ne kusuru hayatım stres topu gibidr kocam sağolsun oyna oynayabildiğin yere kadarkaydirigubbakcemile3 çok şeyler derdimde ben ona kucağımda çocuk vardı bende bağırsam iyice korkacak yavrum sustum. ama bu ebediyen suacam anlamına gelmiyo tabiki.kaydirigubbakcemile fırtınadan önceki sessizlık diyelim biz bunaşakkıdıintikam soğuk içilen bişi di ama ne idifisfisfis"sorununu gecenin 3ünde, hasta çocuğun başında boru gibi sesinle çocuğu korkutarak dile getirmediğin zaman koca olarak sayılacaksın" deyivereydinklava: lafa bak adam edecekmiş :mymeka: önce kendin adam ol derler bu lafa ya neyse...
ay Tülaaay ben sabah sabah doluymuşum enişteye patladı sana da gaz verir gibi oldu kusura bakma yaaaaaa :kedi:
amin canım amin . :Saruboceq:günaydın canımmm... bebiş nasıl , haktan paşamız nasıl ...
tülaycım günaydınnn... valla ver eline 2 günde ecrinnaz onu muma döndürür bence .. kaydirigubbakcemile3 allah sabır versin canım ne diyeyim..
öznur canım ben bu satırları yazarken sen çok uzaklarda, ne diyom ben yaa paranı yolladım canım çatır çatır eyi günlerde ye. ben iyi deilim bugün. kamyon geçmiş gibi üstümden.kusuruma bakmayın artıksempatiksalakcinni
haklısın cocuklarla biyere gitmek yorgunluk ama çalışıyoruz ( hoş çalışmayanlar d ister haklı olarak ) yaa bütün gün ofisin içinde sıkılıyorum akşam eve gidiyorsun oğluşu yedir uyut derken bi bakıyorsun 11 olmuş.. birak iki çift laf etmeyi oturup şöyle tv ne var diye boş boş bakmak istiyorum olmuyo .. sızıp kalıyorum koltukta .. çalışmamakta çözüm değil. hayat şartları zor .. keşke daha az vakit harcıyacağımız işlerde çalışabilseydik.. akannehir
bencede al aklinialirimsmile :jeyyar:
evdeykende girersin kk ya :jeyyar:
ne kusuru hayatım stres topu gibidr kocam sağolsun oyna oynayabildiğin yere kadarkaydirigubbakcemile3 çok şeyler derdimde ben ona kucağımda çocuk vardı bende bağırsam iyice korkacak yavrum sustum. ama bu ebediyen suacam anlamına gelmiyo tabiki.kaydirigubbakcemile fırtınadan önceki sessizlık diyelim biz bunaşakkıdıintikam soğuk içilen bişi di ama ne idifisfisfis
zeytinyağlı intikam sempatiksalakcinni
ne kolay geliyo ya erkeklere bazı şeyler :1shok:
aslında vercende bakcak nasılmış işte ama kıyamıyoz yine
iyiyiz canımmmm Şeniz
sen nasılsın, burak paşam nasıl?
süper çözüm işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 2 güne gerek yok bile kaydirigubbakcemile3
intikam bayıldı sempatiksalakcinni
iyi canım çok şükür .. ben sıkkınım bugünlerde . öyle ortada bişeyde yok .. sadece sıkıldım herşeyden, herşey sahte geliyoo, eşimi , oğlumu alıp gidesim var buralardan .. gelir bana arasıra düzelirim bi kaç güne kadar ..
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi
ben ona geçen dedim gayet sakin bi şekilde evliliğimizi gözden geçirelim :1shok:böle kalakaldıkaydirigubbakcemile3valla benim saatlerim sözde çok uygun ama ben de farklı değilim nevracım
yaza tatile bakıcıyı da götürmeyi planlıyorum günde 1 saat sahilde tek başıma kalıp kitap okuyabilirsem benden iyisi yok şakkıdı
vakit mi oluyor ki tatlım ya... eve git cüceyle oyna yedir yine cüceyle oyna o arada yemek ye sonra yine cüceyle oyna cüce kaka yapsın onu temizle emzir uyut sonra bayıl akannehir
bağır demedim ki yerimseniben bilakis gayet normal ses tonu ve ağır tempoda söylenen sözler bağırarak söylediklerinden çok daha fazla etkilidir şakkıdı misal ben ne kadar sakinsem eşim o kadar çekinir duyacaklarından kötükedihüso
soğuk yenen yemekti bacum sempatiksalakcinni
iyi canım çok şükür .. ben sıkkınım bugünlerde . öyle ortada bişeyde yok .. sadece sıkıldım herşeyden, herşey sahte geliyoo, eşimi , oğlumu alıp gidesim var buralardan .. gelir bana arasıra düzelirim bi kaç güne kadar ..
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi
nevracım eşini de alıp gitmekte kararlımısın halasempatiksalakcinni
bak benimde gidesim var ama kızımla. sadece kızımla . sadece ve sadece kızım diyorum.ama parasız nereye kadar gidilir kiakannehir
:teselli:
canıııım :1hug:
oy tekte gdemiyo bak oğlunu eşinide alıyo :asigim:
tez geçer inşallah canım arkadaşım
ne zaman ne anlatmak istersen biliyosun biz burdayız olumunekankayizsmile
bak benimde gidesim var ama kızımla. sadece kızımla . sadece ve sadece kızım diyorum.ama parasız nereye kadar gidilir kiakannehir
ben ona geçen dedim gayet sakin bi şekilde evliliğimizi gözden geçirelim :1shok:böle kalakaldıkaydirigubbakcemile3
evet canım kesinlikle kararlıyım onsuz gidemem hiç biyere .. yaa benim eşim arada uyuzluk yapar ama genelinde bana çok yardımcıdır .. hiç dayanamaz benim üzülmeme, yorulmama .. kalıpların dışında değişük bi kocadır kendüleri ... sempatiksalakcinni
evet canım kesinlikle kararlıyım onsuz gidemem hiç biyere .. yaa benim eşim arada uyuzluk yapar ama genelinde bana çok yardımcıdır .. hiç dayanamaz benim üzülmeme, yorulmama .. kalıpların dışında değişük bi kocadır kendüleri ... sempatiksalakcinni
valla güzelim topikten herkeste 15er gün kalsan bayağı bir zaman gitmiş olursun opuyorumnanaktan
kalır tabii nedense erkeklerde imzayı attıktan sonra vazgeçilmez olduklarına dair bir inanç var kötükedihüso
bin maşallahhhhhhhhh herkese söyleme nevra
sağol canımcım benim biliyorum iyiki varsınız .. mesafeler uzak olsada aslında çok yakınız birbirimizee.. derdim eşimle değilki bırakam onu .. ben sıkıntım yapmak zorunda, katlanmak zorunda olduğumuz mecburiyetlerden.. can yücel' in çok sevdiğim güzel bi şiir vardır .. beni anlatır sanki.. derki.. "Sirf yeme, içme, barinmanin bedeli , Bu kadar agir olmamali." dur bulayımda paylaşayım
valla güzelim topikten herkeste 15er gün kalsan bayağı bir zaman gitmiş olursun opuyorumnanaktan
:
ankaraya kaçda otobüs vaki acepCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?