2009 Aralık Anneleri

evet bilge bende abartı hayallerim var bende abartmak istiyorum..

valla bende abartmak istiyorummmm .. ama daha şekillenmedi kafamda.. sempatiksalakcinni

Ben dogum gunu icin yer aricam Evde yapmayi dusunmuyorum bana yardim edecek kimse yok . Toplamda aileler arkadaslarimiz filan nerdeyse 30 kisiyi buluyor . Evde bolum bolum yapsam 4 kere hazirlik yapmam lazim filan hic gerek yok bi yere bakicm butceme neresi uyarsa yapcam orda

e et beğenmediysen başka şey alırsın,

valla bende abartmak istiyorummmm .. ama daha şekillenmedi kafamda.. sempatiksalakcinni

walla bizim babayla aynı gün olduğu için daha karar vermiş değilim bilmiyorumkismile

Album yaptim fikir alayim :)

hemen bakalım

arda ya soruyorum cokku (babamın adı coşkun du) dede nerde oğlum .. arda minicik işaret parmağını kaldırıp havayı gösteriyor.. yavrum benim umarım tek şanssızlığı bu olsun..

allah o yattıkça arduşa uzun ömür versin arzucum :sinifsinif:

bir iki şeyi belirledim gibi ama gerisi mafiş... hediye olarak bunu veya bunun türevini alıcam galiba

dışarıyı ben de düşünüyorum ama sanırım evde yapıp aralığı biraz uzun tutucam.. misal bir partiyi 1 gibi kabul edip bir kısmı sabit kalarak akşama da uzatmak gibi... niye? çünküm benim abim ayrıldı ama yeğenimin annesiyle kankayız... e ikisini aynı anda kabul edemiyoruz (yeğenin psikolojisi açısından)... eşimin annesiyle babası ayrı onların ikisini de aynı anda kabul edemiyoruz (kayınpederin psikolojisi açısından) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zaten kayınpeder gelirse eşimin anne tarafının büyük çoğunluğu gelememiş olur gibi karman çorman sempatiksalakcinni

karman çorman dediğin gibi bilge pek nasıl ayarlıycaksın ki.. ya denke gelirlerse.. gerçi sen bir yolunu kesin bulursun da merak eetim""""

hediye züpermiş ben bile bayıldım yani,
hakkatten arap çorbasına dönmüş, ALLAh sana kolaylık versin bacım ne diyeyim zor iş

valla korkutmak gibi olmasın ama sibel yağmuır hala öyle uyanıytor gözler kapalı bazen açık emeklemeye çalışıyor bacaklarından zor yakalıom uyurgezermi olcak napcak diodum ama demekki normal bir durum :)

bilge ben harnup veriyorum alerji olayından haberim yoktu en çok o faydalı dediler onu aldım bu bitsn dut alcam burlarda meşhur hakiki dut pekmezleri var

yağmur ayağa kalkmayı keşfetmişti artık aşağı sarkmayı keşfetti düşecek die ödüm kopuyor inmeye çalışıyor beşikten yanımda yatıyor zaten artık geceleri kudurdu bunlar yaa:)))

biz bilezik yapıcaz her doğum gününde

şimdi bu doğumgünüyle ilgili birşey diycem ama kzımayın bana
naçizane kendim öyle düşünüyorum :)
biliyorum ilk bebek, ilk doğumgünü, ilk heves, hatıra olsun istiyorsunuz
bende Nilayda aynısını yaptım sizi çok iyi anlıyorum ama

ben daha sakin sessiz kendi aramızda birşey düşünüyorum
çünkü ;
zaten bizim bebelerimiz akıllı uslu olmayan yerinde durmayan cinsinden,
kalabalıkta iyice azıtıyorlar, huysuz oluyorlar,
şimdi kalabalık olunca kendisi birşey anlamayacak, o alacakk diğeri alacak, diğeri öpmeye kalkacak,
her kafadan bir ses çıkacak, sende her tarafa yetişmeye çalışacaksın

kısacası sen ve bebek hiç birşey anlamayacaksın, gelenlerde keyiflerine bakacak,
daha önce bu deneyimi yaşamış biri olarak
kendi aramızda küçük bir kutlama yapmayı düşünüyorum.

