• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

İyi geceler Mina mı hasta ? Burcu naber bu arada konusamadık...

İdrar tahlili de temiz cikmis. Doktorun dedigi hastalik mi simdi Pelin ?

Dokuntu olursa o seray aradi adada oyle olmus birkac ayonce dokuntu olmamis 6. Hastaliktan suphelendiler ama 24 saatde dokuntu olmaliydi diyor dedim 3.gun olup dokuntu ates burden kesiliyrmus dr 72 saat sinra ates bitet o hastaliksa demis ki o hastaliktan baskada bisey kalmadi kan idrr temiz seray dis atesi diyor 40 i gormus o da 6. Hastalik bazen dis cikarirken cikar yaziyor nette 3 dis ayni anda geliyor bizimde bilemedim

38.6 39.6 gidip gelyr ates o kadar ates dusurucu ilik banyo fayda etmyr soktayim resmen simdi emdi uyuyakaldi ama atesine bakmaya calisinca uyaniyor yine allahim atlatsak sorunsuz su geceyide

ah pelin ya ee neymiş peki sonuçlar temiz çıktı... inşallah sorunsuz geçer geceniz.. biran öncede iyileşir.. kıyamam ama yaa..

Dokuntu olursa o seray aradi adada oyle olmus birkac ayonce dokuntu olmamis 6. Hastaliktan suphelendiler ama 24 saatde dokuntu olmaliydi diyor dedim 3.gun olup dokuntu ates burden kesiliyrmus dr 72 saat sinra ates bitet o hastaliksa demis ki o hastaliktan baskada bisey kalmadi kan idrr temiz seray dis atesi diyor 40 i gormus o da 6. Hastalik bazen dis cikarirken cikar yaziyor nette 3 dis ayni anda geliyor bizimde bilemedim

3 diş birden zorladı kuzumu belkide pelin..ayy herneyse biran önce bitsin gitsin inşallah iyileşsin kuzum..
bunuda duydumya ben hiç ayrı yatıramam artık zeynoyu..

38.6 39.6 gidip gelyr ates o kadar ates dusurucu ilik banyo fayda etmyr soktayim resmen simdi emdi uyuyakaldi ama atesine bakmaya calisinca uyaniyor yine allahim atlatsak sorunsuz su geceyide
Hay Allahım yaa inşallah inşallah rahat geçirir geceyi aklım hep sizde vallaha Pelin.

çok geçmiş olsun burcu, zatürenin bulaşıcı olduğunu bilmiyodum bilmiyorumkismile
gerçi çok küçükler ne olcağı belli olmaz korumak en iyisi
kendinede dikkat et ama sende yorulup hastalanma

idrar yolu iltihabı filan olmasın
bence ihmal etme göster doktora ebru
böyle durumlarda sünnet hemen olsun denebiliyo

:) :nazar:
maşallah tosuncuk başladı demek emeklemeye
yandın nazan aklinialirimsmile

ebru hakikaten idrar yollarına bi baktırsaydın geçende çok ağladı dedin durup dururken..

Yarına kadar düzelme olmazsa götüreceğim tabii doktora ben pişik olmuştur diye düşündüm ama pipinin üstüne kadar da olur mu ki?
Öznur o zaman böyle bir görünüm yoktu ama çok hafif kızarıklık vardı şu an durum vahim olduğu halde keyfi yerinde bilemiyorum ki ama dediğim gibi eğer geçmezse yarın doğru doktora.

ah pelin ya ee neymiş peki sonuçlar temiz çıktı... inşallah sorunsuz geçer geceniz.. biran öncede iyileşir.. kıyamam ama yaa..

6. Hastalik diye biseyden supheleniyor sibel cunku mina da hastalik belirtisi yok sadece cook yuksek ates eger o hastaliksa kizamik gibi dokuntu olacakmis vucudunda ates birden 72. Saatde kesilecekmis Nasil bir ates elini degdirmeden sicakligi hissediyorsun birde 39.6 gormek korkutuyor insani

Sagolun kizlar sabah yazarim durumu ben simdi yatayim esim basinda beklyr sonrada o biraz yatar ben beklerim kuzumu iyigecelerr

