2009 Aralık Anneleri

sempatiksalakcinni vayyyy bea
kaka kokusu hea sempatiksalakcinni
analık çok başka bişey ya

harika bir bilgi hemen nane yağı edineceğim sağol canım varsa böyle değişik bilgiler bekleriz arada heeee

maşallah güzel kızıma allah nazarlardan korusun
büyüyolar bunlar yaaaa :gitme:

arzuuu nasıl dolmuşsun sen öyle!
ince ince düşünmek insanı hasta eder herşeyi zamana bırak canım arkadaşım :teselli:
amanıııın ben şimdi bi düşünmeye başlasam bunalıma girerim
büyüyo annesi geçecek bu zorluklar sonra diycezki keşke hiiiiiç büyümeselerdi
yavruna düşkünlüğünüde herkes biliyo kimse piskopat filan görmüyo seni, arada hepimiz çileden çıkıyoruz normal bu canımmmm olumunekankayizsmile

hımmm şimdi söylemeden olmaz,
bi şekilde kırmadan söylemen lazım, sonuçta bebeğimiz sözkonusu ve hasta olursa niye söylemedim dersin.
söylemezsen aklın hep orda kalır, bence hiç vakit kaybetmeden söyle canım

şimdi gelelim sana Arzu'cum
ben seni çok iyi anlıyorum, Nilayda aynı şeyleri bende yaşadım, hem ilk bebek, hem acemilik, hem işten ayrıldım, maddi sıkıntıda işin içine girince neler olabileceğini tahmin ediyorum
burda kimse sana kötü annesin demiyor canım hem senin hem Arda'nın sağılığı için öneride bulunuyor ve bence kesinlikle dikkate almalısın...
illa özel doktora gitmenede gerek yok, istersen üniv. hastanelerinin çok iyi doktorları var
ve sen bu sorunların üstesinden tek başına kalkmaya çalşırsan hepten altında kalır ve daha çok yıpranabilirsin
bencede ve kesinlikle profeyonel destek alman lazım, herşeyden önce kendin için
çnkü gerçekten şu an içinde olduğun durumu çok çok iyi biliyorum

yasemin nasılsın?
var mı sıkıntı
Haktan nasıl? hehe abi olacak

İyi geçer inşallah günlerin arkadaşım. Kuzuluk nasıl bir yer bana anlat nolur . Kesin doğal biryerdir. Neler yapabildin kızıcığınla hep kaydet. Fotoğraf çekmeye çalış bol bol.

sağol nilgünüm iyiyim herşey normal, ay hiç hamile gibi hissetmiyorum şuan
yaaa yavrum minnacıkken abi olcak

oh oh maşallah hep böyle gider inşallah :)
ne güzel işte bizim Nilay gibi arkadaş arkadaş diye duvarları tırmalamayacak , süper olmuş, zaten istiyordun azıcık erken geldi o kadar olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun. Hemencecik geçiverir inşallah. Kaç kilo ki?

Geçmiş olsun arkadaşım.

afiyet olsun canımmmmmm

Bıgee afıyet bal sEker süttt olsunn

yemekteyimmmm .....

teşekkürler ve sizlere de afiyet olsun

Edacım söylemek zorundasın... evet bazen çocuk öyle uyuyakalabiliyor ama yatırdıktan sonra bunları çıkarmak mümkün. Allah razı olsun kadıncağız iyi bakıyor belli ki Zeynep keyifle gitmek istediğine göre ama bazı şeylere dikkat edilmesi gerekiyor işte. Önce teşekkür edip sonrasında bundan dolayı yaşadığın sıkıntıyı anlatırsan zannetmiyorum ki ters tepsin. Her türlü ilişkide sorunlar birikmeden büyümeden konuşulması gerektiğine inanırım ben, hele ki çocuk söz konusu olduğunda daha da çabuk tutmak gerek eli.

arzucum seni psikopat, çocuğuna bağırıp itip kakan biri olarak gördüğümüzü düşünmen bile ne kadar yıprandığının bir göstergesi. ücretsiz izindeyken ben de böyleydim 7 ay boyunca ben de 7x24 Umut'la birlikteydim ve inanılmaz boğucu olabildiğini biliyorum. Bir kere hakikaten bir kerecik Umut uyurken süpermarkete gittim, boğulduğum için kendim için yaptığım tek şey bu oldu. Hepimizin nefes almaya ihtiyacı var, hele bir de senin çalışmayı bırakma zorunluluğun oldu (ki bu da başlı başına bir travma, para kazanırken koca eline bakmaya başlamak), e maddi sıkıntılar yaşıyorsun gergin olman ve başedememen çok normal. eminim ki sesini yükselttiğin anda pişman oluyorsun, için parçalanıyor ve rahatlamak bir yana daha da beter hissediyorsun kendini. işte bunları yaşamayasın diye destek al diyorum. ve yerden göğe haklısın, bebekli bebeksiz, çalışan çalışmayan herkesin şu çivisi çıkmış dünyada destek alması gerekiyor.
ben de düşünmüyor değilim ne yalan söyleyeyim çünkü Umut'tan başka herkese ve her şeye sinirleniveriyorum (1 kez de Umut'a kızdım sonra kendimi paraladım ağlaya ağlaya ama geriye döndüremedim zamanı). ama işe başladıktan sonra en azından Umut'a tahammülüm farklılaştı senin de söylediğin gibi. Umut'la geçireceğim zamandan çalacakmışım gibi gelmese tez zamanda ben de destek almaya başlayacağım olumunekankayizsmile
lütfen bunları eleştiri olarak alma arzu senin mutlu olmanı ve oğluşunun her anından keyif alabilmeni istiyorum hepsi bu :1hug:

