2009 Aralık Anneleri

bılgeeeeeeee
evet soyledı nılgun ama oyle olmaz kı gece araştırma yaptım içine sut yoğurt gırmeyen bışıler baktım ama senın ıstedığın yıyebıleceğin bışeyı sen soyle onu yapıyım ıstersen

senın ıtten bende alıyım barı baya eğlencı bışey sanırsammm:))
azra hanım oyucaklarından sıkıldı anası gıbı yenılıkçıı:))
şarkıyada bayılıyor o it guzel şarkı soyluyordu de mı:))

afiyet şeker ve süt olsun bacım
:)))))))) yapma nolur yapma be meral ye ye nereye kadar
bana pazartesi yine hatırlat olur mu yımırtayı?

valla 5 yılda çocuklar arasında çok ciddi fark var bizimkiler bizi kaç yaşımızda napacak sence sempatiksalakcinni

oooooooh bin maşallah afiyet şeker olsun
benim sıpa ne zaman pütürlü yiyecek yaaaaaaaaaaa mafoldumben

çok geçmiş olsun mehtap nolur demiri ihmal etme unutuyorsan banyo aynasına kocaman yaz sabah ilk onu görüp hatırlarsın
inşallah sadece damarı tutuyordur ve bilinçli yapıyordur davranış tedavisi yapısal bir şeyden daha kolay olmalı diye tahmin ediyorum

baby center'da güzel oyunlar öneriyorlar... üç tane sandalyeyi koyup üzerine battaniye sererek çadır oluşturun el lambası ve kitapla içeri girip kitap okuyun diyor mesela bu haftanın aktivitelerinde... el lambasıyla oyuncakları incelemek de eğlenceli gelebilir yerimseniben

ben de de var o itten çok neşeli yaratık bir sürü şarkısı var zaten herşeyi melodili söylüyor ben tavsiye ederim

azra da bı haftadır yaşasını ogrendı yaşasınn dıyorumkollarını yukarı kaldırıyoo,,saçlarını okşıyım mı dıyorum başlıyo kafasını ovalamaya,,taragını gorunce hemen kendı saçlarını taramaya calışşıyo,ver deyınce verıyo ama hemen ardından benımde ona gerı vermem gerekıyo,,sonra tekrar bana verıyo falan,,bıde muzık duyunca ayaktaysak sallanmamız var kı ona bayılıyorum,,bu aralar babababa demeye takmış durumda zatiii,,babası mesttt tabiii

ben sebzeli köfte yapıyorum yağmura rondoda çekiyorum pişince ağızda dağılıyor onu seviyor normal köfteyi yemiyor kıymaları çıkarıyor ağzından

meral bıldırcın umurtası protein değeri çok yüksek bir yumurta ağır gelmezmi tavuk yumurtasının beyazını vermeye başladınmı ben arada küçük parça veriyorum 1 yaşından sonra diyorlar hep sorduklarım doktora sorarsanız banada haber verirmisin canım ya gerçi burda bulabilirmiyim onuda bilmiyorum ama karsta migros falan var ordan bulabilirm ancak

ben yarın köpeği getireyim sevecek mi bakalım yerimseniben tek sıkıntı sever ve bırakmak istemezse ağlar mı bilmiyorumkismile

yemeğe gittimmmmmm

ben de de var o itten çok neşeli yaratık bir sürü şarkısı var zaten herşeyi melodili söylüyor ben tavsiye ederim

evet melıke azraya ondan almalıyım en kısa zamanda,,zaten cok oynak benım kız emınım cok sever.
kızlar sız nasıl kıtap okuyorsunuz uyuturken mı,,benım kı benı hıç dınlemıyor okurkken kıtaba saldırıyorda:)
bugun soru sorma gunumdeyımCADIARZU

yeerim yeriim onuuuu bal oldu bunlar baal :)
bizimkide uykusu gelince koltuktaki yastığı gidip çekip atıyor yere başlıyor sürtünmeye -tatlicadiarzu-

MÜZİK DUYUNCA ZIPLAMAYA ALKIŞ YAPMAYA BAŞLIYOR OYNAK OLACAK BU KIZ ( GICIK HALASINA ÇEKMİŞ sempatiksalakcinni ) BABABAB BİZDE DE VAR HERŞEY YA BABABA YADA MAMAMAMA BİZİM BABADA MEST AYY KIZIM BENİ Mİ ÇAĞIRDIN DİYE

ben okuyamıyorum çünkü kitabı almaya çalışıyor alıncada yırtıyor sadece adım adıma üye olmuştum bu ay plastik deniz hayvanlarının resimleri olan bir kitabımsı vermişler onu alıyorum elime birşeyler anlatarak sayfalarını çeviriyorum

ben sebzeli köfte yapıyorum yağmura rondoda çekiyorum pişince ağızda dağılıyor onu seviyor normal köfteyi yemiyor kıymaları çıkarıyor ağzından
ahh benıım canım arkadaşlarım şu bebelerınıze yaptığınız ve onların sevdığı yemeklerın tarıflerını ek gıda topiğinde paylaşsanızda herkes faydalansa,,ozellıklede bennnn
ben yarın köpeği getireyim sevecek mi bakalım yerimseniben tek sıkıntı sever ve bırakmak istemezse ağlar mı bilmiyorumkismile

