2009 Aralık Anneleri

ay çok güldüm ya :roflol: kesinlik süper taktik

antarestekide pahalı ama bir üst caddede ESTA var orası iyi telefonu vereyim ara bi istersen

32 saat gecti nilgun

kalanda 40 saatte bir solukta geçsin hemen

kım kımı nıye sevıyo
benıde sevın benıde sevınnnnnsositosositosositososito

tamam senide seviyosssss

yaseminim sizede geçmiş olsun canım benim,

gökay daha iyiydi gecede bugünde inşallah ilerlemeden bitircez maşallah diyeyimde

sağol pelin, kaldı 40 saat ateşin geçmesine yani bilmiyorumkismile
of bi biteydi hayırlısıyla

yasemin yağlara baktım mide bulantısına karşı... benim hatırladığım nane yağını koklayınca iyi geliyor ama bendeki bilgilerde onu bulamadım evde bir tane daha yağ kılavuzu var ona da bakıcam... lakin hamilelikte ve süt vermede (ki sen ikisine de giriyosun) nane yağının içerek kullanımını önermiyolar :1ninca:

arda daha yeni uyudu sabahtan beri
ancak girebildim,
PELİN canım inşallah bugeceyide daha raht geçirir minacık kıyamam hemen iyileşsin tüm bebeler
YASEMİN size de geçmiş olsun.
EBRU canberkin pipi durumu ne oldu?
unuttuğum varsa bakıcam tekrar geçmişe ufaktan bir göz gezdireyim uyanmadan

nılgun ozelden yazsana bana nımarayı ya damesaj at,,,cook teşkur ederım

kızı uyuttum biraz bende uyuyayım dedim ama yok uyuyamadım kafada birsürü tilki uyutmadılar.. baş ağrısıda tam gaz devam ağrı kesicide içtim üstelik offff.

geçmiş olsun öznur..bende de var baş ağrısı ama ben salak gibi hiç ilaç içmem huy işte geçene kadar çekerim.. geceden beri arıyo valla tik tik atıyo sol şakağım

Yasemin gecmise bakiyrm sizede gecmis olsun allah sifa versin herikisinede nilgun gokay nasil oldu

pelincimm 40 saat sular seller gibi geçer inşll. allah tekrarını göstermesin..

kızı uyuttum biraz bende uyuyayım dedim ama yok uyuyamadım kafada birsürü tilki uyutmadılar.. baş ağrısıda tam gaz devam ağrı kesicide içtim üstelik offff.

öznur gözün nasıl oldu ..

yaa kızlar çalışan arkadaşlara sorum var sabahları bebişlerden nasıl ayrılıyorsunuz kaan bu hafta başından beri ben giderken ağlamaya başladı içim parçalanıyo ama işe gelmek zorundayım öğlen eve gidiyorum yine evden çıkarken aynı ağlıyo annem bakıyo ben gittikten sonra susuyomuş hemen ama bu ağlamasına çözüm varmıki ondan gizlimi çıksam öylede yapmak istemiyorum vedalaşıp ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum:gitme:

geçmiş olsun öznur..bende de var baş ağrısı ama ben salak gibi hiç ilaç içmem huy işte geçene kadar çekerim.. geceden beri arıyo valla tik tik atıyo sol şakağım

arzu geçmiş olsunnn .. ilaç alsana canım yaa niye kendine eziyet ediyosunn ..

ikinize de birer kahve öneriyorum kafeinli kafeinsiz farketmez kahve ağrıyı hafifletiyor sabah benim de çok ağrıyordu şu an mantıklı sınırlar içinde hiç olmazsa sositososito

canım sakın gizli çıkma .. bence gitmek zorunda olduğu anlat .. sen gidince de annen anlatsın anne gelecek filan diye ... anlıyorlar çünkü . sabiha paktuna ' da öyle sölüyoo sakın gizli çıkmayın diyoo .. benimde annem bakıyoo . bizimki oyun sanıyoo babasıyla çıkıyoruz arkamızdan gülüyoo , çığırıyoo ama ağlama yok çok şükür..

ay bilge çok güldüm yane. benim durumum ne ha. sizin durumunuz belli de hade işte başımızda durun diye ses etmiyoz odunlara

valla canım benimkide 2 sabahtır kapıda tam ağlıyacak oluyo terlik telofon o an ne geçerse elime veriyorum aldanıo annem içeri kaçırıo hemenbilmiyorumkismile

he bişey dicem kızlar
ben hapa başlıycam yasmin kullanıyordum devam edicem ama sişgarayla berabr korkmuyor da değilim gerçiönceden de sigara kullanıyodum ama

ben öpüyorum öperken de fiks konuşmam var onu yapıyorum
"kuzum annenin işe gitmesi gerekiyor. işi biter bitmez hemen sana gelecek çünkü seni çok ama çok seviyor. sen lütfen mamanı güzel ye, suyunu bolca iç, anneannenle dedeni üzme onlar da seni üzmesinler akşamüzeri koşa koşa sana geleceğim" diyerek yüzünün her tarafını öpüyorum "hadi bakalım hoşçakaaaaaal" diye el sallayarak kapıyı çekip çıkıyorum. nadiren ağlıyor onda da ben gittiğim için değil kendisi dışarı çıkamadığı için ağlıyor zaten kaydirigubbakcemile3
aman maşallah diyeyim de hemen
gizli çıkma iyiden huysuzlanır... sabiha paktuna keskin diyordu uyutup gitmeyin (tabii ki tesadüfen uyuyorsa vedalaşmak için de uyandırmayın) ve kaçmayın... bu sefer ne olacak kaçmaman için saniye tependen inmeyecek
sen ne kadar sakin ve bunun doğal olduğuna ne kadar inanır konuşursan o da o kadar ikna olur diyorum umarım yanılmıyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…