2009 Aralık Anneleri

ohhhhhhhhh sefan olsun canım bebek free oda lafına bittim

5.31de ürettim onu sempatiksalakcinni babayı yatırıp bizim odaya girdim aha bebek free oda deyip kendime güldüm ve uyudum iyiden dengesiz manyak yaptı bunlar bizi sempatiksalakcinni bir yandan da öyle düşündüm diye kendimi ayıpsadım ve kındım laelaelaelaelae ayıpsadım ve kındım da sevgili yeğenimin son uydurmaları sevdim cümle içinde kullanmaya çalışıcam sık sık laelaelaelaelae

o ne helvasıki bigecimCADIARZU
ciddiyim bak sen bana özelden adresini gönder
ben sana ara ara alıp göreceğim cnm

kilolurı boşver zati
onlar almış başını gidiyor
ben takmıyorum da
akşam kardeşim oğluda yemek masaında ne dese buyurursun;
teyzeeeee sende şu kilolarını bir türlü veremedinohaoldumsmile
birşey diyemedim :1no2:
anam bacak kadan oğlan bunu söyeleyen 5 buçuk yaşında kendüsü
neyse dedüm sen kendi kilolarına baksan fena olmaz mı
helede yemek masaında yemeğin tam ortasında olcek iş değil seninki dedüm
paşamda bu arada 37 kilo ve 8-9 yaş kıyafet alıyoruz kendüsünea.s

oğlanın birşeyi olmamaısna sevimdim de sinüsler gitmiş baksana:1no2:
buna şükür diyelim cnm arkadaşım

rabbim tez zamanda şifasını versin canım
dualarımız sizinle buna emin olabilirsin

gelişmelerden bizi haberdar et olurmu?

Minanin bir disi daha gozuktu ve beni aksam sekizden suana kadar dis kasiyici olarak kullaniyor yara olacak sanirim meme ucu

ilk aylarında parmaklarımı ağzına sokmama izin veriyordu sonra bir daha hiç izin vermedi son iki gündür resmen yalvarıyor sok şu parmağını da kaşı diye... sen de parmağınla daireler çizerek kaşırsan memeden çok parmakla kaşıtmak ister muhtemelen çünkü daha etkili ve çıkmasını da kolaylaştırdığını söylemişlerdi

Sagol canan ustle basladimi ardarda gelir derlerdi dogru sanirim elime geldi birtane daha. Cok kucuk ama birden 4 disi olacak insallah gelsin disler ya yemek konusunda ilerleyelim diye istyrm insallah tabi

valla bizim bir sürü dişimiz var pelin ama hala püre illa püre... pütürlü geldi mi kusuyor hem de hem ağızdan hem burundan :sinifsinif: inşallah sizin dişler işe yarar bu anlamda

binnnnnnnn maşallahhhhhhhh

allah tez zamanda şifa versin Burcu... :Saruboceq: duadan başka elimizden gelen bir şey olur mu sizin için?

yerim ben onu lafa bak

münasebetsiz velet ne olacak tam ağız tadıyla yemek yerken olacak iş mi bu

hamarat hatun seni çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullan canım ..

çok geçmiş olsun canım ..

eee bee okula göndermediğin çocuğun bebekli evde ne işi var .. canımcım inşll. bulaşmamıştır.

yaa mehtapcım bunlar çok inatcı istedikleri yapılmayınca herşeyi yapabiliyorlar. Bizimkide sinirden kendini ellerini kasıyoo sanırsın dövcek beni.. tahlilleri temiz çıksında diğerini şekilde halledersin.

Minanin bir disi daha gozuktu ve beni aksam sekizden suana kadar dis kasiyici olarak kullaniyor yara olacak sanirim meme ucu

hayırlı olsun yeni inciniz.. bizimde 3.dişimiz gözükte 4. yolda : ))

maşall berkay paşamıza.. dilimizi ısıralımda nazar değmesin..

kızlar günaydın
gececi hatunlar yine ne yazmışlar yuh diyorum vallahi

günaydın meralcimm sorma bende oku oku bitiremedim..

günaydın tülaycımm önemli bişey değildir inşl. habersiz bırakma bizi

günaydın fatmacımm .. istanbulda soğuk ve yağmurlu iki gündür yağıyoo ...

gün aydı mı sempatiksalakcinni

gün aymıyoo canım. bulutların arkasında saklanıyoo ..

