• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

açtım ama balkonda kaydirigubbakcemile3

bişy olmadı şülkür düdüklü acemisiyimde korkuyorum alışamadım gitti şuna ya -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun kayınvalidene canım
maşallah de kendine de inşallah bulantısız gecer
bnmde geç göründü 9 haftalıkmıydım neydi kese göründüğünde olabiliyor geç döölenme diyorlar

[
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş geldinn canım . çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın .. bence de geç dönlenmedir. kendine saklayoo yaramaz şey ...
seçil ortalarda yok valla ne yapacaz bu ayyy .. bilmiyorumkismile

QUOTE=Tweety75;15919687]benim de yemeğim yokk .. aç kaldım bu akşamm .. :içelim:

maşallh maşlll bulantısız geçer inlll. allah gönlüne göre versin canım benimm..[/QUOTE]

sağolun canlarım amin inşallah bulantısız geçerde oğluşuma rahat bakarım
:Saruboceq:
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çooooook sağolun opuyorumnanaktan

hoşbuldum bilgecim amin valla, neyse hayırlısı o olsun

e napcaz seçil ortada yoksa :uhm:
yinede aklınızda olsun ama gelirse emi

tabii ki güzelim... yarın aradığımda hem iban hem hesap no sorarım
ya nevra aslında senin hesap dökümünde elden yatırılmadıysa paranın geldiği hesap görünmüyor mudur??? :uhm:

sevgili forum insanları
Anne Nick / Anne Adi / Bebek Adi / Bebek Dogum Gunu / Telefon şeklinde sıralanmış bilgilerinizi en geç 1 KASIM 2010 tarihine kadar lütfen dünürüm sayın ve sevgili Burcuk'a özel mesaj olarak gönderiniz. Sonradan "vay efendim ben neden yokum, niye listeye eklemediniz" gibi yakınmalar, sızlanmalar ve dahi ağlamalar kaale alınmayacak olup üstüne üstlük "biz seni uyarmıştık yan derdine" şeklinde cevaplanacak ve hatta naniknanik ifadesiyle taçlandırılacaktır.

sositososito sositososito sositososito

tabii ki güzelim... yarın aradığımda hem iban hem hesap no sorarım
ya nevra aslında senin hesap dökümünde elden yatırılmadıysa paranın geldiği hesap görünmüyor mudur??? :uhm:

canım banka matikten kartsız işlem yapılmış .. bende yok yani..

yaşasııııııııııın arzu hayattaaaaaaaa hihoyyyt
fasulyeyle seni öldürdüm sandımdı da :1shok:

Selam selam kızlar
aranıza döndüm yine

yarın izin aldım yokum.çok şükür arabamız gelmiş. Teslim almaya ve plaka işlerini halletmeye gideceğim.malum yarım yarım gün.
Cumada resmi tatil :)))))))

yasmin+arzu+nilgün+bige+melike+bahar+nevra napıyosun siz bakıyım:))))))

Selam selam kızlar
aranıza döndüm yine

yarın izin aldım yokum.çok şükür arabamız gelmiş. Teslim almaya ve plaka işlerini halletmeye gideceğim.malum yarım yarım gün.

hadi canım kazasız belasız sağlıklı huzur mutlulukla kullanın :Saruboceq:
diğerlerini bilmiyorum da ben kapıda arabada beni bekleyen paşama gidiyoruuuuuum kaydirigubbakcemile4

haydi yarın görüşürüz öptümmmmmmm

selamlar nasılsınız ?
anneme geldim hemen hem havadisleri vereyim hem size bakayım dedim
k.validem anjiyo oldu 3 damaarı değişecekmiş baya zor günler atlattık
ben iyiyim sanki hiç hamile değilim bulantım filan yok
doktora gittim bebek görünmesi gerekirken görünmüyo
adetin düzensizmi diye sordu
evet deyince geç döllenme olabilir dedi
yarın bidaha gitcem kontrole
açıkçası korkuyorum boş kesemi acaba diye :s

