iyiyiz cnm çok şükür sizlerinde ii olduğunuza sevnidm.Şeniz Şeniz Şeniz sen nasılsın beren nasıl?
biz iyiyiz bu arada
iyiyim cnm sen naptın bakem?günaydın tatlım
nasılsın?
sanada günaydın hoşgeldin cnm
nasılsın ağrılar azaldımı?
Hoşbuldukkk iyiyiz toparladık cnmm.günydın canım hoşgeldin. bizde seni özledik. nasılsın
Günaydınnngunaydınnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyiz cnm çok şükür sizlerinde ii olduğunuza sevnidm.
iyiyim cnm sen naptın bakem?
Hoşbuldukkk iyiyiz toparladık cnmm.
Günaydınnn
ya gün içinde süt izninden bahsedilmiş.. bizim birim her akşam 8 de çıkmaya başladı çok yoğunuz.. benimde yılbaşından sonra onlarla aynı olacak çalışma saatleim..:1shok: sekizde işten çık dokuzda evde ol e kızın uyuma saati uyut. hani yemek hani duş hani etrafı toplamak hani kızınla geçireceğin zaman mafoldumben ptesileride çalışmaya başlıyorum doğal olarak. he haftasonlarıda vardiya getirdilerdönüşümlü çalışacakmışız.. delikafadulden kızımı alıp işyerindemi yaşamaya başlasam CADIARZU
ya yine gecenin delisi modundayım kendi kendime konuşuyorum ama kuzum on aylık olmuş:teytey:
hadi ben yatar.. gece 3-5 nöbetim var laelaelaelaelae
selaammm sizleri çook özledimmmm
yarın evi boşaltıyorlar perşembe de alım satım olacak inş.çok mutluyumm:)
herkesler iyidir umarım
ılk gunaydınn azrayla bızdennn olsunnnnnnopuyorumnanaktan
bugun uzun bı aradan sonra kesıntısız 4 saat uyumuusuz,,2bucukta emzırmıştımmsabah bı kalktım 6 bucukkaydirigubbakcemile2bunye alışkın değil tabi ters teptı gözlerım falan şişmiş başım ağrımış cook uyumaktan
sabah teşekkur ettım kızıma ne guzel uyumuşuz annem dedım ama ınş acısını cıkarmaz onumuzdekı gecelerde azra sultanakannehir
bak şimdi aklıma geldi HANİ DOĞUMGÜNÜ LİSTESİ YAPIYODUKKKKKKKKK
HANİ TELEFON LİSTESİ YAPIYODUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK
kim almıştı bunların sorumluluğunu? nerde bu devlet nerde picamalarım!!!!
bi de çok cin bi fikrim daha geldi ama söylemiycem sorumlu ortaya çıkana kadar
Günaydınn herkese...
Sizleri çok özledim valla.Umarım herkes iyidir?
NEVRAAAAAAAAAAA dünkü göremediğin pasta
nevra günaydın
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kimdi o acabaCADIARZU
sen söyle o cim fikirliyi buluruz elbetbayanssulusmile
iyiyiz cnm çok şükür sizlerinde ii olduğunuza sevnidm.
beren bunları görürse yer kesin. Ne alsam ağzında
BİGEMMMM mucukk bende özledim.Kızlar ya beni yalnız bırakmadınız hiç teşekkür ederim size.
bunlar ıcın bıraz erken gıbı geldı bana ama,,yanı azra butun kağıtları agzına sokuyo emıyo falan..anca 2 yaşına doğru oynar sankı boyle kartlarla
tabı ben kendı kızımı baz alarak soyluyorum bunu:))
Benden de gunaydinlar herkese . Bugun iptal gundeyim . Eylül sanirimdis cikariyor butun gece huysuzlandi. 2 de kalkti sabah 8 e kadar hic gogsumu birakmadi Bugun sanki kizgin yag dokmusum gibi gogsum Sersem sepelet bigun valla .
Dunur ben yapiyordum dimi o listeyi :)
nedir bu liste banada deyiverin bakimm
kıyamam ya yanıyodur felaket eyvahedigeldismile ferahlatacak bir şeyler sür ya da yap da rahatlasın bari bir dahaki emişe kadar
aaaaaaa evetttttttt doğumgününü sen yapıyodun doğru... telefonu kim yapıyodu????
bu arada gördün mü kedili pastayı aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?