2009 Aralık Anneleri

valla ya tembelim ben uzuuuuuuuuun aradan sonra regl oldu 4. Gün belki ondan hep yorgunum tekrar demire başlamam lazım zaten diplerde şimdi hem zeynoş emiyor hem bu durum hiç iş yapmadım ama sanki saray temizledim

ondandır tabii daha sebep mi lazım... ha kale ha saray ne fark eder bacım naniknanik

Hu kızlaaaaaaaaar
çok iş var
ben yarın için izin alıcam
müd yok.fabrika dışında
arıyımda cepden söyliyim bari

tüm vucudum ağrıyor benim
regl olmak istiyorum
felaket şişlik var bende son iki gündür
acaba olurmuyumkiiiiiii

tülay çok sağol canım, sizede çok geçmiş olsun kıyamam ya, allah acil şifalar versin, eşinede acil ince fikirlilik versin

meralcim çok geçmiş olsun canuuuuuum

pelin enişteyede çok geçmiş olsun

arzu maşallah arda paşama :)kız kocaman oldu bu keratalar haydin sizde yapın birer tane daha

dünürümmm nasılsın cancağzım, gelinim nasıl? yüklesene kız gelinimin yeni resimlerini!

bilgecimmmmm ya seeeen nasılsın paşam nasıl?

olursun meral merak etme alet edevatım var olursuuuuun :jeyyar:

BOŞVER KOCATANINI
arda 5. sayfada.. eren arda şengöz yazıyo
AY AY MAŞALLAH ARDAYA
olursun meral merak etme alet edevatım var olursuuuuun :jeyyar:

:roflol:MANYAK SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Ardacım çok şeker çıkmış ama yabancının yanında gülmüyorlar benim kız öyle en azından
selam bu arada neler var
sağol melikem
kuzuuuuuuum allah bahtını güzel etsin... bi de ciddi ciddi yaş boy kilo ayak numarası bilgileri var yaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 biz senin mercimek olduğun zamanları biliriz uleeeeeeeeeennnnnnnnn yesin teyzen seni yesinnnnnn
vallahi ya bilge ilk doktora gittiğimde 3.5 mm idi oyyy:2:duygulandım yaaaw
tansiyon 21e çıkmış dilaltı önermiş pelinin kardeşi o şekillde 15e inmiş anca

tembel mi oldun sen başımıza :hulya:
PELİN çok geçmiş olsun kocacına.. ya murat da iyice bakımsızlaştı bu sıpa dan fırsat kalmıyoki eskiden ne güzel bakardım kocacııma:)

oy ne güzel çıkmış arda arzuuu :),
ne güzel bakmış kerata öyle :)))

sağol yasemin canım benim..

Edit var bende bilge ama bu 15 karakter çok uzun bir de özel mesaj süresi çok uzun

maşallah arzucum.allaha emanetler. sen iyisin demi canım.bozma morelini zaman zaman hepimiz geçiyoruz o depresyondan. hatta ben şuan içindeyim kocatan yüzünden.

kuzum çok iyiydi öğlende o yüzden çok mutluyumkaydirigubbakcemile2hapşuruk öksürük bayağı azalmış. çok şükür allahıma. darısı tüm hasta bebişlere inş.a.s.

valla kocitanlar bazen hiç çekilmez oluyo hepimizde var bitane . en iyisi en kötüsü hepsi aynı sinir olunca gözün görmek istemiyoo .. ee anladıysa senin mutsuz olduğunu bari bi çiçek yaptırıp gelse yaa .. gönlünü alırdı hiç olmazsa ..

arda 5. sayfada.. eren arda şengöz yazıyo

oy oyy maşallah arda paşasına .. çok güzel çıkmı bence .maşallah kuzuma valla özendim. bizim soytarıyı bende mi götürsem nee .. sempatiksalakcinni

ohh maşall kızımıza çok şükür çok şükür ..

aman maşallah kızına

bilgecimmmmm ya seeeen nasılsın paşam nasıl?

iyiyiz yasi napalım canım ya işe git eve gel hep aynı teraneler işte... kendime sinir ölçümü yapmaktayım bu aralar herkes fazla gergin olduğumu söylüyor :kedi:

vallahi ya bilge ilk doktora gittiğimde 3.5 mm idi oyyy:2:duygulandım yaaaw

hey gidi günler hey :CüvCüv:

Edit var bende bilge ama bu 15 karakter çok uzun bir de özel mesaj süresi çok uzun

edit varmış o baktığım senin yazdığın mesajmış akannehir ama o da yarım saat sonra düzenleme yapamazsın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…