2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun bununla kalırsınız inşl. allah tekrarıı göstermesin..

İdrarda temiz cikti ama ilactan 2 saat sonra tekrar 39.6 oldu atesi dusa soktum birde cok acil zamanlar icin ates dusurucu verdi dr ondan verdik simdi 38.8

pelin idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim. inşll.dediğin gibidir bugün düzelim kuzun allah tekrar yaşatmasın. tüm bebişlere allah hastalık vermesin..

canı inşll önemli bişeyi yoktur ..size d çok geçmiş olsunnn

bucu eşine geçmiş olsun. Eylül' e geçmez inşll. çabucak atlatırsınız ..

herkese iyi aksamlar bende hastayım ya bogazlarım şişti of ya yorgunumda ama uyuyamıyorum sibel sen ne yaptın iş yerinde sorun vardı cözebildinmi

topik' e kesin nazar değdi. herkes hasta bu aralar. çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorumm ..

canım dr bi göster istersen idrar yollarında bişey olabilir. sünnet olmuşmuydu canberk.. çok geçmiş olsun ..

ohh maşallah paşayaa..

herkese günaydınnn.. Topik' e nazar değmiş herkese hasta ..herkese acil şifalar diliyorumm.. tüm bebişleri rabbim hastalıklardan korusun.. Biz iyiyiz çok şükür.. maşallah diyeyim oğluma ..

burcu ömere çok üzüldüm kıyamam ya... özelden cebini yazarsan bende aramak isterim bende yok canım çünkü...

burcu eşine de geçmiş olsun ikisinede bakarken haklısın nasıl uzak tutucaksın dilerim atlatırsınız...
topiğe nazarmı var yineya

merhaba fred
benimkinin de belli bir düzeni yok kafasına göre takılıyor. tabii ki anahatlar var ama o kadar geniş aralık ki... mesela akşam üzeri 4 ile 7.30 arası bir yerde 40 dakika şekerleme yapıyor ama tam olarak saat bilemiyoruz bayağı bir zaman da bilemeyeceğiz gibime geliyor :bbo:

çok geçmiş olsun dünürcüm yaaaaaaa :sinifsinif:

pişikte bazen öyle kabarcıklar olabiliyor ebrucum... ıslak mendil, pişik kremi veya bezin markası değişti mi? alerji olabilir... bizimkinin anlatmıştım geçenlerde pipi tahriş olmuştu kaka yüzünden bactroban'ın mavi kutusunu verdi o hemen geçirmişti antibiyotik neticede sizde de faydalı olabilir ama yine de herhangi bir ilaç kullanmadan doktoruna göster bence... yeğenimin tabiriyle "en önemli organlarından biri" söz konusu aklinialirimsmile

Sagolun kizlar sabah yazarim durumu ben simdi yatayim esim basinda beklyr sonrada o biraz yatar ben beklerim kuzumu iyigecelerr

hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin pelincim
dikkat ettiğine eminim ama bazen en basit şeyler akla gelmez ya onun için yazayım dedim evin ısısını düşük tutuyorsunuz di mi? çocuk ateşliyken oda ısısını 20-21de tutun diyorlar

günaydın kızlar

herkese günaydınnn.. Topik' e nazar değmiş herkese hasta ..herkese acil şifalar diliyorumm.. tüm bebişleri rabbim hastalıklardan korusun.. Biz iyiyiz çok şükür.. maşallah diyeyim oğluma ..

günaydınlar

tüm hastalara tez elden şifa diliyorum :Saruboceq:
sağlıklı olanlara da maşallah

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaar günaydın

nasılsınız?
keyifler nasıl?

öykü durumu çok şükür iyi
dün annesi şevkati ve bakımıyla çok daha iyi maşallah

topikdeki kuzulardanda hasta olanlar varmış

rabbim tez zamanda şifalarını versin.

