2009 Aralık Anneleri

bende çıkıyorum ama yarın aynı saatte gene burdayım bu hafta sıra bende

ayy nasıl gok gurluyoo
acayıp korkuyorummmm
eşimde yok evde,,ve 10. kattayım(
azram uyanmasa bu seslere bari

ayy nasıl gok gurluyoo
acayıp korkuyorummmm
eşimde yok evde,,ve 10. kattayım(
azram uyanmasa bu seslere bari

Allah yardımcın olsun canım...
İstanbul da hala devam ediyor yani yağmur...
Sel olmasa bari....
Umarım kızında etkilenmez inşallah...

Allah yardımcın olsun canım...
İstanbul da hala devam ediyor yani yağmur...
Sel olmasa bari....
Umarım kızında etkilenmez inşallah...
hala yağıyorsa başakşehır tarafında kesın sel olur,,allah koruusun..azra uyanmadı seslerde kesıldı inş,,yarın bılgeyle nılgun bana gelecekler ya bışıler hazırlamaya çalışıyorum,,azra uyanmasa cook makbule gecer yanı:)
aynen benimkide yok canım sporda kızı da zor uyuttum kendimde nerdeyse şak diye bayılıcam uykusuzluktan ama yatasım yok..

benım eşimde işte 11 bucukta gelecek,,sen yat dınlen tabı nıye yatasın yok canın bışılere mı sıkıldı,,eğer oyleyse salla gıtsınnnnnnn sıbelll naz uyanmadan uyumana bak

aynen benimkide yok canım sporda kızı da zor uyuttum kendimde nerdeyse şak diye bayılıcam uykusuzluktan ama yatasım yok..

selam sibel...
nasılsın,güzeller güeli nazın nasıl 41000 kere maşallah ona tatlım...
seninde rabbim yardımcın olsun...bence kızın uyuyorken uyu,senin sağlam olman lazım annesi zira naz cığının sana ihtiyacı var:)

aa ne güzel selam söyle kızlara.. özledim valla onlarıda.. yok canım sıkkında onda diil. h.içi hep gelip yatıyorum ya sanki hayatı yaşamadan geçip gidiyo gibi geliyo. kendim için hibişey yapmıyomuşum gibi.. ama iki gündür uykusuzum bugün zaten sütümde azdı ondan heralde. şimdi akşam kıza devam sütü hazırlayıp verdim ilk kez. zor uyudu.. azra nasıl canım sen alıştınmı oralara..

ayy canım benim çok sağol.. üç gün tatilim bol bol dinlenirim diye hayal ediyorum :) sen nasılsın uyudumu turta..

canım sağol...
uyudu şükür,gece 4 de kalkar...Allah tan yarın c.tesi,
benimde uykusuz geçen geceleriminadından sütüm gidiyo,sütün uyku ile ççok alakalı olduğunu düşünüyorum,bir de bol su...
çok tatlı yaa maşallah sibel nazAR IN...
RABBİM KORUSUN MELEKLERİMİZİİİİİ

amin canım.. melek bunlar ya gerçekten nekadar tatlılar..

hadi kızlar ben uzanim biraz iyi bakın kendinize.. huzurlu geceler hepimize..

azrayı emzırmeye gıttımdı,,cıkmışsın sıbelll
hadı ıyı uykular sana ve naz a..

biraz önce attıım linkteki uyku tulumu çook güzel ama antalya için uygun deil sanırım birde 3yaş üzeri dio(

serayyy nerelerdesin görmedim bugün senii...
tatlım annemdeydim yeni geldim sayılır ne yaptınız bugün?
güneş in kafasına ne oldu,düşmüş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…