hımmm 3 cesit yemek kulaga hos geliyo yakında degiliz :))))) dikkat et adam sofrayı görünce bayılmasın .bizim yeni favori balık yan tarafta balıkcı var izgara kızartma ne istersen yapıyor paketle yolluyorda bana fenalık geldi balıktan eşim bayılır sabah ver sesi cıkmaz hamsi kafaa sinoplu olunca
oooo performansına deyecek yok bugünMerallMutfakla burası arası mekik dokuyorum bugün bir hamaratlığım üstümde ki nazar etmeyeyim kendime üç çeşit yemek yapıyorum akşam kocikoya adamın gözleri yuvalarından fırlayacak görünce alışkın değil bünye kaldırmaz.
aman aman maşallah sana arkadaşım
devamını diliyorum
rabbim nazarlardan saklasın seniiiii
Oh iyi etmişsiniz hava da çok güzeldi bugün tam gezme havası.
Ben de çok niyetlendim ama çıkamadım hem merdiveni gözüm yemiyor hem de aynen Canberk de durmuyor pusette yollarda rezil ediyor beni bizde balkon keyfi yaptık birazcık.
heeeee ver bakem ne diycekyemek yapmadım nilgün hadi adam calısdıgım günler bişey demiyor ne yapsam ses cıkarmaz yapmasam 2 yumurta kırarda bugünde evdeyim hiç canım istemiyor zeynebin corbasındanmı versem onada
hımmm 3 cesit yemek kulaga hos geliyo yakında degiliz :))))) dikkat et adam sofrayı görünce bayılmasın .bizim yeni favori balık yan tarafta balıkcı var izgara kızartma ne istersen yapıyor paketle yolluyorda bana fenalık geldi balıktan eşim bayılır sabah ver sesi cıkmaz hamsi kafaa sinoplu olunca
kolay gelsin nazanım
bunların hepsu delüüüüüü ayol
of sorma hem ne yoğun ne yoğun
valla 4 gün sular seller gidip akıp geçti
sıpa neden emmediki nilgün:26:
hani birkaç kez daha dene olmadı erken kaçma yoluna git
zaten ebru azcık sıksak akraba falan cıkacaz bu arada boga burcusun dimi sende bak bir ortak noktamız benim adam boyabatlı seninki nerden sen nerelisin bu arada mersin deme kütttt bayılırım.ayy ne cok yazdım.Bu arada nilgün kıymalı makarnaya ben bayılırımda bizimki sevmez bende anneme gidince catlayana kadar yerim yemegi ocaga koydum daha dogrusu uydurdum etli barbunya pişiriyorum bakalım nasıl olacak ilk defa yaptım bizim bakıcıda görmüstüm
oooo performansına deyecek yok bugün
heeeee ver bakem ne diycek
hamsi kafaaaa dedi yaaaaa
bende bayılırım balığa eşimde
eee akşama ne var şimdi sen onu söyle
nilgüncügüm valla bende sevmem yemegın içinde eti de zeynos için koydum ben eti et olarak severim
şekerler ben toparlanıp ufaktan ufaktan servisime doğru gideyim
eve varmam 19:10 oluyor((((((
nilgün tadı güzel olmus gökkusa dene istersen sogan patates havuc barbunya sarımsak domates biber koydum tadı güzel görüntüsüde güzel bakalım babamız yiyecekmi
aa ben sanasöylemeyi unuttum gecenlerde seni rüyamda gördüm araban varmış bende yanındayım ama beni tanımıyorsun yoldan aldın ne alakaysa sonra kendini anlatıyorsun bende diyorum aaa sen gökayın annesisin aralık annelerinden tanıyom diyorum :))))))))) totoacıkta kalmıs benim
inşallah buna güvenebilirsin artık sibelcim hakikaten insanı salak ediyorlar biri öyle diyor öbürü böyle... geçmiş olsun nazar değiyor güzel gözlere
iyi gezmeleeeeeer
Nilgun muzeyyen slmmm sibel hadi ise yarasin insallah sibel ebebekte dolap kilidi ve kose bariyer gibi aparatlarin fiyatina bakarmisin kactan basliyor kaca kadr mediamarkettn aldim denemek icin 1 tane tirtt cikti
sibelcim çok geçmiş olsun .. valla hepimizin isteği o ama maalesef allah dermansız dert vermesin ..
Hadi buyur bakalım zaten uçuk olması benim de hiç aklıma yatmamıştı kimden kapacak ki bu çocuk daha şimdiden uçuk virüsünü?
Çok geçmiş olsun Sibel geçer biran önce inşallah. Naz beyaz tenli ya daha hassas oluyor tabii dış etkenlere karşı.
sibelcim nasıl geçdi gezmeniz? deşarj oldun mu? kendine geldin mi? naz iyi mi? krem iyi geldimi?
çok sordum ama yarın yoksun ya soramam
zaten ebru azcık sıksak akraba falan cıkacaz bu arada boga burcusun dimi sende bak bir ortak noktamız benim adam boyabatlı seninki nerden sen nerelisin bu arada mersin deme kütttt bayılırım.ayy ne cok yazdım.Bu arada nilgün kıymalı makarnaya ben bayılırımda bizimki sevmez bende anneme gidince catlayana kadar yerim yemegi ocaga koydum daha dogrusu uydurdum etli barbunya pişiriyorum bakalım nasıl olacak ilk defa yaptım bizim bakıcıda görmüstüm
ya nedir insanların bu kedilerle alıp veremediği bilmiyorum. hayvan seviyorum diyen insanların bile çoğu ama kediler hariç diyo ya sinir oluyorum. bende boluda üniv. yıllarında yeni doğmuş bi kedi almıştım 4 yıl beraber yaşadık.. onun yüzünden kavga etmediğim insan kalmamıştı. ozaman erkek arkadaşımdan ayrılmıştım kedim için.. ay canım patim benim.. rahatsız oluyosanız gelmeyin de
Yok yok ben orduluyum bayılma)
Ama eşim de boyabat şubesinde çalışmış bir dönem evlenmeden önce. Sinop un içinden eşim memleket aşığı seninkinde de var mı o aşk. Fırsat bulduğu ilk an Sinop da bu bayram da gidiyor mesela.
Evet boğayım ben de sende mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?