• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Benden de hastalik haberi. Esim zaturee olmus. Bugun doktora gitti hemen yatirip serum baglamislar ates 40 ' tan asagi dusmuyor. Surekli terliyor filan .
Eylül de bugun oho oho yapmaya basladi. Doktorunu aradim aman uzak tut babasindan dedi. Ates filan olursa hemen atla getir dedi kadin. . İyi de ikisine de ben bakiyorum nasil uzak tutayim .

aaa bak işte bitane daha noluyo böyle anlamıyorum herkeste bi hastalık.. çok geçmiş olsun burcucum ya işin zor valla inşallah eylüle bişey olmaz.. zatürre bulaşıcı değil gibi biliyorum ben..zeynep ilk doğduğu gün zatürreden annemi hastaneye yatırmışlardı..bikaçgün yatıp bize gelmişti sonra doktor bişey olmaz demişti..ama yinede dikkatli olmakta fayda var eşin annesine filan gidemez dimi..

:1:

Arkadasim Merhaba, oncelikle gecmis olsun diliyorum..

Benim bebegim de 9 aylik, o da dogduktan sonra ayni gece karni doyduktan kisa bir sure sonra kustu ve morardi, acile alindi. Ama hersey yolunda idi.

Bebegim hala desteksiz oturamiyor ve yere basamiyor, ayaklari katlaniyor.
Ayrica emeklemiyorda, yeni yeni kendini ittirerek farkli yerlere gidiyor.

Bizim herhangi bir nobetimiz havalemiz atagimiz olmadigi halde epilepsiden supheleniyorlar. Cuma gunu eeg cekilecek.

fred arkadaşım günlerdir okuyorum yazdıklarını inanki neler hissettiğini hepimiz anlayabiliyor ve üzülüyoruz ki okuyunca bende çok üzüldüm ve bol bol dua ediyorum sizin için..bence senin bebeğinde önemli bişey çıkmayacak sen içini ferah tut ama mutlaka motor gelişiminin geriden gelmesinin bi sebebi vardır inşallah en kısa zamanda bunu tespit edip yapılması gerekenleri yaparlar ve kısa sürede yaşıtlarını yakalar oğluşunn..çook geçmiş olsun..

herkese iyi aksamlar bende hastayım ya bogazlarım şişti of ya yorgunumda ama uyuyamıyorum sibel sen ne yaptın iş yerinde sorun vardı cözebildinmi

aaa bak işte bitane daha noluyo böyle anlamıyorum herkeste bi hastalık.. çok geçmiş olsun burcucum ya işin zor valla inşallah eylüle bişey olmaz.. zatürre bulaşıcı değil gibi biliyorum ben..zeynep ilk doğduğu gün zatürreden annemi hastaneye yatırmışlardı..bikaçgün yatıp bize gelmişti sonra doktor bişey olmaz demişti..ama yinede dikkatli olmakta fayda var eşin annesine filan gidemez dimi..

Bulasirmis. Gerci cok yakin temas filan seklinde ama . Yine de dikkat ediyoruz simdi.

Erkek bebek anneleri bir bakıverin hele Canberk in pipisinin üzeri kenarları testisleri kasıkları hep kırmızı kabarcık içinde ilk defa böyle bir şey oluyor önceden hafif kızarıklıklar olurdu ama hemen geçerdi iki gündür bepanten sürüyorum iki saatte bir altını açıyorum ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanıyorum bugün de trosyd aldım ama pek bir değişiklik yok canım sıkıldı pişik değil mi acaba ne olabilir?

Selam arkadaşlarrr 2gündür ablamdaydım.umarım herkes iyidir.
Benim koca bebeğim emeklemeye başladıııı:1:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt herkes yürüyecek yakında biz emeklemeye başladık.bu turu atlarız sanıyordum artıksırnaşık şey
ev heryer heryerde acilen toparlanmalıyım heran ani baskın olabilirfisfisfis görüşürüz yine.

