MotherandBaby .!.:Allah beterinden saklasin coook uzuldum simdi nasil kuzun gecmis olsun tekrardan
gecmiş olsun cnm allah korumuş...
bazen yiğitin henüz emeklemediğine seviniyorum gözümün önünden ayrılmıo
aman Allah ım yaaa korumuş gene ya biz bunlarla ne yapacağız aklıma gelmeyen şeyleri yapıyor prizleri kapattım kapaklarım vardı çekmeceleri bağladım ama çekince hepsi açılıyor eli sıkışabilir internette var güvenlik setleri diye büyük marketlerde de vardır
ayy canım yaa çok geçmiş olsunn .. kıyamam kuzuyaaa okurken fena oldum .. allah yardımcımız olsun kazasız belasız büyütelim şu kuzuları yaaa
allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusunnnn .. :Saruboceq:
evdila çoook geçmiş olsun allah korumuş kızını ..çok dikkat etmeye çalışıyorum bende ama anlık bi dalgınlık işte..allah korusun bütün bebekleri..
evdila
çok çok geçmiş olsun,
hiç sorma gözümün önünde elimi tutarken bile ne yapacaksa yapıyor ya
canını acıtıyor bi şekilde bende kendime kızıyorum baka baka nasıl başarıyorum diye
bununla geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın
evdila çok geçmiş olsun canım. R abbim bi daha göstermesin
Evdila gecmis olsun cok
çok teşekkür ederim aekadaşlar. iyi şimdi şükürler olsun. dün plastik cerrahına götürdüm 2 günde bir pansuman için ilaçlar verdi. haftaya perşembe de kontrol verdi... ağrısı falan da yok şükür. tekrar teşekkürler. rabbim tüm kuzularımızı korusun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Geldim sAyilir dAldimi tam cozemedimde minAyi
Sen msn i kullanmiyorsun dimi artik
iyi geceler kızlar yatacağım başım çatlıyor ama şarj aletimi bulamadım laptoptan şarj olsun telefon diye takılıyorum
azra da artık yemıyor haşlama yumurta bende denıyım omlet ama yaptığın omletı nası yedırıyosun ezıyomusun,,dırek koparıp agzına verınce yıyormu?Ben bir yumurtayı çırpıyorum tereyağda omlet gibi yapıyorum içine de azıcık maydonoz kıyıp veriyorum bayılıyor. Böylece beyazını da yemeye başlamış oldu birkaç gündür öncesinde azıcık verdim alışsın diye sorun olmadı zaten on ikinci aydan itibaren bir tam yumurta yiyebiliyorlarmış
yap edacım yap, fırsat bulan herkes bugün etimek tatlısı yapacak zannımca sempatiksalakcinni
azra da artık yemıyor haşlama yumurta bende denıyım omlet ama yaptığın omletı nası yedırıyosun ezıyomusun,,dırek koparıp agzına verınce yıyormu?
ayy bende dun annecığıme etımeklı tatlı yaptım,,portakal agacından aldım tarıfı cook guzel oldu,bıraz değişik,,şekerını yakıyosun tencerede sonra su eklıyosun etımeklerın rengı koyu oluyo,bak ıstersen mısafırıne yapacaksan canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?