ses 1 2 ses ses
çok yoğunsan ondan mı acaba bilge? parol alsan??sırnaşık şey
ayyyyyyh nasıl başım ağrıyor :bbo:
kahve demeyin içtim laelaelaelaelae
çok yoğunsan ondan mı acaba bilge? parol alsan??
ay kahve istedi canım ama tek başınada bir anlamı olmuyor sevmiyorum öle..
oluyo bazen canım hemen geçer gider inşallah üstündeki keyifsizlik..meraba nasılsını arkaddaşlar?
ben sebebını bılemedığım bır sekılde keyıfsızımbilmiyorumkismile
azrayı yıkadım uyutucam ve yemek yapcam ondan once bı bakayım dedım neler oluyor orda
yemekten sonra bana da olurdu iş yerinde..uf çok fena uyku bastırdı
oluyo bazen canım hemen geçer gider inşallah üstündeki keyifsizlik..
banada çok sık oluyor.. evde hergün aynı monotonluktan kaynaklanıyor.. hayatım ev de ve alışveriş için gittiğim marketlerden ibaret.. he arada bir kaynanama gidip renk kattığım oluyor tabi:jeyyar:
canlarım teşekkür ederim hepinize..pelin bilge nevra meral melike canımsınız.. arda öğle uykusunda maşallah.. bende gideyimde biraz birşeyler yapayım
sırnaşık şey
ayyyyyyh nasıl başım ağrıyor :bbo:
kahve demeyin içtim laelaelaelaelae
meraba nasılsını arkaddaşlar?
ben sebebını bılemedığım bır sekılde keyıfsızımbilmiyorumkismile
azrayı yıkadım uyutucam ve yemek yapcam ondan once bı bakayım dedım neler oluyor orda
cokacimcoookakannehir
canlarım teşekkür ederim hepinize..pelin bilge nevra meral melike canımsınız.. arda öğle uykusunda maşallah.. bende gideyimde biraz birşeyler yapayım
bilge geçmiş olsunnn... hala ağrıyormuuu ??
hayırdır fatmacım.. bikaç gün önce bende öyledim .. sebebsiz bir keyifsizlik vardı üzerimde neyse geçti .. birazı kaldı .. :1shok:
eğer azra uyuduysa kalk kendine bişeyler yap ben kalktım saçlarımı maşaladım günlük makjayımdan değişik bir makyaj yaptım açıldım.. azra uyuyorsa kalk bişeyler yap hadi süslen püslen iyi gelir az da olsahımm evet arzu haklısın galıba,,ben zaten her kısş daralırım boyle evde,
hiç mutlu edemem kendımı uzerımde nası bı tembellık halsızlık var anlatamam:1no2:
tülaaaay canım inan bilerek değil valla atlamışım kusura bakma sende canımsıııııınnnŞeniz:sinifsinif:senağlama
eğer azra uyuduysa kalk kendine bişeyler yap ben kalktım saçlarımı maşaladım günlük makjayımdan değişik bir makyaj yaptım açıldım.. azra uyuyorsa kalk bişeyler yap hadi süslen püslen iyi gelir az da olsa
tülaaaay canım inan bilerek değil valla atlamışım kusura bakma sende canımsıııııınnnŞeniz
ağrıyooo :sinifsinif:
enerji işleriyle ilgilenenler ekim başıyla kasımın 15i arası enerji düşüklüğünden dolayı keyifsizlik, çekip gitme isteği, yabancılaşma vs gibi durumlar olabileceğini söylüyordu bu sabah buyrunnnnnnnnn
ağrıyooo :sinifsinif:
enerji işleriyle ilgilenenler ekim başıyla kasımın 15i arası enerji düşüklüğünden dolayı keyifsizlik, çekip gitme isteği, yabancılaşma vs gibi durumlar olabileceğini söylüyordu bu sabah buyrunnnnnnnnn
canım benim iyiki sende varsın .. Şeniz Şeniz
bilge geçmiş olsunnn... hala ağrıyormuuu ??
hayırdır fatmacım.. bikaç gün önce bende öyledim .. sebebsiz bir keyifsizlik vardı üzerimde neyse geçti .. birazı kaldı .. :1shok:
afiyet olsunnn şekerimmmm
oyle mıymışş,,,ıyı en azından sebebını buldum
o zman 15 ıne kadar kaçamazsam ben ıyı bılgeesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?