kıyamam yaaaaaaa
hala işte:çok üzgünüm:
sağolasın canım
şimdi babası geldi (abim diil yalnız babası :))))))))) ) neyse işte ben de onlarla çıkıcam sevgili oğlumun babasını da (eşim diil yalnız babası :))))) ) görmeden direkt eve gidicem ki sanırım memnunum bu durumdan gerçi kendileri ben gelip alsaydım da şöyleydi böyleydi pek bir name yaptılar ama :dilcikar:
ay ne fenasın seeeeeeeennnnnnsempatiksalakcinnisağolasın canım
şimdi babası geldi (abim diil yalnız babası :))))))))) ) neyse işte ben de onlarla çıkıcam sevgili oğlumun babasını da (eşim diil yalnız babası :))))) ) görmeden direkt eve gidicem ki sanırım memnunum bu durumdan gerçi kendileri ben gelip alsaydım da şöyleydi böyleydi pek bir name yaptılar ama :dilcikar:
sorma meral dersten aldık "gel bakim" dedim gözler sulandı zaten hemen ay bak gözlerim doldu ya :gitme: "gel ilk göz ağrım gel bi ağla da rahatla bakim sen" deyip sarıldım nasıl bir ağlamak mafoldumben ay kuzum ya şimdi giderken öper koklarım ben onu hastaneye öyle gideriz :asigim:
kızlar biz geldik eeg çekildi sonuçları haftaya perşembeye veriolarmış çook sinirim bozuldu inş hiç bişey çıkmaz iice stres oldum(((
sağolasınız yok gibi bakalım beni görünce bi saldı makaraları ağladı kuzum ama kırık falan olsa allah korusun duramazdı
sağolasın canım
kızlar biz geldik eeg çekildi sonuçları haftaya perşembeye veriolarmış çook sinirim bozuldu inş hiç bişey çıkmaz iice stres oldum(((
şekerler sizlere iyi akşamlar
ben toparlanıp çıkıyoruuuuuuum
bugüm mır mır kedicik modunda akşamı ettim çooooooook şükür
çok güzel olmuş güle güle kullanın ben de istiyorum ama halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banyo paspası bitemedi
Ben veriyrm balik ya firinda yagli kagida sarip veriyorum yada 1 damla zeytinyaginla teflonda agzi kapali pisiryrm bizde bugun cinekop yiyecegiz direk elimle agzina verip kucuk kucuk yiyor mina baligi masallahherkese selamlar bugün zeynebi hastaneye götürdüm kan tahlili için ve hiç gık demedi ben aglar diye beklerken o hiç umursamadı ama kansızlık cıktı az bişey dr demire devam dedi bide bebege balık veren varmı hiç ya ben cinekop aldım 2 tane haslıyacam bebek ekmegiyle suyundan ıslatıp içine didecem olurmu sizce
Canan superr cok begendim eline saglik masallah ben hayatta beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?