2009 Aralık Anneleri

Herkese günaydınn işler yoğun birikmiş 4 günde . geçmişse çok geçmiş..biri bana özet geçse ne mutlu olurdumm .. herkes iyi mi önemli bişey yoktur inşlhh..

Kiyamam guzel kuzuya cnm 1 yazanlardan aldim foto koyarim bu pazar hemen :)) o kadar guzel seyler varki sanirim 2 yas dogumgunu daha farkinda olacaklari icin daha guzel olacak yapilacak daha farkindali seyler vr cunku

pelincim kolay gelsin.. ne güzel tatlı heyecan başladı .. ayy bende heyecanlandım şimdi yaaa..

bilge gebelik şekerin çıkmıştı senin doğumdan sonra baktırdın mı?bendede çıkmıştıda hala baktırmadım.dr doğumdan 2 ay sonra baktır demişti:1closedeyes:

vallahi baktırmadım baktırmaya da niyetim yok diyecekler ki kilo ver (allahıma bin şükür ben halen kilo falan vermiş değilim zira) ben de adam gibi kilomu verir sonra baktırırım şekerime diye düşünmekteyim

valla gidebilirsen hatta gidipte bizide bilgilendirirsen sevinirm

29 ekimde kapalıydı, cumartesi 7ye kadar açıkmış gidecektim görümcem arz-ı endam etti, pazar da kapalıydı bu hafta bir zaman niyetliyim bakalım

şimdiye tüm şikayetler geçmiştir inşallah nazancım.
neden hemen ventolin diye sorsana bu senin en doğal hakkın hasta olarak sorgulamandan daha doğal ne olabilir ki...
hırıltı ve öksürük illa ki ciğerlere delalet olmayabiliyor bir süre umut kuru kuru öksürdü götürdüm reflüye bağlı bu öksürük hiç önemli değil dedi ilaç falan da vermedi

sanıyorum burada prim sistemi sürüyor. bir de bizim insanımızda ilaç yazmayan doktora iyi doktor gözüyle bakmadıkları için bir anlamda mecbur da kalıyorlar. doktor arkadaşlarım hep söyler şöyle bonibon gibi bir şey olsa da onu yazsak diye, insanlar ilaç yazmayan doktordan memnun kalmıyor, başka doktora gidiyor ya da gitmiyorsa bile hiçbir şeyden anlamıyor diyorlar halkla da ilgili yani bu ilaç işi

benim anestezistim çekti fotoları... oldukça da başarılı özellikle istediğim bir poz vardı onu da yakalamış çok sağolsun

heh umut da alerjik... bizim torunlar nasıl olur sence burcu çok geçmiş olsun güzelim bu arada umarım kombi de hallolmuştur

aaaaaaaaaaaaa iki kertik aynı gün mü kutlıycak şimdi

ben neden bebeğin sesini duymuyorum sadece alarm ve görsel uyarı var ekranda ağlayan bebek resmi çıkıyor

ben weevel kullanıyorum (malzemeler albümünde var) sesi iletiyor alarm falan yok ve hassasiyetini yüksek ayarladığında yatakta dönüşünü bile duyabiliyorsun (bizimki o ayarda ) çok memnunum ben

canımmmm başınız sağolsun allah bunu unutturmasın melikecim diyecek bir şey yok... en azından güzel bir ömür sürdü diye kendini teselli etmeye çalış

ay aynı bunlar yaaaaaaaa... annem tabağından balık veriyor lüppppppp... soğuk domatesi ısırmasına izin veriyoruz lüpppppppppp.... bütün ekmeği önüne koyuyoruz onu ısırıp ısırıp lüüüüüüppp... kendi mamasında pütür olunca veya yemek olarak pütürlü bir şey verince öööööööööö kafa buluyor vallahi diyetisyen "aç mı bıraksak" demişti pütürlü yedirmek için... hakikaten ya pütürlü ya pütürlü başka yemek yok mu yapsak ki çok mu erken acaba?