sizden ne var ne yok?
seçildeydi gün sırası dimi
kızlar noooooluğ ona ulaşırsanız eski usül hesap nosunu öğrenip bana msj yasın daaaaaaa
geçmiş olsun kayınvalidene yasemincim.. bulantın olmamaya devam eder inşallah..
bebiş kendini saklıyor sanırsam.. ay mini minnacıktır o şimdddiiiiik.. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
kızlar size bişey sorcam. Beren bu aralar çok sinirli olmaya başladı sanki.istediğini yapmazsam yada istediğini vermezsem ya bağırıyor yada ağlıyor cadı. sizdede var mı bu psikoloji?
baharcım benim bir gülden ablam var annemin iş arkadaşı, onun bebeği ekim doğumlu bizden 2 ay önde, geçenlerde bi toplanmıştık iş yerinde, bana poyraz' ın nasıl asabice bağırdığını filan anlattı, ya bağırmasın diye yapmadığımız maymunluk kalmıyor dedi.. sanırım bizimkilerde o döneme giriyor yavaş yavaş.. çünkü arda da bağırıyor beni resmen azarlıyor küçük aşkım benim.. bu arada geçmiş olsun canım benim allah daha beterlerinden esirgesin korusun..
arzu nerelerde acaba??? fasulye zehirlemedi inşallah :1shok:
geldim geldim bilge fasulye geç pişti ama iyi pişti helmelendi dediğin gibi güzelcene oldu valla birde bol tereyağlıydı tadı süperdi eşimde bayıldı ben yaptım dedim hehe:PP
teşekkür ederim tekrardan mucuks..
slm hoşgeldin arzu
selam baharımm.. bu mesajıda yeni aldım.. :))
sucuklu olduğu için accık beni rahatsız etti ama değdi valla süperdi..
bugünde fasulye pişirenler çok hadi afiyet olsun

selam meralciim..
napim valla küçük aşkım yeni uyudu bende bilgisayara yapıştım hemen..
çamaşırlar var asılcak..
ayyy kaynanam aradı yine canımı sıktı ama cevabını yapıştırdım neyse sizide sıkmayım anlatıp ta..
öööyle yuvarlanıp gidiyorum.. bugün yemek yapasım yok ya
muratı bir arayımda.. fasulyeyi yine yermi sorayım

selamlar nasılsınız ?
Anneme geldim hemen hem havadisleri vereyim hem size bakayım dedim
k.validem anjiyo oldu 3 damaarı değişecekmiş baya zor günler atlattık
ben iyiyim sanki hiç hamile değilim bulantım filan yok
doktora gittim bebek görünmesi gerekirken görünmüyo
adetin düzensizmi diye sordu
evet deyince geç döllenme olabilir dedi
yarın bidaha gitcem kontrole
açıkçası korkuyorum boş kesemi acaba diye :s

sizden ne var ne yok?
Seçildeydi gün sırası dimi
kızlar noooooluğ ona ulaşırsanız eski usül hesap nosunu öğrenip bana msj yasın daaaaaaa

dünürrrrrrrrrrr özledik seni çok geçmiş olsun annene canım seninde sevindim bulantın olmamasına geç görünecek demekki

alalaa arkıdışler sız emzırme sutyenı kullanmıyomusunuzzz,,ustu acılınca genışleyebılen penye tarzı bı pijama gıyın ustten acıp emzırın ışte belınız nkye acıkta kalıyor anlayamadım kıı??:uhm::uhm:

alttan açıyorum pijamanın üstyünü emzirme atleti istiyorum bari belim kapalı kalır benim hiç yok düğmeli filan pijamam üstten açayım

pelin aldı, sibel aldı, nilgün aldı herkes gayet memnun baharcım ben smyknın kendi üretimini aldım ben çok memnun değilim ama umut çok memnun sempatiksalakcinni

canım zaten umut memnun olacak sen değil koca kadın ne yapacan aktivite masasını

arzuyu görünce bende aynı tepkiyi verdim yaşıyor yaşasın inşallah uzuuuuun yıllar yaiarlart oda ayrı konu

selam selam kızlar
aranıza döndüm yine

hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah

Selam selam kızlar
aranıza döndüm yine

hayırlı olsun cnm.iyiyiz işte lak lak yapıyoruz

ya geçmişe bakarken vay ben duymadım görmedim demeyin listesi vardı kaçırdım bulamıyom şimdi
ne listesi o bende yazayım ben olmadan olur mu?:PP

Back