çok şükür toparladı bige teyzesi
biraz önce telefonla konuştuk
maşallah keyfi yerindeydi

sen nasılsın?
umut paşam nasıl?

aman maşallah
benim bugün çok başım ağrıyor meral ya gece 45 dakika aralıkla kalktı umut paşa... en uzun uykumuz 1 saatti :bbo: ondan herhalde

umut köpek paşa allaha bin şükür gayet iyi dün gittiğimde sol kolumdan bir ısırdı delikafadulden zaten mor içinde geziyorum hadi ona alıştım da resmen şişti ısırdığı yer ağzını çektiği anda morarmıştı bile mafoldumben üzerine kıyafetin kolu değse acıyor diye kısa kollu giydim o kadar diyorum sempatiksalakcinni

günaydın meralcim. öykücüğün iyi olmasına çok sevindim .. maşall .. kuzuma allah tekrarını göstermesin..

tülat,nevra, öznur selam

opuyorumnanaktan

bak sen yaramazaa . benimki de ısırmaya çalışıyoo ama daha pek beceremioo .. ama müthiş tekme atıroo .. kocamandan görmediğim şiddeti oğlumdan görüyorummm .. kaydirigubbakcemile3 etim çok havalıdır yarafilan oldumu geçmez kolay kolay .. bi başlarsa ısırmaya yandım ben akannehir. eyvahedigeldismile

günaydın kızlar
geçmişi okuyayım dedim pişman oldum morelim bozuldu:2:. neler oluyo böle ya herkez hasta eşi çocuğu kendi . herkeze toptan geçmiş olsun diyorum.ve allah bi daha yaşatmasın diyorum:Saruboceq:

benim de çok çabuk morarır iki kolum da bileğin biraz üzerinden mor şu anda... sabah arkadaşlar dalga geçiyor eşinden şiddet görüp oğluna fok atıyosun diye naniknanik tekme henüz yok ara ara yumruk atıyor ama allahtan yumruklar bana değil eşime sempatiksalakcinni karşılığında da onu az ısırıyor beni çok sempatiksalakcinni adaletli evladım benim laelaelaelaelae
erkekler şanslı valla ısırınca ağzına kıl geliyor ya huylanıp hemen bırakıyor beni löp et yakaladı mı :1no2:

günaydın herkese
bi hastalık haberide benden
ablamın safra kesesinde taş vardı ameliyat olcaktı acile kaldırmışlar çok ağrısı olmuşta(((
kanala taş kaçmış fakülteye sevk ettiler önce taşın kanaldan alınması lazımmış sonra duruma göre ameliyat günü vercekler

yarında k.validem anjiyo olcak

allah'ım yaaaa! topikçe şu hastalıkları sıkıntıları bi atlataydık

günaydın tülaycım .. aynen öyle allah şifa verisn tez zamanda herkese.. tekrarı da göstermesin..

katılıyorumm .. babasını ısırmaya hiç çalışmıyoo ara sırada sinirlendimi omzuna yapışıyoo sadece o kadar .. eşim geçen gün "oğlum dokuz ay tekmeledin kadını çıktın hala tekmeliyosun rahat bırak artık" dedi.. katıldı gülmekten soytarımm yaaa.. kaydirigubbakcemile3

aynı durum bizde de var
eşim üzülüyo niye benide seni ısırdığı gibi ısırmıyo diye sempatiksalakcinni
allahtan 2 dişi var sadece ve allahtan kolay kolay morarmam :)

çok geçmiş olsun canım yaaa . acil şifalar ablana ve k.valdene ..

bilge sen bi ara kurşun filan dökmeyi düşünüyordun yaa eve internet bağlatta. kk açıp annen bi döküversin .. olmaz mı .. CADIARZU

katılıyorum katılmıyorum butonu gelmiş her msjın altına aaaaa
kullanıcı panelindeki itibar puanlarıda kaybolmuş

tülat,nevra, öznur selam
günaydın meralcim..
ve herkese günaydınnn

al bendende o kadar bilge nasıl kötü bi gece geçirdim anlatamam..sabaha kadar hiç uyumadım desem yeridir..başım çatlıyo...
pelinden haber varmı diye baktım ama bişey yok..nasıldı gece acaba mina inşallah iyidir biraz daha..
haydi ben kaçtım kahvaltı hazırlayayım..

vay seni kuduruk vay
onların ısırdığı yerde güller bitiyor bigecimkaydirigubbakcemile3

benimkide ara ara parmaklarımı ısırıyor ve inanılmaz zevk alıyor beni bağırtmaktan delüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni

yavrum ağzınıntadını biliyor
benimkide babasını hiç ısırmaz
varsa yoksa anası
bide çenemi ısırmaya yakalamaya çalışıyor
kuduruk bunlar, azgın tekeler

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir
yasmemincim çok geçmiş olsun
rabbim şifalarını versin cnm

katılıyorum katılmıyorum butonu gelmiş her msjın altına aaaaa
kullanıcı panelindeki itibar puanlarıda kaybolmuş
evet ne ki (katılıyorum/katılmıyormum)

afiyet olsuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…