Hiç bilmiyorum ebrucum ya.değişik bişey yedide o mu dokundu acaba...
sende de kist çıkmış çok geçmiş olsun.bende kist sorunluyum.allah yardımcımız olsun.hangi d.kontrol hapını verdi dr?aslında ben de kullansam iyi olur kist açısından.bana neden vermediyse.inş.küçülğür yokolurlar .gittim ben

fred arkadaşım günlerdir okuyorum yazdıklarını inanki neler hissettiğini hepimiz anlayabiliyor ve üzülüyoruz ki okuyunca bende çok üzüldüm ve bol bol dua ediyorum sizin için..bence senin bebeğinde önemli bişey çıkmayacak sen içini ferah tut ama mutlaka motor gelişiminin geriden gelmesinin bi sebebi vardır inşallah en kısa zamanda bunu tespit edip yapılması gerekenleri yaparlar ve kısa sürede yaşıtlarını yakalar oğluşunn..çook geçmiş olsun..

iLginiz icin tesekkur ederim oznurss hanim.
Ben de hep en iyisini dusunmek istiyorum ama malesef gozle gorulur ´gelisim geriligi var.
4 aylik olsa evham bile yapmam ama 9 aylik nihayetinde :(

Hayirlisi...

Hiç bilmiyorum ebrucum ya.değişik bişey yedide o mu dokundu acaba...
sende de kist çıkmış çok geçmiş olsun.bende kist sorunluyum.allah yardımcımız olsun.hangi d.kontrol hapını verdi dr?aslında ben de kullansam iyi olur kist açısından.bana neden vermediyse.inş.küçülğür yokolurlar .gittim ben

Tek bir kist değilde işte polikistik over var Nazan yumurtalıklarda bir sürü küçük kist öncesinde de bu görünüm vardı ama adete falan engel değildi. Şimdiyse bu yüzden olmuyorsun dedi.
Sen gittin mi peki doğum sonrası kontrole var mı bir şikayetin?

geçmiş olsun canım

kolay deil canım ama sen morelini yüksek tut iyi şeyler dşün vede yavruna sarıl. umarım sonuçları çok daha güzel olacak.allah yardımcınız olsun

hay allah üzüldüm sibel annen idare edemezmi sonuçda her hafta sonu deil anladığım
kadarıylaCADIARZU

günaydın herkeze.

gece yarımdı en son benim cadı uyumamak için direniyodu. sonra 30-35 kere kalktı. önceden emer geri uyurdu. şimdi çığlık çığlığa kalkıo.akannehirbide babası demezmi gecenin 3 ünde bana versen onu 2 gnde adam ederim benakannehirkoca sesinle. onu duyunca dudağını bküp bükp ağladıo bu sefer. bende sus deyince açtı ağzını. zaten biz onu koca yerine saymıyomuşukda bilmem nede gitti yattı başka odaya. hey allahım sen sabır ver banakafamçokkarıştı

yok canım nerdee annem bi saat bile zor bakıyo..

ya bu erkekler hep mi aynı. enginde diyo ver bana bak iki günde yatağında uyumaya nasıl alıştırıyorum diyo töbe yarebbiimmm.. hele bebeğin yanında ses yükseltme huyları yokmu o an gözüm kararı veriyo ama kız korkmasın diye aynen susuyorum...

iyi gelmek az kalır arzucum. o kadar ihtiyacım varki kelimeler kifayetsiz kalır bunu anlatmaya. içip içip coşmaya müzikle ağlamaya içimi akıtmaya böle giderse lohusayken girdiğim deprosyana tekrar giricem allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

ahhh ahhh kaç gündür nasıl cnaım şöyle bi nargile yanında buzz gibi bira karşımda tv keyif yapmak istiyo...

mehtap canım haklısın sinirlenmekte valla
zor yaaa!
allah hastanelere düşürmesin hastanesizde bırakmasın
(k.validemin lafı sempatiksalakcinni )

MEHTAP canım allah sabır versin valla.

