burdayım sibel Şeniz
yorgunumki nasıl anlatamam..
gerçi zaten tarif etmeme gerek bile yok hepimiz aynıyız..
nasılsın naz nasıl yerim o bıdığı bi kokla da koku gönder bana
Slm kızlar moralim bozuk yiğidim hasta burnuşu akıyo tıkalı öksürüyo ve hapşuruyo yani soğukalgınlığı allah daha büyük bişiy vermesin ama çok huysuz ve nefes alamıyo uyuyamıo kıyamam yavruma banyo yaptı yatta kalktı ki hapşuruyo öksürüyo banyoda üşüttü sanırım ah salak kafa yıkamasam nolurdu sanki havalar sıcak ama haftada 2 yeter artık daha fazla yıkamıcam kaloriferler yanana kadar neyse ağlıo yine çıkıorum ben herkese ii gecelerrr bebişlere de mışıl mışıl uzun uykular
K.validecimler geliyormuş yarın okadar mutluyum ki anlatamam ya tüm sinirim tepemde.ööööfffffffffffffffffffffffffffffffff.ben kendi annemle toplanıp taşınmak istiyorum yaa
evet bana hergün bayram nilgün ya hala öyle sinirliyimki.daha 2hafta var taşınmamıza.zevzek kocam sanki ben annemlerle eşya toplayamıyormuşum gibi çağırmış onları yardımakötükedihüso çok sinirli üzgünüm ağladım bi ton.sevemiyorum kadını napıyım sıkıntı basıyor yanındayken bir saat bile dursam herşeye herşeye karışır şakayla karışık laf söyler hiç susmaz çenesi.sabah erkenden kalkarlar azcık bi sabahları uyuyoruz oğlumla onuuda uyuyamayacaz.çok sinirliyim çççççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk:mymeka:
Oluyorum su bel sirt agrisindan resmen aglatacak kadar cookdr gitsemnde cozym yok suan offffofff
ben hep öyleyim canım. nazla dışarı çıkmak ölüm bana. bak bizde bugün kadıköye gittik gidene kadar kucağımdaydı. bi oturmak istiyo bi kalkmak bi camdan bakmak istiyo bi aşağı inmek bi vitese dokunmak bi aynayı tutmak vs. saniyesinde ama kucağımda kıpır kıpır kıpır anında yapmazsam istediğin bide bağrıyo mızmızlanıyo fena yani. nazla yolculuk etmek kabus gibidir... kadıköyde kendime bi kot aldım valla daha hala ne aldığmın farkında değilim ağlayıp durdu sürekli beni istedi işte baban tutuyo kucağında yok ben tutucam.. ordan da bişiler yiyelim dedik. oturttuk mama sandalyesine iki dakka durdu sonra kucağımda e onla da bişi yenmiyo herşeyi mıncıklamak istiyo yoksa ağlıyo.. ama benimki gelirken yolun yarısında uyudu sonunda... ben kayınvalidem istese de bırakmam bakamaz o. kimbilir ne yedirir ne içirir kızıma.. evde oturmaya razıyım ben..
oturmak demişken işin yoksa gelsene yarın ya..
sibeel sen yarın niye evdesin.. izinli misin??
yarın biraz zor gibi alışveriş işini kocam sağolsun bana kitledi... hep hazır bekliyomuşum bizde şimdi kapıştık( lafa bak yaaaa yayan hemde bi ton
geçmiş olsun sevgi.. naz da geçen hafta öyleydi. ilaçlarını içir düzenli 3. gün bişi kalmaz. havalar tuhaf geçiş dönemi oluyo işte.. yıkamasanda olurdu bi yıkadın diye değildir o.
ebru canberk nasıl oldu sorucam kaçtır unutuyorum hep..geçtimi biraz huysuzluğu..
inş. işe yarar pelin.bana çok fayda etmişti.Ay deneyeyim hemen nazan yarin cok sagol insallah bendede ise yarar haklisin gaz vermek gibi olmasin ama sonuna kadar haklisin acaba onlari bizim annelerimizle basbasa biraksak biz is gidip ne konusup ne yaparlar
hehheyy senin damadını da yerim kendi gelinimi de. sonra şeker komasına girerimkaydirigubbakcemile3valla ben doktora gittiğimde bana hiç bişey vermedi.. bebek büyüne kadar böyle alış dedi :bbo:
kessinlikle katılıyorum... bir saatten fazla dururlarmı acaba...
neyse nazancım olan olmuş madem sen daha fazla sıkma kendini bak damadımı da strese soktunklava: şaka bi yanan engin benim tavrımdan okadar çekinirki asla benden habersiz ben evdeysem çağarmaz ablalarını yada annesini. çünkü biliyo lanetim.. surat asarım laf sokarım onlar gidincede enginle kavga eder hayatı zindan ederim
İnşallah canımmAllah dayanma gücü versinnnn inşallahhhhhhh.
o an online olanlarla sohbet daha çok oluyor övünç.ben ya öyle yazıyorum yada işte benm yazdıklarıma cevap verilmişse yazıyorum.yada önemli gelen konularda.sana karşı bir tavır yok.çorap pantolon konusunda da ayaklı pijama altları var tek satılan büyükleri de var onların sanırım ondan da alabilirsin.bilmiyorum ki bizim çorap sorunumuz yok allahtan.Yazabildiğin birkaç mesaja da bişeyler yazan olmayınca üzülüyor insan. Çoraba pantolonu dikme fikrime bile bişi yazmamışsınız arkadaşlarım. Hani herşeye birikişey yazıldığını görünce ve birkaç gün girmediğinde sorulan arkadaşlarımı görünce neden diye sorgulayıp üzülmüyor değilim. Bulabildiğim her an burda olmaya çalışıyorum. Ne kadar hepinizin üzüntüsüne bişeyler yazmak isteyip de yazacak durumu bulamasam da dua ediyorum en azından. Bilin ki hep sizinleyim ben. Yazdığınız herşeyi okuyorum fırsat bulur bulmaz.İyi geceler.
nazancım allah sabır versin sana taşınana kadar..sonuna kadar haklısın..ne kadar iyi niyetli olursa olsun olmuyo ya senin düzenine karışıyo filan zor işler.
Yazabildiğin birkaç mesaja da bişeyler yazan olmayınca üzülüyor insan. Çoraba pantolonu dikme fikrime bile bişi yazmamışsınız arkadaşlarım. Hani herşeye birikişey yazıldığını görünce ve birkaç gün girmediğinde sorulan arkadaşlarımı görünce neden diye sorgulayıp üzülmüyor değilim. Bulabildiğim her an burda olmaya çalışıyorum. Ne kadar hepinizin üzüntüsüne bişeyler yazmak isteyip de yazacak durumu bulamasam da dua ediyorum en azından. Bilin ki hep sizinleyim ben. Yazdığınız herşeyi okuyorum fırsat bulur bulmaz.İyi geceler.
selam kızlar annemin evinden bakayım ve haber vereyim size dedim
40 günlük hamileyim
ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
zaten çok ara vermeden düşünüyodum ama buda çok erken oldu((
kötü yanı çok zorlancam iyi yanı ikiz gibi büyüycekler ay ne düşünceğimi bilmiyorum iyimi kötümü onuda bilmiyorum neyse, çıkıyorum ben, sonra görüşürüz kızlar
kızlar en iyisi ben üşeneçliği bırakıp markete gidiyim yoksa eşime yarın süpriz yapamıcam pastayı o gelmeden yapıp saklamam lazım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?