2009 Aralık Anneleri

Şeniz Şeniz Şeniz sen nasılsın beren nasıl?
biz iyiyiz bu arada
iyiyiz cnm çok şükür sizlerinde ii olduğunuza sevnidm.
günaydın tatlım
nasılsın?
sanada günaydın hoşgeldin cnm
nasılsın ağrılar azaldımı?
iyiyim cnm sen naptın bakem?

günydın canım hoşgeldin. bizde seni özledik. nasılsın
Hoşbuldukkk iyiyiz toparladık cnmm.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydınnn

off hiç hatırlatma düşündükçe için darılıyoo .. yılbaşı sonrsı bend 6 çıkacam 7 - 7,5 gibi evde olurum.. oğluşumla hiç vakit geçiremicem.. :sinifsinif: bu yöneticilerin hepsi böyle kötükedihüso

ya yine gecenin delisi modundayım kendi kendime konuşuyorum ama kuzum on aylık olmuş :teytey:

hadi ben yatar.. gece 3-5 nöbetim var laelaelaelaelae

maşallahh naz kuzusuna nice ayylara yıllaraaa

selaammm sizleri çook özledimmmm
yarın evi boşaltıyorlar perşembe de alım satım olacak inş.çok mutluyumm:)
herkesler iyidir umarım

canımcım gözün aydın.. hadi hayırlısı .. tekrar güle güle otur canım ağız tadıyla ..

günaydınfatmacıımm

aaa haketten yaa kim yapıyorduuu .. çabuk bulalım onu .. :mymeka:

Günaydınn herkese...
Sizleri çok özledim valla.Umarım herkes iyidir?

baharcım günaydınn. hoşgeldin bizde seni özledikk nasılsın , beren kuzusu nasıll .. .seni. aramak istedim ama telin bende yoktu.. fisfisfis çok çok geçmiş olsun .. allah tekrar yaşatmasın ...

NEVRAAAAAAAAAAA dünkü göremediğin pasta

canım benim teşekkür ederim ..vereliniortak site burada açmıyoo benneyaptımki maalesef evden bakacam artıkın..

nevra günaydın

günadyınn canımm Şeniz Şeniz

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

kimdi o acabaCADIARZU
sen söyle o cim fikirliyi buluruz elbetbayanssulusmile

cin fikirliyi aramıyorum cin fikir bende mevcut da doğum günü ve telefon listesini yapacak olan sorumluyu bulana kadar cin fikrimi söylemiycem diyorum :umursamaz:
aha da uyuyo benim bıldırcınım kaydirigubbakcemile3

iyiyiz cnm çok şükür sizlerinde ii olduğunuza sevnidm.

allah iyilik versin güzelim çok özledim valla
aaaaaa bak berna cadısı da gelecekti sözde alsanaalsanasmile

oğluşuma d.günü hediyesi ne alacağımı buldumm .. işte linki

Tethys - Eitici Oyun Kartlar

çok mantıklı güzelim... bak şimdi aklıma geldi yeğenimden kalan vardı görümceme vermiştim onun kızı hiç ilgilenmemişti ben oğluşum için geri istiyim onları yanlış hatırlamıyorsam ya-pa'nındı... harfler sayılar resimler hepsi birarada kocaman bir setti... linkini bulup koyayım dedim ama google gelmiyor bir türlü :1no2:

oğluşuma d.günü hediyesi ne alacağımı buldumm .. işte linki

Tethys - Eitici Oyun Kartlar

bunlar ıcın bıraz erken gıbı geldı bana ama,,yanı azra butun kağıtları agzına sokuyo emıyo falan..anca 2 yaşına doğru oynar sankı boyle kartlarla
tabı ben kendı kızımı baz alarak soyluyorum bunu:))

Son düzenleme:
Benden de gunaydinlar herkese . Bugun iptal gundeyim . Eylül sanirimdis cikariyor butun gece huysuzlandi. 2 de kalkti sabah 8 e kadar hic gogsumu birakmadi Bugun sanki kizgin yag dokmusum gibi gogsum Sersem sepelet bigun valla .

Dunur ben yapiyordum dimi o listeyi :)

canım benim oğluşumda öyle önce tadına bakacak herşeyin .. 1-3 yaş arası diyo kutuların üstünde ondan düşündüm bende

kıyamam ya yanıyodur felaket eyvahedigeldismile ferahlatacak bir şeyler sür ya da yap da rahatlasın bari bir dahaki emişe kadar

aaaaaaa evetttttttt doğumgününü sen yapıyodun doğru... telefonu kim yapıyodu????

bu arada gördün mü kedili pastayı aklinialirimsmile

nedir bu liste banada deyiverin bakimm

bebelerin doğumgünü listesini yapalım dedik baharcım bir de tabii herkesin herkeste telefonu yok tam bir numara listesi hazırlayalım dedik... sonra unutuldu gitti e şimdi doğumgünleri yaklaşıyor ama bizim elimizde liste yok sempatiksalakcinni

Yanmak ne kelime dunurum

Gordum gormez miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…