nasıl toka istiyorsun pelin gözümüz tokalarda olsun bulursak gönderelim
ben de şimdiden sanırım menüyü belirledim

berene balerin elbisesi diktirmek istiyorum yada satın alırım hiç gördünüzmü biyerlerde kızlar?

joker mağazasında değişik kıyafetler oluyor ama tütü görmedim galiba... kız çocuk olmayınca tabii

Herkese günaydınn işler yoğun birikmiş 4 günde . geçmişse çok geçmiş..biri bana özet geçse ne mutlu olurdumm .. herkes iyi mi önemli bişey yoktur inşlhh..

herkese günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydınn herkeseee
azra hanımın uykuları bıraz daha duzeldı cook şukur oğlen yemesı duzelınce uykularda yoluna gırdıı maşallahh dıyeyımmm
sızler nasılsınızzz napıyonuzzzzzz

günaydın günaydın günaydın :)
tatilden sonra herkes iyidir umarım

anneee del del diye peşimde dolaşıyor ya çok datlu bu veletttt
selam arkadaşlar nasılsınızzz

günaydınn herkeseee
azra hanımın uykuları bıraz daha duzeldı cook şukur oğlen yemesı duzelınce uykularda yoluna gırdıı maşallahh dıyeyımmm
sızler nasılsınızzz napıyonuzzzzzz

günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun
annen gitti mi fatma?

Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnn nabersin? öykü kuzusu nasıl? denediniz mi kuskus, pilav?

günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... Melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun
Annen gitti mi fatma?

Günaydınnnnnnnnn Nabersin? öykü kuzusu nasıl? Denediniz mi kuskus, pilav?

öycü kususu maşallah canavar oldu bigecim
Umut paşam nasıl sen nasılsın?
Inan denemedim peki sen?

günaydın günaydın günaydın :)
tatilden sonra herkes iyidir umarım

anneee del del diye peşimde dolaşıyor ya çok datlu bu veletttt
selam arkadaşlar nasılsınızzz

günaydınnnnn
oğlum önceki gün "anne ge" diyerek beni oyun oynamaya çağırdı ilk kez!!! dün de benim kucağımdayken çağıran kişiye (anneanne dahil hehe) atılmak yerine bana daha sıkı sarılıp yapıştı... ilk kez!!! tam yemelik oldular tam... kaymaklı lokumum benim

allah hepsinin iyi günlerini göstersin... tırnaklarının ucuna zarar gelmeden nur gibi büyüsünler inşallah

dua eden smiley uçmuş

Son düzenleme:
öycü kususu maşallah canavar oldu bigecim
Umut paşam nasıl sen nasılsın?
Inan denemedim peki sen?

hepsini kustu ama dün ısıra ısıra yarım domates yedi... önceki gün parça parça elimizle verdiğimiz balıktan yedi ama çorbasında biraz pütür olsun diline değdiği anda böööööööö vaziyetinde... kafa buluyor ama çok inandırıcı gözler kan çanağına dönüyor kustu kusacak kuzum :18: anlamadım yani

günayddınlar >)))

günaydınnnnnn

diye diye saat 11.30 olmuş yaşasın 4 saat kaldı

yaaaaaaaaaaaaa bi sürü smiley gitmiş yönetiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm bayrağımı geri istiyorum... teselliyi geri istiyorum... duayı istiyorum...

amin amin amin inşallah, ben bu arada paketi hazırladım gönderemedim ama

ya bi rahat bıraksana çocuğu dedik ya

bizimkinin de 3 gündür nerdeyse beni emmek dışında başka faaliyeti yok
gayet güzel yemek yiyen çocuk gitti, yerine ağzını açmayan bi çocuk geldi, şimdilik zorlamıyorum ama böyle giderse birkaç gün içinde müdahele etmem şart olacak...

bende delikafa güldeni geri istiyorum çok seviyordum ama uzun zamandır yok

cnm çok teşekkür ederim mucukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…