ben yemeğe gidiyorum şekerler
bigecim sen helva iste yeterki hemen kargo yaparım bacım:))))
bıldırcın yumurtası sor muhakkak aman unutma
haftasonu aldım rafdan geri bıraktım
sormadan verilmez şimdi
bizim oğlana gelincede 5 yaşında ama laflara bakarsan 30 yaşındaki alt ediyor sıpam
annem çorba yapmış köfteli nohutlu içine minik minik erişte atmış yoğurtlu naneli dün akşam zeynebe vereyim dedim top köftelerden 6-7 tane yedi suyundan istemedi biraz ekmek batırdık erişte parçalarını da çatal çatal yedi bitirdi hatta tencereden biraz daha aldık yedi maşallah 1 kuzu yeseydim bu kadar doymazdım annelerin dediği sen ye ben yemiş gibi oluyorum lafı doğruymuş
günaydınlar kızlar biraz eç oldu ama eşim evde 2de gidicek işe bizde kahvaltı yapıcaz inş şimdi evet kızlar yaa tek tahlilleri temiz çıksında inadından yapıo olsun onu bişekilde halledicez inş ama doktor demir ilacının bu olayı tetiklediğini sölemişti belki sinirlendiğinde istem dışıda yapıo olabilir yaa tıkanması morarması demir ilacını hiç düzenli kullanmıyorum bundan sonra çook dikkkat edicem ve duruma bakıcam eşim gittikten sonra temizlik yapmam lazım kaç gündür elim varmıodu valla ev çok pislendi hep üstünden geçtim bugün biraz daha iyiyken yapıyım işlerimide pazar günü eşim evdeyken rahat edelim yoksa ben evi öle bırakıp dışarı çıkmak istemiorum:)))ara ara gelmeye çalışıcam yine görüşürüz herkesi öptm....
hımm aynı şeylerı yapıyoruz demek kı,,,ama benım kız sıkıldı ya acba yenı ne ogretsemmm:)
maşallah ya bu bebeler yıyınce ben mutlu oluyorum valla,,azra sultanda sabah kahvaltı ettı ama labnesı nı ılle kendı yıyıcek bende verdım elıne kaşığı labneyıde onune koydum batırdı batırdı yediii:)
bılgeeeeeeee
evet soyledı nılgun ama oyle olmaz kı gece araştırma yaptım içine sut yoğurt gırmeyen bışıler baktım ama senın ıstedığın yıyebıleceğin bışeyı sen soyle onu yapıyım ıstersen
senın ıtten bende alıyım barı baya eğlencı bışey sanırsammm:))
azra hanım oyucaklarından sıkıldı anası gıbı yenılıkçıı:))
şarkıyada bayılıyor o it guzel şarkı soyluyordu de mı:))
annem çorba yapmış köfteli nohutlu içine minik minik erişte atmış yoğurtlu naneli dün akşam zeynebe vereyim dedim top köftelerden 6-7 tane yedi suyundan istemedi biraz ekmek batırdık erişte parçalarını da çatal çatal yedi bitirdi hatta tencereden biraz daha aldık yedi maşallah 1 kuzu yeseydim bu kadar doymazdım annelerin dediği sen ye ben yemiş gibi oluyorum lafı doğruymuş
azra da bı haftadır yaşasını ogrendı yaşasınn dıyorumkollarını yukarı kaldırıyoo,,saçlarını okşıyım mı dıyorum başlıyo kafasını ovalamaya,,taragını gorunce hemen kendı saçlarını taramaya calışşıyo,ver deyınce verıyo ama hemen ardından benımde ona gerı vermem gerekıyo,,sonra tekrar bana verıyo falan,,bıde muzık duyunca ayaktaysak sallanmamız var kı ona bayılıyorum,,bu aralar babababa demeye takmış durumda zatiii,,babası mesttt tabiii
ben de de var o itten çok neşeli yaratık bir sürü şarkısı var zaten herşeyi melodili söylüyor ben tavsiye ederim
azra da bı haftadır yaşasını ogrendı yaşasınn dıyorumkollarını yukarı kaldırıyoo,,saçlarını okşıyım mı dıyorum başlıyo kafasını ovalamaya,,taragını gorunce hemen kendı saçlarını taramaya calışşıyo,ver deyınce verıyo ama hemen ardından benımde ona gerı vermem gerekıyo,,sonra tekrar bana verıyo falan,,bıde muzık duyunca ayaktaysak sallanmamız var kı ona bayılıyorum,,bu aralar babababa demeye takmış durumda zatiii,,babası mesttt tabiii
evet melıke azraya ondan almalıyım en kısa zamanda,,zaten cok oynak benım kız emınım cok sever.
