• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

geçmişi okuyor herhalde . bende çıkayım artıkın herkeze iyi akşamlar. yarın görşürüz kısmetse:teytey:

resım yorumlarınız ıçın teşkurler arkıdışlerrrrr
hakkaten bız nıye nılaya verıp şöyle hep beraber bı çekınmedık bılge yaa,,dıyorum aacemiliğimizi attık işte..
hem ne demek canım seve seve yaptım afıyet bal şeker sut olsun:))tatlı hazır olmasaydı tam olacaktı da:))
benım sızın gıbı yakından fotom da yok ya sen sureklı bebelere çalışmışsınnn :)

iyi yasemincim saydam kısmında hasar var biraz neyseki bukadarla atlattım..bandajıda çıkardım bugün ilaç kullanıcam 1 hafta..
yeni bebiş nasıl ben burdayım diye hissettiriyomu kendini:))

terslik işte :(
neyse şükür diyelim verilmiş sadakan varmış
allah beterinden esirgesin

yok öznur sanki hiç hamile değilmişim gibi
ne bulantı ne halsizlik var çok şükür

hem canları tatlıdır hem doktora gitmezler nasıl iş bu yaaa...
Beşiktaşlı enişteme söyle 40lı yaşlar sakattır akbabalar gibi konuşmayayım ama bu yaşlarda olabilecek allah korusun bir kalp krizi direkt götürür hiç ikinci şansı falan olmaz daha Mina'nın babasına çoooooooook ihtiyacı var enayilik etmesin kalksın gitsin doktora kendisinin, senin, babasının hatrı yoksa Mina'nın da mı yok :mymeka:
:

Aha aynısını ben diyecektim de diyemediydim Pelin önemli yani gerçekten Bilge doğru söylüyor bence sen randevu falan al mecbur kalsın gitmeye bunlara bıraksak hiçbir şey olmaz zannediyorlar kendilerine.

Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım

Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.

Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....

Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................

Son düzenleme:
Bende geçen haftadan beri hastane işleriyle uğraşıyorum. Doğumdan sonra hala adet göremediğim için dr a gittim aslında emzirirken görülemeyebilir diye sallıyordum hep ama baktım burada da hemen hemen herkes oldu bir gideyim dedim ne var ne yok.
PKO(polikistik over) varmış doğum öncesinde de bu görünüm vardı yumurtalıklarda ama adetlerim falan çok düzenliydi şimdi bayağı bir büyümüşler o yüzden olmuyorsun dedi dr adet söktürücü ve sonrasında da doğum kontrol hapı verdi kullanmam için emzirirken içilebiliyormuş neyse sorun yok.
Bir de TSH (tirod) hormonu istemişti o çok düşük çıktı sonra ultrason çektirdim orada da haşimoto tiroiditi çıktı nodüller falan da varmış yani anlayacağınız işler karıştı birazcık.
Yeniden testler falan yaptıracağım aslında sintigrafi de çektirmem gerekiyormuş ama emzirirken olmaz dedi dr. Radyoaktif madde veriliyor çünkü bakalım test sonuçları bir çıksın nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceğiz doğum sonrası da sıklıkla görülebilen bir durummuş post partum tiroidit deniyormuş buna hatta bizim topikte de konuşuluyordu bir ara hatırlıyorum.
Eee sinir stress aylarca süren uykusuzluk bir yerden çökertiyor işte metabolizmayı ama tek bebişler iyi olsun da Allah da bize büyük dert vermesin onlara bakmamızı engelleyecek gerisi hallolur bir şekilde ne yapalım

çok geçmiş olsun ebru, iyiki gitmişsin canım ya
aman bir an önce başla tedavine

Merhabalar arkadaslar.
Bilirim yavrulariniz simdi, o cekmece benim bu cekmece benim kesfetmek icin popolarini sallaya sallaya dolasiyorlardir. Ya da sevdigi reklamlar ciktiginda pur dikkat televizyona odaklanmis bir haldedirler.
Ya da sevimliligini gostermek icin cesitli muzurluklar pesindedir.

Bunlari biye yazdim?
Lutfen bu anlarinizin kiymetini iyi bilin.
Benim bebegim 9 aylik, degil sevdigi reklam cikinca heyecanlanmak, televizyon acildiginda ilgilenmiyor bile. Degil dolap cekmece karistirmak, yattigi yerden kendini minicik ittirmeye calisiyor okadar.
Degil sevimliligini gostermek, oglusum diye seslendigimde bakislari tamamiyle benim uzerimde olmuyor bile....

Cok canim yaniyor, biliyorum aglamak kahretmek hic bir ise yaramiyor.
Ama iste ama.................................................................................

canım, tamamen tepkisiz değil anladığım kadarıyla
sese ışığa harekete tepkili ve kendide azda olsa hareket ediyo
ben kötü bişey olduğuna inanmıyorum bebeğinde
üzme kendini ve bebeğinede yansıtma bu üzüntünü
hisseder annesi o senin üzüntünü endişeni
bence herşey yoluna girecek zamanla
sen elinden ne geliyosa yap ki zaten yapıyosundur
herşey düzelecek

canım, tamamen tepkisiz değil anladığım kadarıyla
sese ışığa harekete tepkili ve kendide azda olsa hareket ediyo
ben kötü bişey olduğuna inanmıyorum bebeğinde
üzme kendini ve bebeğinede yansıtma bu üzüntünü
hisseder annesi o senin üzüntünü endişeni
bence herşey yoluna girecek zamanla
sen elinden ne geliyosa yap ki zaten yapıyosundur
herşey düzelecek

Bilmiyorum ki arkadasim,
Bugun fizyoterapi icin rehabilitasyon merkezindeydik.
Aklina gelebilecek (sesli, isikli, renkli, suslu) butun oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisti terapistimiz. Ama yok bakmiyor bile, zaten desteksiz oturamadigi icin surekli dusuyor.
Terapistimiz bugun, kafayi tutuyor ama kontrol etmekte zorlaniyor dedi.

Oylesine mutsuzum ki.............

Son düzenleme:
bak kendin yazıyosun kafasını tutuyor!!!!!!!!
sorun olsa hiç tutamaz
varsa bile düzelmeyecek bişey değil!
kafasını tutabiliyor!!!!!
ana yüreği, üzülürsün tabi ama mutsuzluk çok farklı, mutsuzum deme!
eşini yavrunu üzersin bu durumda sadece
şöyle bir sirkelen kendine bi gel
inançlı ol, evladına inan, başaracağına inan
yolun en başında hemen pes etme,
türkiyeye gelcem demiştin, bencede gel
ben gerçekten inanıyorum bebeğinin düzeleceğine

Back