Kan temiz cikti idrar bakalim nasl sagol cnm 6.hastalik diye biseyd olabilir dedi idrarda bisey cikmazsa yoksa hastalik belirtisi yok suan emzirirken dokundum yuzune soka girdim birden o kadar atesi cikinca usutmedi hasta degil bakalim insallah gecer biranonce atesten cok korkuyorum ablami. Kizi ben arabayi kullanirken arabada havale gecirdi gozbebegi yokoldu 2 yasindayken o gun bugun unutamam o gunu havaleyi allah korusun

peliinnn noldu minama.. ah canım kıyamam ya çok geçmiş olsun..

tülaycım teşekkür ederim..benim parayı ulaştırırsa bana layıkıyla harcarım evelallah hiç aklınız kalmasın:)))
pelin çok geçmiş olsun canım ya inşallah önemli bişeyi yoktur minanın..valla hergün yeni bişey duyuyoruz nazar var bizde kesin..
nilgüncüm gökayada çok geçmiş olsun ve diğer hasta bebeklere..

bizde bugün kontrole gittik zeynep için..maşallah kuzuma persentili zorluyo:)))
artık akşam yemeklerinde bizimle yiyecek böyle karar verdik doktor teyzesiyle:))
tropikal meyveleride verebilirsin dedi..burcuuu avakado verebilirmişiz artık:))

maşallah turtaya ozaman...

selam kızlar,,gecmişi okuyup geldım,,,hasta bebeklere acıl şifalar dılıyorum,,,pelin sızede cok gecmış olsun o bahsettığınız hastalık neden oluyomuş onu anlayamadım,,inş cabuk atlatır mınacığım.
bende bı kaç gundur keyıfsızım hemde cook,,hıç bışey yapasım gelmıyo,,moralsıfır,,bakalım ne zaman kalkacak ustumden kara bulutlarım

fatmacın neyin var canım..

merhaba kızlar,

merak eden arkadaşlara kısa bir özet geçeyim durumları;

perşembe yattığımız hastaneden cumartesi akşamı 6 gibi çıktık...günde 8 kere ventoline ve pulimicort verildi ömere...pazar sabahı ve akşamı da acilde aynı şekilde verildi ilaçlar...(tıkandığı için deil de pazar günü de alsın dediği için kadın acile gittik)
pzt kontrole gittik ilk geldiğiniz güne göre çok iyi ama hala düzelmedi dedi...ve yine hava verildi :((
bu arada ömer, bricanly die bir öksürük şurubu ve azitro antibiyotik içiyo....dün ve bu sabahta yine ventolin tarzı bir ampülü ağızdan verdik...öksürük şurubu o mutlu çocuğumun canına okudu acayip huysuz oldu :((

anlayacağınız çocuk ilaç küpü oldu...dr kadın hiç içime sinmedi...tatmin edici olmuyo benim için...en kısa zamanda ankaradaki doktorumuza götürücem kontrole...

bu arada ömerin diş sayısı 8 oldu...iştah tabii hastalık dolayısıyla bayaa bozuldu...ama en korkuncu uyku düzeni gündüzleri hiç uyumuyo ya kabus gibi...mesela sabah uykusunda sızarsa yarım saat akşam 8 e kadar ayakta...

işte bizde durumlar böyle, sizler nasılsınız?? umarım bütün melekler iyidir...onlar hasta olmasınlar Allahım nolurrr....

hepinize, smsler, telefonlar ve dualarınız için çok teşekkür ederim...iyi ki varsınız...kocaman öpücükler...

ah kıyamam minik kuzu neler çekmiş.. çok geçmiş olsun burcu..

