2009 Aralık Anneleri

iyiyiz meral yuvarlanıp gidiyoruz işte.. keyfimiz de iyi çok şükür..çok sağol

MİNA nın ateşi daha tam geçmemiş sanırm.. belki de 0 3 diş birden geldiği için zorluyordur.. ay hemencecik geçsin gitsin inşallah

meraba nasılsını arkaddaşlar?
ben sebebını bılemedığım bır sekılde keyıfsızımbilmiyorumkismile
azrayı yıkadım uyutucam ve yemek yapcam ondan once bı bakayım dedım neler oluyor orda

çok yoğunsan ondan mı acaba bilge? parol alsan??
ay kahve istedi canım ama tek başınada bir anlamı olmuyor sevmiyorum öle..

yok arzu ya sabah biraz yoğunluk vardı ama kısa süre ve bitirdim çoktan işimi... havadan herhalde nasıl koyu bulutlar var yere yakın... onlar tepeme binmiş gibi :bbo: yanımda parolüm yok zaten olsa da işe yaramıyor profesyonel baş ağrısı çekenlerdenim ben parol vız geliyo tırıs gidiyo :1no2:

azrayı yıkadım uyutucam ve yemek yapcam ondan once bı bakayım dedım neler oluyor orda
oluyo bazen canım hemen geçer gider inşallah üstündeki keyifsizlik..
banada çok sık oluyor.. evde hergün aynı monotonluktan kaynaklanıyor.. hayatım ev de ve alışveriş için gittiğim marketlerden ibaret.. he arada bir kaynanama gidip renk kattığım oluyor tabi:jeyyar:

hımm evet arzu haklısın galıba,,ben zaten her kısş daralırım boyle evde,
hiç mutlu edemem kendımı uzerımde nası bı tembellık halsızlık var anlatamam:1no2:

canlarım teşekkür ederim hepinize..pelin bilge nevra meral melike canımsınız.. arda öğle uykusunda maşallah.. bende gideyimde biraz birşeyler yapayım

canım benim iyiki sende varsın .. Şeniz Şeniz

sırnaşık şey

ayyyyyyh nasıl başım ağrıyor :bbo:
kahve demeyin içtim laelaelaelaelae

bilge geçmiş olsunnn... hala ağrıyormuuu ??

hayırdır fatmacım.. bikaç gün önce bende öyledim .. sebebsiz bir keyifsizlik vardı üzerimde neyse geçti .. birazı kaldı .. :1shok:

cokacimcoookakannehir

afiyet olsunnn şekerimmmm

bilge geçmiş olsunnn... hala ağrıyormuuu ??

hayırdır fatmacım.. bikaç gün önce bende öyledim .. sebebsiz bir keyifsizlik vardı üzerimde neyse geçti .. birazı kaldı .. :1shok:

ağrıyooo :sinifsinif:

enerji işleriyle ilgilenenler ekim başıyla kasımın 15i arası enerji düşüklüğünden dolayı keyifsizlik, çekip gitme isteği, yabancılaşma vs gibi durumlar olabileceğini söylüyordu bu sabah buyrunnnnnnnnn

hımm evet arzu haklısın galıba,,ben zaten her kısş daralırım boyle evde,
hiç mutlu edemem kendımı uzerımde nası bı tembellık halsızlık var anlatamam:1no2:
eğer azra uyuduysa kalk kendine bişeyler yap ben kalktım saçlarımı maşaladım günlük makjayımdan değişik bir makyaj yaptım açıldım.. azra uyuyorsa kalk bişeyler yap hadi süslen püslen iyi gelir az da olsa
:sinifsinif:senağlama
tülaaaay canım inan bilerek değil valla atlamışım kusura bakma sende canımsıııııınnnŞeniz

ŞenizŞenizsende benimhihoyyythihoyyyt

hmm demek öyle eskiden benimde vardı enerji haritan dur bulayımda onu güncelleyimm..

oyle mıymışş,,,ıyı en azından sebebını buldum
o zman 15 ıne kadar kaçamazsam ben ıyı bılgeesempatiksalakcinni

bılmıyorum kı canım valla bırden keyıflenıp bırden sonuyorum,,ama genelde sonuğum yanıı...mevsım değişiklığınden uykusuzluktan,sureklı evde olmaktan falan heralde,,,aslında cook sebebım varmış yaaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…