2009 Aralık Anneleri

kızlar size bişey sorcam. Beren bu aralar çok sinirli olmaya başladı sanki.istediğini yapmazsam yada istediğini vermezsem ya bağırıyor yada ağlıyor cadı. sizdede var mı bu psikoloji?

kızlar size bişey sorcam. Beren bu aralar çok sinirli olmaya başladı sanki.istediğini yapmazsam yada istediğini vermezsem ya bağırıyor yada ağlıyor cadı. sizdede var mı bu psikoloji?

ben azrada bu psıkolojıyı benım uzgun ve sınırlı olduğum zamanlarda goruyorum,,ben mutsuzsam uzgunsem azra da gun ıcınde yapmadığı şeylerı yapıyo hatta gece uykusu bıle cook değişiyor.halbukı ona hıç yansıtmıyordum ama anlıyor hıssedıyor demek kı.ben bunu gozlemledım canım kendı kızımda,,o yuzden daha pozıtıf olmaya calışıyorum hep hayatımdakı ıyı şeylere odaklanıyorm.annesı hep mutlu olsun ıstıyyo benım kuzu-tatlicadiarzu-

yok yok ben oğlanla hiçbir yere gidemeyeceğimi bir kez daha görmüş oldum size geldiğimizde... bundan sonra memnuniyetle ne zaman isterseniz ben sizi evimde kabul ederim... artık deplasman yok hep sahamızda oynamak istiyoruz sempatiksalakcinni

sırnaşık şey sence bende zehirleyecek tarif verecek tip var mı fatma sengözlerimebaksanab

umut paşa ayrıyeten teşekkür ederler efenim

bige sen hele bi de
yada özelden de merak ettim iyice

Umut paşaya da maşallah kocamanda alkisalkisalkis

mersüüüüüüüüü
allaa allaaaa sana da söledim diye hatırlıyodum oysa ben fisfisfis

hı hı aynı... ben buna oyun gibi "seniiiiiiin sinirine tükürürümmmmmm" diyorum şimdi ben ne zaman söylesem elleri havaya kaldırıp beni taklit ediyoooo sırnaşık şey o arada da kızdığı şeyi unutmuş oluyo tabii aklinialirimsmile

bende yansıtmamaya çalışıyorum.hadi kazadan etkilendi dedim ama resmen huyu değişti benim eski berenim değil sanki ama bende dikkat etmeye çalışıcam

melike esin vazgecmedi dimi getirmekten uzak oldugunu ogrenince

yok canım benim telefonda navigasyon buldum varmış tam vazgeçecekti biz orada kayboluruz diye aaaaa bir baktım navigasyon yuppi oldum

oh ne güzel güle güle gidin hihoyyyt

bununla gelmiş geçmiş olsun,
maşallah kuzuma kocaman

Düşünceli insanşeniz

bende gelmek istiyorum ama benim koca kesin getirmez beni ta oraya demi :gitme:

sen bir sor bakam benim ki silivriden mıkırdandı seninki ankaradan bilemem artık ama belki de benden önce varırsın zira ben taa silivriden gelicem 50 kere kaybolucaz boşanmanın eşiğinden döneceğiz

asıl gıdersem senle gıderım ben senın nılay bızım zıpalara bakarrrrrraklinialirimsmile

yazık kızıma be 2 enerji küpüyle başbaşa düşenemiyorum

ebru o ilaç mıdı bende hatırlsmıyorum ama ilaç bittiöten 5 gün sonra olmuştum hemde fena halde merak etme agrısız olursun inş.be nşm agrılarda hiç azalma olmadı bide normal dogyrduk

ben maşallah diyeyim sancısız oldum bakalım bir sonraki ay nasıl olacak ki ben sancısından ağlardım sadece majezik keserdi

ne ayol o yöntem çatlıyacam bana da yazsana dün gece onu yatağına koymuşum bel açık uyumuşum bir ara uyandım üşümüşüm

merallllllllllll senin çıkmıyor bacım yoğun musun?
ÇOK YOĞUNUM VE SİZE YETİŞEMİYORUM CNM
AŞALLAH MAŞALLAH UMUT PAŞAYA

meralin nie sesi çıkmıyor yaww?
ÇIKAMIYORKİ
ÇOK YOĞUNUM

BİZDEDE DURUM AYNI
İSTEDİĞİNİ AĞLAYARAK YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR ZIPAMsempatiksalakcinni