Selam herkese hasta bebişlermizin hepsine çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir kuzular meliste gece çok ağladı dişten bu kadar ağlanırmı bilmiyorum ya idrar testi yaptırmak istiyorum bi kere başımıza gelmişti o zaman böyle kendini yırtarcasına ağlıyodu şimdi yine çok ağlasa aklıma geliyor ayda bir kere tekrar ediyorum bakalım akşam yine torba takıcam ama öle kımıldıyoki torba çıkıyo idrar beze geliyo gece de taktım bu kadar ağlayınca eşime dedim acil götür baksınlar ama 1 saat beklememin sonucu hüsran oldu torbanın dışına çıktı yani keşke bir an evvel konuşsalarda ne dertleri var anlatsalar

valla ya konuşunca daha rahat olcakmış gibi geliyo bana da hep.. sizede geçmiş olsun canım..

Benden de hastalik haberi. Esim zaturee olmus. Bugun doktora gitti hemen yatirip serum baglamislar ates 40 ' tan asagi dusmuyor. Surekli terliyor filan .
Eylül de bugun oho oho yapmaya basladi. Doktorunu aradim aman uzak tut babasindan dedi. Ates filan olursa hemen atla getir dedi kadin. . İyi de ikisine de ben bakiyorum nasil uzak tutayim .

amaan burcu çok çok geçmiş olsun.. valla gönder eşini annesine filan eylüle çok dikkat et canımya..

sibel naaptın merak ettim..

herkese iyi aksamlar bende hastayım ya bogazlarım şişti of ya yorgunumda ama uyuyamıyorum sibel sen ne yaptın iş yerinde sorun vardı cözebildinmi

ya ayda bir kere h.sonu çalışacakmışız. sırf bu yüzden işten çıkmak istemiyorum. engin samsunda yarın dönüyo gelsinde bikonuşalım bakalım. görümcem bakarmı hsonu..

burcu özledik seni.. pelinle konuşan var mı ben şimdi okudum saat geç oldu yarın aramaya çalışıcam. yarında küçükyalı şubedeyim.. yoğun olurmuyum bilmiyorum gerçi..

burcu özledik seni.. pelinle konuşan var mı ben şimdi okudum saat geç oldu yarın aramaya çalışıcam. yarında küçükyalı şubedeyim.. yoğun olurmuyum bilmiyorum gerçi..

Bende ozledim valla . Gelcem yakinda aksamci olarak yine :)
,
Ben bugun konustum atesliydi idrar bekliyordu . AMa sonra okudum temiz cikmis.

çok geçmiş olsun burcu, zatürenin bulaşıcı olduğunu bilmiyodum bilmiyorumkismile
gerçi çok küçükler ne olcağı belli olmaz korumak en iyisi
kendinede dikkat et ama sende yorulup hastalanma

Erkek bebek anneleri bir bakıverin hele Canberk in pipisinin üzeri kenarları testisleri kasıkları hep kırmızı kabarcık içinde ilk defa böyle bir şey oluyor önceden hafif kızarıklıklar olurdu ama hemen geçerdi iki gündür bepanten sürüyorum iki saatte bir altını açıyorum ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanıyorum bugün de trosyd aldım ama pek bir değişiklik yok canım sıkıldı pişik değil mi acaba ne olabilir?
idrar yolu iltihabı filan olmasın
bence ihmal etme göster doktora ebru
böyle durumlarda sünnet hemen olsun denebiliyo

Selam arkadaşlarrr 2gündür ablamdaydım.umarım herkes iyidir.
Benim koca bebeğim emeklemeye başladıııı:1:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt herkes yürüyecek yakında biz emeklemeye başladık.bu turu atlarız sanıyordum artıksırnaşık şey
ev heryer heryerde acilen toparlanmalıyım heran ani baskın olabilirfisfisfis görüşürüz yine.
:) :nazar:
maşallah tosuncuk başladı demek emeklemeye
yandın nazan aklinialirimsmile

38.6 39.6 gidip gelyr ates o kadar ates dusurucu ilik banyo fayda etmyr soktayim resmen simdi emdi uyuyakaldi ama atesine bakmaya calisinca uyaniyor yine allahim atlatsak sorunsuz su geceyide

Back