Benden de hastalik haberi. Esim zaturee olmus. Bugun doktora gitti hemen yatirip serum baglamislar ates 40 ' tan asagi dusmuyor. Surekli terliyor filan .
Eylül de bugun oho oho yapmaya basladi. Doktorunu aradim aman uzak tut babasindan dedi. Ates filan olursa hemen atla getir dedi kadin. . İyi de ikisine de ben bakiyorum nasil uzak tutayim .
burcu canımm cok geçmış olsun inş eylül etkılenmez..sen nasılsın ne zamandır yoksun?
Erkek bebek anneleri bir bakıverin hele Canberk in pipisinin üzeri kenarları testisleri kasıkları hep kırmızı kabarcık içinde ilk defa böyle bir şey oluyor önceden hafif kızarıklıklar olurdu ama hemen geçerdi iki gündür bepanten sürüyorum iki saatte bir altını açıyorum ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanıyorum bugün de trosyd aldım ama pek bir değişiklik yok canım sıkıldı pişik değil mi acaba ne olabilir?
canım mantar olabılır mı acaba?once bı yerde başlıyo sonra yayılıyor cunku pişik kremı de fayda etmıyor bı kremı var onun hemen toparlıyor 3 ugne kadar da gecıyor,,acaba mantar olabılır mı canım?

pelın cok geçmış olsun benımde aklım mına da kaldı canım ya bırden nasıl oldu,,rabbım beterınden korusun,,3 dış bırden agır geldı gıbıme gelıyor benımde kaldı kı bı tanede bıle nelre cekıyor yavrularımız,,canım inş atlatır mına kuzum canım benımm dualrımız sızınle,,ya beblere bışey olamaasa onların yerıne bıze olsa hıçç dayanamıyorum ben onlara,,rabbım korusunn:çok üzgünüm:

minanın ateşi düşmemi allahım sen yetiş nolur kuzularımızı koru sen nolur allahım
burcu eşine çok geçmiş olsun
24,5 burcu ömerede geçmiş olsun..
allah beterinden saklasın bişeyler oluyor bize hergün birimizden hatta günde iki üçümüzden bir haber allahım sen beterinden koru kuzularımıza kocatanlarımıza şifa ver.. bizlere de güç ve sağlık ver yarabbim

minanın ateşi düşmemi allahım sen yetiş nolur kuzularımızı koru sen nolur allahım
burcu eşine çok geçmiş olsun
24,5 burcu ömerede geçmiş olsun..
allah beterinden saklasın bişeyler oluyor bize hergün birimizden hatta günde iki üçümüzden bir haber allahım sen beterinden koru kuzularımıza kocatanlarımıza şifa ver.. bizlere de güç ve sağlık ver yarabbim
amınnn arzucum amınn
hadi yatayım bende iyi geceler hepinize..

sanada ıyı geceler canım
bu ınternet benı delı ettı bende cıkıyorum
sabaha hıç bır kuzunun bışeycığı kalmasın inş
herkese ıyı geceler

canım mantar olabılır mı acaba?once bı yerde başlıyo sonra yayılıyor cunku pişik kremı de fayda etmıyor bı kremı var onun hemen toparlıyor 3 ugne kadar da gecıyor,,acaba mantar olabılır mı canım?
:

Bilmiyorum ki Fatma eğer öyleyse dermo trosyd aldım mantar ilacı iyi gelmesi gerekirdi şu ana kadar pek bir değişiklik yok bakalım yarına ne olacak.

Bilmiyorum ki Fatma eğer öyleyse dermo trosyd aldım mantar ilacı iyi gelmesi gerekirdi şu ana kadar pek bir değişiklik yok bakalım yarına ne olacak.

Ebrucum Emir de de oluyo ben sudocrem kullanıorum bır dahakı acmama gecmıs oluyo telaslanma onemlı bıseyı yoktur kuzunun...

günaydın kızlar

birazdan çıkmak zorundayım toplantım var amaaa
aklım minada kaldı...bir ara arıcam ilk fırsatta:( çok merak ettim son durumu dilerim daha iyidir minacık
ömerde rhasızmış sanırım burcu...çok çok geçmiş olsun allah tüm bebişlere acil şifalar versin....

arzucum yazmışsın gece ben başında değildim orda burda dolanıyorum:) iş te bilirsin aklımdasın kaç gündür ilk aramda senide aramak istiyorum çok özledim ya valla...ardamıda öpüyorum...

Back