şimdi aradım annemi maşallah keyfi yerinde
burnuşu akıyor hapşurmaya devam dedi annem
yarın anası onu iyi eder evet pelincim:)))))
kızlar selam
kontrolden geldik.. boyu 75 cm olmuş. kilosu 10600maşallah oğluşuma..
doktor kilosu 15 aylık boyu 12 aylık bebek boyutlarında dedi..ortalama 3 ay önde dedi..
çok sevindim tabi..
kan tahlili verdik.. iğne olurken ağlamadı da damarı belirginleştirip bacaklarına kollarına biz çökerken korkup ağladı kuşum.. onuda akşama doğru arayıp öğrenicem.. inşallah iyi çıkar
Mina 3 dis ayni anda geliyor keyifsizleniyor kuzum teyzesi birde arada sesi kisiliyor ama hasta da degil ben anlamadim neden dislermi diycem herseyede dis diyoruz :)))))
bizimkinin de üstü toplu ama bilek kısmı bantlı ya sıkıntı yaratmadı bu... nasıl diyorsan ankaraya gelirsen birlikte alırız artık naniknanik
rica ederim... ayrıca bak iki gün önce manisa iki gün sonra kayseri bizde bu takım varken zaten tansiyonlar fırlatma rampasında hazır bekliyor normal şartlarda fırlamasın bari di mi ama yerimseniben
nilgün kendine dert aramaz mısın reca etsem olumunekankayizsmile kuzum şartlar ortada koca yoldaydı daha neye alternatif üretecektin ki yerimseniben ama enayilik bende bana dedi "istersen atla taksiye git eve boşa bekleme" diye... parama kıyamadım esas eşeğin büyüğü benim aslında :mymeka:
kızlar selam
doktor kilosu 15 aylık boyu 12 aylık bebek boyutlarında dedi..ortalama 3 ay önde dedi..
çok sevindim tabi..
kan tahlili verdik.. iğne olurken ağlamadı da damarı belirginleştirip bacaklarına kollarına biz çökerken korkup ağladı kuşum.. onuda akşama doğru arayıp öğrenicem.. inşallah iyi çıkar
Ayyy bige ok haklisin manisa macinda staddydi 3 derken adamin safti kaymisti sonucu sordugumda allah iyiligini versin senin sebep bulundu :)))
gecmıs olsun sorulmadan karısmıs gıbı olcam ama 40 lı yaslar,aile oykusu var.evde tansıyn aletnz var sanırım 1 hafta sabah aksam takıp edip cızelge yapın bence.nereye gıdersenız ılk ıstenecek budr cunkı.hem boylece esınız degerlerı gozlerıyle gorup daha kolay ıkna olabılırValla haklisin bigecim birde annesi yuksek tansiyon hastasi bizimkininden surekli basagrisi krizi oluyor dun bir bakti tansiyona sok oldum dur ben mina kanaliyla gireyim birde sagol :))
gökayda hasta olacak zannımca
bütün gece fısır fısır öttü
sabahta hapşırmaya başladı
şimdi öğle eve giderken şurup alıp başlamayı düşünüyorum
Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor
herkeze selaaaaam
geçmişten bugüne ancak gelebildim
nilgüncüm geçmiş olsun
bizim gecemizde kötü geçti
geniz akıntısı vardı öykünün ve sürekli gözleri kapalı avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı yavrum :1no2:senağlama
annemle konuştum hapşuruyor ve burnu akıyor dedi
bende anlamadın nerede üşüttü acabaCADIARZU
umarım ilerlemeden atlatır yavrum
yarında izin alıp kuzumla ben ilgileneyim
ben çıkayım kuzucuğuma gideyim. bak sabah beri babamız daha 1 kere sormadı boşasammı bunu acepnese elde dursun şimdilik.inş. accık iyileşmiştir. ilaçlar etkisini göstersin artık yaÇok üzgünüm çoook
inşallah sağol pelinMasalah ardaya sonuclarda iyi cikar insallah
iyiyim nilgün işte eşimle biraz limoniyiz sanırım o da etkiliyor benim sinir durumumu.. ama iyiyim yanibizimde 2 tane birden üstten geliyor, kafası yine terliyor, burnu tıkandı, hapşırıyor...
