2009 Aralık Anneleri

aaa bak işte bitane daha noluyo böyle anlamıyorum herkeste bi hastalık.. çok geçmiş olsun burcucum ya işin zor valla inşallah eylüle bişey olmaz.. zatürre bulaşıcı değil gibi biliyorum ben..zeynep ilk doğduğu gün zatürreden annemi hastaneye yatırmışlardı..bikaçgün yatıp bize gelmişti sonra doktor bişey olmaz demişti..ama yinede dikkatli olmakta fayda var eşin annesine filan gidemez dimi..

fred arkadaşım günlerdir okuyorum yazdıklarını inanki neler hissettiğini hepimiz anlayabiliyor ve üzülüyoruz ki okuyunca bende çok üzüldüm ve bol bol dua ediyorum sizin için..bence senin bebeğinde önemli bişey çıkmayacak sen içini ferah tut ama mutlaka motor gelişiminin geriden gelmesinin bi sebebi vardır inşallah en kısa zamanda bunu tespit edip yapılması gerekenleri yaparlar ve kısa sürede yaşıtlarını yakalar oğluşunn..çook geçmiş olsun..

herkese iyi aksamlar bende hastayım ya bogazlarım şişti of ya yorgunumda ama uyuyamıyorum sibel sen ne yaptın iş yerinde sorun vardı cözebildinmi

Bulasirmis. Gerci cok yakin temas filan seklinde ama . Yine de dikkat ediyoruz simdi.

Erkek bebek anneleri bir bakıverin hele Canberk in pipisinin üzeri kenarları testisleri kasıkları hep kırmızı kabarcık içinde ilk defa böyle bir şey oluyor önceden hafif kızarıklıklar olurdu ama hemen geçerdi iki gündür bepanten sürüyorum iki saatte bir altını açıyorum ıslak mendilleri suyla yıkayıp kullanıyorum bugün de trosyd aldım ama pek bir değişiklik yok canım sıkıldı pişik değil mi acaba ne olabilir?

Selam arkadaşlarrr 2gündür ablamdaydım.umarım herkes iyidir.
Benim koca bebeğim emeklemeye başladııııkaydirigubbakcemile3hihoyyyt herkes yürüyecek yakında biz emeklemeye başladık.bu turu atlarız sanıyordum artıksırnaşık şey
ev heryer heryerde acilen toparlanmalıyım heran ani baskın olabilirfisfisfis görüşürüz yine.

Hiç bilmiyorum ebrucum ya.değişik bişey yedide o mu dokundu acaba...
sende de kist çıkmış çok geçmiş olsun.bende kist sorunluyum.allah yardımcımız olsun.hangi d.kontrol hapını verdi dr?aslında ben de kullansam iyi olur kist açısından.bana neden vermediyse.inş.küçülğür yokolurlar .gittim ben

iLginiz icin tesekkur ederim oznurss hanim.
Ben de hep en iyisini dusunmek istiyorum ama malesef gozle gorulur ´gelisim geriligi var.
4 aylik olsa evham bile yapmam ama 9 aylik nihayetinde

Hayirlisi...

Tek bir kist değilde işte polikistik over var Nazan yumurtalıklarda bir sürü küçük kist öncesinde de bu görünüm vardı ama adete falan engel değildi. Şimdiyse bu yüzden olmuyorsun dedi.
Sen gittin mi peki doğum sonrası kontrole var mı bir şikayetin?

yok canım nerdee annem bi saat bile zor bakıyo..

ya bu erkekler hep mi aynı. enginde diyo ver bana bak iki günde yatağında uyumaya nasıl alıştırıyorum diyo töbe yarebbiimmm.. hele bebeğin yanında ses yükseltme huyları yokmu o an gözüm kararı veriyo ama kız korkmasın diye aynen susuyorum...

ahhh ahhh kaç gündür nasıl cnaım şöyle bi nargile yanında buzz gibi bira karşımda tv keyif yapmak istiyo...

mehtap canım haklısın sinirlenmekte valla
zor yaaa!
allah hastanelere düşürmesin hastanesizde bırakmasın
(k.validemin lafı sempatiksalakcinni )

MEHTAP canım allah sabır versin valla.

peliinnn noldu minama.. ah canım kıyamam ya çok geçmiş olsun..

maşallah turtaya ozaman...

fatmacın neyin var canım..

ah kıyamam minik kuzu neler çekmiş.. çok geçmiş olsun burcu..

valla ya konuşunca daha rahat olcakmış gibi geliyo bana da hep.. sizede geçmiş olsun canım..

amaan burcu çok çok geçmiş olsun.. valla gönder eşini annesine filan eylüle çok dikkat et canımya..

sibel naaptın merak ettim..

herkese iyi aksamlar bende hastayım ya bogazlarım şişti of ya yorgunumda ama uyuyamıyorum sibel sen ne yaptın iş yerinde sorun vardı cözebildinmi

ya ayda bir kere h.sonu çalışacakmışız. sırf bu yüzden işten çıkmak istemiyorum. engin samsunda yarın dönüyo gelsinde bikonuşalım bakalım. görümcem bakarmı hsonu..

burcu özledik seni.. pelinle konuşan var mı ben şimdi okudum saat geç oldu yarın aramaya çalışıcam. yarında küçükyalı şubedeyim.. yoğun olurmuyum bilmiyorum gerçi..

burcu özledik seni.. pelinle konuşan var mı ben şimdi okudum saat geç oldu yarın aramaya çalışıcam. yarında küçükyalı şubedeyim.. yoğun olurmuyum bilmiyorum gerçi..

Bende ozledim valla . Gelcem yakinda aksamci olarak yine :)
,
Ben bugun konustum atesliydi idrar bekliyordu . AMa sonra okudum temiz cikmis.

çok geçmiş olsun burcu, zatürenin bulaşıcı olduğunu bilmiyodum bilmiyorumkismile
gerçi çok küçükler ne olcağı belli olmaz korumak en iyisi
kendinede dikkat et ama sende yorulup hastalanma

idrar yolu iltihabı filan olmasın
bence ihmal etme göster doktora ebru
böyle durumlarda sünnet hemen olsun denebiliyo

:)
maşallah tosuncuk başladı demek emeklemeye
yandın nazan aklinialirimsmile

38.6 39.6 gidip gelyr ates o kadar ates dusurucu ilik banyo fayda etmyr soktayim resmen simdi emdi uyuyakaldi ama atesine bakmaya calisinca uyaniyor yine allahim atlatsak sorunsuz su geceyide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…