merhaba kızlar,
merak eden arkadaşlara kısa bir özet geçeyim durumları;
perşembe yattığımız hastaneden cumartesi akşamı 6 gibi çıktık...günde 8 kere ventoline ve pulimicort verildi ömere...pazar sabahı ve akşamı da acilde aynı şekilde verildi ilaçlar...(tıkandığı için deil de pazar günü de alsın dediği için kadın acile gittik)
pzt kontrole gittik ilk geldiğiniz güne göre çok iyi ama hala düzelmedi dedi...ve yine hava verildi (
bu arada ömer, bricanly die bir öksürük şurubu ve azitro antibiyotik içiyo....dün ve bu sabahta yine ventolin tarzı bir ampülü ağızdan verdik...öksürük şurubu o mutlu çocuğumun canına okudu acayip huysuz oldu (
anlayacağınız çocuk ilaç küpü oldu...dr kadın hiç içime sinmedi...tatmin edici olmuyo benim için...en kısa zamanda ankaradaki doktorumuza götürücem kontrole...
bu arada ömerin diş sayısı 8 oldu...iştah tabii hastalık dolayısıyla bayaa bozuldu...ama en korkuncu uyku düzeni gündüzleri hiç uyumuyo ya kabus gibi...mesela sabah uykusunda sızarsa yarım saat akşam 8 e kadar ayakta...
işte bizde durumlar böyle, sizler nasılsınız?? umarım bütün melekler iyidir...onlar hasta olmasınlar Allahım nolurrr....
hepinize, smsler, telefonlar ve dualarınız için çok teşekkür ederim...iyi ki varsınız...kocaman öpücükler...
çok geçmiş olsun bununla kalırsınız inşl. allah tekrarıı göstermesin..
İdrarda temiz cikti ama ilactan 2 saat sonra tekrar 39.6 oldu atesi dusa soktum birde cok acil zamanlar icin ates dusurucu verdi dr ondan verdik simdi 38.8
pelin idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim. inşll.dediğin gibidir bugün düzelim kuzun allah tekrar yaşatmasın. tüm bebişlere allah hastalık vermesin..
Selam herkese hasta bebişlermizin hepsine çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir kuzular meliste gece çok ağladı dişten bu kadar ağlanırmı bilmiyorum ya idrar testi yaptırmak istiyorum bi kere başımıza gelmişti o zaman böyle kendini yırtarcasına ağlıyodu şimdi yine çok ağlasa aklıma geliyor ayda bir kere tekrar ediyorum bakalım akşam yine torba takıcam ama öle kımıldıyoki torba çıkıyo idrar beze geliyo gece de taktım bu kadar ağlayınca eşime dedim acil götür baksınlar ama 1 saat beklememin sonucu hüsran oldu torbanın dışına çıktı yani keşke bir an evvel konuşsalarda ne dertleri var anlatsalar
canı inşll önemli bişeyi yoktur ..size d çok geçmiş olsunnn
Benden de hastalik haberi. Esim zaturee olmus. Bugun doktora gitti hemen yatirip serum baglamislar ates 40 ' tan asagi dusmuyor. Surekli terliyor filan .
Eylül de bugun oho oho yapmaya basladi. Doktorunu aradim aman uzak tut babasindan dedi. Ates filan olursa hemen atla getir dedi kadin. . İyi de ikisine de ben bakiyorum nasil uzak tutayim .
bucu eşine geçmiş olsun. Eylül' e geçmez inşll. çabucak atlatırsınız ..
herkese iyi aksamlar bende hastayım ya bogazlarım şişti of ya yorgunumda ama uyuyamıyorum sibel sen ne yaptın iş yerinde sorun vardı cözebildinmi
topik' e kesin nazar değdi. herkes hasta bu aralar. çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorumm ..
Erkek bebek anneleri bir bakıverin hele Canberk in pipisinin üzeri kenarları testisleri kasıkları hep kırmızı kabarcık içinde ilk defa böyle bir şey oluyor önceden hafif kızarıklıklar olurdu ama hemen geçerdi iki gündür bepanten sürüyorum iki saatte bir altını açıyorum ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanıyorum bugün de trosyd aldım ama pek bir değişiklik yok canım sıkıldı pişik değil mi acaba ne olabilir?
canım dr bi göster istersen idrar yollarında bişey olabilir. sünnet olmuşmuydu canberk.. çok geçmiş olsun ..
Selam arkadaşlarrr 2gündür ablamdaydım.umarım herkes iyidir.
Benim koca bebeğim emeklemeye başladııııkaydirigubbakcemile3hihoyyyt herkes yürüyecek yakında biz emeklemeye başladık.bu turu atlarız sanıyordum artıksırnaşık şey
ev heryer heryerde acilen toparlanmalıyım heran ani baskın olabilirfisfisfis görüşürüz yine.
ohh maşallah paşayaa..
herkese günaydınnn.. Topik' e nazar değmiş herkese hasta ..herkese acil şifalar diliyorumm.. tüm bebişleri rabbim hastalıklardan korusun.. Biz iyiyiz çok şükür.. maşallah diyeyim oğluma ..