Ay cok heycanliyim
Az kaldi elbise ve pasta siparisi birde susler tamam insallah saglikli guzel az aglamali bir gun olur birde gelecek bebeklere yogurt ikram edecegim babymix sade yaninizda yogurt tasimayin arkadaslarim

ayy ne güzel minacım 1 yaşına girecek maşallah kuzumaa .. düşünceli anne valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Arkadaslar tek tek saymayayim isim kafa bir dunya uykusuzluk yorgunluk gelmek istyenler mail adresini atsin ozelden ev adresini yollarim ben kactim

gelmeyi çok istiyordum hatta eşimide ikna etmiştim ama gel görki misafir geliyoo uzun zamandır gelmek istiyen bi topluluk vardı . o günü bulmuşlar klava: geri çeviremedimm offf offf akannehir akannehir

maşallah umut paşamızaa .. kocaman bi maşalah hemdeee

benim kız uyandı hadi ben kaçar anna gel diyo cadı ya

güle güle canım ayy yerim onun anna diyen dillerini

nereye gitsek peşimizdeler. oyuncaklarının yanına koyuyorum arkamı dönüyorumm pat pat geliyoo hemen yaa kaydirigubbakcemile3

biizmki doğuştan sinirli canım bebeklikten beri istediği yapılmayınca yumruklarını sıkarak bağırıyoo zıpa.. dövecekmü nee delüüü şey .. kaydirigubbakcemile3

melıkeee bende majezık ıçmeden duramazdım 2 gun boyunca fecı agrırdı karnım adet olunca ,,fakat artıkk maşallah dıyımm de hıçç agrımıyorr,,ben doğumdan 3 ay sonra oldum adet duzenlı bı şekılde oluyorum yanı fakat agrı falan yokk cook sevınıyorumm yaaaa,,inş sendede bı daha olmazz,,allahın takdırı ışte her adetımde o eskı halımdekı gıbı olsaydım azraya kım bakacaktı,,cook şukur

ne ayol o yöntem çatlıyacam bana da yazsana dün gece onu yatağına koymuşum bel açık uyumuşum bir ara uyandım üşümüşüm

evde giydiğiniz sweatshirt veya t-shirtü üzerinize geçirin göğüs altından işaretleyip çıkarın makasla işaretli yerden başlayıp yukarı doğru yarım daire şeklinde kesin... göğüs kısmına pencere açacaksınız yani yerimseniben bebe oradan emecek sizin sırt, göğüs, göbek kapalı kalacak :lepi:
geçen yıl ben göğsümü üşütmekten hastalanıp antibiyotiklik olunca üretmiştim bu çözümü sırnaşık şey görüntü komik ama napalım artıkın sempatiksalakcinni

süperrr benceeee emziriyoo olsaydım denerdimm kesinnn .. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hayranım senin bu zihni sinir ama müthiş faydalı procelerine

maşallah umut paşamızaa .. kocaman bi maşalah hemdeee

Unutmuşum maşallah umut a

teşekkürler teyzeleri a.s.

hayranım senin bu zihni sinir ama müthiş faydalı procelerine

şakkıdı yalnız kumaşın dokusuna dikkat edin kendini salıveren cinsi olursa göğüsle birlikte tüm göbek açılıyor... gerçi onun için de belki çıtçıt veya cırtcırt dikilebilir ama bebişin yanağına gelir zannımca fisfisfis

kızlar bişey sorcam şimdi bn düdüklüye fasülye koydum pişti kapattım altını havasını almadım tencerenin şimdi 2 saat falan oluyo şimdi tencere soğumuş havasını alıp açayım dedim hava çıkmıyo ya açayımmı kapağını havası kendimi gitti patlamasın ya korktum :)

2 saat geçmiş hava kalmamıştır bence onda :))) gerçi ben patlatmada tecrübeli biri olarak sen bana inan

aa patlattınmı korkuyom ya patlamasın bilmiyorumkismile

düdüğünü indirip kaldırdım ama tık yok

çünkü havası boşalmış (ki bu zamana çok normal) aç gitsin hiçbir şey olmaz

selamlar nasılsınız ?
anneme geldim hemen hem havadisleri vereyim hem size bakayım dedim
k.validem anjiyo oldu 3 damaarı değişecekmiş baya zor günler atlattık
ben iyiyim sanki hiç hamile değilim bulantım filan yok
doktora gittim bebek görünmesi gerekirken görünmüyo
adetin düzensizmi diye sordu
evet deyince geç döllenme olabilir dedi
yarın bidaha gitcem kontrole
açıkçası korkuyorum boş kesemi acaba diye :s

sizden ne var ne yok?
seçildeydi gün sırası dimi
kızlar noooooluğ ona ulaşırsanız eski usül hesap nosunu öğrenip bana msj yasın daaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…