2009 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorcam regl im şuan başladı da ben hapa başlıycam
hemen şimdi mi almam gerekirdi
yarın başlasam olurmu.. ilk günüydü sanırım başlama

Arzucum yarın başlasan olur bnce.çünkü zaten ilk ay korunma olmuyor diye hatırlıyorum ben.

imc ajans yaz nazancım google 'a çocuk oyuncuyu tıkla
hatta direk dur ya dur.. arama çubuğu var sitede üstte oraya EREN ARDA ŞENGÖZ yaz çıkıyor.. 5 remsi var açılan pencerede sıpamın teyzesi..
Arzucum yarın başlasan olur bnce.çünkü zaten ilk ay korunma olmuyor diye hatırlıyorum ben.
teşekkür ederim nazancım..

Ayyy gördüm canım çook tatlı çıkmışşş.çok masum şaşkın bakmış.hadi hayırlısı bakalımopuyorumnanaktan

ıslrı bıtrıpte yatym ddm uykum kactı smdıde off.herkese ıyı gceler tatlı anneler ve bzdk kuzular

arzu nerede o stüdyo bende zeynoşa cektirecem bu arada sen ne tarftasın içerenköyde biz aps binasının yanındayız yakınmı

sibelcim öncelikle biraz sakinleşş bak aynı sorunlar bendede vardı bugün öglen eve gelirken kadını işten cıkaracaktım parasınıda hazırladım cıktım yukarı evine neyse zeynos uyuyordu oturduk sohbet etmeye basladı 1 saat gecti söyleyemiyorum işte kadın zeynebe sunuda yapalım haftaya yogurt yapma bana köyden gelecek falan diyor ay kötü oldum o arada zeynos uyandı ama nasıl mutluuu ömer var bakıcının ogluşu 9 yasında onunla oynuyo cırpınıyor sonra dank etti bu kadına ben sadece 50 milyon zam yapacam onu normalde gereksiz bir cok seye veriyorum dedim cocugum mutlu simdiye kadar sadece 1 yanlısını gördüm zeynosu yelekli yatirmıştı ama mesela bugün gittim üstelik o saatte gelecegimi bilmiyodu cocugum tertemiz uyuyordu corabı yelegi yoktu üstünde ayrıca eve birini alsam onun yemesi içmesini düsünecem belki kızımı tv karsısına gecirip kendi keyfine bakacak bilmiyosunki mesela bu kadın sürekli zeynebe yeni şeyler ögretiyo oyuncaklara bile dikkat ediyo egitici seyler al ben onlarla oynatırım falan dio velhasıl kadına dedim ben 600 650 degil 550 veririm(500 şuan) sende kabul ediyosan bende senden memnunum devam edelim dedim ok dedi off amma kafanı şişirdim ama bence artı eksileri bir tart gelecek kadın belki sen gelene kadar kalacak ama birsürü eksisi olacak en azından halası canını yakmaz

bu gecenin delusu benim kac gündür huzursuz oldugumdan rahat uyuyamıyordum bugün kadın işini cözünce saat 9 da zeyneple beraber bir uyuduk tabi ben 2 de uykumu alarak uyandım vücüt 5 saate ayarlı artık fazlası zarar ahh eskiden cok severdim uykuyuuu

Sibelcigim bak bide ne anlatacam hafta sonu bir kadın geldi görüsmeye esimin arkadasının vasıtasıyla aslında ben kadınla telefonda konusunca (şivesinden)üstünü çizdim ama bir görelim dedim neyse geldi kadın konusmaya
sarrtlarımı anlatmaya basladım ay hanımmm 4 yasında ogluda varmış onuda yanında getirecekmiş yok temizlik yapamazmıs ben haftada 1 yaparmışım ütü yapmazmıs eee ne edeceksin ben sahsen sıkılırım öyle otursam yemekte yapmazmıs bide 750 istiyo dedim biz sizi ararızzz meshur laff kadına bak üstelik kocası işsizmiş hem kel hem fodul sultanımmm ay neyse ben uyumaya calısayım yarın işe gidecem maleseff herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragihihoyyyt:teytey::dance:

günaydın melike çalışıyo muusun sen bugün

dün gece öğrendim bugun kesınlesti;ikinci bebişim yolda..dileyen herkese nasib olsun..