çok geçmiş olsun canım .. inşll çabukcak atlatır evinize dönersiniz..

Herkese günaydınn.. yaşasın bugün cumaa... :lepi: geçmiş oku oku ancak bitti.. akşamlarıda girecem birikmesin diye ama eşim hayatta bırakmaz . bütün gün onun karşısındasın akşamlarıda benim ol der.. : ))

bılgeeeeee sakın geç kalma erkenn gellll sakın geç kalmaaaa erken gellllllll:))dun nılgunle konuştuk 2 gıbı gelırız heralde dedı daha doğrusu bebışlerın uyku durumuna gore 12 den sonra hangı vakıt musaıtse yanı sıze,,,haydıııı ankara buluşmayaaaal cook cook gecmışş olsun canım allahım acıl şifalar versınnn butun hasta meleklereee

kızlar bizim kuzulara bıldırcın yumurtası verebilirmiyiz acaba?

cook yararlıymış bıldırcın yumurtası ama ne zaman verebılırız bılmıyorum o da 1 yaşından sonra heralde

kıslarrrr daha oncede sormuştum araya kaynadıı..bebışlerle hangı oyunları oynuyosunuz,,azra hanıma yenılıkler lazım da,,zapteddemıyorummm

dr sormak lazım

ağır gelebilir canım ama tabii tam bilmiyorum ,

kıslarrrr daha oncede sormuştum araya kaynadıı..bebışlerle hangı oyunları oynuyosunuz,,azra hanıma yenılıkler lazım da,,zapteddemıyorummm

ben onunla oynamıyorum o beni oynatıyor resmen lego yapıyorum o bozuyor dün birşey keşfettik kutuyu yemeye çalışıyordu ver onu anneye dedim verdi bende havaya kaldırdım kocaman kocaman kız ol inşallah dedim bir kaç kez tekrarladık alıp verme işini hoşuna gitti sonunda ona verince o da havaya kaldırmaya çalışıyordu
onun dışında hiç durmuyor ki oyun oynayalım kurt var galiba bir yerinde

yağmura tay tay yapıcak sanırım artık bugün ellerini bırajıp durdu denge sağlamaya çalışıyor

daha ne tay tay yapıcak ayol... ellerini bırakıp durmak zaten tay tay sempatiksalakcinni

maaşallah yağmura da canancım. beraber tay tay poğaçası yapalım bari:))

tay tay poğaçası da mı var fisfisfis

aa poğocamı oluyomuş yapalım feda olsun kuzulara aslında bırt bırt helvasıda yapmk lazım kaydirigubbakcemile3
:

bırt bırt helvası ne fisfisfis allam yaaaaaaaaaaaaaaa

hıı anladım Yağmur24 ün oyuncaından yaptın demek bende kendin yaptın sandımdelikafadulden

yağmur24 demiş ya sırnaşık şey

ama yınede sıcak olur ıstanbul yafff
kötükedihüso

istanbulun nemi adamın ciğerine işler bacım ankarada göreceksin ki nem yok ciğerler rahat yerimseniben

tahin-pekmez helvası mıymış neymiş yaz helvasına benziyor görünümü... cevüzlü sempatiksalakcinni

yerim ben o danayı sırnaşık şey sen de yalnız çocukla çocuk olsaymışsın sırnaşık şey "sen kendi kilolarına bak" demiş 5 yaşındaki bebeye 30 yaşındaki kadın :roflol:

onun sinüsler hep öyle güzelim görünürde bir şey yoktu tedbiren bakılmış hali bu :sinifsinif:

yerim ben onu lafa bak

bu ara hikayeler yazıyor altını da yazar olarak imzalıyor kelimelerle oynama huyu yıllardır var zaten... halasından almış şakkıdı

ben de daha bir yandan olmadığım haftayı okuyorum :bbo:

