2009 Aralık Anneleri

selamm arkadaşlarr.
herkesler iyidir umarım
uyku saatleri bizim de şaştı.öğlen uykusuna uyumak istiyor şimdi:S
ellerini birden bırakıyor ayaktayken yada emeklerken elini uzatmadan atılıyor öne doğru dün kaç kez düştü bilmiyorum(çok tehlikeli oldu herşeyyy

akşam yıkamadan baya saçlarını kestim şimdi sanki karşımda başka büyük bir çocuk var.çok kestim şimdiye kadar.kız olsaydı örerdik herhalde

allaha emanet nazan çok beter oldular çok ama bir o kadar da zıpır ve sevimliler

bizimde öyle ya çok ince telli ve seyrek saçları herkes kazıt diyor burda kıyamıyorum diyorum büyüdükçe toparlar diyorum ama ne bileyim ya

kış günü donar yahu
ben bahar gelsin hala öyle olursa bir el atarım ama kış günü

maşallah efemizeee .. melekler koruyoo vallaaa .

akşam yıkamadan baya saçlarını kestim şimdi sanki karşımda başka büyük bir çocuk var.çok kestim şimdiye kadar.kız olsaydı örerdik herhalde

maşalahh diyelim bizimki çok ince telli. herşeyi gibi oda bana çekmiş..

benim cücüğün hala bebiş saçı kedi tüyü gibi

aynene bizimkide tüy gibi yeni yenii arkaları örtüldü....

noldu topike kal geldi

bilge nerden buluyosun bunlarııı ..

kızlar bir sorum olcak bebişine mama verenlere bu ek gıda olayından sonra günde kaç cc mama içiyo bebişler ve hangi arada veriyosunuz benim oğlum eğer çorba kahvaltı vs yediyse mama içmiyo ama kalsiyumu nasıl olcak böyle kafama takıldı nasıl çözüm bulmak lazım

Bilge burda yaz olmuyorki hep kış :))ağustosta bile kazak giydik biz şuan dışarda kar var kalorifer yanıyor :)

günaydın herkese,

CANAN kocan gitmiş, ALLAH kavuştursun canım,
TÜLAY maşallah kuzuna yaşına girmeden yürüdü, 11 aylık olmuş hemde nice 11 aylara yıllara...

dün diyordu çok güzel smiley'ler buldum diye, kesin ordan çalıyordur ama itiraf edeyim züpermiş

nilgün sağol canım gökay nasıl varmı yürüme çabaları ondada bizimki 2 adım atıyor sonra koşmaya çalışıyor ve düşüyor :)

günaydın millet bizde erken kalktık bugün kahvaltı falzn derken hanımın uykusu geldi yine kafa kanmadı tabi uyumaya çalışıyo koluma sarılmış bacagıma cici yapıyo :)

allaha emanet nazan çok beter oldular çok ama bir o kadar da zıpır ve sevimliler
evet vallahi allaha emanetler.tuvalete nasıl girip çıkıyorum bilmiyorum koştura koştura
benim cücüğün hala bebiş saçı kedi tüyü gibi

maşallah efemizeee .. melekler koruyoo vallaaa .
saol cnmm

canım benimki sabah 07 gibi bi 125 cc içiyoo .. saat 10 gibi kahv.yapar. eğer tek tek yemiyorsa ( genelde tektek yer ) 100 cc devam sütünün içine peynir+pekmez +yumurta +8 tahıllı kahvaltılığı katıp veriyoruz.. 11:30 gibi meyvesini , 12:30 gibi çorbasını yer akşama doğru yoğurtdu yer 19:30 gibi sütlü pirinçli muhallebisi yer ( bu arada bizimle sofrada olanlardan tırtıklar .. ) ve uyur ( bu aralar erken uyuyoo saatler alındı diye ) ondan sonrada ağladıkça yani ( genelde ) 10:00' da 01:30' da ve 04:30' ta 100 - 125 cc allah ne verdiyse içer .. bizim program böyle .. tabii paşamız bazen muhallebi yemek istemiyoo o zamanda süt yapıp veriyorumm .. keyfine göre değişiyoo yani.. ama geneli böyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…