resım yorumlarınız ıçın teşkurler arkıdışlerrrrr
hakkaten bız nıye nılaya verıp şöyle hep beraber bı çekınmedık bılge yaa,,dıyorum aacemiliğimizi attık işte..
hem ne demek canım seve seve yaptım afıyet bal şeker sut olsun:))tatlı hazır olmasaydı tam olacaktı da:))
benım sızın gıbı yakından fotom da yok ya sen sureklı bebelere çalışmışsınnn :)
Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım
Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.
Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....
Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................
bak kendin yazıyosun kafasını tutuyor!!!!!!!!
sorun olsa hiç tutamaz
varsa bile düzelmeyecek bişey değil!
kafasını tutabiliyor!!!!!
ana yüreği, üzülürsün tabi ama mutsuzluk çok farklı, mutsuzum deme!
eşini yavrunu üzersin bu durumda sadece
şöyle bir sirkelen kendine bi gel
inançlı ol, evladına inan, başaracağına inan
yolun en başında hemen pes etme,
türkiyeye gelcem demiştin, bencede gel
ben gerçekten inanıyorum bebeğinin düzeleceğine
Sabiha Paktuna Keskin için de çocuk nörolojisi alanında bir numara diyorlar ancak artık 2011 yılına randevu veriyorlar diye duymuştum onu da bir araştır istersen.
ya ama sen böyle yazıyosun ben gerçekten çok üzülüyorum. umutsuz olma lütfen. ama yinede kendini en kötüye alıştır. ama şunu bil en ufak şeyi hissediyo o kuzu yazık değilmi onun için pozitif ol mutlu ol sarıl minik boncuğuna.. ve bence kesinlikle sabiha paktuna keskinden alın randevuyu madem türkiyeye geleceksiniz. hem süper bi çocuk doktoru hem epilepsinin duayeni kendisi.. daha kapıdan girince söyler valla ne var ne yok.. okadarki güveniyorum o doktora.. bi bak istersen sen de netten.. ama çok dolu randevu almak biraz zor. durumunu anlatırsın yurt dışından gelcim vs diye yardımcı olur. zaten kendisi çocuk delisi bayılıyo bebeklere.. bize de haber vermeyi unutma sakın..
kızlar sonuçlarımız gayet iyi çıkmış çok şükür.. doktor demiri kesellim dedi..
bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..
İyi geceler arkadaşlar.
Evet ama dusun dusun isin icinden cikamiyorum inan,
cok ama cokk zor bir durum...
Arkadasim, ben bir doktor hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
Bunu nereden hangi topikten acip sorabilirim forumda?
Okadar karisik ki..
günaaaaaydıııııııın:))))))))))
bilge var öyle bir oyuncak bölümü burda ve harika oyuncaklar vaaaar
ama yapabilene tabikisi
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/323923-amigurumi-katalogu-bunlar-harikalaar.html
şu eldivenden bebeğe bayıldım mesela
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-...ariniza-oyuncaklar-yapmak-istermisiniz-5.html
Şeniz e sen kesin yaparsın atomum karıncam kaydirigubbakcemile5
bir ara bakayım ondan sonra sabaha kadar otururum :hulya:
ama yapabilene tabikisi
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/323923-amigurumi-katalogu-bunlar-harikalaar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-...ariniza-oyuncaklar-yapmak-istermisiniz-5.html
Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım
Bilmiyorum ki arkadasim,
Bugun fizyoterapi icin rehabilitasyon merkezindeydik.
Aklina gelebilecek (sesli, isikli, renkli, suslu) butun oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisti terapistimiz. Ama yok bakmiyor bile, zaten desteksiz oturamadigi icin surekli dusuyor.
Terapistimiz bugun, kafayi tutuyor ama kontrol etmekte zorlaniyor dedi.
Oylesine mutsuzum ki.............
kızlar sonuçlarımız gayet iyi çıkmış çok şükür.. doktor demiri kesellim dedi..
bugün sessiz buralar.. ben sanırım istifa etmek zorunda kalıcam kızlar. yarın yöneticimle konuşucam dua edin bana olurmu...hayırlısı neyse öyle olsun..