çok açıklayıcı bir cevabım olacak sana sengözlerimebaksanab
doktorunuza sor derim benim arkadaş kızına veriyordu ama ne kadarlıktan itibaren verdi o faslını bilmiyorum... unutmazsam ben diyetisyene sorarım 18inde gidicem bi aksilik çıkmazsa

ilk defa oğlumla ayrı odalarda oturuyoruz ben dilekçe yazıyorum baroya göndermem gerkiyormuş aradılarda.oğlum da salonda durmak istedi azcık dursun dedim.allahtan emeklemiyor

oğlanın uyku saatine göre 12den sonra gelebildiğimiz zaman damlarız o zaman
nilgün söylemiştir sakın bir şey hazırlama yorma kendini... ben zaten süt alerjisi dolayısıyla yiyemiyorum yorulmana hiç gerek yok maksat birlikte olmak zaten
eviniz sıcak mı oluyor fatma?

top atmaca, ce-e, kitap okuyoruz, leğenden saltanat kayığı yaptım onunla geziyoruz, top ya da balonu önüne katıyor bir eliyle vurup emekleyerek onu takip ediyor kendi kendine takılıyor bazen... al-ver öğretmeye çalıştım yapmadı henüz hazır değil herhalde...

benimki de uzun süre durmuyor bir tek baba karşısında ayağa kalkıyor bütün topları diziyor bizimkine "geliyoooooooooor" narasıyla top atıyor o zaman oturup izliyor babasını topları geri atmaya çalışıyor onun dışında şöyle bir otursun da uzun oynasın :umursamaz:

ilk defa oğlumla ayrı odalarda oturuyoruz ben dilekçe yazıyorum baroya göndermem gerkiyormuş aradılarda.oğlum da salonda durmak istedi azcık dursun dedim.allahtan emeklemiyor

aman nazan yine bakar ol... emeklemeden de iş becerebiliyor bu modeller aklinialirimsmile
kime söylüyorsam yalnız sırnaşık şey

ben yemeğe gidiyorum şekerler

bigecim sen helva iste yeterki hemen kargo yaparım bacım:))))
bıldırcın yumurtası sor muhakkak aman unutma
haftasonu aldım rafdan geri bıraktım
sormadan verilmez şimdi

bizim oğlana gelincede 5 yaşında ama laflara bakarsan 30 yaşındaki alt ediyor sıpam

annem çorba yapmış köfteli nohutlu içine minik minik erişte atmış yoğurtlu naneli dün akşam zeynebe vereyim dedim top köftelerden 6-7 tane yedi suyundan istemedi biraz ekmek batırdık erişte parçalarını da çatal çatal yedi bitirdi hatta tencereden biraz daha aldık yedi maşallah 1 kuzu yeseydim bu kadar doymazdım annelerin dediği sen ye ben yemiş gibi oluyorum lafı doğruymuş

günaydınlar kızlar biraz eç oldu ama eşim evde 2de gidicek işe bizde kahvaltı yapıcaz inş şimdi evet kızlar yaa tek tahlilleri temiz çıksında inadından yapıo olsun onu bişekilde halledicez inş ama doktor demir ilacının bu olayı tetiklediğini sölemişti belki sinirlendiğinde istem dışıda yapıo olabilir yaa tıkanması morarması demir ilacını hiç düzenli kullanmıyorum bundan sonra çook dikkkat edicem ve duruma bakıcam eşim gittikten sonra temizlik yapmam lazım kaç gündür elim varmıodu valla ev çok pislendi hep üstünden geçtim bugün biraz daha iyiyken yapıyım işlerimide pazar günü eşim evdeyken rahat edelim yoksa ben evi öle bırakıp dışarı çıkmak istemiorum:)))ara ara gelmeye çalışıcam yine görüşürüz herkesi öptm....

hımm aynı şeylerı yapıyoruz demek kı,,,ama benım kız sıkıldı ya acba yenı ne ogretsemmm:)
maşallah ya bu bebeler yıyınce ben mutlu oluyorum valla,,azra sultanda sabah kahvaltı ettı ama labnesı nı ılle kendı yıyıcek bende verdım elıne kaşığı labneyıde onune koydum batırdı batırdı yediii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…