sanırım o yüzden daha pasta, kutlama bişi düşünmedim

aynen nilgün bunlarda kafamı çok kurcalıyor.. üstelik yapmayı düşündüğüm şeyler var mesela anı defteri gelenlerden bir iki satır oğluma ilk yaş hatırası olarak birşeyler karalamalrını rica edicem.. ve gelenlere minik birer hediyem olacak mesela.. slayt hazırlıycaz tv de döncek filan.. ne kaynanam ne kayınpeder nede görümce böyle inceliklerden anlamıycak kadar görgüsüzler..
değmez aslında ama ben kendim için oğlum için yapıcam deyip kendimi rahatlatıyorum..
kabul etmezler olay çıkar valla değil torun.. daha oğlullarının doğum gününü bile biz baş başa kutlayamıyoruz hemen o gün lank diye damlıyor.. bu sene yemezler ama dışarda başbaşa kutluycaz dicem.. uyuz karı ne yapışık ya bak sinirlendim he

yağmur ayağa kalkmayı keşfetmişti artık aşağı sarkmayı keşfetti düşecek die ödüm kopuyor inmeye çalışıyor beşikten yanımda yatıyor zaten artık geceleri kudurdu bunlar yaa:)))

ya bizimde boy uzunluğundan mıdır anlamadım.korkuluğun en yüksek kısmı göğüs kısmının altına geliyor zaten direk dayandı öne doğru korktum ben de düşecek diye.bi yatağına koyuyordum kahvaltısını falan hazırlıyordum wc gidiyordum.onu da yapamıcam artık:S

eşimde öyle düşünüyor dışarda yapalımmı dedim de ne gerek var çocuk zaten bişey anlamazmış ,kendisi de öyle şeylerden hoşlanmazmış blmem ne..sen dedim sünnet düğünü de yapmazsın allah bilir dedim.yok onu yaparmış aklı erermiş ozaman ne de olsa...

bizede bu sene emrivaki yaptı görümcemler.aramışlar daha eşim dışardaydı çıktık size geliyoruz evdemisiniz.eşimde gelin demiş.ben eve gelince dışarda yiyelim dicektim halbuki.lap diye geldiler hem yemek saati.evde yemek yok.balık vardıda onu kızarttık yediler.pasta almışlar bide.hadi almışlarda.belki başbaşa olmak isterler diyen yok.

allah islah etsin bunların hepsini ne diyim nazancım..
çocuğumun doğum gününde da bir gıcıklık yapmaya kalkarlarsa bu sfere kovarım vallahi.. ciddi söylüyorum gidin insan olunda gelinderim.. ben elimden geldiğince kendi ailem varken onları biraraya getirmek istemiyorum sürekli ver bana kamile hanım bana ver deyip ardayı annemin kucaandan çekiyo.. bi kendi alıyo bi kızına veriyo sarsıp duruyolar çocuğu --üz gibi aynı.. geçen sene eşimin doum gününde arda daha minik 3 aylık filan.. o gündüzden bendeydi ardayı sevdi etti e annem akşam işten geldi.. kadın tam kucana alıyor, bu gidip gel bebegim babanneye gel deyip zart diye kaıyor çocuğu sinir krizi geçirdim süt kesildi aniden görsen birden... eşimi odaya çağırdım ben böyle görgüsüzlük görmedim dedim.. bağırarak, odanın kapısını da özellikle açtım..
duyulmuştur tartıştığımız..
allah benden uzak yerde mutlu etsin onları en hafif en hafif bunu diyebilirm.. benden eşimden çocuğumdan ve ailemden uzakta olsunlar başka bişey istemem

ben seviyorum kutlamaları ama olan hep bana oluyor, hazırlık geleni ağırla gideni ağırla
çocuk bağırır ağlar
ev kalabalık olur durmaz felan filan bir sürü şey
sanırım biraz bize özel olsun istiyorum tabi bu benim düşüncem zaman ne gösteriri ne yaparız bilemiyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…