doğru diyosun nilayı düşünene kadar seni çekseydim ya en azından bir iki poz kaydirigubbakcemile3 neyse bir dahaki sefere diyelim napalım artık olan oldu :kedi:
çok geçmiş olsun ebrucum a.s. ben de gidicem sürekli erteliyorum eyvahedigeldismile yakın zamana bi gözümü karartayım bakalım
tekrar merhaba... yanma demek, içini rahat tut demek kolay, yapması dünyanın en zor işi tahmin ederim. sonuçta sen görüyorsun evladının ne yapıp ne yapamadığını ama artık tıp hakikaten çok ileri noktalarda... ben inanıyorum evladını pırıl pırıl her şeyi olması gerektiği gibi yaparken göreceğine belki çağdaşlarından biraz geç yapacak ama mutlaka yapacak göreceksin. nereden biliyorum? bilmiyorum sadece öyle olacağına yürekten inanıyorum ve bunun için dua ediyorum :teselli:
hakikaten ya ben ki o kadına (haşa) tapınır vaziyetteyim niye hiç aklıma gelmedi :mymeka: FRED bu doktoru google'a yaz geçmişi karşına çıkacak zaten, pediatrist ve pediatrik nörolog kendisi... uzmantv sitesinde bayağı bir videosu da var istersen onları da bir izle derim naçizane
köprüsünü kurdum ama videolar hangi alanlarda bilmiyorum
bu da doktorun sitesi
oh oh maşallah darısı başımıza
hayırdır sibel??? üstelik de çevrimiçisin???? :1shok: ettin mi? konuşsaydın atsalardı da tazminatını alsaydın bari fisfisfis
selam övünç foto yorumuna yazdığın mevzuyu buraya taşıyayım dedim. ben foto yorumu yaptıktan sonra tekrar girip hiç okumuyorum zira :kedi:
Ben de büyük bez bebek yapmak istiyordum. Bundan da yapayım hiç düşünmemiştim, gelmeyen bisürü çorap değerlenecek sayende vakit olursa inşallah. Kedi, köpek, tavşan, kuşa dönüştürürüm. Benim kız, bebek gördümü atlıyor ama hep çin ve gözleri yapışmış filan içime sinmiyor. Bugün yapmışlar 16 lira diyor bez bebeğe. El yapımı, giysi örmüşler üzerine de. Ben yaparım dedim. Bezi sağdan kıvırcam soldan kıvırcam bağlıcam iple, ayak kol bacak yapçam. Dünyanın ilk kıyafetlerini geçircem üstüne. Nasıl olur sence proje müdürümüz ?:)
valla canım bence süper olur ama yapınca buraya fotosunu da koy biz de feyz alalım... acaba el işi bölümünde var mıdır öyle ürünler boshayallersmile kedi köpek yapmayı bana da öğret de ben de yapayım kuzuma... hadi bez bebekle işimiz olmaz da laelaelaelaelae
bi de GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN
geçmiş olsun canımBende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
kolay deil canım ama sen morelini yüksek tut iyi şeyler dşün vede yavruna sarıl. umarım sonuçları çok daha güzel olacak.allah yardımcınız olsunMerhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.
Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....
Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................
canım bizim bölüme vardiya sistemi getirmişler artık dönüşümlü olarak hsonlarıda çalışıcaz. hsonu naza bakcak kimse yokki..
acil dinlenmeye ihtiyacım var .. nasıl olacak onu bilmiyorum ama bilmiyorumkismile şu 29 ekim keşke biyerleri kaçabilseydik .. bilge hani ayarlıyorduk .. kaldı o iş yaa.. akannehir
gece yarımdı en son benim cadı uyumamak için direniyodu. sonra 30-35 kere kalktı. önceden emer geri uyurdu. şimdi çığlık çığlığa kalkıo.akannehirbide babası demezmi gecenin 3 ünde bana versen onu 2 gnde adam ederim benakannehirkoca sesinle. onu duyunca dudağını bküp bükp ağladıo bu sefer. bende sus deyince açtı ağzını. zaten biz onu koca yerine saymıyomuşukda bilmem nede gitti yattı başka odaya. hey allahım sen sabır ver banakafamçokkarıştı
ama yapabilene tabikisi
geçmiş olsun canım
kolay deil canım ama sen morelini yüksek tut iyi şeyler dşün vede yavruna sarıl. umarım sonuçları çok daha güzel olacak.allah yardımcınız olsun
hay allah üzüldüm sibel annen idare edemezmi sonuçda her hafta sonu deil anladığım
kadarıylaCADIARZU
günaydın herkeze.
gece yarımdı en son benim cadı uyumamak için direniyodu. sonra 30-35 kere kalktı. önceden emer geri uyurdu. şimdi çığlık çığlığa kalkıo.akannehirbide babası demezmi gecenin 3 ünde bana versen onu 2 gnde adam ederim benakannehirkoca sesinle. onu duyunca dudağını bküp bükp ağladıo bu sefer. bende sus deyince açtı ağzını. zaten biz onu koca yerine saymıyomuşukda bilmem nede gitti yattı başka odaya. hey allahım sen sabır ver banakafamçokkarıştı
amiguruminin nasıl örüldüğünü biliyor musun???? annem bana bir çanta örmüştü vaktiyle onu andırdı sanki CADIARZU
bildiğimiz tığ üstüsüz sık iğne sanırım
artırma ve kesmeyle yapılmış ama öyle güzel öremem herhalde boshayallersmile
günaydın herkeze.
günaydın canımmm... bebiş nasıl , haktan paşamız nasıl ...
tülaycım günaydınnn... valla ver eline 2 günde ecrinnaz onu muma döndürür bence .. kaydirigubbakcemile3 allah sabır versin canım ne diyeyim..
napiyim nevra ya kendimi yırttım kaç kere söyledim kimse müsait değil belli ki... zaten şimdi burcu'nun bebiş de hasta (inşallah daha iyidir hiç haber gelmiyor kızlar konuşan olursa lütfen bize de haber verin) e üzerine hava da böyle olunca iyiden kaldı gibi görünüyor. zaten çocukla bir yere gitmek dinlenmekten ziyade yorgunluk olur gibi sempatiksalakcinni
ben tığ işi bilmem kiama doğru annem o çantayı şiş boyutunda tığla örmüştü bana... hehe ananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni ben eve acilen internet alayım modelleri annemin önüne yığayım bare :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?