- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkiye çapında en iyilerdenmiş allah doğru karar vermemizi sağlar inşallah
Jokerden aldi teyzesi minanin dgumgunu elbisesini benim icime sindi bige bilmyrm denk gelirmi ama yenmeyecek cinsten krem rengi kizimin 2 telini tutacak cinsten aryrm :))))
sağol canımmmmm
yaaaa, herşeye baştan başlıyorum
bi yandan güzel bi yandan tedirgin edici
amin canımmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
emiyo hala haktan, tadı filan değişmedi arada bende bakıyom tadına
çarşamba muayene için gelincek ameliyat günü o zaman belli olcak
canımsındua edin en büyük isteğim bu
Senin oglusunu yerim bana bakin erkek analari oglunuza beni tanitin ben erkek cozuk ozlemini onlarda giderecegim gordukce benim kiz gibi kiyamet koparmasinlar yabancilayip aa bu arada ilk defa arkadasimi yabancilamadan kucaginda gezdi alisveris merkezindeydik onun etkisi buyuk ok ama yinede birkac aydir gormuyordu ve son gordugunde aglamisti hep acaba ayakkabisini o arkadasim aldi diye hadi bari kucaginda durayim cok masraf etti yapmis olabilirmi :)))))))
Senin oglusunu yerim bana bakin erkek analari oglunuza beni tanitin ben erkek cozuk ozlemini onlarda giderecegim gordukce benim kiz gibi kiyamet koparmasinlar yabancilayip aa bu arada ilk defa arkadasimi yabancilamadan kucaginda gezdi alisveris merkezindeydik onun etkisi buyuk ok ama yinede birkac aydir gormuyordu ve son gordugunde aglamisti hep acaba ayakkabisini o arkadasim aldi diye hadi bari kucaginda durayim cok masraf etti yapmis olabilirmi :)))))))
Cok sukur nilgun iyiyiz ama kalici birsey var :))) tv yi ellemeye giderken yoldan ceviirsen avazinin ciktigi kadar bagriyor ama oyle boyle degil alip ilgisini baska yere cekene kadar sacini mi yolmuyor yuzunumu cekustirmiyor herturlu numara var bu arada aklima geldikce yazyrm berkaya masallah adimina mert efeyede masallah yerim onun anne demesini benimkide babasi bana kizdi fiyr kafaya bir patlatti simdi birisine annemle oyle konusma bakayim yap mina diyincr kafasina patlatyr hemde hic ogretmeden kizim anaci oldu cook :))
ben açıldı açılalı güven'e gidiyorum oğluş orada doğdu doktoru da orada bugüne kadar hiç yanlış bir tedaviyle karşılaşmadık allaha bin şükür
inşallah sizin de şansınız yaver gider de siz de memnun kalırsınız
yasi hastanede olduğunuz bir gün uğramak isterim umut'u getiremem gerçi malum hastane ortamı mecbur olmadıkça sokmuyorum ama zor durumda kalmazsan bir geçmiş olsuna uğramaya çalışırım
dediğim gibi eşin ya da herhangi biri bir şey söyleyecek gibiyse seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli arkadaşım
elbisenin linki var mı... uyumsuz bir şey olmasın malum süs püs olayı
esas tedirginlik doğduktan sonra nasıl başedicemdir sanırım di mi? :18:
he he bu da benim gibi... ben de ara ara tat kontrolü yapıyorum... çucumun ne yediğini biliyim ama di mi
duayı cepte bil şekerim hepiniz özellikle de yeğenlerim sürekli dualarımdasınız şahsen![]()
maşallah oğluşuna![]()
Cok sukur nilgun iyiyiz ama kalici birsey var :))) tv yi ellemeye giderken yoldan ceviirsen avazinin ciktigi kadar bagriyor ama oyle boyle degil alip ilgisini baska yere cekene kadar sacini mi yolmuyor yuzunumu cekustirmiyor herturlu numara var bu arada aklima geldikce yazyrm berkaya masallah adimina mert efeyede masallah yerim onun anne demesini benimkide babasi bana kizdi fiyr kafaya bir patlatti simdi birisine annemle oyle konusma bakayim yap mina diyincr kafasina patlatyr hemde hic ogretmeden kizim anaci oldu cook :))
Baktm link yok yarin resim koyayim laptop yok suan obur pcninde mause bozulmus yoksa facebooka bir resim koydum bugun sen aklima geldin burayada koyacagim senin icin aksam elbiseyide koyarim
Ymek yapiyrm biryandan kisaca cevap vereyim papyon veya kravat gomlekle superrr bige
acaba diyorum... kravatsız bir kombinasyon yapıp çıtırdak aile olarak 3müz de aynı mı giyinsekatıyorum uçuk mavi gömlek-lacivert pantalon kibin
![]()
aman hadi hayırlısı bakalım cnmMeral kara kuzun iyi ytagina ben koyuyorum o gozunu acyr insallah bu hafta tam alismis olacak yerde yatmaktan onun odasinda belim tutmyrdu bugun ani karrla okudugum bir seye istinaden yerdeki yatagi kaldirdim bismillah diyorum :))) oyku nasil tamamen duzeldimi
Alakasiz ama Mutfaga yolluk almistim ya ay cok iyi ya at makinaya yika tum ev icin olsa hali derdi olmasa yerlerde kolay temizlenyr o yikanirken bos diye
İyi fikir kravat bayramda olsun o zaman :))) takti kravata :))
güzelim muhabbetlerinize bile katılamıyoruuuuuuuummmmmm((((