ayyyy hayırlı olsun canım nasılsın peki Allah kucağına almayı nasip etsin

aman yaaa hepsi üstüste gelmiş inşallah hemen hallolur

ne acayip hastane ya penisilin testi olmadan vurulurmu valla Allah korumuş tatlım herşey olabilirdi hatta her vuruştan önce test yapıyordu kardeşimin dr u

ben aile fotoğrafı istiyorum birde ben eşim zeynep

aynen canım sende iyi ki varsın hepinizi çok aseviyorum hiç bana yazmasanızda çok seviyorum çünkü biliyorum ki duygular karşılıklı ben seviyorsam siz de beni seviyorsunuzdur

benim eşim girmişti tam bebek çıkınca hemşire göbeğini keserken çekmiş çok hoş ama tabii tam poşetlik benim bacaklarda girmiş görüntüye

nerede yapacaksın tatlım yer ayarlayabildin mi

günaydın melike çalışıyo muusun sen bugün

çalışıyorum tatlım bize bayram seyran işlemez patronun paraya ihtiyacı var zaten 15 günde bir 2 gün izin yapıyoruz 2 kişi içi gidiyor

günaydın bu arada duamın son günü okuyum geleyim

Allah kabul etsin melike. cuman mübarek olsun bu arada ne duası kız merak ettim:)

allah kabul etsin melike. Cuman mübarek olsun bu arada ne duası kız merak ettim:)

sağol canım benim senin de cuman mübarek olsun

dilek için fetih suresi okunacak

1_cumartesi 1 adet
2_pazar 3 adet
3_pazartesi 5 adet
4_salı 7 adet
5_çarşamba 7 adet
6_perşembe 7 adet
7_cuma selaya kadar 11 adet

diğer günler ikindiye kadar 1 haftadır işe abdesli başım bağlı geliyorum okudum bitti allah hepimizin dualarını kabul etsin

yok ayol çocukları öne sürüp kendimizi kandırmayalımm:)) çocuklar bahane sohbet şahaane:))

ya bigün ptesi yapında şu toplantınızı yılbaşından önce ben de gelim nazı düşündüğümden yanı oynar arkadaşlarıyla kaydirigubbakcemile3

arzu nerde orası bana da söyle ben de yer arıyorum bir yaşında çektiricem..

aynen canım bende istedim eşim nasılsa ben gircem çekerim dedi. çektide ama hiç fotoğrafçının çektiği gibi olurmu. kamerayada çektiler. naz tam karnımdan çıkarken flian ayy çok güzel aslında ama profesyonel biri yapsaydı süper olurdu.

ben iki yıl önce düğün için fotoğrafçıya bi milyar vermiştim. o da tanıdıktı indirimli yapmıştı.. bosphorus palasın fotoğrafçısıydı.. nooldu albüm öööle dolapta çürüyo. gereksiz boşver. ama hain çocuğunki daha bi önemli sanki..

geçmiş olsun burcu.. kombiciye bi güzellik düşünmek lazım alsanaalsanasmile hem boz hem gelme.. nerde yapıcaksın doğum gününü ben hala ne yapacağımı düşünüyorum.. neyse bizimki en son size bakar karar veririm :))

arzu nerede o stüdyo bende zeynoşa cektirecem bu arada sen ne tarftasın içerenköyde biz aps binasının yanındayız yakınmı

aa senlede yakınız yani bende küçükyalıda oturuyorum canım. ya evet görümcemle naz iyi anlaşıyo.. gerçi benim kız herkesle iyi anlaşıyo kaydirigubbakcemile3 onunla oynuyosa herkesle anlayışyo yanide görümcem temiz ve güzel bakıyo.. ama işte akşamları 6 da çıkarsa bakcak kimse yok annem gelmez öyle her gün..bak 25 gün çalıştı 1 milyar para verdim hala mırın kırın ediyo ona sinirleniyorum..

allah kabul etsin melike..

herkese günaydın ve iyi tatiller...

benim koca hasta. kocalar hasta olunca nasıl olur bilirsiniz anlatmama gerek yok :) dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyo işte kaydirigubbakcemile3 benim bütün planlarım yattı tabi. bugün temizlik yapcaktım.. ama yarın annesine gidicez muhtemelen yarına iyileşir pazar günü tekrar kötüler :)) hadi baba kız uyurken azcık ortalık topliim bari..

selam herkese
gecmışe bakamadım alan var mı bılmıyorum ama su bımde kı oyun cadırından anneme sabahın 9 unda gıttık aldık bıtmesın dıye:))zarzor kurduk su içine gecen cubukların bukulmesı gerekırken oyle bı yapmışlar kı o kadar settıkı neyse babamız yaptı en sonunda,,azra şaşırdı baktı ben ıcıne gırınce o da gırdı ıkı elledı falan bı daha da oralı olmadı(annemle hevesımız kursagımızda kaldı,,neyse buyuyunce anlar sever dedık kaldırır o zman kurarız dıye konuşurken o cubuklardan bırı gerılmeye daha fazla dayanmadı durduğu yerde çat dıye kırıldı çadır yamuldu(hala alan yoksa ben tavsıye etmıyorum şahsen,,ucuz ama bışeye benzemyo en azından şımdı ıçın,,ha belkı dıger bebkler farklı tepkı verır ama dayanıklı sağlam bışı değil arkıdışlerr

hadi ya bende aldım daha kurmadık versemmiki bide bebek külotlu coraplarından aldım güzel görünüyordu

valla ben aldım kurdum sabahtan akşama kadar da onunla oynadık. çok sevdi benimki zor çıkardım içinden.. dora lı olanı aldım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…