:)) bilmem sansini denesenmi ben gecen 3 saatde eve dondum ebrulardan kassam otobandan ankaraya gelinir yani :))
Sağol canım.
Bildim dimi:) Tersten yaptı Minacık,dediğin gibi önce yürüdü sonra sıraladı sonra emeklediyrim ben onu yaa cin gibi çok uyanık bir kız olacak annesi bak görürsün bakışlarından belli maşallah kuzuma
nılgunn bız senle kocatanlardan kaçıp gıdelım mı mınamızın partısıneeee
ne dersınnnnn:1ninca:
aslında düşününce orasıda öyle
bizimkine bıraksan otobandan 2 saatte de getirir ama biz geldiğimizde nasıl oluruz orasını bilemiyorum
nazan ev işi hızlanmış, inşallah sorunsuz halledersiniz, tekrar hayırlı olsun
sen nasılsın bu arada ?
ben 2 çocukla????
zor gibi be fatma :uhm:
sağol cnm.iyiyim.ama işte uykusuzluktan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor.yumurta kapıya sıkışmadan pek harekete geçmem zaten ömrümde.bunda da böyle olacak sanırım.biryandan hemen olsun diyorum.biryandan aman yapınca bir günde hallolur herşey,şimdi toplasam herşey ortada kalaacak diyorumaslında düşününce orasıda öyle
bizimkine bıraksan otobandan 2 saatte de getirir ama biz geldiğimizde nasıl oluruz orasını bilemiyorum
nazan ev işi hızlanmış, inşallah sorunsuz halledersiniz, tekrar hayırlı olsun
sen nasılsın bu arada ?
ben 2 çocukla????
zor gibi be fatma :uhm:
Nevra afiyet olsun fatmacim valla oyle dun gibi hastanedki zamnlarimiz hepsine nice guzel yaslar olsun insallah sagol nazancim amanin simdi konusmasida geriye gidermis agu bugu diye :))) saka bir yana hicc dert etmyrm hic yurumeyen veya konusmayan yada dissiz cicuk gormedim normal zekada olup hepsi zamanla olur hatta cabuk geciyor zaman diye bazen uzuluyorum ikinci bebegi dusunmeyen biru olarak
niyeymiş o ?????
delisin onu biliyorumda kaydirigubbakcemile3
başka sebebi var mı onu merak ettiydim sempatiksalakcinni
manyak gacı laelaelaelaelae
sen beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün emiiiiiiiiiii
bencede git, yoksa benimde ayarım kaçacak şincik gülmektenlaelaelaelaelae
:roflol::roflol:alkisalkisalkis alkisalkisalkis
burak gibi alkışlayayın bende.. her bişey yapışında durup kendini alkışlıyoo soytarımm.. kaydirigubbakcemile3
afiyet olsunnnn bacım.. bol bol süt olsun umut paşamızaaa..
burda görünüyorum sabahtan beri ama yokum.telden giriyorum burdan mesaj yazmakta bi uyuz ki.yemege gidenlere ve gideceklere afiyetler olsun. Bugün kocamın izin günü bende anneme gidşicem. Kız uyansın çıkıcam.hepinizi öpüyor bebişlerinizi mıcıklıyorum:)
Ay cok heycanliyim
Az kaldi elbise ve pasta siparisi birde susler tamam insallah saglikli guzel az aglamali bir gun olur birde gelecek bebeklere yogurt ikram edecegim babymix sade yaninizda yogurt tasimayin arkadaslarim
asıl gıdersem senle gıderım ben senın nılay bızım zıpalara bakarrrrrraklinialirimsmile
ebru o ilaç mıdı bende hatırlsmıyorum ama ilaç bittiöten 5 gün sonra olmuştum hemde fena halde merak etme agrısız olursun inş.be nşm agrılarda hiç azalma olmadı bide normal dogyrdukKıymet regl olacam yazmış aklıma geldi şimdi ben hala olamadığım için farlutal kullandım altı gün dün bitti ama bende hiç ama hiç olacak bir hava yok ve sinirimden çatlıyorum dünden beri müthiş asabiyim ondan mıdır acaba olsam da rahatlasaydım.
bak benim kuduruk yüzünden hiç planlara dahil olamıyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey
oğlum 5 saniye tay durmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferinnn Umut paşayaaaa
yürüdügü günleride gmrmen yakındır inş. Blge..ben bu konuda tereddütteyim valla bu halde karıştırılmadık dagıtmadık yer bırajmıyo yürüyünce nasıl olcak düz duvara falan tırmanıcak heralde:)
benim kız uyandı hadi ben kaçar anna gel diyo cadı ya
tipikkkkkk koççç kadınıııı,,,nerden mı bılıyorum,,kendımdenn...vallahı benı yazmışsınnnnnsağol cnm.iyiyim.ama işte uykusuzluktan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor.yumurta kapıya sıkışmadan pek harekete geçmem zaten ömrümde.bunda da böyle olacak sanırım.biryandan hemen olsun diyorum.biryandan aman yapınca bir günde hallolur herşey,şimdi toplasam herşey ortada kalaacak diyorum
siz nasılsınız cnm?
:)
ayy bigecığımmmm vallahıı senı duşunduğumdennzemuszemusbızımkısı de sadece plan zaten senı katsam sen şımdı bı yol bulursun falan düşerız yollaraa,,amann dıyımmkaydirigubbakcemile3bak benim kuduruk yüzünden hiç planlara dahil olamıyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey
oğlum 5 saniye tay durmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
arzu nerelerde acaba??? fasulye zehirlemedi inşallah :1shok:
ebru o ilaç mıdı bende hatırlsmıyorum ama ilaç bittiöten 5 gün sonra olmuştum hemde fena halde merak etme agrısız olursun inş.be nşm agrılarda hiç azalma olmadı bide normal dogyrduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?