tamam sustum :1ninca:
oh maşallah Arda'ya
nasılsın bugün
kızlar selam
çok sevindim tabi..
inşallah bilge arıycam akşama doğru tohtorumuzuaklinialirimsmilemaşallah arda yeğenime
tahlil sonuçları da iyi gelir inşallah :Saruboceq:
kızlar selam
çok sevindim tabi..
inşallah sağol teyzesi..maşallah arda kuzusuna .. tahlil sonuçları iyi çıkar inşll. allah nazarlar korusun.. arzucum sen nasılsın..
arda 5. sayfada.. eren arda şengöz yazıyo
Ayyyy resmen mayışık oldum ben sözde sabah çıkmadan evi süpürecektim makinaya su bile doldurdum gece yok süpürmedim işe geldim geçmişe bakmaya bile üşeniyorum
minanın babası hasta mı olmuş tam anlamadım geçmiş olsun aman ihmal etmesin diyeceğim ama nedense bize kızarlar kendileri hastanenin yanından geçmezler sen mina adına gir konuya canım
öznurcum canım çoook geçmiş olsun iki iş yapıcaz diye elimiz ayamıza dolaşıyor valla bebişlerden kalan zamanlarda..
allah esirgemiş.. aman dikkat edelim kızlar valla akıl bile kalmıyor unutkanlık filanda iyice ilerledi.. acele iş yaparken bende bugün klime yağı boa ettim yanlışlıkla
sibel onu bunu bilmem ama bence çok yakışıyorsunuz ya.. sende o da accık gayret edin naz gibi de çiçeğiniz var süpersiniz face de ki fotonuza bittim.. hem bişey diyimmi ikinizde birbirinize aşıksınız siz be anlarım
mınık farem fırında mayalanan hamuru mıncıklamış bı guzel:sinifsinif:.iyi bari kendini kapatmams fırına
yapmaz olurmuyum hiç .. şimdiden biçok şey koydum bilem içinee .. kıyafetlerini ayrı saklıyorum da ..bebek şekeri.. ilk patisi , emziği, onun için yaptığımız davetiyesi... bozulmayacağını bilsem kurabiyesini bilem saklayacam ama yaa kurtlanırsa diye korkuyorumm... eyvahedigeldismile
canım kıyamam yaa.. çabucak atlatır inşll tülaycımm.. havalr çok fena bi sıcak bi soğuk mafoluyoo çocuklar .. geceleri soğuk oluyoo oradan kpmış olabilir.. tekrar geçmiş olsun
hıııııııııııı enişte oklavalık olmuş... sıradan hepsi bir oklava arıyorlar neden ki ya? bilmiyorumkismile
tülaycım terli terli değişirken de üşüyor olabilir fazla mı giydiriyorsun fazla mı örtüyorsun ki?
kızlar selam
çok sevindim tabi..
maşallah keyfi yerinde olsun da... keyifsiz oldular mı kötü oluyor insan ya... allah hepsini beterinden korusun :Saruboceq:
aldın mı meralim iznini kaydirigubbakcemile5
ayrıca ne var yani leyla yaptım diye niye delüymüşüm küüüüüüüü :bbo: -tatlicadiarzu-
tansiyon 21e çıkmış dilaltı önermiş pelinin kardeşi o şekillde 15e inmiş anca
tembel mi oldun sen başımıza :hulya:
ZEYNEBE BABAANNE OYUNCAK BEBEK ALDI ANNEMDE ADINI LEYLE KOYDU YANİ BİZDE DE VAR LEYLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?