maşallah canım nice 11 aylara sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah
tamam öle diyeyim akşama bakam napcek. bugün 11 aylık oldukbide resim ekledim
allah kavuştursun canım. tez zamanda inş.
saol bilgecim. amin. inş. dua eden ikon yokgene
selamm arkadaşlarr.
herkesler iyidir umarım
uyku saatleri bizim de şaştı.öğlen uykusuna uyumak istiyor şimdi:S
ellerini birden bırakıyor ayaktayken yada emeklerken elini uzatmadan atılıyor öne doğru dün kaç kez düştü bilmiyorum(çok tehlikeli oldu herşeyyy
akşam yıkamadan baya saçlarını kestim şimdi sanki karşımda başka büyük bir çocuk var.çok kestim şimdiye kadar.kız olsaydı örerdik herhalde
benim cücüğün hala bebiş saçı kedi tüyü gibi
bizimde öyle ya çok ince telli ve seyrek saçları herkes kazıt diyor burda kıyamıyorum diyorum büyüdükçe toparlar diyorum ama ne bileyim ya
selamm arkadaşlarr.
herkesler iyidir umarım
uyku saatleri bizim de şaştı.öğlen uykusuna uyumak istiyor şimdi:S
ellerini birden bırakıyor ayaktayken yada emeklerken elini uzatmadan atılıyor öne doğru dün kaç kez düştü bilmiyorum(çok tehlikeli oldu herşeyyy
akşam yıkamadan baya saçlarını kestim şimdi sanki karşımda başka büyük bir çocuk var.çok kestim şimdiye kadar.kız olsaydı örerdik herhalde
noldu topike kal geldi
evet vallahi allaha emanetler.tuvalete nasıl girip çıkıyorum bilmiyorum koştura koşturaallaha emanet nazan çok beter oldular çok ama bir o kadar da zıpır ve sevimliler
saol cnmmmaşallah efemizeee .. melekler koruyoo vallaaa .
maşalahh diyelim bizimki çok ince telli. herşeyi gibi oda bana çekmiş..
baba saçlı anne saçlı.herhal bebiş de saçlıhem gür hem çok çabuk uzuyor ama rengi dedeye çekmiş sarı gibi
aynene bizimkide tüy gibi yeni yenii arkaları örtüldü....
bilge nerden buluyosun bunlarııı ..
kızlar bir sorum olcak bebişine mama verenlere bu ek gıda olayından sonra günde kaç cc mama içiyo bebişler ve hangi arada veriyosunuz benim oğlum eğer çorba kahvaltı vs yediyse mama içmiyo ama kalsiyumu nasıl olcak böyle kafama takıldı nasıl çözüm bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?