sempatiksalakcinni vayyyy bea
kaka kokusu hea sempatiksalakcinni
analık çok başka bişey ya

harika bir bilgi hemen nane yağı edineceğim sağol canım varsa böyle değişik bilgiler bekleriz arada heeee

sen sıkıntıyı söyle bende çözüm bol şekerim kaydirigubbakcemile2
sen o muhabbette yok muydun? ben utana sıkıla yazdım bir tek manyak ben miyim diye allahıma şükür 3-4 manyakmışız laelaelaelaelae

aha tercümanım konuşmuş aklinialirimsmile

İyi geçer inşallah günlerin arkadaşım. Kuzuluk nasıl bir yer bana anlat nolur . Kesin doğal biryerdir. Neler yapabildin kızıcığınla hep kaydet. Fotoğraf çekmeye çalış bol bol.

Övünç Dünya kuzusu nasıl? sen nasılsın?

Son düzenleme:
meralcim günaydın ve afiyet olsun canım...
sağol sibel'cim
sağol bidenem
ah ah birdahaki sefereeee inş.
meralllll ozledııııııımmmmmmmmmmmmmmm senııı
canıııııııııııııımmmmmmmŞeniz bende ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl keyifler
kara kuzum nasıl?
bakıma girmişsin hafta sonu
iyi günlerde kullan cnm benim
enişte bey beğendimi:kedi:

ömer hastaneden çıkmış oksuruk ılerlemıs meral hastaneye yatırmıslardı ıyı sanırım sımdı ben haber verecegım demıstı burcu dun gelır yazar bugun öyku nasıl
rabbim şifasını versin ömerin:Saruboceq:

öykücük iyi maşallah teyzesi
bomba gibi
yiyip yiyip kuduruyor pelincim

sütlü çikolatan nasıl?

üstü su ve yağ alta tealight
bu da neki bacım

Mınayı yıkadım banyo ayakta gelirim inşallah
oh oh misler gibi
yumuşacık olmuş kuzuuuuuuuuu

ah arzu aaaaaaaahhhh
ne diyeceğim bilmiyorum:uhm:
karmakaraışık oldum ama kendini toparlayıp bir çeki düzen vermelisin artık
baktın olmuyor profesyonel destek alman şert

birbirimize destek olmamaız ne güzel:teselli:

yasemin nasılsın?
var mı sıkıntı
Haktan nasıl? hehe abi olacak

küçük abiiiiiiiiiigamyoncuiremsu

öznur burada görünmüyorsun ama resim için demişsin ya bağırıyor ben fırlamayım diye... hem de ne bağırmak güzelim fırlamanın önde gideni benim sıpam :hooray: Nilgün'le Fatma yatıp kalkıp dua ediyorlar artık bebelerine :roflol:
ben hep hareketli çocuk istemiştim allahtan... ama dozunu belirtmeyi unutmuşum akannehir

yoktum bacım kaydirigubbakcemile3
bende boynunun altı bazen ekşi kokuyo ya ona hastayım sempatiksalakcinni

loklaniye hekim
de bakim
şu an lazım değil ama haktanda olduğum gibi olursa çok lazım olcek
şimdiden hazırlıklı oluruz
hamilelik bulantılarına ne iyi gelir?
ben gidiyovummmm oğluşuma
görüşürüz

güle güle canım öp kokla kuzuyu opuyorumnanaktan

loklaniye hekim
de bakim
şu an lazım değil ama haktanda olduğum gibi olursa çok lazım olcek
şimdiden hazırlıklı oluruz
hamilelik bulantılarına ne iyi gelir?

kokladığında bulantıyı kesen yağlar var. şu an aklıma gelen yok ama bakarım yasemincim. ama özünde baktığında biyolojik olduğunda bulantıya çok da fayda edebileceğini sanmıyorum yağların yine de denemekten zarar gelmez elbette olumunekankayizsmile

övünç biz o pantalona çorap dikme işini eşimle konuştuk önce dikersin dedi eşim... ama o zaman kullanışlı olmayacak yani birinden birini daha uzun giyebilir neticede falan dedim o zaman çıtçıt yap dedi ama onu da benim sıpa söker... neticede malzemeler albümüne koyduğum ev ayakkabılarını aldık şimdi rahatız allahtan guclubacismile

aha oyuncak cep telefonunun iki minik tuşu kayıpmış ve bulunamıyormuş evde!!! bilin bakalım yarın nerden bulcaz sempatiksalakcinni

maşallah kuzuma yaaaa
yaaa teyzesi çok erken abi oluyo, daha kendi bebekken:gitme:
bu konuda çok buruğum :gitme:

burulmaa hayırlısı böyleymiş yasemin
seninki ilk de değil son da olmayacak iyidir ikiz gibi çok da mutlu olurlar bak görürsün olumunekankayizsmile

ben biliyoooom ben biliyooooom kaydirigubbakcemile3
burulmaa hayırlısı böyleymiş yasemin
seninki ilk de değil son da olmayacak iyidir ikiz gibi çok da mutlu olurlar bak görürsün olumunekankayizsmile

istediğimden daha erkende olsa biliyorum tabi çok iyi olcak
ana yüreği işte ilgi bölüncek falan filan folan fulan ...vs. işte
geçer bu buruklukta bilgem ama zaman istiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…