2009 Aralık Anneleri

sağol canım.cok ozlemıştım cok ıyı oldu ya,,yarın oğleden sonra gelecek..şimdi saatler gecmek bılmez banaboshayallersmile
ayy ne güzel fatma hadi gözün aydın..benim annemde geldi istanbulda ama kardeşimin yanında..bizim pabucumuz dama atıldı..önceden ilk bize gelirdi..
Yasemin yok donmesi gerekmezmi bugun veya dun

kayınvalidesi anjio olacaktı onun yanında sanırım..

Oznur gecmise bakiyrmda hizli hizli bencok severim kabak tatlisi ve cok yaparim kabaklarin ustunu ortecek kadar seker koyp agzini kapatip kendi suyuyla pisiririm hatta son zamaninda ocaktan alip firina verirsen superr olur :)))

sağol canım.cok ozlemıştım cok ıyı oldu ya,,yarın oğleden sonra gelecek..şimdi saatler gecmek bılmez banaboshayallersmile

ayy ne güzel hadi gözün aydın şimdiden...

Yasemin yok donmesi gerekmezmi bugun veya dun

yok canım nilgün konuştu telefonda gelen giden çokmuş o yüzden kayınvalidesinin evinde kalıyo..

Sibel gecici bir donem bizdede olmustu sabir biraz zor ertesigun calistigin icin ama sanirim yeni ogrendikleri cezbediyor uyaninca tekrarlamak istyr o donemde etraf daha cekici artik uykuda aciliyor

ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..

aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce

Oznur gecmise bakiyrmda hizli hizli bencok severim kabak tatlisi ve cok yaparim kabaklarin ustunu ortecek kadar seker koyp agzini kapatip kendi suyuyla pisiririm hatta son zamaninda ocaktan alip firina verirsen superr olur :)))
aynen öyle yaptım pelin fırına vermeden öncede biraz şeker serptim üzerine(kayınvalideciğim söylemişti şimdiye kadar hiçbir tarifini tutturamadım daha :bbo: ) şekerler erisin diye fazla tuttum fırında galiba suyu filan kalmadı..azimliyim tututurana kadar denicem
ay şişirdi bu dizi beni içim daraldı be nereden takıldım.
aynen buldum bi yaprak dökümü daha..
Eylul nasil kardesin nasil ay ne guzel kokla bizim icinde miniciktir kuzucuk

minicik pelin hele zeynebin yanında çok küçük geldi gözüme..haftasonu gidicem görmeye koklarım sizin yerinizede:)))

ayy ne güzel fatma hadi gözün aydın..benim annemde geldi istanbulda ama kardeşimin yanında..bizim pabucumuz dama atıldı..önceden ilk bize gelirdi..

kayınvalidesi anjio olacaktı onun yanında sanırım..
sağol canımm....ee bı melek daha geldı aılenıze,,kardeşının senden daha cok ıhtıyacı vardır şimdi annene....ayyy bebış nasıl ya boyle yenı doğanları duyunca azramın o ılk kokusu gelıyo burnumaaboshayallersmile
ay şişirdi bu dizi beni içim daraldı be nereden takıldım.

hangı dızı?kanal d dekıyse benıdeeeee,,,patlamadan kapattım ben yarıda,,gıttım tatlı yaptım annecığımeopuyorumnanaktan

ay yerim onu ben:)) hepsi aynı şunlara bak bizimkide bi ara uykuya dalmak üzereyken bütün öğrendiklerini yapıyodu..tekrar ediyo unutmasın diye akıllı kızım benim:))
maşallah naza sibel yürümesi yakındır..

bebiş çook güzel fatma..ama ona bakınca biz bayaa bi yol katetmişiz onu farkettim..uzaktan sevmek iyi böyle:)))

bebiş çook güzel fatma..ama ona bakınca biz bayaa bi yol katetmişiz onu farkettim..uzaktan sevmek iyi böyle:)))

ee küçük bebiş görünce canın çektimi cidden pazarr arkadaşımdaydım oğlu üç aylık nası tutcağımı şaşırdım insan ne çabuk unutuyo geçmişi... ama bebeklerde çook tatlı oluyo yahu.. bizimkiler artık çocuk olmaya başladılar..

Evet o, iyi yapmışsın seyrettikce çatladım ortadan sanki gerçekmiş gibi takılmazdım aslında böyle şeylere ben hiç ama bebekten sonra daha mı duygusal oldum nedirbilmiyorumkismile

ya gün içinde süt izninden bahsedilmiş.. bizim birim her akşam 8 de çıkmaya başladı çok yoğunuz.. benimde yılbaşından sonra onlarla aynı olacak çalışma saatleim..:1shok: sekizde işten çık dokuzda evde ol e kızın uyuma saati uyut. hani yemek hani duş hani etrafı toplamak hani kızınla geçireceğin zaman mafoldumben ptesileride çalışmaya başlıyorum doğal olarak. he haftasonlarıda vardiya getirdilerdönüşümlü çalışacakmışız.. delikafadulden kızımı alıp işyerindemi yaşamaya başlasam CADIARZU

Masallah naza sanada gecmis olsun diyeyim yorucu bir seruven basliyor :)))

mina iyice yürümeye başladımı pelin.. ne gibi güçlükleri oluyo başıma gelcekleri bilmek istiyorum :)) benimki zaten çok nazlı bi otursun popo üstüne başlıyo iki göz iki çeşme ağlamaya.. bende hiç oralı olmuyorum.. bugün bi düştü yüzüstü bende yanına attımkendimi ağlıyodu baktı anne manyaklık yapıyo sustu..

ayy haklısın yaa uzaktan sevmek hakkaten cok daha ıyı,,zorkularınıda hatırladım şimdi:kedi:ya surda bır ay sonra doğum gunlerını kutlıcaz ben hala ınanamıyorum
Evet o, iyi yapmışsın seyrettikce çatladım ortadan sanki gerçekmiş gibi takılmazdım aslında böyle şeylere ben hiç ama bebekten sonra daha mı duygusal oldum nedirbilmiyorumkismile

yok yok bu dızı bı acayıp ya oyunculuklar konu sağlam,,valla ızlememek lazım aslındamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…