kızlar size bişey sorcam. Beren bu aralar çok sinirli olmaya başladı sanki.istediğini yapmazsam yada istediğini vermezsem ya bağırıyor yada ağlıyor cadı. sizdede var mı bu psikoloji?
ayy bigecığımmmm vallahıı senı duşunduğumdennzemuszemusbızımkısı de sadece plan zaten senı katsam sen şımdı bı yol bulursun falan düşerız yollaraa,,amann dıyımmkaydirigubbakcemile3
maşşalah umutaaaa,,azrada 3 gundur baya bı ayakta duruyo ama sonra oyun zannedıyo popoyu yere koyuyo guluyo sonradakaydirigubbakcemile3
anammmm nasıı tarıff verdın kadınaa,,ne yazdınn bakıyımmdelikafadulden
bige sen hele bi de
yada özelden de merak ettim iyice
Umut paşaya da maşallah kocamanda alkisalkisalkis
kızlar size bişey sorcam. Beren bu aralar çok sinirli olmaya başladı sanki.istediğini yapmazsam yada istediğini vermezsem ya bağırıyor yada ağlıyor cadı. sizdede var mı bu psikoloji?
ben azrada bu psıkolojıyı benım uzgun ve sınırlı olduğum zamanlarda goruyorum,,ben mutsuzsam uzgunsem azra da gun ıcınde yapmadığı şeylerı yapıyo hatta gece uykusu bıle cook değişiyor.halbukı ona hıç yansıtmıyordum ama anlıyor hıssedıyor demek kı.ben bunu gozlemledım canım kendı kızımda,,o yuzden daha pozıtıf olmaya calışıyorum hep hayatımdakı ıyı şeylere odaklanıyorm.annesı hep mutlu olsun ıstıyyo benım kuzu-tatlicadiarzu-
melike esin vazgecmedi dimi getirmekten uzak oldugunu ogrenince
oh ne güzel güle güle gidin hihoyyyt
bununla gelmiş geçmiş olsun,
maşallah kuzuma kocaman
Düşünceli insanşeniz
bende gelmek istiyorum ama benim koca kesin getirmez beni ta oraya demi :gitme:
asıl gıdersem senle gıderım ben senın nılay bızım zıpalara bakarrrrrraklinialirimsmile
ebru o ilaç mıdı bende hatırlsmıyorum ama ilaç bittiöten 5 gün sonra olmuştum hemde fena halde merak etme agrısız olursun inş.be nşm agrılarda hiç azalma olmadı bide normal dogyrduk
y
mersüüüüüüüüü
allaa allaaaa sana da söledim diye hatırlıyodum oysa ben fisfisfis
hı hı aynı... Ben buna oyun gibi "seniiiiiiin sinirine tükürürümmmmmm" diyorum şimdi ben ne zaman söylesem elleri havaya kaldırıp beni taklit ediyoooo sırnaşık şey o arada da kızdığı şeyi unutmuş oluyo tabii aklinialirimsmile
ÇOK YOĞUNUM VE SİZE YETİŞEMİYORUM CNMmerallllllllllll senin çıkmıyor bacım yoğun musun?
AŞALLAH MAŞALLAH UMUT PAŞAYAbak benim kuduruk yüzünden hiç planlara dahil olamıyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey
oğlum 5 saniye tay durmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ÇIKAMIYORKİmeralin nie sesi çıkmıyor yaww?
Ay cok heycanliyim
Az kaldi elbise ve pasta siparisi birde susler tamam insallah saglikli guzel az aglamali bir gun olur birde gelecek bebeklere yogurt ikram edecegim babymix sade yaninizda yogurt tasimayin arkadaslarim
Arkadaslar tek tek saymayayim isim kafa bir dunya uykusuzluk yorgunluk gelmek istyenler mail adresini atsin ozelden ev adresini yollarim ben kactim
bak benim kuduruk yüzünden hiç planlara dahil olamıyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey
oğlum 5 saniye tay durmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benim kız uyandı hadi ben kaçar anna gel diyo cadı ya
azrayı koydum odasına suan geldım,,odasını altust etmekle meşgul:)
ay tuvalete gıdıyorum peşimden gelıp kapıya nası vuruyoo,,ayağa kalkmış bıde sankı tekmelıcek bı de bağırıyo ra ra raaaa dıye ne demek ıstıyosaa??:))
ne ayol o yöntem çatlıyacam bana da yazsana dün gece onu yatağına koymuşum bel açık uyumuşum bir ara uyandım üşümüşüm
evde giydiğiniz sweatshirt veya t-shirtü üzerinize geçirin göğüs altından işaretleyip çıkarın makasla işaretli yerden başlayıp yukarı doğru yarım daire şeklinde kesin... göğüs kısmına pencere açacaksınız yani yerimseniben bebe oradan emecek sizin sırt, göğüs, göbek kapalı kalacak :lepi:
geçen yıl ben göğsümü üşütmekten hastalanıp antibiyotiklik olunca üretmiştim bu çözümü sırnaşık şey görüntü komik ama napalım artıkın sempatiksalakcinni
evde giydiğiniz sweatshirt veya t-shirtü üzerinize geçirin göğüs altından işaretleyip çıkarın makasla işaretli yerden başlayıp yukarı doğru yarım daire şeklinde kesin... Göğüs kısmına pencere açacaksınız yani yerimseniben bebe oradan emecek sizin sırt, göğüs, göbek kapalı kalacak :lepi:
Geçen yıl ben göğsümü üşütmekten hastalanıp antibiyotiklik olunca üretmiştim bu çözümü sırnaşık şey görüntü komik ama napalım artıkın sempatiksalakcinni
maşallah umut paşamızaa .. kocaman bi maşalah hemdeee
Unutmuşum maşallah umut a
hayranım senin bu zihni sinir ama müthiş faydalı procelerine
kızlar bişey sorcam şimdi bn düdüklüye fasülye koydum pişti kapattım altını havasını almadım tencerenin şimdi 2 saat falan oluyo şimdi tencere soğumuş havasını alıp açayım dedim hava çıkmıyo ya açayımmı kapağını havası kendimi gitti patlamasın ya korktum :)
2 saat geçmiş hava kalmamıştır bence onda :))) gerçi ben patlatmada tecrübeli biri olarak sen bana inan
kızlar bişey sorcam şimdi bn düdüklüye fasülye koydum pişti kapattım altını havasını almadım tencerenin şimdi 2 saat falan oluyo şimdi tencere soğumuş havasını alıp açayım dedim hava çıkmıyo ya açayımmı kapağını havası kendimi gitti patlamasın ya korktum :)
aa patlattınmı korkuyom ya patlamasın bilmiyorumkismile
düdüğünü indirip kaldırdım ama tık yok
aa patlattınmı korkuyom ya patlamasın bilmiyorumkismile
düdüğünü indirip kaldırdım ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?