hepsini kustuama dün ısıra ısıra yarım domates yedi... önceki gün parça parça elimizle verdiğimiz balıktan yedi ama çorbasında biraz pütür olsun diline değdiği anda böööööööö vaziyetinde... kafa buluyor ama çok inandırıcı gözler kan çanağına dönüyor kustu kusacak kuzum :18: anlamadım yani
amin amin amin inşallah, ben bu arada paketi hazırladım gönderemedim ama
ya bi rahat bıraksana çocuğu dedik ya
bizimkinin de 3 gündür nerdeyse beni emmek dışında başka faaliyeti yok
gayet güzel yemek yiyen çocuk gitti, yerine ağzını açmayan bi çocuk geldi, şimdilik zorlamıyorum ama böyle giderse birkaç gün içinde müdahele etmem şart olacak...
bende delikafa güldeni geri istiyorum çok seviyordum ama uzun zamandır yok
günaydınnnnn
oğlum önceki gün "anne ge" diyerek beni oyun oynamaya çağırdı ilk kez!!! dün de benim kucağımdayken çağıran kişiye (anneanne dahil hehe) atılmak yerine bana daha sıkı sarılıp yapıştı... ilk kez!!!tam yemelik oldular tam... kaymaklı lokumum benim
allah hepsinin iyi günlerini göstersin... tırnaklarının ucuna zarar gelmeden nur gibi büyüsünler inşallah
dua eden smiley uçmuş
4 günlük izinden sonra çok fenayım çok
naber fıstığımkara kuzum nasıl annesi
cnm çok teşekkür ederim mucukkk
burcu kombiyi ne yaptı acep???
aslında ben kombiciyi merak ediyorum ama direk sormayayım dedim
ay bige ah
benimkide çubuk krakeri seve seve yiyp yutuyor ama diline değen pütüre bööö diyor
alışacaklar ama nasıl
hafta sonu sebze çorbasına bulgur attım
şiştiler ve kocaman oldular
verdim öylece yedi cadı kız
umarım alışacaklar ama zamanla
eşimin kuzeninin 31 ocak doğumlu bir kızı var
akşam konuştuk
üzümleri lüp lüp yiyormuş
aminnnnnn aminnnnn benimkide annii , annii diye bağırıyoooo bazende uzatıyooo anniniiiiii diye ( zannımca annanee diyoo .)arayalım mı diyorumm hadii haddi diyoo ..hemen arıyoruz bizdee ..
günaydınnnngeldiğimden beri geçmiş okuyorumm. insaf yahu
bu gece kayınvalidemler gelioobayram sonuna kadar kalacaklar. gelince ben bakarım diyo ecrinnaza iyi güzel baksında içime sinmiyo bakması. annemin yerini tutamaz .ama bakıcek bi şekilde babaannesi sonuçta hem annemde dinlenmiş olur diyorum.kendimi telkin ediyorum .
tatilim çok güzel geçti bol bol uyuduk kızımla. ee daha ne var ne yok.
olsun canım gönderirsin veya daha güzeli kendin getirirsin
rahat bıraktım da böyle olunca her yere yanımızda yemek götürmek gerekiyo be bacım
benimki de hazır memeyi bulmuşum ne yemek yiycem modundaydı 3 gündür ama bugün kuzu kuzu yiyecek yapacak bi şey yok
bu değil miydidelikafa :26: nasıldı ki o yahu
günaydınnnngeldiğimden beri geçmiş okuyorumm. insaf yahu
bu gece kayınvalidemler gelioobayram sonuna kadar kalacaklar. gelince ben bakarım diyo ecrinnaza iyi güzel baksında içime sinmiyo bakması. annemin yerini tutamaz .ama bakıcek bi şekilde babaannesi sonuçta hem annemde dinlenmiş olur diyorum.kendimi telkin ediyorum .
tatilim çok güzel geçti bol bol uyuduk kızımla. ee daha ne var ne yok.
bendee bir sürüde iş birikmişşşşş
rica ederim şekerim inşallah işe yarar :13:
aklı varsa o saatten sonra gelmemiştir nilgün
çubuk kraker bende mi denesem acaba ya :26: ama üzerinde tuz var onun... bi de benimki eline aldığı şeyi bademciğine dokundurmadan huzur bulamıyo ki
yok valla çocuktan çocuğa değişiyor napayım ya hazır olduğunda yer ben de taşırım yemeğini yanımda... eşeğe semeri yük olmazmış
benimkinin her seferinde değişiyo... en net söylediği zaman "enne" diyor kibarcık
ooooh allah içinize sindirsin tülaycım :13: benim de tatilim çok keyifliydi... ha belim tutmuyo o ayrı
ay var ya bayram sonuna kadar kalacaklar kısmını okurken gayri ihtiyari bir "hiiiiiiiiiiiiiiii" çekmişim kiallah sabır versin tülay tabii bakacak tabii gelecek tabii sevecek o da babane neticede... ben de kendimi öyle telkin ediyorum da sonra kendimi fıçımla dinliyorum ayıptır sölemesi
hadi ben kaçtım kuzuya
hımmm bak oda iyi fikir
alışır alışır , üzme yorma oğluşumu
deli kafa gülden nasıl anlatayım ağzı kocaman nerdeyse kafasına kadar açık gülmeye çalışan bi tipti işte
öyle deme bu kayınvalidelere hep önyargıı yaklaştığımızdan zaten,
ben gerçekten kendisiyle iyi anlaşırım severimde, zaten ağzı var dili yok kadının
şimdi bizde sabah beni kaldırmıyor nilayı ve eşimi göndermeye gece uyumuyorsun diye akşam iş yaptırmaz oğlunla uğraş akşama kadar seni görmüyor diye öyle bi kadın yani
ama bende nilayda baktırmam demiştim, anneme sen bak güvenmiyorum demiştim ki
annem olmaz öyle şey demişti
ki sonuçta oda babaanne kanından canından ve şimdi gerçkten şunu söyeleyebilirim annemden bile güzel bakıyor, çok sakin bi kadın, çocukta onun yanında sakinleşiyor, bu arada annemde dinlendiği için oda sakinleşiyor
çok uzattım ama kısacası iyi oluyor takma kafana
ayrı evleri var allahtan yoksa çekilmez bi arada ben çekemem yaneee
selam kızlar. nasılsınız kuzular nasıl? ben iyileştim çok şükür şimdi de paşalar ikisi de nezle oldular. 3 gün soğuk gördük dökülüyoruz valla. bu arada berkayım dün akşam iki adım attı ilk defa:))))) bakalım devamı gelecek mi... 15 gündür çalışamadığım için başıma kadar dosya dolu masam. ara ara takip etmeye çalışırım. öpüldünüzzz.
selam kızlar. nasılsınız kuzular nasıl? ben iyileştim çok şükür şimdi de paşalar ikisi de nezle oldular. 3 gün soğuk gördük dökülüyoruz valla. bu arada berkayım dün akşam iki adım attı ilk defa:))))) bakalım devamı gelecek mi... 15 gündür çalışamadığım için başıma kadar dosya dolu masam. ara ara takip etmeye çalışırım. öpüldünüzzz.
öğlen arası... 1de görüşürüz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?