yemeğe gittimmmmmm

azra hıç oyle elınden aldığımız bışeye falan aglamıyo aama,,ben babasına bırakıp dışarı cıktığımda bıle peşımden ağlamıyo kaldı kı en sevdığı oyuncaği benım yanı:))
sen bılırsın yınede,,ama bebışlernızı oyalayacak bışıler geırın cunku azranın cok oyncağı yok:))

hımm bendede fısherın ılk kıabımı varyaondan var onu açıp resımlerı anlatıyorum,,kumaş olduğu ıçın ıyı oluyo tum saldırıları boşa cıkıyokaydirigubbakcemile2

merhaba sevgili anneler.
bronşit olan bır bebış varmıs sanırım acıl sıfalar dılıyorum.kimi zamn rısklı olabılen ama her bebegıde yakalayablck bır durum.soğuk algınlıgı yada usutmeden degıl,vırus yada bakterial etkenlerı vardır.yanı bebıslerın agız burun el temızlığıne cok dıkkat etmelı,fazla opmemeli,kapalı ortamlarda fazla tutmamalıyız.sigara konusulmus dumanı olmasa dahı kokusu keskın oldugu ıcın solunun sıst.dekı faydalı tuycuklerı calısmaz hale getryr-organızma cıgere daha kolay gırebılıyr.bunların yanonda beslenme:yemeklere ınatcılık dahı yapsalar sanırım meyvlrı daha cok sevyrlar.bu da bır kolaylık.
bıldırcın yumurtası verılebılır ama proteın degerı tavk ymrtasndn daha yuksek-baslangcta yıne ceyrekle baslayp hergun olmamak kaydyla varablrsınz.burda bol mıktarda ordek yum. var ama ben denemeyı dusunmyrm.zaten cestlı beslemeye calısıyrm -o eksık kalabılır
ben dun ınek sutunu sulandırıp ıçırmeye basladım.bıberon mamasını bırakmak ıstyrm yavas yavas.

kızlar şimdi kızımın kafasına ellediğimde elime hafif bir şişlik geldi hemen bıngıldağına arkasında başka hiç bir yerde yok ama sadece orası çook hafif şiş duruo offf tam rahatladım derken bu nerden çıktı şimdi(((

yeerim yeriim onuuuu bal oldu bunlar baal :)
bizimkide uykusu gelince koltuktaki yastığı gidip çekip atıyor yere başlıyor sürtünmeye -tatlicadiarzu-
oyy maşallahh uykuusunu yerım ben onun,,vallaa acayıp tatlandılar gerçekten ya ben bıtıyorum her halınee

bızım babamızda oyle dıyo melıke,,efendım kızım benı mı cağıdrdın kızım dıye halbukı azra farkında bıle değill keyfınce bababa deyıp duruyo:))bende ses etmıyorum sevınsın garıbım dıye,,zaten durup durup hanı kız cocugu babaya duşkun olurdu azra senı gorunce daha mutlu dıyolülülülülülü

bılgeeeeeeeeeeeeeee
bızım ev sıcak oluyo canım evet.
cok gıydırmeyın bebışlerıı
bu arada nılgun nerelerde,,ben bı arıyım bakalımm

valla bizimki kitaplara çok meraklı yere oturuyoruz birlikte okuyoruz bir süre sonra tabii ki alıp yemeyi deniyor ama bir 5-10 dakika genelde rahatlıkla okuyoruz. bizim doktor okuduğunuz her karakterin farklı bir sesi olsun demişti. yani salyangoz yaydıra yaydıra konuşuyor mesela bizde, sincap tiz sesli, baykuş davudi sesli... öyle okuyunca ilgiyle dinliyor çünkü her an yeni bir vurgu yeni bir ses geliyor

onlar zaten muhtemelen noluyoz olup birbirleriyle ilgilenecekler fatma benimki hiç yaşıtıyla oynamadı bugüne kadar ama 9 yaşındaki yeğenime bile farklı bir ilgiyle yaklaşıyor. tvde çocuk gördü mü daha dikkat kesiliyor falan çocuk çocuktan anlıyor yani gamyoncuiremsu
köpeği getiririz o zaman bakarsın hoşuna giderse alırsın yerimseniben piyasanın en ucuz fiyatı hepsiburada'da bu arada

mehtap sakin hayatım lütfen... çarpmıştır oyuncağını düşürmüştür... zaten eeg sonucu için doktora gideceksiniz gittiğinizde gösterirsin

bılgeeeeeeeeeeeeeee
bızım ev sıcak oluyo canım evet.
cok gıydırmeyın bebışlerıı
bu arada nılgun nerelerde,,ben bı arıyım bakalımm

nilgün bugün yarın çalışmıyor fatmacım
tamam ben zaten dışarıya kalın giydirip çantasına t-shirt, sweatshirt ve kazak koymayı planlamıştım sempatiksalakcinni pimpirikli anne modeli :1no2:

bilmiorum cnm evet göstericem of cnm sıkıldı ne oluoya bana yaa ben böyle deildim iyice kafayı yedim öle abes bi şişlik yok ama acaba banamı öle geldi:uhm:inş bana öle gelmiştir önemsiz bişeydir(

bilmiorum cnm evet göstericem of cnm sıkıldı ne oluoya bana yaa ben böyle deildim iyice kafayı yedim öle abes bi şişlik yok ama acaba banamı öle geldi:uhm:inş bana öle gelmiştir önemsiz bişeydir(

umut'un kulağının arkasında da var ufak bir şişlik gibi bir şey... tam kulağın ortası hizasında falan ama yağ bezesi gibi için rahat etsin bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…