımm

selamm müzeyyencim.. sen de hoşgelsin .. görüşemedik valla bayadır.. kuzular iyi dir inşll..

bilge görüşebildin mi seçil le .. :26:

Ay siz ler de de mi güzelimciler var . Yazarken bari güzelim diye yazmayın yav.:))))

ben geldiiiimmmm

hoşgeldiiinnn

mirabaaaaaaaaaaa

tatlım orada seçilin hesap nosu yok ki :18: aradım göndereyim dedi halen de ne iban ne hesap no

görüştüm bugün yine arayayım olmazsa

simileyler gördüm bissürüüüüüü nerden buldunuzzzz

sülemem

burdaaaaaaaaan

Ay siz ler de de mi güzelimciler var . Yazarken bari güzelim diye yazmayın yav.:))))

güzelimci hiç olmadım hayatımda. bunca zamandır muhabbetin hatrına her tümcede isminle hitap etmiş olmayayım ifadede tekrar olmasın maksadıyla güzelim dedim o kadar. bunu da bugün gelen bir insana değil sana yaptım ama yanlış oldu demek ki tekrarı olmaz

canım seninki maşallah ii içiyo mamayı bizimki pek içmiyo zorla gece 1 kere 90 cc içiyo versemde almıyo daha fazla bi kaç kere kalkıyo ama herseferinde almıyo dr günde 400 cc alması lazım kalsiyum ihtiyacı anca karşılanır dedi ama nerdee 400 cc alması için çorba kahvaltı falan yapmaması lazım o şekildede ben istemiyorum ek gıdaya alışması lazım bide bizim yemek aralarımız 3 saatten az olursa mümkün değil yemiyo meyve bile yese en az 2.5 saat geçmesi lazım iştahsızız biraz

Sende beğenmiyorsun dimi güzelim alışkanlığını. İyi sevindim valla Bilge sende olmadığına. Nedense ben hep takarım bu güzelime. Bir travma olmalı.:))) Sağol öyle rahatladım ki...oh beeee

günaydın babamız gitti bu sabah çok mutsuzu biz yanlız kaldık
canan allah kavuştursun tezz zamanda inşallah canım
günaydıııııınnnlaaaarrr
delüüüüü kuzuların anaları nasıllar bugün?
benden de sana kocaa bir tünaydıın. valla ben şahsıma aynen delü kuzularımın delü anası olarak dolanıyorum ortalıkta. ikisinin de burnu şakır şakır hönk hönk öksürüyorlar. sıyırmaya az kaldı yani kısacası. sen nasılsın canım öykü kuzusu nasıl?
allah allaah sıkıştırınca ağlaması kadar doğal birşey var mı? zaten diş çıkarma dönemindeler ağrıları sızıları oluyor bir de yanağını sıkmışlar çocuğun. geçmiş olsun.
sana yüce rabbimden çook çook sabırlar diliyorum tülay. ecrinnaza 41 milyon kere maaşallah diyorum. darısı arkadaşlarının başına inşallah:)
ah sorma nazan bizimki de pek temkinli bir çocuktu birkaç gündür yürüycem hevesine pat küt kafa üstü burun üstü nasıl denk gelirse düşüp duruyor. hep yüreğim ağzımda valla.

benim cücüğün hala bebiş saçı kedi tüyü gibi
ben de çokluğundan şikayetçiyim. güzel olmasına güzel ama biraz fazla kudursun hemen ter içinde kalıyor saçları takip edip kurutmaya çalışıyorum yoksa zaten nanemolla havadan nem kapıyor.
günaydın millet bizde erken kalktık bugün kahvaltı falzn derken hanımın uykusu geldi yine kafa kanmadı tabi uyumaya çalışıyo koluma sarılmış bacagıma cici yapıyo :)
yerim ben onun cic yapan ellerini dillerini. maaşallah.
maaşallah gökayıma da nilgüncüm. birden kendi başına koşmaya başlarsa şaşırma bence:)) artık ele avuca sığmıyorlar ne belde hayır kaldı ne kollarda. allah hepimize güç kuvvet versin.
ya kızlar benimki koltuktan yataktan kendi başına iniyodu epeydşr dün birden unuttu şimdşş sonuna kadar geliyo bodozlama inmeye çalışıyo kafa üstü gösterdim böyle yapcan diye ama nafile napsam ki
seninki bir kere öğrenmiş yine hatırlar sen tekrar tekrar uygulat canım. biz halen ne tırmanabiliyoruz ne de inebiliyoruz.. asla bırakamıyorum yüksek bir yerde.
hoş geldin canımm

selamm müzeyyencim.. sen de hoşgelsin .. görüşemedik valla bayadır.. kuzular iyi dir inşll..

soğuk algınlığını saymazsak iyiler canım:) emre burak nasıl?
hoşgeldiiinnn

mirabaaaaaaaaaaa

tatlım orada seçilin hesap nosu yok ki :18: aradım göndereyim dedi halen de ne iban ne hesap no
ah bilge ah benim gidişatım iyi değil dua edin allah kalan azıcık aklımı korusun valla:)) sen haber alınca bize de bildirirsin canım o zaman
ben geldiiiimmmm

hoşgeldin arzu. geçmiş olsun başın nasıl oldu? arda nasıl?

Bugünlük bu kadar benden dayanamıycam olmuyor ben sürekli takip edemeyeceğim, izin yok. Hepinize iyi günler arkadaşlar. Msnim hep açık. Arada gelip biriki yazabiliyorum, iyi oluyor ama çk.(( sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…