Kızlar sız nasıl kıtap okuyorsunuz uyuturken mı,,benım kı benı hıç dınlemıyor okurkken kıtaba saldırıyorda:)
bugun soru sorma gunumdeyımcadıarzu
ahh benıım canım arkadaşlarım şu bebelerınıze yaptığınız ve onların sevdığı yemeklerın tarıflerını ek gıda topiğinde paylaşsanızda herkes faydalansa,,ozellıklede bennnnben sebzeli köfte yapıyorum yağmura rondoda çekiyorum pişince ağızda dağılıyor onu seviyor normal köfteyi yemiyor kıymaları çıkarıyor ağzından
ben yarın köpeği getireyim sevecek mi bakalım yerimseniben tek sıkıntı sever ve bırakmak istemezse ağlar mı bilmiyorumkismile
yemeğe gittimmmmmm
ben okuyamıyorum çünkü kitabı almaya çalışıyor alıncada yırtıyor sadece adım adıma üye olmuştum bu ay plastik deniz hayvanlarının resimleri olan bir kitabımsı vermişler onu alıyorum elime birşeyler anlatarak sayfalarını çeviriyorum
oyy maşallahh uykuusunu yerım ben onun,,vallaa acayıp tatlandılar gerçekten ya ben bıtıyorum her halıneeyeerim yeriim onuuuu bal oldu bunlar baal :)
bizimkide uykusu gelince koltuktaki yastığı gidip çekip atıyor yere başlıyor sürtünmeye -tatlicadiarzu-
MÜZİK DUYUNCA ZIPLAMAYA ALKIŞ YAPMAYA BAŞLIYOR OYNAK OLACAK BU KIZ ( GICIK HALASINA ÇEKMİŞ sempatiksalakcinni ) BABABAB BİZDE DE VAR HERŞEY YA BABABA YADA MAMAMAMA BİZİM BABADA MEST AYY KIZIM BENİ Mİ ÇAĞIRDIN DİYE
evet melıke azraya ondan almalıyım en kısa zamanda,,zaten cok oynak benım kız emınım cok sever.
kızlar sız nasıl kıtap okuyorsunuz uyuturken mı,,benım kı benı hıç dınlemıyor okurkken kıtaba saldırıyorda:)
bugun soru sorma gunumdeyımCADIARZU
azra hıç oyle elınden aldığımız bışeye falan aglamıyo aama,,ben babasına bırakıp dışarı cıktığımda bıle peşımden ağlamıyo kaldı kı en sevdığı oyuncaği benım yanı:))
sen bılırsın yınede,,ama bebışlernızı oyalayacak bışıler geırın cunku azranın cok oyncağı yok:))
kızlar şimdi kızımın kafasına ellediğimde elime hafif bir şişlik geldi hemen bıngıldağına arkasında başka hiç bir yerde yok ama sadece orası çook hafif şiş duruo offf tam rahatladım derken bu nerden çıktı şimdi(((
bılgeeeeeeeeeeeeeee
bızım ev sıcak oluyo canım evet.
cok gıydırmeyın bebışlerıı
bu arada nılgun nerelerde,,ben bı arıyım bakalımm
valla bizimki kitaplara çok meraklı yere oturuyoruz birlikte okuyoruz bir süre sonra tabii ki alıp yemeyi deniyor ama bir 5-10 dakika genelde rahatlıkla okuyoruz. bizim doktor okuduğunuz her karakterin farklı bir sesi olsun demişti. yani salyangoz yaydıra yaydıra konuşuyor mesela bizde, sincap tiz sesli, baykuş davudi sesli... öyle okuyunca ilgiyle dinliyor çünkü her an yeni bir vurgu yeni bir ses geliyor
onlar zaten muhtemelen noluyoz olup birbirleriyle ilgilenecekler fatma benimki hiç yaşıtıyla oynamadı bugüne kadar ama 9 yaşındaki yeğenime bile farklı bir ilgiyle yaklaşıyor. tvde çocuk gördü mü daha dikkat kesiliyor falan çocuk çocuktan anlıyor yani gamyoncuiremsu
köpeği getiririz o zaman bakarsın hoşuna giderse alırsın yerimseniben piyasanın en ucuz fiyatı hepsiburada'da bu arada
mehtap sakin hayatım lütfen... çarpmıştır oyuncağını düşürmüştür... zaten eeg sonucu için doktora gideceksiniz gittiğinizde gösterirsin
nilgün bugün yarın çalışmıyor fatmacım
tamam ben zaten dışarıya kalın giydirip çantasına t-shirt, sweatshirt ve kazak koymayı planlamıştım sempatiksalakcinni pimpirikli anne modeli :1no2:
bilmiorum cnm evet göstericem of cnm sıkıldı ne oluoya bana yaa ben böyle deildim iyice kafayı yedim öle abes bi şişlik yok ama acaba banamı öle geldi:uhm:inş bana öle gelmiştir önemsiz bişeydir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?